Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Πετρούλα μου πολύ ωραία η μέρα σας σήμερα! Κι αυτό ειδικά το πρώτα ραντεβού και μετά συνάντηση συμμαθητών σούπερ! Καλέ το μπεμπάκι θα έρθει όταν αποφασίσει αυτό, σκέψου να είχε κάνει ήδη την εμφάνισή του θα έχανες και τη συνάντηση συμμαθητών! Ξέρει αυτό τι κάνει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρούσα κι εγώ. Τι κάνετε όλοι σας? Τα αρρωστούλικα μας?

Αχ επιτέλους πολύυυυυυ όμορφη μέρα σημερα.

Τελικά να σας πω οτι πήγαμε στα γενέθλια, καθήσαμε μακριά, μαζί με τους μεγάλους και μόλις άρχισε να φεύγει ο κόσμος τον αμόλησα κι έγινε το έλα να δεις! Μύξες δεν είχαμε καθόλου, αλλά βρε παιδιά τι κακό πράγμα. Είμαστε από τα παιδάκια που κοπανάμε τα άλλα παιδάκια. Τι του το είπα με το καλό, το χέρι πάλι εκεί, τι του είπα θα σε πάρω να φύγουμε, ξανά εκεί το χέρι ε στο τέλος με τσιρίδα και κλάματα τον πήρα από εκεί γιατί δεν γινόταν άλλο. Τις έτρωγαν μόνιμα 2 παιδάκια. Ούτε να βάλουμε τα παπούτσια ήθελε. Ξαπλωμένος στο πάτωμα τα φόρεσε. Ουφ πάει πέρασε κι αυτό. Και εις άλλα με υγεία.

Θέλω το απόγευμα να πάμε κι άλλη βολτίτσα, αλλά ο μπαμπάς μας έχει δουλειά.

Πετρούλα μου να περάσετε πάρα πολύ όμορφα σήμερα και πριν, στο ραντεβού (;)) και μετά στην συνάντηση. Ωραία πράγματα!

Χιχι βλέπω όλοι κουρτίνες ετοιμάζετε! Εγώ παιδιά δεν έχω βάλει ακόμα και χαρακτηρίστε με όπως θέτε :tongue: Νομίζω θα μου κόψουν το φως και τη θέα και αποφεύγω. Αφού ούτε καν κουρτινόξυλα δεν έχω τοποθετήσει.

Τα φιλιά μου σε όλες και να έχουμε ένα όμορφο ΣΚ.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλησπέρα!!!!! Τι κάνετε βρε προκομένες φιλενάδες;;;; Εγώ πάντως τίποτα!!!:D:D:D Έβγαλα τα μικρά μου βόλτα σήμερα (αν και τα δύο ακόμα εψιλοβήχουν...) είχε υπέροχο ήλιο!!!!:D:D

Πετρούλα πήγαινε στη συναντηση και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα σε περιμένει έκπληξη!!!;););)

είμαι μόνη μου σήμερα όλη μέρα..τωρα σχεδον κοιμήθηκαν τα μωρά μου και ούτε θέλω να σκέφτομαι τι με περιμέμει το βράδυ....:?

Σανσαν βάλε καμιά φωτό με τα μαλιά να τα καμαρώσουμε και εμείς!!!;)

Φιλιά σε όλες...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Όσο για τον ύπνο και εγώ δεν μπορώ να κοιμιθώ με την Αναστασία...προχθές που ήταν αρρωστούλα και με ζητούσε ξάπλωσα μαζί της και έφαγα μια αγκωνιά στο μάτι και σήμερα θα πάω στον οφθαλμίατρο να δω αν όλα είναι οκ...:( Οπότε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...:?
Ωωωωωχ, άουτς, πόνεσε! Καλησπέρα κοριτσούλια μου. Εμείς το έχουμε δουλέψει πολύ το παραπάνω και δεν μπορούμε παρά μόνο μαζί! Όταν μείνω έγκυος, έχουμε σκεφτεί ότι θα αλλάξουμε το κρεβάτι μας σε υπέρδιπλο.

