Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες μου...δεν σας διάβασα, αλλά θα προσπαθήσω. Κάνω δουλειές από το πρωί και η μανούλα μου μας φτιάχνει λαχταριστό παστίτσιο!

Ηλιάνα μου κι εγώ τον γιο μου τον ξυπνούσα στις 2,5 ώρες να φάει (εντολή γιατρού) αλλά ήσυχος δεν ήταν...χαχα έκλαιγε συνέχεια! Ελπίζω έτσι να μείνει το αντράκι σου!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

κι εγω συνεχιζω τον δευτερο γυρο σημερα με τις δουλειες χαχα ελπιζω να τελειωσω να στρωσω και χαλια και τελος!

εχθες ψοφησα εκανα κουρτινες ολες μπαλκονια τζαμια σημερα εχω μπανιο και κρισταλιερα και κατι αλλα ψιλα.

Μαριζακι μου πως ειναι σημερα η μικρη;

θα περνατε φωτια στα καλα καθουμενα ε;

Ηλιανα μου για δοχεια παρε αυτα http://www.bebejou.gr/index.php?target=products&product_id=30125 ειναι τα μονα που συμφερουν και αποστειρονονται ενω τα σακουλακια ειναι ακριβα και για μια χρηση.

το γαλα που αντλεις αντεχει 48 ωρες στο ψυγειο μεσα μεσα και 3 μηνες στην καταψυξη του ψυγειου σου

οτι αλλο θες παρε τηλ να σου πω σε πηρα και πριν αλλο δεν το σηκωνες.

ο μικρος ισως ειναι λυθαργικος απο τον ικτερο να τον ξυπνας ομως να φαει κι ο Θοδωρης στην αρχη δεν ξυπνουσε να φαει τον ξεντυνα να κρυωσει λιγο για να ξυπνησει.

τα φιλια μου παω να κανω καμια δουλεια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσια μου καλημέρα. Καλά είναι η μικρή μου με την ίωση της σε εξέλιξη, πυρετός κτλ.

Έξω, όχι λίγο φθινόπωρο πριν το χειμώνα αλλά, νομίζω, κανονικός χειμώνας. Αχ, να ημουν κάπου για καφέ με τις ώρες.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια τί κάνετε; Δουλεύει ακόμα το πληκτρολόγιο μου αν κι η Ναταλία έριξε πάνω του, πριν από λίγο, ένα πιάτο ρύζι λαπά που της έφτιαξα...

Λοιπόν, για το χτεσινό συμβάν με τη Ναταλία, όταν το είπα στη μαμά μου κι ύστερα στη νονά της, μου είπαν κι οι δυο ότι ήταν μάτι, δε σκέφτηκα να ρωτήσω το γιατρό χτες το βράδυ, θα γελάγαμε πολύ. Την ώρα που την εξέτασε και μου είπε ότι δεν έχει τίποτα να τον ρώταγα εγώ "βρε γιατρέ μήπως είναι ματιασμένο το παιδί;" Xαχαχαχαχαχαχα!

Πετρούλα, ούου! Πού είσαι; Σε έχουμε έννοια βρε, μη μας ξεχνάς!!! Τί έκανες χτες το βράδυ πονηρούλι μου; Συν Αθηνά και χείρα κίνει;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Να ΄μαι κι εγώ, χτες μετά το μεσημέρι μαζέψαμε κάμποσες δουλίτσες, φτιάξαμε ντουλάπες, χειμωνιάτικα, καλοκαιρινά και παππούτσια αλλά τα χαλιά τώρα έδωσα εντολές να ανέβουν από την αποθήκη στο μπαλκόνι μπας και αποφασίσω να στρώσουμε αν και τα λυπάμαι την 1η εβδομάδα θα τα έχουν περιποιηθεί καταλλήλως τα βλαστάρια μου! Σήμερα βγήκαμε πάλι με τα παιδιά και περάσαμε πολύ όμορφα και οικονομικά! Αθηναίες όποτε βλέπω καμιά καλή προσφορα στα golden deals κλπ θέλετε να σας ενημερώνω? Έχει ενδιαφέροντα πράγματα!

