Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

οσο για δουλειες σημεα μονο το σαλονι με τον ατμοκαθαριστη της θειας μου εκανα κ μετα που ξυπνησε η φωτεινη ουτε να σκεφτω καμια δουλεια δεν μπορεσα.

εχει μια διαρροη απο κατι σωληνες του αεριου και αυριο θα ερθουν να το φτιαξουν,ευτυχως ειναι που φιλος μου αυτος που θα ερθει και μολις του ειπα οτι τον χρειαζομαι ηρθε αμεσως να δει τι εγινε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

εγω παλι και καθε μερα κρεας να τρωω,δεν θα πω οχι.

για το μποκωμα και τον παιδοτοπο και εγω οταν ειναι ετσι δεν την παω,για να μην κολλησει τιποτα στα αλλα παιδια αλλα και οταν ειναι καλα και πηγαινουμε παντα ρωταω αν υπαρχει κανενα αρρωστο μεσα και μετα μπαινουμε,βεβαια σε μας ειναι και για αλλους λογους.ο παιδοχειρουργος μας εχει πει οτι θελει οπωσδηποτε εξετασεις ουρων και αιματος ακομη και στην παραμικρη μυξα.οποτε προσπαθω οσο μπορω να την προσεχω γιατι δεν θελω να ταλαιπωρειται με εξετασεις.

εκεινος καλα κανει απο την μερια του,θελει να ειναι ησυχος οτι δεν επηρεαζεται το νεφρο στο παραμικρο.

εχω να πω παντως ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ οτι απο την ουρολοιμωξη τον 15αυγουστο του 09 που ξεκινησε την χημειοπροφυλαξη αρρωστησε μονο μια φορα.μακαρι να συνεχισει ετσι και οταν αναπτυχθει πληρως το ουροποιητικο μας συστημα σιγουρα θα ειναι ολα πολυ καλυτερα.

παω να τραβηξω το σαλονι μου για να καθαρισω απο κατω!!!

Βίκυ μου λυπάμαι που θα στο πώ (γράψω), αλλά τα μικρόβια ζουν περισσότερο από λίγα λεπτά. Μη σου πώ και 3-4 μέρες. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν ιοί και μικρόβια κάπου. Ειδικά στους παιδότοπους. Κι εγώ την πήγα πέρυσι χειμώνα το πολύ 3 φορές, και τις δύο μου κρύωσε.

Απ' την άλλη εμάς ο παιδοουρολόγος δεν μας έχει πει τίποτα σχετικό με το οτι κάποιο κρύωμα θα επηρρέαζε το νεφρό. Μήπως να το ψάξετε λίγο για να μην έχετε τόσο άγχος; Τις εξετάσεις λένε να τις κάνουμε ώστε να σιγουρευτούμε οτι ο πυρετός π.χ. δεν προέρχεται από ουρολοίμωξη. Αλλά με μυξούλα ή βήχα να τρέχετε;

Εμείς πάλι με βήχα είμαστε αλλά ευτυχώς όχι από την ώρα που κοιμήθηκε. Θεατράκι μάλλον θα το αποφύγουμε για τους λόγους που συζητήθηκε..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

αχ μωρε σαρδελινα.περαστικα σας μωρε.

ποναει ?πως ειναι ?

τον παιδιατρο τον εβρισες τελικα?

αν συνεχιστει καιρο ναι θα τη παω παιδων.ξερεις μου ειπε η παιδιατρος μου οτι στην αθηνα μονο δυο κανουν υπερυχο ισχιων :confused: κι οτι εδω δεν τους εμπιστευεται.γενικως δεν τους εμπιστευονται εδω τους γιατρους.

Εγώ είχα κάνει της Κάτιας στο Παίδων Πεντέλης. Αλλά μία ήταν η έμπειρη γιατρός, θυμάμαι ήταν άλλοι δύο που κοιτάζανε να δούνε κάτι και δεν το βλέπανε (γιατί δεν είχε τίποτα) και διστάζανε. Αυτή τελικά τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση και τους είπε οτι είναι φυσιολογικά τα ισχία !!! Αλλά κάνεις ακτινογραφία οχι υπέρηχο αν θυμάμαι καλά

Γενικά είχα ακούσει οτι είναι η νέα μόδα στις εξετάσεις που προτείνουν οι γιατροί χωρίς λόγο. Έχει ψωμί δηλαδή... Συγνώμη αλλά τους περισσότερους γιατρούς δεν τους έχω σε εκτίμηση, ελπίζω να μη θίγω κάποιους/ες.