Σας διαβάζω λίγο-λίγο κι έχω μείνει πίσω. Δεν γράφω γιατί όπως σας είπα έχω πέσει με τα μούτρα στην... προκοπή και δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά μαζί, χιχι. Τώρα η Ναταλία κοιμάται κι έκανα λάτζα, τώρα συνεχίζω, θα φτιάξω μια τυρόπιτα με μπεσαμέλ, γιάμι-γιάμι κι ύστερα μια πορτοκαλόπιτα ειδικά για τη Νατάλω μου.

Τί έχει γίνει; Τα πνεύματα ηρέμησαν; Συνήλθαν μερικές-μερικές; Άντε γιατί τα παίρνω στο κρανίο όταν τα σκέφτομαι!

Σας φιλώ. Πάω γιατί έχουμε και χειμωνιάτικα να βγάλουμε. Α, κορίτσια όταν γυρίσαμε σήμερα από τις κούνιες την κατάλαβα ζεστή, της έβαλα θερμόμετρο και τσουπ ένα 37,2. Ύστερα που πέσαμε για ύπνο, κρύα. Λέτε να μην είναι τίποτα;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαγειρεύει κοτόσουπα, με αυγά τηγανιτά και ντομάτα με σκόρδο σαλάτα!!!

Θέλετε να σας κάνουμε το τραπέζι???

Εγώ ναι, μου μύρισε κιόλας. Δεν είμαι έγκυος, μη τρέχετε να βγάλετε είδηση. Απλά, μου φάνηκε τέλεια η συνταγή!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Μαρίζα αφού σου μύρισαν τα φαγητά που μαγείρεψε η Πανμαρ δεν ξέρω κι εγώ πόσες μέρες, παίζει να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα σύντομα!

Εμείς πήγαμε playmoland, εντάξει ο γιος μου έχει έρωτα με αυτά (η είσοδος παραήταν ακριβή πρέπει να πω), αλλά την έκπληξη την έκανε η μικρή, είχε τρελαθεί να στέκεται στον πάγκο και να παίζει κι εκείνη! Εντομεταξύ επειδή εκεί ειδικά μου φαίνεται ότι ο χώρος δεν αερίζεται καλά, είναι πολλά παιδάκια και ένα σωρό παιχνίδια που τα βάζουν στο στόμα τους όλα τα πιτσιρίκια, είναι η χαρά του μικροβίου! Δεν παίζει να μην έχουμε τσιμπήσει κάτι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίζα αφού σου μύρισαν τα φαγητά που μαγείρεψε η Πανμαρ δεν ξέρω κι εγώ πόσες μέρες, παίζει να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα σύντομα!
Θα σου πω. Άκου: στις 7 Οκτωβρίου αδιαθέτησα. Στη Ναταλία μου, Τ.Ε.Ρ. μου ήταν η 7 Οκτωβρίου. Μα δεν είναι πολύ σημαδιακό αυτό; Aν μείνω ΤΩΡΑ έγκυος θα έχω την ίδια Τ.Ε.Ρ. Αυτά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρινακι ευχομαι να μην κολλήσατε τιποτα..Πάντως τα "κυνηγας" πολύ τα μερη με δραστηριοτητες και παιχνιδι για τα παιδια!!

Ελενακι πως ειστε σημερα??

Φαση ειναι και θα περασει αυτη με τον Γρηγορη, απλα να του το υπενθυμιζεις συνεχεια και να μη δινεις μεγαλύτερη εκταση..Αυτο που εκανα κι εγω τοτε που μου εκανε κτ τετοια ηταν αμεση απομακρυνση απο το χώρο και επιστροφη στο σπίτι..Καλα εκανες κι εσυ και φυγατε..

