Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινη μου σ'ευχαριστω για τις ευχες κι εσυ να εισαι καλα και να χαιρεσε την οικογενεια σου!

Βικη καλα δεν παιζεσαι εσυ ολο το σπιτι στον αερα σηκωνεις μολις τελειωσεις δεν ερχεσαι κι απο εδω που θελω γενικη;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Δεν μπαίνω κι ούτε σας έχω διαβάσει γιατί με έχει πιάσει η προκοπή να γίνω νοικοκυρά... Δεν προλαβαίνω καθόλου. Καλά είμαστε. Ελπίζω κι εσείς. Τελευταία φορά που διάβασα, αρχές τις εβδομάδες είχαμε ήδη ουκ ολίγα αρρωστούλικα, περαστικά σε όλα. Τώρα που γράφω αναρωτιέμαι τί κάνει η μαμαλευτερακι κι αν γέννησε η Stone. lazarenia μου, αδυναμία μου, εσύ τί κάνεις; H μικρή;;;;;;; Αν βρεις καμιά τρύπα στην τρέλα που ζούμε κάθε μέρα (!!!!!!) πάρε με ένα τηλ.

Σας φιλώ όλες. Κι ελπίζω να έχουν επανέλθει τα πράγματα στη θέση τους. Άντε, συνέλθετε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

και εσυ φιλακι στην καθαριοτητα το εριξες οπως η κορη μου?:D

εχω αυπνια και μια λιγουρα:lol: τωρα τι να φαω τι να φαω:? δεν ξερω:confused:

αυτο που θα ηθελα ειναι παγωτο σοκολατα διαιτης...γιατι αυτο το σωμα θελει τροπο και οχι κοπο:):) αλλα δεν εχω παγωτο:confused:.... και ναι κοριτσια στην γειτονια μου ειναι ενα μαγαζι που εχει ψωμι, κουλουρακια, τουρτες κτλ αλλα το παγωτο του δεν παιζετε....

σημερα δοκιμασε και ελια γλυκο του κουταλιου...αρκετα καλουτσικο θα ελεγα....

αρκετα με την φλυαρια μου, ας παω για υπνο... κρυωνω και λιγο, αυριο θα αναψω και τον καλοριφερ, χαζομαρα που δεν το εβαλα μπρος σημερα, η Φωτεινη ολο ξεσκεπαζετε, δεν εχω κρυο στο σπιτι, αλλα εγω νιωθω καπως....τωρα δεν λεει να παω στο υπογειο και να το ανοιξω ντανγκα ντουγκα θα ξυπνησω την πολυκατοικια....αντε παω καληνυχτα:)

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες κ κουκλακια:)

2403927y1rtgox2bm.gif

αν και ξυπνησα πριν απο πολυ ωρα, ειπα να ετοιμασω το φαγακι μου...φασολια γιγαντες με λαχανικα στο φουρνο...ψηνετε τωρα και μολις καθησα να πιω καφεδακι, η Φωτεινη κοιμαται ακομα, το βραδυ ηταν πολυ ηρεμη αλλα ξεσκεπαζοταν και κοιμηθηκα στο απο κατω κρεβατι για να την σκεπαζω.

Ευχομαι να φαει η μικρη απο το σημερινο φαγακι γιατι αλλιως δεν ξερω τι να την κανω, αφου το ψαρακι αχνιστο..μπισκανδριτσα..την εναλλακτικη λύση την εφαγα ξημερωματα.....δεν μπορω να επιβαλλω τον εαυτο μου σε διαιτα

Μουχλα εξω και ψιλοβρεχει....αντε καλο χειμωνα κοριτσια

Καλημέρα και από μένα.

Καλημέρα Φωτεινή μου!Εδώ είμαι και εγώ.

Βικακι ελα να κανουμε παρεα τις δουλειές.Και εγώ χθες τελείωσα με τις ντουλάπες , καθάρισα την αποθήκη , αλλαξα τα παπούτσια απο καλοκαιρίνα σε χειμωνιάτικα , επλυνα σχεδόν ολες τις κουρτίνες και σήμερα συνεχίζω.

