Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι αλλο Νατασσα μου ...αυταααααα!!!!!:):)

εγω περιμενω να ερθει η Βικυ να παρει την μικρη και να κατσω στο skype να μιλησω με την κολλητη μου στην αυστραλια πριν κοιμηθουν γιατι εκει ειναι 22.30

καλο μεσημερι κουκλες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαρδελακι υπομονη ...λιιιγο ακομη και εφτασες στο τελος..

Νατασσα και εγω ασχολιαστα τα ασφησα περι καθαριοτητας χαχαχα....θα ερθει η κοπελιτσα με την βοηθεια του πεθερικου ή της μαμας και θα το τακτοποιησουμε..

Ελενη μου αν βλεπεις οτι εχει εντονη καταρροη και βηχα μην το στειλεις αν ειναι ενα απλο κρυωματακι που οταν ομως τρεχει δεν τον επιβαρυνει να πατε..θελει προσοχη ομως γιατι μπορει να ιδρωσει και μετα να πεσει ο μικρος χειροτερα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

προχθες περναγαμε απο ενα δρομο και ειδε ενα σουβλατζιδικο ...ε αν δεν σταματουσαμε να παρουμε δεν σταματουσε...καθισε σπιτι κυριος και εφαγε ενα ολοκληρο σουβλακι ..ολα τα παιδια ζητανε μπισκοτακια , ο χρηστος σουβλακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Νατασσα και εγω ασχολιαστα τα ασφησα περι καθαριοτητας χαχαχα....θα ερθει η κοπελιτσα με την βοηθεια του πεθερικου ή της μαμας και θα το τακτοποιησουμε..

Καλα πουλακι μου, εσυ εισαι και εγκυος... Εγω η γαιδουρα τι δικαιολογια εχω??? :confused:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

προχθες περναγαμε απο ενα δρομο και ειδε ενα σουβλατζιδικο ...ε αν δεν σταματουσαμε να παρουμε δεν σταματουσε...καθισε σπιτι κυριος και εφαγε ενα ολοκληρο σουβλακι ..ολα τα παιδια ζητανε μπισκοτακια , ο χρηστος σουβλακια...

Καλα ενταξει... Δεν υπαρχει ο Χρηστακης!!! Μα ενα ολοκληρο σουβλακι? Θα τρελαθω!:-D

t7fQp3.png

Καλα πουλακι μου, εσυ εισαι και εγκυος... Εγω η γαιδουρα τι δικαιολογια εχω??? :confused:

και πριν την εγκυμοσυνη ετσι ημουν...το θεμα της γενικης το βιαριεμαι αφανταστα....αν μπορει να μου το κανει καποιος αλλος πεταω την σκουφια μου...

δεν το εχω με την νοικοκυροσυνη στο αιμα μου...κατεβασα ομως τα ρουχα τα χειμωνιατικα του χρηστακη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ ουτε εγω την εχω στο αιμα μου... Ουτε το σιδερο εχω, ουτε το μαγειρεμα πολυεχω... Γενικα δεν...

Τα ρουχα του Σωτηρη δεν τα κατεβασα ακομα γιατι κραταει ακομα το σπιτι λεμε (αυτη ειναι η επισημη δικαιολογια για να παρω αλλο ενα δεκαημερο παραταση:D)! Ειχα δυο φορμες αφησει κατω, με αυτες βολευομαστε!

t7fQp3.png

Kαλησπέρα , ήρθα και εγώ.

Πως είναι τα αρρωστούλικα σήμερα; ελπίζω καλύτερα.

Η ετοιμόγεννη Πετρούλα που είναι, έχουμε κανένα νέο;

Βλέπω χθες με περιποιηθήκατε ιδιαιτέρως με αυτά που έγραψα για το Μπετοβενάκο , όλο παραθέσεις κάνατε για να μη ξεχαστεί ποτές αυτό που έγραψα. Τέσπα το προσπερνώ γιατί είμαι κορίτσι καλό και ξεχνάω εύκολα.:tongue:

ΜαΕλένη εγώ λέω να μη τον πας το Γρηγοράκη, αν επιθυμείς να δεις τη ξαδερφούλα σου καλύτερα να πας μόνη σου γιατί τώρα με το μπούκωμα ο μικρός θα είναι πιο ευαίσθητος να αρπάξει και καμιά άλλη ίωση αλλά και θα είναι ότι χειρότερο να τον πας σε παιδότοπο και να προσπαθήσεις να του απαγορέψεις να παίξει για να μην ιδρώσει.

