Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω παλι και καθε μερα κρεας να τρωω,δεν θα πω οχι.

για το μποκωμα και τον παιδοτοπο και εγω οταν ειναι ετσι δεν την παω,για να μην κολλησει τιποτα στα αλλα παιδια αλλα και οταν ειναι καλα και πηγαινουμε παντα ρωταω αν υπαρχει κανενα αρρωστο μεσα και μετα μπαινουμε,βεβαια σε μας ειναι και για αλλους λογους.ο παιδοχειρουργος μας εχει πει οτι θελει οπωσδηποτε εξετασεις ουρων και αιματος ακομη και στην παραμικρη μυξα.οποτε προσπαθω οσο μπορω να την προσεχω γιατι δεν θελω να ταλαιπωρειται με εξετασεις.

εκεινος καλα κανει απο την μερια του,θελει να ειναι ησυχος οτι δεν επηρεαζεται το νεφρο στο παραμικρο.

εχω να πω παντως ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ οτι απο την ουρολοιμωξη τον 15αυγουστο του 09 που ξεκινησε την χημειοπροφυλαξη αρρωστησε μονο μια φορα.μακαρι να συνεχισει ετσι και οταν αναπτυχθει πληρως το ουροποιητικο μας συστημα σιγουρα θα ειναι ολα πολυ καλυτερα.

παω να τραβηξω το σαλονι μου για να καθαρισω απο κατω!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κυρια Φωτεινη να σας στειλω μια εβδομαδα τον Χρηστο να χαρειτε να ταιζετε???ανοιγει συνεχεια το ψυγειο και διαλεγει τι θα φαει ...
:):):) ναι το θυμαμαι που το ειχες γραψει, η Φωτεινη για το μονο λογο που ανοιγει το ψυγειο ειναι για το κασερι που το εχει τρελλα και λεει...σελω λιγο κασέι σελω

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Σήμερα πέθανα στο γραφείο και εννοείτε ότι δεν πρόλαβα να τα τελειώσω όλα.Μια μέρα απεργία την πληρώνουμε ακριβά. Δημόσιο σου λέει μετά........ Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα νέα σας, αλλά να λύσω την απορία της Σούλας για την ''πατατούλα'' της

Ηλιάννα μου να σου ζήσει κοριτσάκι μου.

Αντε και με το καλό στο σπιτάκι σας .Ο ίκτερος θα πέσει δεν ειναι τιποτα.

Και παρεπιπτόντως είναι κουκλάκι !

:D:D:D:D:D:D:D

Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα και επανέρχομαι......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Παιδιά δεν έχει πυρετό, ούτε μπούκωμα, ούτε βήχα, απλά σήμερα πχ κάπου κάπου τρέχει μυξούλα.

Γι΄αυτό λέω να πάω εκεί που θα είναι οι μεγάλοι να τους δω λιγάκι, να ευχηθώ και να μην τον αφήσω να παίξει με τα παιδάκια. Στο κάτω κάτω τι παιχνίδι θα κάνει. Τα πιο πολλά μεγαλύτερα θα είναι.

ΤΕΣΠΑ θα δω πως θα εξελιχτεί η μέρα μας κι αν ξυπνήσουμε καλά το πρωί, γιατί πρωί είναι τα γενέθλια και βλέπουμε.

Τελικά δεν σας είπα και τι έγινε με το γάμο! Δεν μπορέσαμε να βρούμε να παρκάρουμε, γιατί εκτός από τη βροχή έπαιζε και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μια ώρα γυρνοβολούσαμε και στο τέλος αναγκαστήκαμε να φύγουμε! Οσο για το δώρο....έκανα κατάθεση στο λογαριασμό τους κι όλα καλά κι όλα ωραία, εκτός από τη ταλαιπωρία.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Σήμερα πέθανα στο γραφείο και εννοείτε ότι δεν πρόλαβα να τα τελειώσω όλα.Μια μέρα απεργία την πληρώνουμε ακριβά. Δημόσιο σου λέει μετά........ Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα νέα σας, αλλά να λύσω την απορία της Σούλας για την ''πατατούλα'' της

:D:D:D:D:D:D:D

Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα και επανέρχομαι......

καλε που ειναι η πατατα και δεν την βλεπω???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

κυρία Φωτεινή έχει πάλι δηλαδή προετοιμασία πριν μπείτε στο skype; δηλαδή τα καλά ρούχα , χτένισμα , βάψιμο και τα λοιπά;:)

:):):):) Κικιτσα μου δεν παιζεσαι σου λεω εισαι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ:):)

να σου πω την αληθεια την πρωτη φορα το εκανα αυτο αλλα ειδα οτι εγω ακομα κραταω καλουτσικα διχως makeup ειπα να μην βαφω αλλο για να μπω στο skype:):):)το μαλλι μου ομως το εχω σχεδον παντα χτενισμενο:)

:):):):) Κικιτσα μου δεν παιζεσαι σου λεω εισαι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ:):)

να σου πω την αληθεια την πρωτη φορα το εκανα αυτο αλλα ειδα οτι εγω ακομα κραταω καλουτσικα διχως makeup ειπα να μην βαφω αλλο για να μπω στο skype:):):)το μαλλι μου ομως το εχω σχεδον παντα χτενισμενο:)

να παρω τελικα ατμοκαθαριστη ρε μανα?πως θα καθαρισω 6 πατζουρια και 9 τζαμια οεο???

