Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθέρα θα με κλείσουν μέσα στο τέλος με τις προτάσεις που μου κάνεις και μ΄αυτά που σκέφτομαι εγώ να κάνω χαχα. Να μου φέρνεις τσιγάρα έτσι;

Ιωάννα μου είσαι εξπέρ...καλά το είπα!

m57Zp2.png

μόλις με πήρε τηλ ο γιος μου και μου λέει "γειά σου μαμά ...αγάπη μου, λατρεία μου"

Αχ η ψυχούλα μου.Εχω ερωτιάρη και γλυκούλη γαμπρό!!!!

Θα σου φέρνω βρε τσιγάρα τι αγχώνεσαι!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Αδεια σήμερα!!!ο Χρηστακης σχολειο μιας και ειναι πολυ καλα και κοιμηθηκε σαν πουλακι και η μαμα απο τις 9 τωρα μαζευτηκε !!ψωνισα και μερικα ρουχαλακια και να μαι ...

Καταρχην Πετρουλα , Βικυ και Βατραχινα να ζησετε!!!!να ειστε παντα ερωτευμενοι και αγαπημενοι με τους καλους σας και να γερασετε μαζι!!να σας αξιωσει ο θεος να δειτε τα παιδια σας ευτυχισμενα και με πολλα εγγονια (το τραβηξα πολυ ε...χαχαχα)

Ντελενι μου ,τι βηχας ειναι ?παραγωγικος ή οχι ??αν ειναι παραγωγικος ενα σιροπακι θα μπορουσε να βοηθησει την κατασταση ..Αν ειναι ξηροβηχας τα σιροπια δεν κανουν τιποτα ,ουτε οι μασκες ..Γενικως το κεφαλι να ειναι πιο ψηλα (βαλε μια κουβερτα κατω απο το στρωμα )και να αεριζεις καλα τους χωρους .Στον χωρο που κοιμουνται ενα ανοικτο παραθυρο απαραιτητως, αν πιασει το παιδι κριση βηχα το βαζεις για μπανιο να γινει σαν χαμαμ για κανα 20λεπτο ή το βγαζεις στο μπαλκονι για κανα δεκαλεπτο ..ο κρυος αερας ανοιγει την διοδο..Αν ολα αυτα δεν πιασουν καταφευγεις στο soldesanil ...υστατη λυση μιας και ειναι κορτιζονη ...η δοσολογια που σου εδωσε ειναι η ηπια οχι για αμεση αντιμετωπιση λαρυγγιτιδας ..Κατι που κανω εγω σε περιπτωση βηχα πριν κοιμηθει του δινω 2.5 μλ αεριους....αν ο βηχας ειναι ακαταπαυστος εχω δωσει αταραξ που κοιμαται τουλαχιστον 4 ωρες χωρις βηχα να ξεκουραστει ο οργανισμος και τα πνευμονια ..Αυτααααααααααααααααα..Περαστικα...

Κικο μου μαλλον σε αυτη την ηλικια ξεκινουν πια επειδη εχουν εντονες μηνμες να βλεπουν εφιαλτες ...μα να μην σε βγαλει ο συζυξ μια φωτο να προσπαθεις να μπεις στην κουνια???χαχαχα....σε καταλαβαινω παντως..

Ααααα μπράβο βρε Ιωάννα!!! Εμάς είναι ξηρός και πολύ περιστασιακός...αυτό που με ανυσηχεί περισσότερο είναι ότι βραχνιάζει... σε ενήλικες ξέρω ότι η λαρυγγίτιδα περνάει τις περισσότερς φορές μόνη σε παιδιά...άγνωστο... Αυτά που είπες τα εφάρμοσα όλα :D:D:D αλλά το σολντεσανιλ μου φάνηκε δόση συντήρησης οπότε και σκ'έφτομαι να μην το δώσω...ακόμα...είδωμεν...

Σούλα θα σου στείλω πμ να μην κάνω τα κορίτσια και βαρεθούν με τα οδοντιατρικά!!!:lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

πανμαρ πάντως αυτό με τις διευθύνσεις που είπες το ξέρω από γερμανία...υπάρχουν πολλές εταιρείες εκεί που κάνουν αυτή τη δουλειά. Τώρα εδω στην ελλάδα πώς μπορώ να βρω τέτοιες εταιρείες; Πώς ονομάζονται....; Έχει καμιά σας καμία ιδέα;

m57Zp2.png

Σούλα, κι εμείς έχουμε μαξιλάρι στην Σοφία εδώ και καιρό. Και της το βάλαμε γιατί πήρα χαμπάρι ότι έβαζε τα κουκλάκια της και τα έκανε μαξιλάρι, οπότε από το να χαλάσει τον αυχένα της χρησιμοποιώντας τα κουκλάκια της, της βάλαμε κανονικό.

