Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα υπόλοιπα, αλλά οι εταιρείες που διοργανώνουν γάμους και δεξιώσεις μήπως ή οι αίθουσες δεξιώσεων μπορούσαν να εξυπηρετήσουν με το αζημίωτο????

Αλλιώς από τον αγγελιοφόρο, ή αν ανά τακτά διαστήματα διαβάζεις τις αγγελίες κι απο το επίθετο και την ενορία?

Υπάρχει κι ένα site το οποίο δεν το θυμάμαι αυτή τη στιγμή, που εκεί οι ενδιαφερόμενοι δίνουν τα στοιχεία για να τους έρθει υλικό.

μαελενάκη μου να ρωτήσω λες και στον αγγελιοφόρο; Την εφημερίδα άρχισα να την παίρνω και να ψάχνω μόνη μου τις διευθύνσεις αλλά δυστυχώς δεν βρίσκεις πολλές. Π.χ. από 15 αγγελίες βρήκα μόνο μία διεύθυνση.

Θα ρωτήσω και στις αίθουσες δεξιώσεων!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαελενάκη μου να ρωτήσω λες και στον αγγελιοφόρο; Την εφημερίδα άρχισα να την παίρνω και να ψάχνω μόνη μου τις διευθύνσεις αλλά δυστυχώς δεν βρίσκεις πολλές. Π.χ. από 15 αγγελίες βρήκα μόνο μία διεύθυνση.

Θα ρωτήσω και στις αίθουσες δεξιώσεων!

Θα το ρίσκαρα με τις αίθουσες.

Ακόμα και σε τυπογραφεία θα πήγαινα.

Εδώ μπήκες να γραφτείς? http://www.gamosorganosi.gr

Γίνεται και μια έκθεση-παρουσίαση στη ΔΕΘ μια φορά το χρόνο. Δες το λιγάκι.

Αν έχω κι άλλη ιδέα θα σου πω, αλλά και στα κομμωτήρια που είπαν και τα κορίτσια, σε φωτογραφεία.....να τους πεις με το αζημίωτο βρε παιδί μου!

Αλλά στα γραφεία του αγγελιοφόρου δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση. Παλιά ήταν κάπου στη Μικρουλέα, μια κάθετη της Πασσαλίδη, εκεί κοντά σου δηλ.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ηρθααααααααααα.............

Νααααααααααααααα

μεεεεεεεεεεεεε.................

Κούκλες είμαι στην γραφιά διαχειρίσεις υλικού στο νοσοκομείο

κάθομαι στο γραφείο τις διευθυντρίας πολύ φίλη μου χιιχχι;););)

Και είπα να μπω να πω ένα γεια :D:D:D

Είμαι καλά .

ο μικρός μου έχει ίκτερο:(:(

και τον κάνουμε ηλιοθεραπεία καλός έχοντος των πραγμάτων αύριο θα βγούμε φιλιά πολλά

δεν διάβασα καθόλου θα πάμε σπίτι μας και θα σας τα πω ολλα από κοντά

:tongue::tongue:

Θα το ρίσκαρα με τις αίθουσες.

Ακόμα και σε τυπογραφεία θα πήγαινα.

Εδώ μπήκες να γραφτείς? http://www.gamosorganosi.gr

Γίνεται και μια έκθεση-παρουσίαση στη ΔΕΘ μια φορά το χρόνο. Δες το λιγάκι.

Αν έχω κι άλλη ιδέα θα σου πω, αλλά και στα κομμωτήρια που είπαν και τα κορίτσια, σε φωτογραφεία.....να τους πεις με το αζημίωτο βρε παιδί μου!

Αλλά στα γραφεία του αγγελιοφόρου δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση. Παλιά ήταν κάπου στη Μικρουλέα, μια κάθετη της Πασσαλίδη, εκεί κοντά σου δηλ.

όσο για την έκθεση θα με ενημερώσουν πότε θα είναι και θα πάω. Θα πήγαινα και Αθήνα αλλά είναι αυτές τις μέρες και δυστυχώς δεν γινόταν να πάω. Ας είμαι καλά και θα πάω του χρόνου.

Θα ρωτήσω και σε εφημερίδες...χμμμμμμμμμμμμμμμμ και στην τελική θα δοκιμάσω τα πάντα χαχαχα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Αχ πάνω στο άγχος μου ξέχασα Ηλιάνα μου να τους πω τα νέα σου. Αλλά αφού με πρόλαβες ;)

Χαχχα :tongue::tongue: ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ

μόλις θήλασα και κάθισα να χαζέψω

η φίλη μου έχει δουλειά ΕΚΤΟΣ υπολογιστής

Κ είναι ελεύθερος ΓΙΑ ΜΕΝΑ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και έως τις 3 θα είμαι στο ιντερνετ

βρε μπορώ εγώ χωρίς εσάς//????????????

