Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για μένα πια είναι δεδομένο ότι οι μύξες θα φύγουν (αν φύγουν) κατά Ιούνιο απλά θα κάνουμε μικρά διαλείμματα που θα έχουμε λιγότερες!

Τα δικά σου ζουζουνάκια κοιμούνται?

Αυτό με το 10κιλο είναι ο μεγάααλος στόχος, αλλά επειδή εγώ δεν έχω μεγαλεπίβολα σχέδια, θα ήμουν ικανοποιημένη ακόμα και αν έβλεπα σαν πρώτο νούμερο στη ζυγαριά το 5!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα, ξανα!!!

Καταρχην ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας!!

Να ειστε ολες καλά και να χαίρεστε τις οικογενειες σας!!

Ηλιανα με το καλό να επιστρεψετε σπίτι σας και να καμαρωνεις το μωρακι σου στο ζεστο του κρεββατακι!!!

Βίκυ και Βατραχακι να τα εκατοστησετε κι εσεις!!Υγεια, αγαπη και ευτυχια ευχομαι για μια ζωή!!!

Πετρούλαααα! Σε τσάκωσα! Είπες ότι εχθές κλείσατε τρία χρόνια έγγαμου βίου με τον καλό σου... Ο γιόκας σας, όμως, είναι 2 χρονών, τριών μηνών, μιας εβδομάδας και τεσσάρων ημερών. Και εννέα μήνες μέσα στην κοιλιά της μαμάς...δεν βγαίνει... τα περάσαμε τα τρία χρόνια...

Μη μου πεις ότι είχατε "σχέσεις" πριν παντρευτείτε!!!! Απαπαπαπα!!!!

χαχα δεν τα υπολόγισες καλά Μαρία!!!!Για ξαναβάλτα κατω...

Λοιπόν, αδιαθετησα παραμονη του γαμου μου, πήγαμε γαμηλιο, "καθαρισα" στο γαμηλιο και τσουπ...

πάνω στο ταξίδι του μέλιτος σκάρωσε η Πετρούλα μας τον Αναστάση........:tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστω συμπεθερα!!!χαχαχα

Ελένη μεγαλη ανησυχια ο Γρηγορακης..ειναι απο το συχανακι του αραγε ή τον απασχολει κτ αλλο??Εκανες κανενα τηλ στην παιδιατρο??

Πάντως μεγαλη υπομονη κι εσυ με τα ξενυχτια..

Παρεα θα κανουμε σε λίγο!!

Αχ κορίτσια με έχουν πιάσει τύψεις που έστειλα ο μωράκι μου σχολείο σήμερα εν'ω εγώ είμαι εδώ. :(:(:( Σκεφτόμουν να την κρατήσω σπίτι αλλά με την Αλεξάνδρα στα πόδια μου δνε θα έκανα τίποτα.....

Ελα βρε Ιωαννα, γιατι να την κρατησεις σπίτι??Αφου ηταν μια χαρα το παιδι..ηθελες να την χαρεις μηπως?Τοτε νομιζω πως δεν θα εκανες δουλειες..ε???

Η Πετρούλα χθες δεν έδωσε το παρόν το βράδυ ε; Τί γίνεται; Δεν μπορούμε να την πάρουμε και τηλ. γιατι ως γνωστόν δεν το σηκώνει!

Ελα βρε κι εσυ..ειπαμε το παραταω δεξια κι αριστερα..σε τσαντες, αυτοκινητο, στη μαμα μου αλλα αν το εχω διπλα μου - οπως αυτες τις μερες για παν ενδεχομενο- και το ακουσω φυσικα και θα το σηκωσω!!!Αααα με κατηγορειτε αδίκως......:tongue:

κορίτσια διεύθυνσεις μελλόνυμφων που θα βρίσκω; Μόνο αν ρωτάω σε εκκλησίες; Έχω ακούσει πως το κάνουν Οίκοι Νυφικών και λέω να το δοκιμάσω...αλλά θα τις δίνουν τις διευθύνσεις; Μήπως είναι άσχημο να ρωτήσω στην εκκλησία για κάτι τέτοιο;

