Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε λογικα Μαρινακι μου αφου φτασατε στα 16 πρωτα απο ολους και ειναι και λιγο μικροτερος μας λογικα θα προχωρησετε και στα αλλα.

Δε σε αφηνει να πιασεις? εγω πλεον εχω γινει εξπερτ πιανω το δοντι με μια κινηση χαχαχα

Οσο με θυμαμαι στο πρωτο δοντι που το εψαχνα σαν ψυλο στα αχυρα τωρα γελαω..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατάσα διάβασα για επέτειο….ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ πάντα αγαπημένη και έως τα βαθιά γεράματα μαζί και γρήγορα με ένα δεύτερο και τρίτο και τέταρτο παιδάκι

Δεν σας είπα ότι η ζωγραφιές στον τοίχο του σπιτιού μου είναι από έμενα …τα πρώτα … ( και τελευταία ) …χρόνια της καλλιτεχνικής μου ανησυχίας, εκείνη την χρόνια μάθαινα το χρώμα πορτοκαλί. χα χα χα χα χα 1372422bj0jpur8x4.gif

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα μου , ευχομαι περαστικά στον πεθερό σου και να γίνει σύντομα καλα.

Φωτεινή μου τέλειο το σπιτάκι σας.Αχ εγώ να δω ποτε θα στολίσουμε που μας εχει βαλει κατω η αρρώστεια οικογενειακώς.

Νατασα μου χρόνια σας πολλά ,ευχομαι να εισαστε παντα αγαπημενοι και με το καλό κια για το επόμενο παιδάκι.

deleni μου χρόνια πολλα να τα εκατοστησεις και με το καλο να ερθει και το νινί!!

Κορίτσια και η Ανδρεάννα πρέπει να βγάζει τους πίσω τραπεζίτες και εγώ νόμιζα μετα τα δυο αλλα μπα.Εδώ ξεκίνησε απο 6 μηνών να βγάζει δόντια τωρα θα περιμένει?

Εγώ εξακολουθώ να είμαι χάλια αλλα η μικρή είναι απύρετη και ο αντρας μου πολύ καλύτερα.

Μαργαρίτα και ο δικός μου είχε παρα πολύ πόνο στο σώμα .

Σήμερα ποναω εγώ.Τι καλα .

Αντε να δούμε πότε θα περάσει.

Κουράστικα πολύ.Με το μωρο με τη δουλειά με τον αντρα μου και να μην ειμαι και εγω καλα .ουφ!!!

Καλέ , τι γίνεται εδώ . Δεν είναι να λείψεις μια μέρα από το forum οι σελίδες προστίθενται η μία μετά την άλλη. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά να ευχηθώ μόνο σιδερένιος στον πεθερό της Ρίτας έχει κάνει και ο αδερφός του μπαμπά μου 2 φορές αντίστοιχη επέμβαση και δόξα το θεό είναι μια χαρά τώρα και καπνίζει και το τσιγαράκι του ο άτιμος, Χιλιόχρονη στη Deleni (τοξοτάκι και εσύ , αχ τι καλά) αλλά και στην Νατάσα να ζήσουν και να τα χιλιάσουν και γλυκά παιδικά χαμόγελα να ομορφαίνουν τη ζωή σας.

Κυρία Φωτεινή και Βίκυ να χαίρεστε τον άγγελο σας, πολύ όμορφο το σπιτάκι σας , θα ήθελα και εγώ να ανεβάσω τις φωτογραφίες που έβγαλα με το δεντράκι μας αλλά δεν προλαβαίνω μωρέ όταν πηγαίνω σπίτι , πέφτω με τα μούτρα σε δουλειές και στον Αναστασούλη μου και το βράδυ πέφτω κομμάτια από τις 1030. Εμείς λέμε και καινούργιες λεξούλες , ναι ναι καλά διαβάσατε είπαμε χθες για πρώτη φορά ΠΑΠΟΥΥΥ ΚΑΙ ΙΑΙΑ (ΓΙΑΓΙΑ) . :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ηρθα και εγώ...