Ιωάννα και εμένα ο δικός μου τρελένεται ο άτιμος για σουβλάκι αλλά όχι με πίτα , σκέτο καλαμάκι , το κρατάει και με τα δυό του χέρια λες και τρώει κοκορέτσι απο τη σούβλα και το ευχαριστιέται όσο τίποτε άλλο.:tongue:

Νατάσα λογικό να βαριέσαι τη γενική αφού βρε είσαι αρρωστούλα γι'αυτό και καθυστερείς να πάρεις τα φάρμακα και το τρενάρεις γιατί μετά θα πρέπει να καθαρίσεις κι όλας.:tongue::tongue:

Σαρδελάκι εντάξει πέρασε και αυτό με τον ΟΑΕΔ.

Αλήθεια και εγώ σκεφτόμουν χθες το Φιλάκι που είναι άλλά ευτυχώς είδα post της.

τι αλλο Νατασσα μου ...αυταααααα!!!!!:):)

εγω περιμενω να ερθει η Βικυ να παρει την μικρη και να κατσω στο skype να μιλησω με την κολλητη μου στην αυστραλια πριν κοιμηθουν γιατι εκει ειναι 22.30

καλο μεσημερι κουκλες

κυρία Φωτεινή έχει πάλι δηλαδή προετοιμασία πριν μπείτε στο skype; δηλαδή τα καλά ρούχα , χτένισμα , βάψιμο και τα λοιπά;:)

Διαφημίσεις

Κίκο γιατί πειράζεις την κυρία Φωτεινή μας??? Εεεεεεε?

Ελένη εγώ μάλλον η μόνη είμαι που θα σου έλεγα ότι μόνο με μπούκωμα πήγαινέ τον! Μάλλον το λέω γιατί έχω συνηθίσει μπούκωμα και μύξες το Χειμώνα, οπότε θα έπρεπε να τον κρατάω συνέχεια μέσα τον δικό μου με αυτά! Από την άλλη η κουμπάρα μου που είναι πολύ σχολαστική και τις προσέχει πάρα πολύ τις κόρες της -τώρα είναι 5 και 3.5 - τις είχε συνέχεια άρρωστες τα τελευταία 2-3 χρόνια που ξεκίνησε η μεγάλη σταθμό κι ας μην πήγαινε σχολείο μόλις άρχιζαν να τρέχουν οι πρώτες μυξούλες της! Τώρα μου λέει και τι κατάλαβα ήμαστε οικογενειακώς κλεισμένοι μέσα και πάλι είχα τα παιδιά άρρωστα συνέχεια!

Φιλάκι πιάσε ένα φιλάκι και άσε την τόση νοικοκυροσύνη και εσύ και η Βίκη και ελάτε να πούμε καμιά κουβέντα! Εγώ κάνω παρέα με Νατάσα και Ιωάννα και σφυρίζω ανέμελα στη γενική! Μόνο τα ρούχα των παιδιών ετοίμασα, τα χαλιά θα τα ήθελα αφού κυλιέται η μικρή κάτω, αλλά ποιός θα πείσει το Γιώργο να μην τρέχει και πετάει τα φαγητά παντού? Όταν έχω χαλιά δεν την παλεύω καθόλου με το καθάρισμά τους!

Πετρούλαααααα είσαι εδώ???

mGKop3.png60Jvp3.png

Είπα και εγώ μόνη μου έμεινα τελείως.

Κοίταξε Μαρινάκι εγώ είμαι της άποψης να μείνει σπίτι ο μικρός σε περίπτωση που είναι το μπούκωμα έντονο και ορατό , πάνω απ'όλα για τον ίδιο τον μικρούλη να μη ταλαιπωρηθεί περαιτέρω αλλά και απο την άλλη να σου πω την αλήθεια εμένα με ενοχλεί όταν πάμε σε κάποιο πάρτυ και βλέπω παιδάκια άρρωστα είτε με πυρετό είτε με βήχα και μύξα γιατί επειδή ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ είναι να προφυλάξω το παιδί μου μέσα για να μη χειροτερέψει η κατάσταση αλλά και κολλήσει και κάποιο άλλο παιδάκι το ίδιο δεν θέλω και εμένα να μου κάνουν. Προσωπική μου γνώμη πάντα.

