Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Σας έχασα δυο μέρες, αλλά είχα βάλει στοίχημα να τελειώσω τις δουλειές μου. Ασημικά, κρυσταλιέρες, πατζούρια, τζάμια, κουρτίνες, ντουλάπια, μπαλκόνια, μπάνια κλπ όλα ο.κ. Μια μικροαλλαγή θέλω να κάνω ακόμα στο δωμάτιο της Αλεξάνδρας, να στρώσω χαλιά και έτοιμο το χεμωνιάτικο σπίτι μας :):):):)

Φιλάκι μου τι ήταν και αυτό που περάσατε; Πω, πω. Ευτυχώς που δεν έχει τίποτα σοβαρό το Ναταλάκι και που κράτησες την ψυχραιμία σου όταν είδες τη φωτιά. Όταν το μυαλό μας παίζει παιχνίδια πάντως δεν σκεφτόμαστε καθόλου τις κινήσεις μας. Περαστικά στη μικρή.

Deleni μου περαστικά και στα δικά σου τα ζουζούνια. Ελπίζω να μην ξανάκαναν εμετό.

Μαρίνα μεγάλωσε και η μικρή φαίνεται και διασκεδάζει στην playmoland :P:p:p:p Γι' αυτό μου αρέσει η Αθήνα. Έχεις 1000 μέρη να πας και 1000 πράγματα να κάνεις. Πάντα να περνάτε έτσι όμορφα.

Πανμάρ μέχρι να φτάσω στο τέλος του μηνύματός σου με τι δουλειές, και να καταλάβω ότι έκανες πλάκα, αγχώθηκα. Μα ποια είσαι; Η βιονική γυναίκα; :tongue::tongue::tongue:

Joa σερβιρίστηκε ο Χρήστος σου μια χαρά. Μπράβο του!!!!! Μακάρι να το έκανε και η Αλεξάνδρα αυτό........που σήμερα μας έσκασε για να φάει ένα γιουβαρλάκι. :evil::evil::evil::evil:

Μαμάλευτεράκι τέλος καλό, όλα καλά. Εύχομαι όλα να σου πάνε όπως θες και να καταφέρεις να θηλάζεις και τους δύο ζουζούνους σου μαζί. Μίκρυνε όμως την υπογραφή. Μας περνάς άνετα το μήνυμά σου και με μικρότερα γράμματα.

Εμείς είχαμε, δόξα το Θεώ, ένα ήσυχο ΣΚ και μακάρι έτσι ήσυχη να είναι και η εβδομάδα μας.

Που είναι το Πετρουλίνι; Λέτε να είχαμε γεννητούρια;

Καλό βράδυ και Καλή εβδομάδα σε όλες κορίτσια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Συγγνώμη σας τύφλωσα με την υπογραφή την έκανα βιαστικά:?:???::?:???::?

άλλα τόσο μεγάλη την είχα και πριν απλά τώρα πρόσθεσα τα μπλε γραμματά πάω να δω τι έγινε

Φιλιο αύριο θα κάνω παραγγελία τα ποτηράκια

οι ανταπτορες τι είναι ?

ποια μπουκάλια να πάρω?

έχω κάποια νουκ καινούργια κάνουν ?

πχ σκeφτομαι να τραβώ θήλαστρο και να το αποθηκεύω στο μουκαλι ετοιμο για το γευμα στην συντήρηση να το δίνει ο άντρας μου όσο είμαι στην δουλείαʼ μπορω ?

Και φυσικά αποστηροτη ποια μάρκα να πάρω ?

είμαι άσχετη τελείως λέμε :?:?:?:oops::oops::oops::oops:

Αφου στα νεογνά μου έδωσαν να δοκιμάσω μπουκάλι μετα τον θηλασμό και δεν ήξερα να το παγώσω:oops::oops::oops:

με κοιτούσε σαν εξωγήινη η νεογνολογος\\

μα δεύτερο δεν είναι μου λέει ? τι δεν ξέρεις να παγώνεις γάλα

:tongue::tongue:

Καλημέρα!!!

Τι έγινε? Ήρθε ξαφνικά ο χειμώνας ή εγώ κρυώνω?

Τι κάνουν μανούλες και παιδάκια?

Τα αρρωστούλικά μας βελτιώνονται?

Η Πετρούλα πού είναι? Εχθές δεν έδωσε καθόλου το παρόν!!! Έχει καμμία νέα της?

Εμείς εχθές περάσαμε πολύ ωραία. Πήγαμε στην βάφτιση και μετά πήγαμε με κάτι φίλους σ'ένα κρητικό μεζεδοπωλείο που είχε και ζωντανή μουσική. Καλά, η Σοφία έδωσε ρέστα! Μέχρι και που πήγαινε και ζητούσε "παραγγελιές" από τα παιδιά που έπαιζαν! Ήπια τα τσιπουράκια μου και τα ρακόμελά μου... και κοιμηθήκαμε χωριστά με τον άντρα μου, για να μην προκύψει το αδερφάκι της Σοφίας!!! (την "πατήσαμε" μια φορά, οπότε δεν θέλουμε και δεύτερο παιδί του ρακόμελου!!!)

Πολλά φιλιά σε όλες και να έχουμε μια καλή εβδομάδα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Καλη εβδομάδα!

Σας έχασα αυτες τις μερες πάλι...

Εχουμε κ εμεις δουλειες στο σπίτι. Βγάζω χειμωνιατικα και πλένω αλλά πού να στεγνώσουν! Προσπαθω να τα έχω όλα πλυμενα γιατι θα πάμε χωριό και επικρατει ένα χάος στο σπίτι. Ευτυχώς έχω μια μοκετα στρωμενη στο σαλόνι οπότε τα χαλιά θα τα βάλω αργοτερα.

