Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εκανα την ανασκοπηση μου και ειδα οτι η Πετρουλα δεν γεννησε:)

αντε σημερα θα πρεπει να κανει το ¨θαυμα του¨ο συζηγος Πετρουλααααα!!!! πριν σε αναλαβει ο γιατρος να περασετε καλα κοριτσι μου, μουαρεσε πολυ η ιδεα να βγειτε πρωτα μαζι ραντεβουδακι:)

φιλακι θα συμφωνησω με την Μαρινα ..σαν πολυ το τριγυρνας για μπεμπε...σου το ευχομαι ολοψυχα κουκλα μου.

Εγω απο το πρωι παλευω με ρουχα..τι μας κανει και τι οχι, ευτυχως εχω τρεις αποθηκες στο υπογειο της πολυκατοικιας και οτι πραγματα δεν μου κανουν τα παω κατω, οσο για τα ρουχα τα δινω εκει που τα χρειαζονται.

Με εχουν βολεψει και η σακουλες που βγαινει ο αερας και ετσι εξοικονομω αρκετο χωρο.....αυτα για την ωρα παω να βαλω λιγο σοκολατα παγωτο διαιτης:):) ...ετσι για να μην εχω και τυψης...και παλι εδω θα ειμαι ...φτανει για σημερα η δουλειες..αυριο παλι

κοριτσια δεν ειναι ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα,

Καλε Πετρούλα ακόμα εδώ.Για βαλε το συζηγο να βοηθησει λιγο την κατασταση.;)

Εγώ από το πρωι παλευω και τελικα συμαζεψα μονο τον πανω οροφο και την κουζίνα.

Αυριο τα υπολοιπα .Παω να σιδερωσω λιγο και να κανω ενα μπανακι γιατι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑ

Το Σάββατο πρωί είστε ελεύθερες οι Αθηναίες; να πάμε τα ζουζούνια θέατρο;

Μήλα Ζάχαρη Κανέλα, στα Εξάρχεια στις 11.30

sunsun μου, δυστυχώς μόλις τώρα διάβασα την πρόσκληση σου....................... Κρίμα.................... αν τελικά δεν πήγατε ενημέρωσε με να το κανονίσουμε να πάμε μαζί. Θα το δοκιμάσω. Είναι για την ηλικία τους; Eίμαι περίεργη αν θα βάλει η Ναταλία τον ποπό της κάτω τόση ώρα. Θα το δοκομάσω πάντως κι όσο κάτσει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κούκλες μου Μαζευτήκαμε ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :):):):):)

Τι στιγμές θεε μου τα παιδιά μου :):):):)

ο Λευτέρης έχει τρελαθεί τελείως

θέλει συνεχώς να το φιλήσει και το σκεπάζει να κάνει νανι

ο μικρός κοιμάται πολύ πάρα πολύ

είχε καμιά σας παιδί που το ξυπνούσε για να φαι στις3 ώρες ?

και δεν έκλεγε ποτέ????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ?????????????????/

Επίσης δεν έχω διαβάζει τίποτα από το πρωί έκανα δουλείες και έστρωσα χαλιά έφυγε κ πεθερά και μου έφυγε κ ένα βάρος :?:???::?

Έχω πολλές δουλείες ακόμη αλά αφού είμαστε σπίτι μέσα στην εβδομάδα θα μπουν όλα σε σιρα και μετά θα μπαίνω να τα λέμε και να σας διαβάζω ;););)

Λοιπών θελα και βοήθεια στο θέμα αποθήκευση μητρικού δεν ξέρω τιποτα αποθήκευσα λίγο στο Λευτέρη αλά δεν το έκανα ποτέ χρήση από αμφιβολία στην ποιότητα κτλ όποια ξέρει θέλω οδηγίες ποια σακουλάκια να πάρω πως το κάνω

:tongue::tongue:

Κορίτσια άσχημα τα νέα.. Η μικρή έχει κάνει δύο φορές εμετό (απο τον βήχα;) και ο μικρός βήχει και εκείνος... είμαι απο τον έναν στον άλλο..ευτυχώς το απόγευμα ήταν πολυ καλά, παίξαμε και οι τρεις πολύ όμορφα!!!