η ψυχολογία μου καλύτερη έπεσε στιΣ 13.3

ελπίζω να πεσι κιαλο

να μαζευτούμε σπίτι :D:D

μας άκρη δεν βγάζω από οΤι έχτε γράψει μάλλον δεν θα διαβάσω τα όσα γράψατε πολύλογούδες

:tongue::tongue:

Καλώς την! Ηλιάνα μου από όλα όσα περάσατε και το μωράκι δεν έχει το παραμικρό, ο ίκτερος είναι απλά ένα κολπάκι του νοσηλευτικού προσωπικού να σας κρατήσουν λίγο παραπάνω αφού σε συμπάθησαν πολύ τόσο καιρό που πηγαινοερχόσουνα! Φιλάκια και στο ζουζουνάκι σου!

Σαρδελίνα η Μαελένη έχει τρομερές ιδέες! Όντως όσα μπορείς να εφαρμόσεις κι από αυτά! Επίσης, εδώ στο πάρεντς (όχι στο cafe στο κανονικό) μήπως μπορούσες να ανοίξεις ένα θεματάκι για όσες κοπέλες ενδιαφέρονται, αφού είναι και πολλές ανύπαντρες ή άλλες που θέλουν να βαφτίσουν τα παιδάκια τους! Δεν το έχω ψάξει αν επιτρέπεται, πάντως αν γίνεται γιατί όχι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλό απόγευμα.

Διάβασα κατι και θα προσπαθήσω να το βαλω και εδώ .

Ελπίζω να τα καταφέρω γιατι δεν τα παω και πολύ καλα με αυτα.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_2760.html

ηρθα αλλα μαλλον ολες φυγατε τετοια ωρα!

ουφ αυτος ο γιος μου θα με σκασει με το φαγητο δεν τρωει τιποτα τι θα τον κανω;

σας ευχαριστω για τις ευχες σας!

Βικακι κι εμεις 4 χρονια κλεινουμε ιδια μερα καναμε το μεγαλο βημα χαχα στης 6 ωρα εμεις εσεις;

σαρδελινα μου η μεγαλη εκθεση με ολα τα του ειδους σου δεν ειναι τωρα ειναι Ιανουαριο με Φεβρουαριο στην Αθηνα στην κηφησια το ξερω σιγουρα.

και να κανονισεις να πας οπωσδηποτε ολοι οι εμποροι ειναι εκει.

Σουλα ολο ξεχναω να σε ρωτησω τι εγινε με την διαιτα πας ακομη στη διαιτολογο η σταματησες;

Μαρινα εσυ;

εγω ειχα σταματησει τον Αυγουστο χλαπακιασα καλα και τωρα ξαναρχιζω να χασω αυτα τα 10 τα ριμαδια τα κιλα :lol:

Ηλιανα θα μιλησουμε το απογευμα φιλια!

Ιωαννα σε εφημεριδα δουλευεις;μεγεια και τα ψωνια!

κικο εισαι φοβερη χαχαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Έλα ρε Βατραχάκι τώρα, τι μου το θύμισες αυτό? Υποτίθεται πρέπει να χάσω τουλάχιστον 6 κιλά, αλλά κατά βάση...κάνω τον κινέζο!

Πήγα να κοιμηθώ λιγάκι αλλά ήρθε ο καλός μου να με χαιρετήσει και γκρρρ με ξαγρύπνησε! Τώρα τέλος, σε λίγο οι άντρες πάνε κολυμβητήριο, η μικρούλα πολυυυυ μύξα και δεν κοιμάται ούτε αυτή, εγώ με τους βρωμορώσους θέλω να φάω ότι σοκολάτα υπάρχει σε απόσταση 1 χλμ από το σπίτι μου τουλάχιστον! Αυτά τα νέα μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Έλα ρε Βατραχάκι τώρα, τι μου το θύμισες αυτό? Υποτίθεται πρέπει να χάσω τουλάχιστον 6 κιλά, αλλά κατά βάση...κάνω τον κινέζο!

Πήγα να κοιμηθώ λιγάκι αλλά ήρθε ο καλός μου να με χαιρετήσει και γκρρρ με ξαγρύπνησε! Τώρα τέλος, σε λίγο οι άντρες πάνε κολυμβητήριο, η μικρούλα πολυυυυ μύξα και δεν κοιμάται ούτε αυτή, εγώ με τους βρωμορώσους θέλω να φάω ότι σοκολάτα υπάρχει σε απόσταση 1 χλμ από το σπίτι μου τουλάχιστον! Αυτά τα νέα μας!

χαχαχα εγω σημερα κοτοπουλο σκετο αλλα απο την πεινα που ειχα ωραιο το βρηκα χαχα!

αχ κι εγω 10 θελω να χασω και ειπα αυτη τη φορα οτι θα το παρω σοβαρα το θεμα!

μυξες παλι η μικρη;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...