Sardelaki σκέφτομαι πως κάθε μελλόνυμφη αγοράζει ή θα κρατήσει στα χέρια της περισσότερα από 2 ή 3 περιοδικά για νύφες κτλ. ειδικά νωρίς ώστε να δει τη μοδα στα νυφικά και τί παίζει. Μήπως αξίζει να διαφημιστείς; Τώρα θα σου πουν μια τιμή και θα σου δώσουν το χώρο με λιγότε ρο από 50%.

Καλά εμείς με τον άνδρα μου είμαστε μαζί από το 2001... τί τρία και τέσσερα ;;; στα τρία πήγαμε εξωτερικό για σπουδές μαζί...

Όσο για τα μαλλιά, η μικρή μου έχει το πιο απίστευτο μαλλί (χα χα το 'πα). Φτάνει στην πλάτη και είναι καστανό και κυματιστό με χαλαρές μπουκλίτσες κάτω από τον ώμο. Και πλούσιο!!! Δεν της το πειράζω παρά μόνο λίγο στη φράντζα αλλά τώρα μάκρυνε και αυτή.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Βίκυ μου λυπάμαι που θα στο πώ (γράψω), αλλά τα μικρόβια ζουν περισσότερο από λίγα λεπτά. Μη σου πώ και 3-4 μέρες. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν ιοί και μικρόβια κάπου. Ειδικά στους παιδότοπους. Κι εγώ την πήγα πέρυσι χειμώνα το πολύ 3 φορές, και τις δύο μου κρύωσε.

Απ' την άλλη εμάς ο παιδοουρολόγος δεν μας έχει πει τίποτα σχετικό με το οτι κάποιο κρύωμα θα επηρρέαζε το νεφρό. Μήπως να το ψάξετε λίγο για να μην έχετε τόσο άγχος; Τις εξετάσεις λένε να τις κάνουμε ώστε να σιγουρευτούμε οτι ο πυρετός π.χ. δεν προέρχεται από ουρολοίμωξη. Αλλά με μυξούλα ή βήχα να τρέχετε;

Εμείς πάλι με βήχα είμαστε αλλά ευτυχώς όχι από την ώρα που κοιμήθηκε. Θεατράκι μάλλον θα το αποφύγουμε για τους λόγους που συζητήθηκε..

ναι και για μενα υπερβολικο ειναι ολο αυτο και φυσικα δεν το κανουμε αλλα η μικρη τον πυρετο τον ειχε στο τσεπακι της χωρις αλλα συπτωματα και τοτε μας ειχε πει οτι θελει να την προσεχουμε πολυ και να την κανουμε εξετασεις με το παραμικρο.αν εχει ανεξηγητο πυρετο την ιδια στιγμη θα κανουμε εξετασεις.ολα αυτα μου τα ελεγε οταν περυσι εκανε πυρετο καθε 3 βδομαδες,ειχα ανοιξει και θεμα τοτε και τελικα μαλλον ηταν απο την παλινδρομηση που εκανε μετα το χειρουργειο,δεν υπηρχε αλλη εξηγηση.

τωρα που το συζηταμε εχω καιρο να τον παρω τηλ.θα τον παρω αυριο.

θυμισε μου εσεις κανατε ημινεφρεκτομη και αφαιρεση ουρητηροκηλης?την ουρητηροκηλη θυμαμαι οτι δεν την βλεπατε εσεις ετσι?οποτε δεν κατεστρεψε ουρηθρα και ουροδοχο κυστη

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Λοιπόν, αφού έκανα μια καλή το σπίτι (και τα τρία μπάνια), μπαλκόνια, πατζούρια, κήπο (και με πιεστικό), έπλυνα και σιδέρωσα κουρτίνες και όλα τα ρούχα που είχα ασιδέρωτα, έκανα μπάνιο και τον σκύλο, στόλισα και το σπίτι (για να μην έχει να πει τίποτα η κα Φωτεινή), έβαλα και φωτάκια στα μπαλκόνια, στόλισα κι ένα καραβάκι (για ποικιλία, όχι μόνο έλατο), μαγείρεψα δύο φαγητά, τυροπιτάκια για την μικρή, μια πορτοκαλόπιτα για γλυκό, έτριψα και τα πυρότουβλα στο τζάκι να φύγει η μαυρίλα, κατέβασα χειμωνιάτικα και ανέβασα καλοκαιρινά, έστρωσα και χαλιά και στο τέλος... άλλαξα πλευρό!!!!!!