Πετρούλα με το μάτι όλα εντάξει! Άκου να σου πω...μετά τη σημερινή έξοδο λέω να κάνετε καμιά "δουλειά" με τον συζυγο...στο κάτω κάτω της γραφής είναι πιο ευχάριστα απο τον γιατρό!;););)

Μαμάλευτεράκι καλώς ήρθατε!!!!! Μια χαρά σας βρίσκω!!!! Για την αποθηκευση θα επανέλθω γιατί δεν έχω πολύ ώρα...εγώ έπαιρνα σακουλάκια της medela αλλά η αλήθεια είναι ότι βαίνουν λίγο ακριβά...πάντως αν δεν σε ενδιαφέρει η κατάψυξη η ίδια εταιρεία έχει και αποστειρούμενα δοχεία...

Φεύγω γιατί δεν τα προλαβαίνω...

καλό βράδυ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

και εσυ φιλακι στην καθαριοτητα το εριξες οπως η κορη μου?:D

εχω αυπνια και μια λιγουρα:lol: τωρα τι να φαω τι να φαω:? δεν ξερω:confused:

αυτο που θα ηθελα ειναι παγωτο σοκολατα διαιτης...γιατι αυτο το σωμα θελει τροπο και οχι κοπο:):) αλλα δεν εχω παγωτο:confused:.... και ναι κοριτσια στην γειτονια μου ειναι ενα μαγαζι που εχει ψωμι, κουλουρακια, τουρτες κτλ αλλα το παγωτο του δεν παιζετε....

σημερα δοκιμασε και ελια γλυκο του κουταλιου...αρκετα καλουτσικο θα ελεγα....

αρκετα με την φλυαρια μου, ας παω για υπνο... κρυωνω και λιγο, αυριο θα αναψω και τον καλοριφερ, χαζομαρα που δεν το εβαλα μπρος σημερα, η Φωτεινη ολο ξεσκεπαζετε, δεν εχω κρυο στο σπιτι, αλλα εγω νιωθω καπως....τωρα δεν λεει να παω στο υπογειο και να το ανοιξω ντανγκα ντουγκα θα ξυπνησω την πολυκατοικια....αντε παω καληνυχτα:)

Α Φωτεινή μου νομίζω ότι εμείς οι δυο δεν πρέπει να κάνουμε παρέα, θα παρασύρει η μια την άλλη. I love food. Κοιλιόδουλη πώς το λένε.