Ρίτα καλή και ταχεία αναρρωση στον πεθερο σου!

Φωτεινή το σπίτι σου είναι πολύ ζεστό και πολύ όμορφα στολισμενο..Φαίνεται και μεγάλο..Επίσης μου αρεσε πολύ που κάλυψες όλα τα καλοριφερ με αυτο το έπιπλο-μπουφε και εχεις πετυχει ενα πολύ ωραιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κικο μου να τις εκαστοστήσετε τις λεξούλες!

Εμεις ευτυχως έχουμε βρει τον ρυθμό μας και τρώμε μεσημεριανό πρίν τις 2 και μετα κάνουμε νανι χορτατοι..Βεβαια δεν εχουμε κοψει ακομη το μαλλονανουρισμα αλλά που θα πάει..θα το καταφερουμε κι αυτό!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτα το καλο ειναι οτι η εγχειριση τελειωσε και ειχε επιτυχια. Τωρα απο'δω και μπρος θα αναρρωνει. Και επειδη ειναι και πολυ νεος μπορει να αναρρωσει και ταχυτερα απο αυτο που λενε οι γιατροι!

Σουλα μου μην απελπιζεσαι! Θα ερθουν Χριστουγεννα και θα κατσεις στο σπιτακι σου να ξεκουραστεις!

Κικο μπραβο στον Ανασταση! Εμεις παλι παραμενουμε μουγκοθοδωροι. Λεμε τις γνωστες 5-10 λεξεις και προοδο δε βλεπω...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νατασα μην αγχώνεσαι..

Σύντομα θα παραπονιόμαστε που δεν βάζουν γλώσσα μεσα...

Αυτο το κολλημα με το ποδοσφαιρο και εμενα με ξενερωνει ρε γμτ....

Εσυ ετοίμασε και κτ να τσιμπήσετε με λίγο κρασακι και ας ευχηθούμε να κερδίσει ο Ολυμπιακος για να κυλίσει ομαλα το υπόλοιπο της βραδιας...χμμ :wink:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κικο μπραβο στον Ανασταση! Εμεις παλι παραμενουμε μουγκοθοδωροι. Λεμε τις γνωστες 5-10 λεξεις και προοδο δε βλεπω...

Όχι και μουγκοθόδωροι καλέ, εμείς τώρα συμπληρώσαμε αισίως 5 άντε 6 λέξεις. εσείς είσαστε δημοσιογράφοι με τις 5-10 λέξεις όχι μουγκοθόδωροι.

Stone μου κι εγω ξενερωνω αλλα και τι να κανω? Θα του βαλω να φαει και μετα θα αποβλακωθει! Την εχω ξαναδει την ιστορια!

Για την ομιλια. Κικο οτι θα ελεγες τον γιο μου δημοσιογραφο αυτο δεν το περιμενα! Εμεις ολο μουγκοθοδωρο τον λεμε! Προχθες το βραδυ τον ειχα παρει αγκαλια να του δωσω το γαλα του αλλα χτυπησε το κινητο μου και τον ειχα να περιμενει 1 λεπτο. Και ο κυριος που ποτε στη ζωη του δεν εχει πει τη λεξη γαλα, γυρναει και μου λεει: "Λαλα" με "λ" σαλονικιωτικο βαρυ και με τρελα νευρα! Ενθουσιαστηκα κι εγω, λεω αντε, πηρε μπρος! Χθες παλι μουγκα! Βρε τι ειναι αυτο? τιποτα ο μικρος. Θελεις το γαλα? Τιποτα.. Πες γαλα! Τιποτα... Μια που το ειπε, μια που το ξεχασε! ασε σου λεω ειμαστε πολυ πισω! Αλλα δεν αγχωνομαι! Προς το παρον! Μετα τους 20 μηνες ομως αν δεν εχει παρει μπρος, θα με ζωσουν τα φιδια, το βλεπω εγω!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...