Σαρδελακι στα ειχα γραψει και πιο παλια..Εκκλησια μην κανεις τον κόπο, δεν θα σου πουν!!Πριν το νυφικό εκει που απευθυνονται οι περισσοτεροι μελλονυμφοι και αφηνουν στοιχεία ειναι αιθουσες δεξιωσεων και φωτογραφεία, ίσως και κομμωτηρια..Το θεμα ειναι πως προσεγγίζεις τετοιους χωρους και πως κερδιζεις την εμπιστοσυνη τους, θελει τακτ και μαεστρία ή αν εχεις καλους γνωστους να εργαζονται σε τετοιους χωρους ή να συναναστρεφονται με τετοιους επαγγελματίες για να παρεις στοιχεια και λοιπές πληροφορίες..

Sorry αν ξεχασα να σχολιασω κτ, ειμαικι απο υπνο και πάω να ξυπνησω τον μικρό..

Ααα Σούλα ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε οτι σε εμας παιζουν 2 ενδεχομενα για την ακρατεια:

Ή να εχει ψιλοκρυωσει- χωρις συμπτωματα- και να του φευγουν τα τσισακια (γιατι και η συχνοτητα βλέπω ειναι μεγαλύτερη) ή να παιζει θεμα ζηλιας με το νεο μωρακι και μου ειπε να μην του ξαναναφερουμε για το μωρο τπτ..Αλλα κοντος ψαλμος αλληλουϊα, και να μην του το αναφερω θα τον δει ..φαντη μπαστουνι!!χαχα

Γελάω για να μην κλάψω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ κορίτσια και εγώ τα έχω τα κιλάκια μου μπόλικα - μπόλικα αλλά αν έβλεπα έστω και ένα 5κιλο μείον θα έκανα πάρτυ. Μέσα σε ένα μήνα έχασα μόνο 1.700 γραμ. :twisted::twisted::twisted: Χωρίς διαιτολόγο βέβαια.

Τελείωσε, δεν υπάρχει Θεός.....γιατί αν υπήρχε η σοκολάτα θα είχε τις θερμίδες που έχουν τα βραστά κολοκυθάκια.

Σούλα την έκανες και εσύ την πατατούλα σου. Η Ηλιάνα έχει αγόρι βρε. :lol::lol::lol::lol: Τι είναι αυτό που μας έβαλες από το tromaktiko; Πάω να κόψω τις φλέβες μου........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ευχαριστω συμπεθερα!!!χαχαχα

Δεν κάνει τίποτα :lol::lol::lol::lol:

Ελα βρε Ιωαννα, γιατι να την κρατησεις σπίτι??Αφου ηταν μια χαρα το παιδι..ηθελες να την χαρεις μηπως?Τοτε νομιζω πως δεν θα εκανες δουλειες..ε???

Τελικά καλά έκανα και την έστειλα γιατί έτσι προχώρησα τις δουλειές μου και θα χαρούμε, πρώτα ο Θεός, το ΣΚ μας.

Όσο για τον Αναστάση, νομίζω ότι μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα. Λίγη υπομονή παραπάνω χρειάζεται και πάρε βοήθεια από όπου μπορείς.

Βατραχάκι πώς είναι ο Θεοδωράκης σου;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

τελικα δεν κοιμηθηκα με ξυπνησε κι εμενα ο αντρας μου γρρρρρρ....

εβρασα και μπροκολα και κουνουπιδι για σαλατα και βρομαει το σπιτι ανοιξα ολα τα παραθυρα να ξεμυρησει μετα θα αναψω το καλοριφερ να ζεσταθει το σπιτι.

γιοβαννα μου μονη σου δεν βλεπω να κανεις προκοπη εγω οσες φορες ειπα μονη μου θα προσεξω την επομενη μερα την χαλουσα την διαιτα

ο Θοδωρακος σημερα ειναι καλα εχθες μονο ηταν γκρινιαρακος και ειχε δεκατακια.