Ακούστε την περιπέτεια μας: όπως σας είπα η Ναταλία έκανε κάτι δεκατάκια το μεσημέρι. Το βράδυ, κατά τις 10, κάνει ξαφνικά ένα κλαματάκι και λέει μαμά το κεφάλι μου, πού παιδί μου της λέω, να εδώ και μου δείχνει και συμπληρώνει από τη σιδερώστρα μαμά (ένα σκηνικό από πριν το καλοκαίρι που είχε πάει να κάνει μονόζυγο στη σιδερώστρα και της ήρθε καπάκι και πάντα κάνει κανένα νάζι και λέει πονάει το κεφάλι μου από τη σιδερώστρα). Δε δίνω σημασία. Μετά από λίγο κλαματάκι με δάκρυα και να λέει ότι την πονάει το κεφάλι της. Ε, λέω στον άντρα μου, κάτι παίζεται, αλλιώς έχουμε κόρη ηθοποιό. Και συνεχίζει να παραπονιέται έντονα. Την παίρνει ο μπαμπάς της αγκαλιά και κάθονται στην καρέκλα στην κουζίνα, η μικρή ακίνητη, χιμένη στην αγκαλιά του, πού η γνωστή Ναταλία, η υπερκινητική, που δεν αντέχει ούτε 10'' σε μια θέση. Να κλείνουν και τα ματάκια της. Νυστάζει με ρωταέι ο άντρας μου... αλλά είχε ξυπνήσει κατά τις 7 το απόγευμα.... Στο χρώμα άσπρη... αυτά να βλέπω εγώ κι η καρδιά μου στην Κούλουρη, πανικός, σήκω του λέω να πάμε νοσοκομείο. Με έκραξε................ Αλλά σε λίγο επειδή συνέχιζε να μην είναι καλά, την είχα εγώ στην αγκαλιά μου, μετά βίας μίλαγε, αδύναμη κτλ. λέω ντύνομαι και φεύγουμε, όχι αυτός ναι εγώ, στην κρεβατοκάμαρα μας, πάρε την τσαντούλα της, λέω, φεύγουμε, πάει στην κουζίνα κι ακούω να λέει πήραμε φωτιά... θα μας κάψεις ρε Μαρίζα... περιμένω λίγο και σηκώνομαι με το παιδί αγκαλιά να πάω μέσα να δω τί συμβαίνει... και βλέπω φωτιά...................... στην κουζίνα την ηλεκτρική πάνω..... φωνάζω τον πυροσβεστήρα........... τελικά με τις πετσέτες της κουζίνας την έσβησε τη φλόγα.......... ουφ κορίτσια τί ήταν αυτό, κάτι πήγα να βράσω κι είχα ανάψει λάθος μάτι, πάνω ήταν το πυρέξ με την πίτα που έφτιαξα πάνω σε κομμάτι φελό και σκεπασμένο με πετσέτα, φελός και πετσέτα είχαν πάρει φωτιά.... Φεύγουμε για νοσοκομείο, εγώ χεσμένη πάνω μου........ να του λέω να κορνάρει κτλ., να μιλάω συνέχει στο παιδί, κι αυτή να μου απαντά η καημενούλα με μια φωνούλα σχεδόν από μέσα της, μας πετυχαίνει ένα περιπολικό στο δρόμο και μας οδήγησε στο νοσοκομείο. Κατεβαίνει παιδίατρος να τη δει και μου λέει δεν έχει τίποτα παρά μόνο μια ίωση που ξεκινά για αυτό έχει λέει κατακόκκινο λαιμό. Τίποτα άλλο. Ούτε εργαστηριακές δεν αξίζει να της κάνω μου λέει. Κι όλα αυτά στο Μετροπόλιταν που κάνουν κρα να σε κρατήσουν για νοσηλεία ή να σου κάνουν καμιά εξετασούλα. Δηλ. καταλαβαίνετε, δεν είχε τίποτα...............Ευτυχώς δηλ. Μου λέει μετά ο άντρας μου Μαρίζα, ανυσηχώ για σένα, θες γιατρό. Κορίτσια, τί να έκανα; Φοβήθηκα. Δε μου άρεσε η εικόνα που έβλεπα, νόμισα ότι κάτι πολύ κακό της συμβαίνει. Έγραψα πάλι με την ψυχραιμία μου. Ίσως όντως θέλω βοήθεια, τί να πω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι πιάσε ένα φιλάκι και άσε την τόση νοικοκυροσύνη και εσύ και η Βίκη και ελάτε να πούμε καμιά κουβέντα! Εγώ κάνω παρέα με Νατάσα και Ιωάννα και σφυρίζω ανέμελα στη γενική!
Ποιά γενική κορίτσια μου; Eδώ με τα βασικά παλεύω. Να έχω ένα φαγάκι μαγειρεμένο κάθε μέρα και το σπίτι σε λίγο τάξη.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Λοιπόν, αφού έκανα μια καλή το σπίτι (και τα τρία μπάνια), μπαλκόνια, πατζούρια, κήπο (και με πιεστικό), έπλυνα και σιδέρωσα κουρτίνες και όλα τα ρούχα που είχα ασιδέρωτα, έκανα μπάνιο και τον σκύλο, στόλισα και το σπίτι (για να μην έχει να πει τίποτα η κα Φωτεινή), έβαλα και φωτάκια στα μπαλκόνια, στόλισα κι ένα καραβάκι (για ποικιλία, όχι μόνο έλατο), μαγείρεψα δύο φαγητά, τυροπιτάκια για την μικρή, μια πορτοκαλόπιτα για γλυκό, έτριψα και τα πυρότουβλα στο τζάκι να φύγει η μαυρίλα, κατέβασα χειμωνιάτικα και ανέβασα καλοκαιρινά, έστρωσα και χαλιά και στο τέλος... άλλαξα πλευρό!!!!!!

Μ' έχει πιάσει τέτοια βαρεμάρα που δεν έχω διάθεση για τίποτα!!! Όλο νυστάζω...

Και μόνο που διαβάζω αυτά που κάνετε όχι μόνο σας θαυμάζω, αλλά κουράζομαι και στην ιδέα!!!

Χαχαχαχα, αρχικά σε πιστεψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερααααααααααααααα

Πωπω πολυ προκοπη επεσε ...ρε Γειτονισσα στην αρχη αγχωθηκα μονο που τα διαβασα...μα τοσο προκοπη ???αλλα οκ μετα επανηλθα...

Φιλακι μου καλε γιατι τοσο αγχος ???εγω δεν ξερω την αρχη ,περσι που ξεκινησαμε να αρρωσταινουμε ημουν πιο υπερβολικη αλα πλεον κοιταω πιο ψυχραιμα την κατασταση..Πιστευω οτι οσο μεγαλωνει η Ναταλιτσα θα χαλαρωνεις ...περιμενουμε τα νεα σου για το 2ο μπεμπε..