Βικυ γιαυτο θελεις τον ατμοκαθαρηστη:?:? για τα τζαμια και παντζουρια χαζεψες καλε??

εγω για τον μονο λογο που θελω ειναι για τον αποροφητηρα στην κουζινα γιατι αν χαλασει και αυτος που να βρω παλι ιδιο και με ποσο λεφτα αφου πριν απο 3 χρονια τον πληρωσα 400ε φιλικη τιμη

καλε που ειναι η πατατα και δεν την βλεπω???

Εννοείς δεν βλέπεις την παράθεσή μου ;; :confused::confused::confused: Κοίτα στη σελίδα 1164 μην. 34915 και θα καταλάβεις.

Μαελένη να σου πω και εγώ ότι συμφωνώ με τα κορίτσια και δεν θα τον πήγαινα. Να πάει σε παιδότοπο και να μην τον αφήσεις να παίξει είναι σαν το κινέζικο μαρτύριο. Από την άλλη είναι κρίμα και γι΄αυτόν που τώρα το ανοσοποιητικό του είναι πεσμένο αλλά και για τα άλλα παιδιά.

Βίκυ και εγώ συνεχίζω με τη γενική. Ξέρεις τι βαριέμαι πιο πολύ; Να σιδερώσω τις κουρτίνες :twisted::twisted::twisted:

Φιλάκι και εσύ στην καθαριότητα το έριξες βλέπω. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

Σαρδελάκι όλα καλά από ότι διάβασα με τον ΟΑΕΔ. Πάντα τέτοια κοπέλα μου; Τελικά τι αποφάσισες; Θα απευθυνθείς στις εκκλησίες;

Νατασούλα μήπως πρέπει να το πάρεις απόφαση να βάλεις κανένα πιο χοντρό ρούχο στο παιδί, μληπως και το φύγει το κρύωμα......λέω τώρα.....για σκέψου...;););)

Σήμερα δεν βλέπω ούτε την Πανμάρ.

Διαφημίσεις

Συγνώμη αλλά κι εγώ δεν καταλαβαίνω πού είναι η πατατούλα??????

Η Σούλα αναφέρεται στην Ηλιάνα την αποκαλεί "κοριτσάκι μου" και της λέει να σου ζήσει, με το καλό σπιτάκι σας κι οτι είναι κουκλάκι? Κάτι άλλο δεν καταλαβαίνω? προσπαθώ τόση ώρα να το εντοπίσω.

Μήπως τα δυο νν στο όνομα?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Συγνώμη αλλά κι εγώ δεν καταλαβαίνω πού είναι η πατατούλα??????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

O.K την πατάτα την έκανα εγώ :P:p:p Νόμιζα ότι έγραφε ''να σου ζήσει το κοριτσάκι σου''......η πολλή παρέα με την Κίκο φταίει χι, χι, χι.

Καλησπέρα κοριτσια μου!!!

Εδω και σημερα...:tongue:

Δεν πολυμπαινω γιατι εχω απο κοντα τον Ανασταση με το θεμα τσισα και επίσης δεν με βολευει καθολου να καθομαι στο γραφείο..Η τυχη του φορητου αγνοείται λόγω των απεργιων των μεταφορικων, να φανταστειται ακομη η αντιπροσωπεια δεν το εχει παραλάβει και εχουν περασει και 2,5 εβδομαδες..:twisted::twisted:

Δεν προλαβαινω να σας σχολιασω, ηρθε νωριτερα σημερα ο συζυγος και φευγουμε βολτιτσα..Θα τα πουμε το βραδακι, σας φιλώ!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια μου δεν το συζητώ να είναι άρρωστο ένα παιδάκι με πυρετό ή ίωση με οποιοδήποτε σύμπτωμα και να πάει σε κλειστό χώρο με άλλα παιδάκια!Και για το ίδιο και για τα άλλα κυρίως είναι μεγάλο θέμα! Αν όμως έχει μόνο λίγη μυξούλα και μάλιστα πολλές μέρες εγώ θα το πήγαινα. Γενικά όμως όποτε πάω με το παιδί στον παιδότοπο το θεωρώ πιθανό ότι μπορεί να αρρωστήσουμε αφού όλο και κάποιο φτερνίζεται ή βήχει.

Σας αφήνω πάμε επίσκεψη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηρθα και εγώ για λίγο να πάρω δύναμη από τις υπόλοιπες που κανουν δουλειές.:tongue:

Αχ κορίτσια και εγώ που άρχισα τις δουλειές και δεν μπορώ να το παρω πισω αλλα ΘΕΛΩΩΩ???

Τέλως πάντων εστειλα τον μπαμπα και τη μικρή στον παιδότοπο και τρέχω να κανω κατι γιατι εχει και ματς το βραδυ οποτε ο καλός μου θα την κοπανησει.

Παω μαλλον να σιδερώσω κουρτίνες γιατι τι αλλο να κανω οεο!!!

Ιωάννα μου ττελικά δικια σου η πατατούλα:tongue::tongue::tongue:

(Α και μια και σου αρέσει τοσο πολύ να σιδερώνεις κουρτινες δεν ερχεσαι και απο εω μια βόλτα? χι χι)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...