Ο Κωνσταντίνος απο σήμερα και πάλι στο σχολείο, να δούμε για πόσο καιρό.

Η μπεμπούλα μας είναι μια χαρά και προχθές έκανε το 1ο της εμβόλιο.

Εχουμε αρρωστουλικα? Περαστικά.... Ηρθε κ ο χειμωνας για τα καλά! Σκεφτομαι να κάνω και φέτος το αντιγριπικό στον Κωνσταντίνο γιατι πέρσι τον βοήθησε αρκετα και περνουσε τις ιωσεις σε 1-2 μερες χωρίς αντιβίωση.

Αν μπορεσω θα μπω αργοτερα να σας διαβασω.

καλημερα!!!!

τι εγινε εχουμε κανενα νεο απο την στονε μας;

λετε να γεννησε;παρτε κανενα τηλ να μαθουμε!

Ηλιανα μου οι ανταπτωρες που εχουν τα ποτυρακια ειναι για να προσαρμοστουν σε θηλαστρο της avent

τα μονα μπουκαλια που ταιριαζουν με το θηλαστρο swing ειναι αυτα

http://www.miraclebaby.co.nz/New_Folder/nukglass250mlpack.JPG

στα μικρα ομως γιατι το μεγαλο δεν θα χοραει στο ψυγειο ναι μπορεις να το κανεις οπως λες θα το ζεστενει σε μπεν μαρι η σε θερμαντηρα

αποστειρωτη εγω εχω της chico απο τον τιμο τον εχω και ειμαι πολλη ευχαριστημενη

πανμαρ μου καλημερα το γλεντησατε εχθες ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε;;;;

Ηλιάνα μπράβο σας!!!! Όπως τα λέει η Φιλιώ είναι!!!!;)

Εμείς καλύτερα είμαστε, το Σάββατο το βράδυ ήταν μια κόλαση... την Κυριακή σερνόμουν....:(

Φιλάκι και εγώ στη θέση σου και με το ιστορικό σας θα έτρεχα νοσοκομείο...

Πετρούλαααααα που είσαι καλέ;;;; Μήπως να παίρναμε κανένα τηλέφωνο;;;

Φιλιώ υπάρχει μια περίπτωση το Σάββατο να έρθω Καβάλα (για το live του συζύγου:rolleyes:) θα είσαι για κανένα καφεδάκι;;;

Τα λέμε μετάαααα

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα....

Ηλιαννα για θεματα θηλασμου-θηλαστρου και λοιπα δηλωνω παντελως ασχετη...Μπορω να σου πω οπως αποστειρωτη ειχα της Nuk και εμεινα πολυ ευχαριστημενη..Αν χρειαζεσαι συμβουλες για να κρυωνεις γαλα εδω ειμαστε!!!!πρεπει να το βαλεις σε τρεχουμενο νερο και το δοκιμαζεις αν εχει κρυωσει ριχνοντας λιγο γαλα στον καρπο...

Γειτονισσα απο μακρυα και αγαπημενοι !!!χαχαχαχα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου

μιλησα με την πετρουλα.δεν γεννησε ακομα.

δεν σας διαβασα γιατι εχω δουλεια,αργοτερα ομως θα σας διαβασω.

φιλακια κουκλες!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!

Αχ κοριτσια παραεπιασε ο χειμωνας και το σπιτι μου δεν ειναι πια τοοοοσο ζεστο, που σημαινει οτι σιγα σιγα θα πρεπει να κατεβασω χειμωνιατικα, να στρωσω κτλ. Και το ποοοοοσο βαριεμαι δε λεγεται! Εγω ρε κοριτσια μια απλη καθαριοτητα κανω για χειμωνα, γενικη με τιποτα... Καλα κουρτινες δεν πλενω, τις επλυνα το καλοκαιρι στην αδεια μου, την ανοιξη παλι! Εχω την εντυπωση οτι ειμαι νοικοκυρα για τα μπαζα!:roll:

Μαριζα, εισαι υπερβολικη αλλα με τετοιο ιστορικο ρε παιδακι μου, εγω θα ημουν χειροτερη... Ολα δικαιολογουνται μπροστα σε αυτα που εχεις περασει! Τελος καλο, ολα καλα! Αυτο να σκεφεσαι! Παντως εγω το ματι ειναι το πρωτο που αποκλειω σε περιπτωσεις γκρινιας, αδιαθεσιας ή κλαματος! Πρωτα ξεματιαζουμε που λεει ο λογος και μετα βαζουμε θερμομετρο!:-D

Ηλιανα μπραβο ρε κοριτσι! Και ρουχα κατεβασες και δουλειες εκανες και ταντεμ κανεις και εισαι μιας εβδομαδας λεχωνα! Εισαι αστερι παιδι μου, ειλικρινα!

t7fQp3.png

Νατασσα κανε δυο τις νοικοκυρες για τα μπαζα ...κουρτινες πλενω μια φορα τον χρονο ..πατζουρια και λοιπα τα κανει η κοπελα , αλλα να τριβω τοιχους και λοιπα..δεν(το σπιτι ειναι βεβαια και 3 ετων και δεν καπνιζει κανεις οποτε δεν το κρινω σκοπιμο..)...τα κρυσταλλα να καταλαβεις τα πλενω πριν την γιορτη μου που ειναι να χρησιμοποιηθουν ..η πεθερα μου καθεται και καθαριζει και με οδοντοβουρτσα τον στοκο απο τα πλακακια εγω παλι οχι ...

Δεν θα τολμω να μπω στα σπιτια των περισσοτερων απο εσας....ε και αν δειτε τον ανδρα μου μην του πειτε οτι κανετε τοσα που τον εχω πεισει οτι κανω και υπεραρκετα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...