στονε μου ευχαριστω για τις ευχες κι εσυ με το καλο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Χαιρεται και χαιρεται!!!

Ερειπιο ειμαι, δε λεω να ισιωσω! Παλι με επιασε αυτος ο παλιοβηχας μου και αν δεν παω γιατρο να φορτωθω με χιλια φαραμακα, θα βηχω για κανα τριμηνο, την ξερω τη δουλεια! Με πηρανε και απο το ΙΚΑ και θα παω αυριο το πρωι να εισπραξω! Αλληλουια! Τρεις μηνες μετα!!!:rolleyes:

Χρονια πολλα στα ζευγαρακια που γιορταζαν αυτες τις μερες!!!

Περαστικα και στα αρρωστουλικα!!!

Ηλιανα να τον χαιρεσαι και παλι τον παιδαρο σου! Περιμενουμε αυριο πληρη αναφορα της γεννας!

Εφυγα κοριτσια, να γυρισω και μια μερα σπιτακι μου νορμαλ ωρα!!!

Αληθεια η Μαριζα που χαθηκε???

t7fQp3.png

Συμπεθέρα να σου κανω μια πρόταση(μην με βρίσεις ε?):mrgreen:.

Λοιπόν θα βάλεις κατασκόπους σε περίπτερα και μαγαζιά που πουλάνε περιο΄δικά για γάμους -βαφτίσεις κτλ και μόλις παει καποιος και αγοράσει θα πηγαίνουν και θα τους κανουν ερωτήσεις ταχα ότι θα κερδίσουν κατι και ετσι θα παίρνεις τα στοιχεία που χρειάζεσαι;)

εδω κατασκοπος βικυ.στις διαταγες σας.

καλα μιλαμε εχω ψοφησει στις δουλειες,τωρα θα τελειωσω το ενα μπανιο και εχω κανει και την κρεββατοκαμαρα.μολις τελειωνω καθε χωρο τον σφουγγαριζω με το χερι.τρελη απολυμανση μιλαμε ουτε ποντικια να ειχα δεν θα το εκανα ετσι.

μαξιλαρι εχω και εγω αλλα ειναι αντιπνικτικο,απο τον χρονο αυτο της εχω και της αρεσει αλλα σε βηχα και συναχι της βαζω και δικα μας.

η μικρη ειναι στον δρομο για την γιαγια της και θα μεινει εκει μηπως και τελειωσω τιποτα ακομη σημερα.

για την ωρα να σας διαβασω θελω λιγο γιατι πιαστηκαν τα χερια μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κοριτσια καλό απόγευμα.

Διάβασα κατι και θα προσπαθήσω να το βαλω και εδώ .

Ελπίζω να τα καταφέρω γιατι δεν τα παω και πολύ καλα με αυτα.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_2760.html

πολυ ωραια η ιστορια αλλα περιμενα κανενα αλλο φιναλε!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ντελενι μου αφου ειναι περιστασιακος εγω λεω να μην δωσεις ακομη κορτιζονη ...το βραχνιασμα ειναι λογικα απο τον βηχα ..αν ο βηχας γινει σαν γαυγισμα σκυλου και ο λαιμος παει να κλεισει τοτε θα θελει κορτιζονη και μαλιστα καλη δοση ..

Αν εχει μυξουλες προσπαθησε να ειναι συνεχεια καθαρη η μυτη της , να της δινεις πολλα υγρα βοηθουν και μαλακωνουν τον λαιμο ...τσαγακι με λεμονι και μελι ..αμα την δεις οτι βηχει παρα πολυ , τον χρηστο τον βοηθαει πολυ να πιει γαλα λιιιιγο πιο ζεστο ...κατεβαζει το φλεμμα κατω..

Ελπιζω συντομα να ειστε καλυτερα...

