Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααα!!!!

Η Μαιμου βλεπω grand σουξε κανει στα πιτσιρικια!!!!εμας χθες ειχε παρει την παντοφλα ειχε βγει στο μπαλκονι και την εδιωχνε ...φυγε μαιμου αμαν ...και να φερεις πισω τις καραμελες μου!!!!(τον ιουνιο ειχε πει η πεθερα μου οτι ηρθε η μαιμου και του πηρε την σακουλα με τις καραμελες και το θυμηθηκε...το ειχε καημο..)

Ο Χρηστος πολυ καλα ..εβηξε ολη μερα 2 φορες...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Είμαι εγώ εδώ ;)

Κι εγώ κρυώνω. Εβαλα το κλιματιστικό στο ζεστό.

Καλή επιτυχία Sardelaki μου.

Κι όπως διάβασα έχουμε βελτίωση στα αρρωστούλικα. Πολύ ευχάριστο αυτό.

Πού είναι οι άλλες τσουπρίτσες εγκυούλες και μη?

Πετρούλα????? Μη μου πεις γεννήσατε?

Κικο?

Ηλιάνα το πήρατε το μωρό?

Αντε βρε κορίτσια. Κανένα νέο?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κου κου ...και εγω ειμαι...

μολις ταισα την μικρη...ουφ, μαχη εγινε....τα φασολια τα εβαλα λιγο στο μπλεντερ και μεσα στο πιατο εβαλα καροτακια που τα λατρευει και ζουμακι.

με εβγαλε την ψυχη αλλα τις 10 κουταλιτσες τις εφαγε, οσο να πεις τις βιταμινες τις πηρε...σαρδελακι ακομα περιμενεις?

η λαζαρενια που ειναι?

Φωτεινή μου κάτι κατάφερες με το φαγάκι ;)

Πράγματι πολλά κορίτσια δεν έχουν δώσει το παρόν αυτές τις μέρες.

Μπορεί η Λαζαρένια να τρέχει για τις εξετάσεις τις μικρής.

Αχ κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω. Αρρωστοι με την έννοια του "χάλια" δεν είμαστε, αλλά αύριο είμαστε καλεσμένοι στα γενέθλια της ξαδέρφης μας σε παιδότοπο και δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάμε, αλλά να μην τον αφήσω να παίξει, να μην πάμε καθόλου? Πάλι μια φορά το χρόνο τη βλέπουμε τη ξαδερφούλα. Αχ τι να κάνω????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ήρθανε για έλεγχο...τους χρωστάω ακόμη μία φωτοτυπία και ένα τιμολόγιο (η προμηθεύτρια δεν έγραψε πάνω εξωφλήθει γκρρρρρρρρρρρρ) και θα τα πάω απο βδομάδα.

Μαελενάκη μου η δική μου γνώμη είναι να μην πας χαχαχα...εγώ φυσικά το λέω γιατι μισώ τους παιδότοπους με τα εκατομμύρια μικρόβια.

Όσο για τις απουσίες που είναι το βατραχάκι με το απουσιολόγιο;

m57Zp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Ψυχρουλα σημερα και στην Αθηνα! Βεβαια απο δουλειες δεν εχω κανει τιποτα... Ουτε ρουχα, ουτε χαλια η προκοπα! Καλα για το θεμα γενικη, θα το αφησω ασχολιαστο...:cool: Παντως το δικο μου σπιτι τουλαχιστον κραταει τη ζεστη ακομα...

Πηγα και το πρωι και εισεπραξα απο το ΙΚΑ τα λεφτακια μου! Πολυ χαρηκα! Εγω βηχω ακομα (αλλα ξεκινησα την ιδια θεραπεια που μου ειχε ξαναδωσει ο γιατρος απο μονη μου:rolleyes:) και ο Σωτηρης ακομα εχει μυξες... Ατελειωτες οι μυξες... Χασαμε το κολυμβητηριο την προηγουμενη εβδομαδα, θα το χασουμε κι αυτη...:(

Πετρουλα τι εγινε? Για δωσε το παρον!!!

Μαελενη για κρατα τον λιγο μεσα... Κι εμενα απο ενα ελαφρυ συναχακι ξεκινησε και δε λεει να παρει τα πανω του το παιδι... Αντε περαστικα!

Για πειτε, τιποτα αλλο???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...