Μ' έχει πιάσει τέτοια βαρεμάρα που δεν έχω διάθεση για τίποτα!!! Όλο νυστάζω...

Και μόνο που διαβάζω αυτά που κάνετε όχι μόνο σας θαυμάζω, αλλά κουράζομαι και στην ιδέα!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Αχ Μαρία!

μόνο που τα διάβασα όλα αυτά κουράστηκα.

Λέω κι εγώ να πάω να πλευριαστώ και να μην ξεπατωθώ! (στις δουλειές εννοείται)

Ηπια και τη μπυρίτσα μου αχχχχ έφαγα και ένα ωραιότατο σκ@$%$κι από το ντελικατεσεν, έτσι γιατί τα απογευματινά σουβλάκια μου άνοιξαν την όρεξη και ....... αν ξυπνήσω τα χαράματα λέω να φάω παγωτό που έβαλα στην κατάψυξη ;)

Εσύ τι λέει? Ολα καλά? Πού χάθηκες σήμερα? Η μικρή σου?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

μαρια με τρομαξες ειδικα οταν ειπες για το δεντρο.λεω και εγω αποκλειεται πιο νωρις απο μας μονο τα μαγαζια στολιζουν και αυτα μια δυο μερες πριν απο μας

Διαφημίσεις

σημερα δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο.αλλα τον τελευταιο καιρο ξενυχταω πιο πολυ .

καληνυχτα κοριτσακι μου

Καλημέρα,

Ευτυχώς σήμερα εχει τελεια μέρα.

Ξεκιναω τις δουλίτσες μου αλλα η υπόλοιπη οικογένεια δεν εχει σκοπο να ξυπνησει:rolleyes: και μεχρι τοτε δεν μπορω να κανω και πολλά.

Φιλια

καλημερα!!!

τι κανετε;

εχθες πηρα απουσια αλλα τρεχω κι εγω με τις δουλειες του σπιτιου και βγηκα και αγορα και το βραδυ επεσα ξερη!

σημερα εχει ωραια μερα λεω να κατεβασω κουρτινες για να δουμε!

φιλια σε ολες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημέρα κι απο μένα...εγώ είμαι στο μαγαζί και κάνω δουλειές...καθάρισμα τουαλέτας, καθρέφτες και διάφορα. Δεν φθάνει που έχω ένα σπίτι 110 τ.μ. έχω και άλλα τόσα στο μαγαζί τώρα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ....

m57Zp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Μαρια οπως διαβαζα για τις δουλειες του σπιτιου λέω "αααα αυτη εκανε πιο πολλά απο εμας!!" Τελικα για σημερα πήραμε εμεις το βραβειο καθαριοτητας..απο τις 9 το πρωί πρίν λίγο σταματησαν η μαμα μου και η γυναικα τις δουλειες

Ελεγα και εγω τοσο καιρό οτι εκανα δουλειες..:roll::roll:

Ανακαλύφθηκαν παιχνιδια που ειχαμε χασει απο καιρό...:rolleyes:

Εγω ειχα κομμωτηριο και ψωνια, τον μικρο ανελαβε η αδερφη της πεθερας μου και μετα ο μπαμπας του βολτα στην παιδικη χαρα

Σημερα το βραδυ εχουμε εξοδο, συναντηση αποφοιτων μετα απο 12 χρόνια!!Θα πάμε με τον συζυγο - μιας και ημασταν συμμαθητουδια- και μαλιστα εχουμε δωσει ραντεβου -όπως τον παλιο καλό καιρό- να βγουμε πρωτα για καφε οι δυο μας και μετα να πάμε στον χωρο της συναντησης..

Αντε και μετα το σημερινο ελπίζω να μας κανει την τιμή ο jr!!!Σαν πολύ βολευτηκε εκει μεσα και εγω σε λίγο θα θελω φορτωτη για τις μετακινησεις μου...:cry:

Αχ αυτη η πλάτη μου, αν ειχε στομα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...