Κατά τα άλλα τι λαχτάρες μαζεμένες πέρασες χτες Μαριζάκι? Πρώτα-πρώτα ευτυχώς δεν καήκατε! Καταλαβαίνω όμως με το μυαλό σου ότι κάτι έχει το παιδί όλα τα άλλα τα ξεχνάς! Όσο για το ότι τρέξατε στο νοσοκομείο δε μου φαίνεται καθόλου παράλογο με το ιστορικό αλλεργιών που έχει η κόρη σου πώς να ήσουν σίγουρη ότι δεν είχε κάποια κρίση? Περαστικά σας έτσι κι αλλιώς!

Delenaki ώς είστε? Ελπίζω ότι μετά τους εμετούς να ηρεμήσανε από τα φλέγματα!

Ηλιάνα κι εγώ αυτά τα ποτηράκια που λέει το Βατραχάκι χρησιμοποιήσα και στα δύο παιδιά και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ τόσο για την αποθήκευση στην κατάψυξη μητρικού γάλακτος όσο και για να αποθηκεύω τα γευματακια της μικρής οταν τρώει έξω και τέλος με αυτά μετράω ακριβώς και την ποσότητα που τρώει!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω, αναμένουμε και την -για πολύ λίγο ακόμα -εγκυμονούσα μας να δούμε πώς είναι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να μαι παλι , αφου πηγαμε παιδοτοπο ,γυρισαμε φαγαμε και το παιδι μου ξεραθηκε στον υπνο ...Με εκανε και ελαφρως ρεζιλι το τεκνο μου...Στο πανω οροφο του παιδοτοπου κανουν παιδικα παρτυ οποτε εξελισοταν ενα ...Στον κατω οροφο που ειναι ο παιδοτοπος εχει μια μεγαλη κατασκευη που μπορουν αμα θελουν τα παιδακια απο το παρτυ να κατεβουν στον παιδοτοπο..Ο Χρηστος το εκανε αντιστροφα ,ανεβηκε πηρε καρεκλιτσα , πηρε πορτοκαλαδιτσα πιατακι και εκατσε να φαει...να τον ψαχνω μεσα στον παιδοτοπο πουθενα το παιδι..στελνω την κοπελα πανω και βρηκε τον χρηστο να τρωει...Ειχε κατσει το σκατουλι με ενα σκασμο ξενους και ετρωγε....Και εγω που νομιζα οτι θα φοβηθει και θα εψαχνε την μαμα του...Πανω μαμα πηα ...μαμ...θα λενε οτι εχω να το ταισω κανα χρονο χαχαχα!!

Μαρινα και εμεις εχουμε παρει απο golden deals pass για το Kindom μολις το επιτρεψει ο καιρος θα παμε...Απο σενα το ειδα ...thanks φιλεναδα!!!

Προκοψα και εγω ...κατεβασα τα χειμωνιατικα , μενει τωρα το ατελειωτο πλυσιμο των καλοκαιρινων...

Φιλακι οσο και να το κοροιδευουν εγω πιστευω στο ματι...αλλα μεταξυ μας καλα εκανες και δεν το ειπες στον γιατρο..χαχαχα...θα σε κοιταζε σαν allien ..

Γειτονισσα καλα να περασετε στην βαφτιση ..

Φιλια πολλα σε ολες τις υπολοιπες...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ήρθα όλοι μερα κατεβάζαμε χειμωνιάτικα και σιδέρωνα ουφ 8)8)8)8):cool:

ας με συχώρεση η παναγία κυριακάτικα

αλά έχει ο σύζυγος σημερα εχει ρεπό και βοηθήσου στην σκάλα κτλ

καναμε και 2 ώρες ηλιοθεραπεία τον μικρό στην βεράντα :cool::cool::cool::cool:

καθώς σιδέρωνα

ο λευτερης προς το παρών πολύ θετικός

σήμερα τους θήλασα μαζί και τους δυο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ο άντρας μου βούρκωσε δεν μπόρουσε να μιλήσει όταν μας είδε και τους τρεις μαζί ήρθε και με αγκάλιασε και με φιλουσε

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..............!!!!!!!