Μαρίνα μάλλον έτσι θα κάνω. Δεν έχει και τρελές μύξες. Σκέφτομαι μάλιστα να πάω λίγο πιο αργά, να πετύχω την τούρτα, να δώσω το δώρο και ίσως να μην τον αφήσω να παίξει και να ιδρώσει.

Μωρέ η ξαδερφούλα έμενε Χανιά μέχρι πρότεινως και δεν γιόρτασε ποτέ τα γενέθλια της. Κι όταν με κάλεσαν δεν είχαμε το κρύωμα και είπα ναι. Τώρα τελευταία στιγμή να τους το ακυρώσω κιόλας......στεναχωριέμαι και ξέρετε πως είναι με τους παιδότοπους.

Ας ξημερώσει αύριο η μέρα και βλέπουμε.

Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σας :)

Κικο πως πας εσύ? Είδες εγώ σαν καλό κορίτσι δεν σχολιάζω ούτε για το φρονιμήτη, ούτε για το skype :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ο δικός μου ενώ τρώει σχεδόν τα πάντα, σουβλάκια και τέτοια που είναι σε κομμάτια ούτε να τα δει. Από την άλλη καλά κάνει. Ούτε κι εμένα μ' αρέσει το κρέας ιδιαίτερα κι ευτυχώς ούτε στον μπαμπά μας. Το χειρότερο φαγητό μου είναι η μπριζόλα και το κοκκινιστό! Οσο και να έχω προσπαθήσει δεν κατάφερα να με κάνω να μου αρέσει.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαρίνα μάλλον έτσι θα κάνω. Δεν έχει και τρελές μύξες. Σκέφτομαι μάλιστα να πάω λίγο πιο αργά, να πετύχω την τούρτα, να δώσω το δώρο και ίσως να μην τον αφήσω να παίξει και να ιδρώσει.

Μωρέ η ξαδερφούλα έμενε Χανιά μέχρι πρότεινως και δεν γιόρτασε ποτέ τα γενέθλια της. Κι όταν με κάλεσαν δεν είχαμε το κρύωμα και είπα ναι. Τώρα τελευταία στιγμή να τους το ακυρώσω κιόλας......στεναχωριέμαι και ξέρετε πως είναι με τους παιδότοπους.

Ας ξημερώσει αύριο η μέρα και βλέπουμε.

Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σας :)

Κικο πως πας εσύ? Είδες εγώ σαν καλό κορίτσι δεν σχολιάζω ούτε για το φρονιμήτη, ούτε για το skype :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ο δικός μου ενώ τρώει σχεδόν τα πάντα, σουβλάκια και τέτοια που είναι σε κομμάτια ούτε να τα δει. Από την άλλη καλά κάνει. Ούτε κι εμένα μ' αρέσει το κρέας ιδιαίτερα κι ευτυχώς ούτε στον μπαμπά μας. Το χειρότερο φαγητό μου είναι η μπριζόλα και το κοκκινιστό! Οσο και να έχω προσπαθήσει δεν κατάφερα να με κάνω να μου αρέσει.

Καλά πάω Ελενάκι, βαραίνω τρελά (βλέπεις μία τα ψώνια της τρελής και μία το μωρό στην κοιλιά) αλλά να σου πω την αλήθεια εδώ στη δουλειά είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί με προσέχουν ιδιαίτερα, όταν πηγαίνω σπίτι κουράζομαι περισσότερο με τον ταρζανάκο μου.

Ούτε και εγώ είμαι φαν να του δίνω σουβλάκια Ελένη μου αλλά αφότου δοκίμασε μια φορά έχει φάει κόλλημα να φανταστείς. Συν του ότι έχει μοιάσει τον πατέρα του και είναι τρελός κρεατοφάγος μιλάμε.

Μαρίνα κι εγώ είμαι της άποψης τα παιδάκια να βγαίνουν έξω (όταν δεν έχουν πυρετό φυσικά) γιατι έτσι κι αλλιώς ο καθαρός και κρύος αέρας βοηθάει στο μπούκωμα ! Αλλά όχι να έρχεται σε επαφή με άλλα παιδια...δεν είναι κρίμα τα άλλα παιδάκια π.χ. να κολλήσουν; Το θεωρώ λιγάκι ανεύθυνο αυτό...όπως εγώ δεν θέλω να έρχεται κανείς σπίτι όταν είναι άρρωστος, έτσι δεν θα πήγαινα και τον Αστέρη ποτέ σε άλλα παιδάκια όταν είναι άρρωστος!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...