Σε ευχαριστώ Ιωάννα, θα δοκιμάσω και τσάι... Δεν έχει πολύ βήχα... κάνα δυο γκουχ γκουχ και τέλος...η βραχνάδα είναι που επιμένει...:roll:

Κορίτσια...σας διάβασα, αλήθεια λέω...αλλά απο την αυπνία δεν θυμάμαι τίποτα...:oops::oops::oops::oops: μόνο την Ηλιάνα...Να σας ζήσει κούκλα μου και με το καλό στο σπιτάκι σας!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

βατραχι μου δεν θυμαμαι,νομιζω και εγω οτι στις 6 ηταν αλλα θυμαμαι σιγουρα οτι ο προηγουμενος γαμος ειχε αργησει πολυ γιατι οι γονεις δεν θελαν να τα παντρεψουν τα παιδια(το ξερω παο την πεθερα μου που ειχε γνωστη της σε εκεινο τον γαμο)και ετσι οχι απλα μας καθυστερησαν αλλα παντευτηκαν και με τον δικο μας στολισμο.

ηλιανα μου καλως ηρθες στο σπιτακι σου.καλο σαραντισμο και να σου ζησει και παλι ο κουκλος

Βίκυ διάβασα φρονιμήτη ο Μπετόβεν, δηλαδή ότι αταξίες έκανε έκανε από τώρα και στο εξής θα είναι τύπος και υπογραμμός έ; Θα φρονιμέψει για τα καλά το σκυλί. Άντε κυρία Φωτεινή θα τον δείτε με άλλο μάτι τώρα το σκυλάκο.

QUOTE]

Γεια σου βρε Κικιτσα με τα ωραια σου:D:D:D:D:D:D:D

καλε ο Μπετ δεν εβγαλε φρονιμητη, ο γαμπρος μου ο Λουκας εβγαλε:):):)

μια καλησπερα απο μενα...ειστε καλα ολες??

Πετρουλα ..για χτες..Βικυ και Φιλιω για σημερα....

να ζησετε , να εχετε μια ζωη γεματη υγεια, ευτυχια, και αγαπη με πολλα παιδακια, εγγονακι και να ζησετε την χαρα με τα δισεγγονα, εως τα βαθια γεραματα να ειστε μαζι αγαπημενη

1746439xf0yo5wqrc.gif

Πριν απο λιγο κοιμηθηκε η Φωτεινη, την εχω στο κρεβατι, λεω να μη τραβηξω το αλλο κρεβατι απο κατω και να την αφησω να κοιμηθει μονη στο δωματιο και εγω να την βγαλω στο σαλονι.

για μαξιλαρι που λετε, εγω στο δικο μου το σπιτι την εχω ενα πολυ λεπτο και καθως το εβαλα βλεπω οτι στον υπνο της δεν κανει σβουρες, στριφογυρναει και δεν την βρησκω στα ποδι.

καλε που ειστε ολες????????

μαμα σταματαω για σημερα,τα επαιξα!!!ειναι ετοιμα τα 2 δωματια και το μικρο μπανιο.αυριο με περιμενει σαλονι και μεγαλο μπανιο.κουζινα τελευταια γιατι ειναι και η πιο δυσκολη.το καλο ειναι οτι τελειωσα το καθαρισμα ολων των επιπλων του σπιτιου μεσα εξω(εκτος κουζινας)και εχω κρεμασει ηδη και κουρτινες στην κρεββατοκαμαρα και τις 2 μονο στο σαλονι(εκει εχει αλλες 3 και ακομη 3 στο παιδικο)επλυνα τα μικρα χαλακια και μου μενει του παιδικου.καθαρισα ντουλαπες εκτος απο 2 που ειναι αποθηκευσης.τελειωσα με τους καθρεφτες,αλλα το χειροτερο το αφηνω τελευταιο.παντζουρια και τζαμια.

ειμαι ικανη να φερω γυναικα για αυτα ενω μονη μου τραβαω τα επιπλα και σφουγγαριζω απο κατω με σφουγγαρι με το χερι.

το ψυγειο το καθαρισε ο λουκας,ευτυχως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...