ΛΟΙΠΩΝ θα σχολιάσω την τελευταία σελίδα

Deleni περαστικά σας κοπέλα μου

filakiκαι σε εσάς περαστικά κούκλα πω πάνε οι προσπάθειες για δεύτερο ?

joa ΤΙΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΜΟΥ

SOULA33 αχ σουλιτσα μου τελειωμό δεν έχουν οι δουλειές εμείς θέλουμε λίγε μέρες να οργανωθούμε να μπούμε σε σειρά ευτυχώς που μέχρι τα 40 δεν θα δεχτώ κόσμο μπάχαλο είμαστε

πανμαρ καλος σας βρήκα κοπέλα μου προς το παρών ελπίζω να είναι στο παιδί που είναι ήσυχο και όχι στο γεγονός ότι είχε ίκτερο

fotinipap καλώς σας βρήκα να σας ζήσει η εγγόνα

sardelaki τι κάνεις πως πάει το μαγαζί ? έχουμε δουλίτσα ? και ο Λευτέρης ετρωγε ανά μια ώρα μην πω ανά πέντε λεπτά έτρωγε –χουχούλιαζε στο ζιζι άλλα γκάριζε πολύ χιιχ

vatraxaki ευχαριστώ για της πληροφορίες στο σαιτ που μου έστειλες τα έχει στα αγγλικά και εγώ δεν ξέρω αγγλικά θα σου τηλ να μου πεις λεπτομεριές

marina28 τυχερές στην Αθηνά έχετε ένα σορό να πατέ τα παιδιά σας εδώ υπάρχουν αλά είναι ακριβά σου χρωστώ και μια απάντηση σε πμ θα το κάνω κάποια στιγμή

joa αχαχα ο μικρός σουπερ βρήκε φαγητό και έφαγε αχ το πουλάκι μου καλά έκανε

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΛΕΣ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Τι προκο καφέ είμαστε καλέ ….???????????????/:tongue::tongue::tongue::tongue:

Οι άλλες που είναι ? θα αρχίσω απουσίες να μετρώ χιιχχι

:tongue::tongue:

σήμερα τους θήλασα μαζί και τους δυο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ο άντρας μου βούρκωσε δεν μπόρουσε να μιλήσει όταν μας είδε και τους τρεις μαζί ήρθε και με αγκάλιασε και με φιλουσε

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..............!!!!!!!

Μπράβο μαμαλευτερακι μου. Τα κατάφερες. Όλα τέλεια σου πήγαν, μπράβο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο μαμαλευτερακι μου. Τα κατάφερες. Όλα τέλεια σου πήγαν, μπράβο.

Καλησπέρα κούκλα μου έχω δρόμο μπροστά μου και μόλις τα καταφέρω θα αλλάξω και νικ το όποιο έχω σκεφτεί

Εσύ πως είσαι ?

:tongue::tongue:

Συγχαρητήρια και στους 3 σας Ηλιάνα που καταφέρατε να κάνετε τάντεμ! Έτσι ωραία να συνεχίσετε!

...κι εκεί που νόμιζα ότι έχασα ή πέταξα κάμποσα μπλουζάκια κι ετοιμάστηκα για αγορές, μαζί με τα χαλιά ο άντρας μου ανέβασε και μια σακούλα με δαύτα! Φτουυυυ πάει η ευκαιρία! Πειράζει όμως που ή μου είναι ξεχειλωμένα αφού τα φορούσα σε 2 εγκυμοσύνες (ειδικά στη μπουμπού προτίμησα να ξεχειλώσω τα κανονικά μου παρά να αγοράζω εγκυμοσύνης) ή δε μου κάνουν αφού είμαι μια χοντρέλω πια! :mad::mad::mad:

mGKop3.png60Jvp3.png

δε μου κάνουν αφού είμαι μια χοντρέλω πια! :mad::mad::mad:
Σιγά μαρή χοντρέλω εσύ!

Καλά είμαστε μαμαλυτερακι μου. Μας λαχτάρησες που σε περιμέναμε να γεννήσεις. Εγώ δηλ. που είμαι τέρας ψυχραιμίας, να σου πω φοβήθηκα λιγάκι, επειδή γέννησα γρήγορα δεν ξέρω τί σημαίνει πολύ-ωρος τοκετός. Όποτε έχεις όρεηξη, να μας τα πεις.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ηλιανα μου επανω δεξια εχει σημαιακι για να αλλαξεις την γλωσσα το σαιτ ειναι ελληνικο απο Πατρα.

α να σου κανω τικερ να σου στειλω;

η υπογραφη σου ειναι τεραστια θα φας καμπανα απο τον μεγαλο χαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...