Ελενη μου ακομη με βηχα τα μικρα ε ???ο βηχας δυστυχως αργει να φυγει υπομονη και περαστικα..

Εμεις ειμαστε καλα !!!ο Χρηστος κοιμαται ακομη (φτου φτου )και εγω χαζευω στο νετ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα .

Ξεκινάω δευτερο γύρο με τις δουλειες .Θελω να τελειώσουν:evil:

Μακαρι να ειχα ενα μαγικο ραβδακι και τσακ να ητνα ολα καθρα και στη θεση τους.

Φιλάκι μου ευτυχώς που ήταν ολα καλά .Μαλλον και εγω αν εβλεπα ετσι την Ανδρεάνα το ιδιο θα εκανα αλλα το αγχος δεν ειναι καθολου καλος

συμβουλος.

Πετρούλα κανενα ευχαριστο??

Ιωάννα μου πρωινη πρωινη και εσυ ε?

Αντε παω να αρχισω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα!!!!

Χειμωνιάτικη μέρα είναι σήμερα...

Κι έχουμε να πάμε και σε μια βάφτιση στις 12. Αντε να δω τι θα βάλουμε... Κι εμείς κι η μικρή.

Καλημέρα Ιωάννα μου! Μπράβο που είναι καλά ο Χρηστάκος!

Μαριζάκο, χαίρομαι που "επέστρεψες" στις δρακουλιάρικες ώρες σου! Γιατί, όμως, τέτοιο άγχος βρε κορίτσι μου? Τι σε έπιασε? Πώς είναι η Ναταλίτσα σήμερα?

Ηλιάνα!!!! Άντε, γύρισες στο απιτάκι σου κι εσύ!!! Πώς σου φαίνεται με δύο παιδάκια?

Πετρούλα? Πώς πήγε το ραντεβουδάκι σου? Βοήθησε τελικά ο άντρας σου να αποφύγεις το χέρι του γιατρού?

Οι υπόλοιπες μανούλες και παιδάκια, πώς είσαστε?

Την καλημέρα μου σε όλες!

Εμένα εχτές, όντως με έπιασε μια μικρή προκοπή...

Είχε πάρει ο μπαμπάς μας την Σοφία βόλτα στους φίλους του, οπότε είχα όλο το πρωί το σπίτι άδειο κι έκατσα και συμμάζεψα λίγο, μαγείρεψα με ησυχία, μάζεψα τα καλοκαιρινά της Σοφίας, και σιδέρωσα.... Πολύ!!!

Μετά ήρθε και ένας υδραυλικός για να δει και να μας δώσει μαι προσφορά για να αλλάξουμε καυστήρα στο καλοριφέρ και να βάλουμε αέριο αντί για πετρέλαιο. Άντε να δούμε τι θα μας πει κι αυτός, γιατί οι προσφορές που έχω πάρει μέχρι τώρα δεν πέφτουν κάτω από 2.000...

mrdIp3.png

καλημερα κοριτσια μου:):)

φιλακι μου, εσφηξε η καρδια μου διαβαζοντας την περιγραφη σου, κοριτσακι μου σε καταλαβαινω απολυτα το αγχος σου για την Ναταλιτσα, καλα εκανες και τρεξατε στο νοσοκομειο αφου το παιδι ειχε κουρνιασει και αλλαξε το χρωμα....αλλα κουκλα μου..... η δευτερη λαχταρα που θα μπορουσατε να παθετε ειναι η φωτια, λιγο προσοχη μονο, ευτυχως ολα καλα ειναι και μακαρι να μην κανει πυρετο το παιδι.

Τι δουλειες μου λες τωρα, η κουκλιτσα σου να ειναι καλα και ας τις δουλειες και αν πει κανενας τπτ γραψτους εκει που δεν πιανει η μελανη

Ελενη-deleni μου τι κανουν τα παιδια πως περασατε το βραδυ? ηταν ηρεμα?

Ηλιανα μου καλως ηρθες σπιτι και καλο σαραντισμο να σου ζησει ο μπεμπης

Μαράκι μου όντως στον υπνο μου τις εβλεπα ;)

Οταν εχω το σπιτι ετσι ξεσηκωμενο με πιανει τρελα.Θέλω να τελειωνει, αλλιως δεν μπορω να ηρεμησω.

Κανω διαλειμα απο το σιδερωμα τωρα μην λετε οτι λουφαρω:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...