Εχω την ελπίδα οτι μεχτι την Κυριακή θα τα εχω τελειώσει.Απελπισία είναι ουφ!

Φιλιώ μου τη δίαιτα την εγκατέλειψα πριν τις διακοπές (ε είπα να το χαρώ εκεί) και δεν ξέρω πότε θα ξαναρχίσω:rolleyes:

Καλέ Ιωάννα γιατί έκανα πατατούλα???:confused:Ξερω ότι εχει αγόρι η Ηλιάνα.

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

Υ.Γ Φωτεινή θέλω και εγώ εναν καθρέφτη σαν αυτο που εδωσες στα αλλα κορίτσια .Ζηλευωωωωωωωωωω:oops:

Καλημέρα βροχερή. Πότε θα σταματήσει αυτή η βροχή κι αυτή η μούχλα επιτέλους????

Φωτεινή αϋπνίες? Αλλά και πεσκανδρίτσα βραδιάτικα :shock: Θα ντυνόμουν και θα έψαχνα το παγωτό!!!!!!

Σούλα πώς είστε εσείς?

Παιδιά για μας δεν γίνεται διαφορετικά, έχουμε ανάψει τη θέρμανση, να ζεσταθεί λίγο το κοκκαλάκι μας.

Εχουμε λίγες μυξούλες, αλλά είχαμε κι ανήσυχο βράδυ. Ξύπνησε με κλάματα και ουρλιαχτά! Νόμιζε πως κάποιος του πείραζε το καινούργιο του λεωφορείο και φώναζε! Τρομάξαμε να τον συνεφέρουμε!!!! Τα φώτα έλεγε, τις πόρτες, φύγε, άστο! Πωπωπω πολύ έντονα βιώνουν τα της ημέρας τελικά!!!!

Τα υπόλοιπα αρρωστούλικα τι κάνουν? Ελπίζω να έχουμε βελτίωση.

Φιλιά σε όλες κι επιτέλους Παρασκευήηηηηηηηη.

Να πω ότι πέρασε πολύ γρήγορα αυτή η βδομάδα για μένα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

σαρδελινα μου η μεγαλη εκθεση με ολα τα του ειδους σου δεν ειναι τωρα ειναι Ιανουαριο με Φεβρουαριο στην Αθηνα στην κηφησια το ξερω σιγουρα.

και να κανονισεις να πας οπωσδηποτε ολοι οι εμποροι ειναι εκει.

δεν πρόλαβα να απαντήσω νωρίτερα κι έτσι το κάνω τώρα.

Είναι σίγουρα τώρα κάποια έκθεση στην Αθήνα γιατι με πήρε τηλ. μιά προμηθεύτριά μου για να με ενημερώσει ότι έχει έκθεση κι ότι αυτή θα πάει, αν θα πάω κι εγώ

m57Zp2.png

Καλημέρα Ελένη μου.Οντως τα μικρά εχουν κάτι τρελά κολήματα.

Χθες η δικιά μου τα έβαλε με μια αόρατη μαιμού και θυμήθηκα την Ιωάννα που έλεγε για τον Χρήστο.

Καλά είμαστε, εγώ έμεινα με την ενόχληση δεν χειροτέρεψα και η μικρή βελτιώθηκε πολύ.

Φωτεινή θα περιμένω ε?

Συμπεθέρα μου καλημέραααααα

Καλημέρα Ελένη μου.Οντως τα μικρά εχουν κάτι τρελά κολήματα.

Χθες η δικιά μου τα έβαλε με μια αόρατη μαιμού και θυμήθηκα την Ιωάννα που έλεγε για τον Χρήστο.

Καλά είμαστε, εγώ έμεινα με την ενόχληση δεν χειροτέρεψα και η μικρή βελτιώθηκε πολύ.

Φωτεινή θα περιμένω ε?

Συμπεθέρα μου καλημέραααααα

καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααα

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...