Οσο για τις κουρτινες αστο ετσι το θεμα, αφου εχεις και τετοια θεα..δεν το συζητω!!Οταν το βαλεις στο πρόγραμμα θα σου ελεγα να ψαχτεις για περσιδες..Θυμασαι που τα λέγαμε στο τηλ. οτι κανεις δεν αναλαμβανε τις κουρτινες μου :evil:

Μαριζα σημερα εμαθα για δυο φιλες μου που ειναι εγκυες στο δευτερο παιδακι τους, λές να εισαι η τρίτη???Στο ευχομαι!!Πάντως μου αρεσει που δεν σκεφτεσαι να βαλεις τη μικρη στο δωματιο αλλα σκεφτεσαι να αλλαξετε κρεβατι...:)

Προχτες μιλουσα με μια φιλη μου με τετραμελη οικογενεια ενα παιδακι2,5 ετων και ενα μικροτερο και μου ελεγε οτι κοιμουνται και οι 4 μαζί..:shock:

Δεν την πειραζει λέει, δεν εκανε καν προσπαθεια να τους επιβαλλει να κοιμουνται σε αλλο δωματιο...Μου φανηκε καπως αλλα προτιμησα να μη μιλήσω :?

Ελένη ευχομαι μια ηρεμη βραδια με τα ζουζουνια και να μη σε κουρασουν..Αληθεια το ματι πως ειναι???

Ευχομαι και για μενα να χαρω τη σημερινη μερα (και τη νυχτα:rolleyes:) και αν οχι αυριο, από Δευτερα να εχουμε εξελιξη..Την Τρίτη πάω για μαλλι και το απόγευμα για μια δευτερη χειρα βοηθειας...

Αυτη τη φορα νομιζω πως ο γιατρος δεν θα με λυπηθεί!!Θα κανει μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να σπρωξει την κατασταση..

Αν σας πω οτι περιμενω για αυτη τη στιγμη θα με πειτε μαζοχα???!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Θα σου πω. Άκου: στις 7 Οκτωβρίου αδιαθέτησα. Στη Ναταλία μου, Τ.Ε.Ρ. μου ήταν η 7 Οκτωβρίου. Μα δεν είναι πολύ σημαδιακό αυτό; Aν μείνω ΤΩΡΑ έγκυος θα έχω την ίδια Τ.Ε.Ρ. Αυτά.

και την ιδια ΠΗΤ!!!:tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Προχτες μιλουσα με μια φιλη μου με τετραμελη οικογενεια ενα παιδακι2,5 ετων και ενα μικροτερο και μου ελεγε οτι κοιμουνται και οι 4 μαζί..:shock:

Δεν την πειραζει λέει, δεν εκανε καν προσπαθεια να τους επιβαλλει να κοιμουνται σε αλλο δωματιο...Μου φανηκε καπως αλλα προτιμησα να μη μιλήσω :?

Τί να πεις; Eκείνη σου είπε τίποτα που επιβάλλεις στα παιδιά σου να κοιμούνται μόνα τους στα δωμάτια τους; Σκέψου εκείνη μπορεί έτσι να το βλέπει από την πλευρά και μπορεί να είπε από μέσα της κι εκείνη "ας μη μιλήσω", χιχι! Έτσι είναι, υπάρχουν πολλές σχολές γονιών, ο καθένας με τη δική του. Εγώ κι η φίλη σου είμαστε αυτής http://mamalydia.wordpress.com/tag/%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%82/!!!!!!!!!!!!

Άντε Πετρούλα, έρχεται ο πελαργός, θα σου δώσει μια ο γιατρός κι ύστερα όλα θα ξεκινήσουν, τί θαύμα Θε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλά δεν το συζητώ Μαρίζα, αυτό το μήνα έχεις πολλές πιθανότητες, είναι σημαδιακό πώς να το κάνουμε?

Πετρούλα πριν βάλει χείρα βοηθείας ο γιατρός, μήπως να βάλει ο ....σύζυξ? Θυμάσαι τι άλλο προκαλεί τοκετό, άντε καλέ ξεκινήστε!!! Για τις δραστηριότητες για παιδιά, όντως το κυνηγάμε πολύ, για μένα το να πάμε σε καφετέρια ή για φαγητό δε λέει και τίποτα γιατί τα παιδιά δεν θα περάσουν καλά ούτε και εμείς μαζί, αφού είναι δύσκολο να βγαίνουμε μόνοι μας καλύτερα σε χώρους που είναι για πιτσιρίκια και περνάμε όλοι καλύτερα!

Κι εμένα η κουνιάδα μου κοιμούνται όλοι σε ένα δωμάτιο, ανάμεσά τους ο 4χρονος γιος τους και στην κούνια δίπλα τους η 2χρονη κόρη τους, το κάνουν για να κοιμούνται καλύτερα γιατί είχαν θέματα με τα ξυπνήματα του μεγάλου, ωστόσο τελικά τα παιδιά φτάνει 12 για να κοιμηθούν και παρακολουθούν τηλεόραση με τους μεγάλους. Κι εγώ δε θα το έκανα, αλλά τελικά όπως βολεύεται ο καθένας!

mGKop3.png60Jvp3.png

κι εγώ κοιμάμαι με τον γιόκα μου χιχιχιχι...αυτός στην κούνια του βέβαια αλλά στο ίδιο δωμάτιο και γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω χαχα. Καλά μην μου ορμήξετε! χαχαχα

Πετρούλα βάλε καλύτερα τον άντρα να βάλει χέρι βοηθείας όπως λέει κι η Μαρίνα...καλύτερα από του γιατρού!

m57Zp2.png

μαρια με τρομαξες ειδικα οταν ειπες για το δεντρο.λεω και εγω αποκλειεται πιο νωρις απο μας μονο τα μαγαζια στολιζουν και αυτα μια δυο μερες πριν απο μας

καλησπερα κουκλες.....

μηπως εχουμε κανενα νεο απο πετρουλα?

πανμαρ κουραστικα μονο που τα διαβασα:):)...και θα πω στη βικυ οτι ΕΓΩ στολιζω πιο νωρις απο τα μαγαζια :):)

παω να σας διαβασω καθος τρωω τη σαλατουλα μου για μεσημεριανο/βραδινο...ολα μαζι δλδ:)

Κι εμένα η κουνιάδα μου κοιμούνται όλοι σε ένα δωμάτιο, ανάμεσά τους ο 4χρονος γιος τους και στην κούνια δίπλα τους η 2χρονη κόρη τους, το κάνουν για να κοιμούνται καλύτερα γιατί είχαν θέματα με τα ξυπνήματα του μεγάλου, ωστόσο τελικά τα παιδιά φτάνει 12 για να κοιμηθούν και παρακολουθούν τηλεόραση με τους μεγάλους. Κι εγώ δε θα το έκανα, αλλά τελικά όπως βολεύεται ο καθένας!
Καλά, όταν μου έλεγαν κανένα τέτοιο, κάποτε, πριν γίνω μαμά, τους κατακεραύνωνα, τα σχολιανά τους άκουγαν, κατσάδα μεγάλη, κι έτοιμη να κρίνω και να επικρίνω τον καθένα. Όλο λόγια ήμουν τότε και... θεωρίες. Στην πράξη εξελίχτηκα σε εντελώς άλλο είδος μαμάς από αυτό που νόμιζα κι έχω πει δεν ξαναλέω τίποτα.

Όλο κάτι δέκατα μου κάνει η αγάπη μου, για να δούμε. Σιδερώνω κοριτσάκια. Κι ακούμε μαζί παραμύθια από το Άμπρα-κατάμπρα, το θυμάστε; H μικρή μου ζωγραφίζει κιόλας. Περιμένουμε τον πατέρα να έρθει από το σούπερ μάρκετ να γεμίσουν τα ντουλάπια μας!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...