Σαρδελάκι, ίσως άμα μιλήσεις με καμμία διαφημιστική για "προώθηση" προϊόντων... Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα τι είδους εταιρεία ήταν αυτή! Πάνε και σχεδόν δέκα χρόνια από τότε....

mrdIp3.png

πανμαρ πάντως αυτό με τις διευθύνσεις που είπες το ξέρω από γερμανία...υπάρχουν πολλές εταιρείες εκεί που κάνουν αυτή τη δουλειά. Τώρα εδω στην ελλάδα πώς μπορώ να βρω τέτοιες εταιρείες; Πώς ονομάζονται....; Έχει καμιά σας καμία ιδέα;

Αν δεις πώς τις περιγράφουν στην Γερμανία και κάνεις μια μετάφραση - αντιστοιχία στα ελληνικά?

Τρέλα ο Αστεράκος σου!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

πανμαρ σε ευχαριστώ για την πολύ χρήσιμη πληροφορία...χμμμμμμμμμμμμμμμμ τέτοια εταιρεία που θα βρω όμως; Να ψάξω...αλλά πώς τις ψάχνουν;

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα υπόλοιπα, αλλά οι εταιρείες που διοργανώνουν γάμους και δεξιώσεις μήπως ή οι αίθουσες δεξιώσεων μπορούσαν να εξυπηρετήσουν με το αζημίωτο????

Αλλιώς από τον αγγελιοφόρο, ή αν ανά τακτά διαστήματα διαβάζεις τις αγγελίες κι απο το επίθετο και την ενορία?

Υπάρχει κι ένα site το οποίο δεν το θυμάμαι αυτή τη στιγμή, που εκεί οι ενδιαφερόμενοι δίνουν τα στοιχεία για να τους έρθει υλικό.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ντελενι μου αφου ειναι περιστασιακος εγω λεω να μην δωσεις ακομη κορτιζονη ...το βραχνιασμα ειναι λογικα απο τον βηχα ..αν ο βηχας γινει σαν γαυγισμα σκυλου και ο λαιμος παει να κλεισει τοτε θα θελει κορτιζονη και μαλιστα καλη δοση ..

Αν εχει μυξουλες προσπαθησε να ειναι συνεχεια καθαρη η μυτη της , να της δινεις πολλα υγρα βοηθουν και μαλακωνουν τον λαιμο ...τσαγακι με λεμονι και μελι ..αμα την δεις οτι βηχει παρα πολυ , τον χρηστο τον βοηθαει πολυ να πιει γαλα λιιιιγο πιο ζεστο ...κατεβαζει το φλεμμα κατω..

Ελπιζω συντομα να ειστε καλυτερα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σαρδελακι τωρα θυμηθηκα...στο γραφειο (αποδελτιωση τυπου)ηταν μια φωτογραφικη εταιρεια που μας πληρωνε και της στελναμε τις αγγελιες γαμου και απο αυτες λεει εστελνε υλικο στους νεονυμφους..Τωρα πως εβρισκε τα υπολοιπα στοιχεια του ζευγαριου δεν ξερω αλλα υποθετω οτι μπορεις να δεις τις αναγγλειες γαμων απο τις εφημεριδες και εσυ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ελένη μου, το ότι όλα γίνονται με το "αζημίωτο" εννοείται!!!!

Σαρδελάκι, μήπως αν πας σε καμμιά κλαδική έκθεση για γαμο-βάφτιση... Μπορεί εκεί να έχουν κανένα περίπτερο... Ή αν δεις κανέναν κατάλογο από εκθέσεις που έχουν ήδη γίνει, να δεις εκεί αν συμμετείχε κάποια τέτοια εταιρεία...

mrdIp3.png

Λοιπόν σταματήστε να γελάτε και να κοροϊδεύετε και πείτε μου με ποιο τρόπο θα σβήσω αυτό που έγραψα για να προλάβω να μη με πάρουν και άλλοι χαμπάρι; Όχι ότι δεν κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το φρονιμίτη του σκύλου αλλά λέω αυτός ο Μπετόβεν μπορεί να ξεχωρίζει από τα άλλα κοινά σκυλάκια που κυκλοφορούν. Ακούς Βίκυ τι κοπλιμάν έριξα;;

Παρεπιπτόντως έμαθα ότι το IQ της εγκύου πέφτει λίγο στην εγκυμοσύνη. Να λοιπόν η εξήγηση για όλο αυτό.χιχιχιχι

ακουω ακου και εχω τρελλαθει στο γελιο.αποστευτη εισαι ακου ι σκυλος φρονιμητη.καλε και να βγαλει που θα το δω???σιγα μη τον ψαξω κιολας!!!

ο λουκας εβγαλε.ηταν που ηταν ησυχος τωρα δεν θα μιλαει καθολου.

ευχαριστω κουκλες μου για τις ευχες σας και εσεις να ειστε ολοι ευτυχισμενοι και αγαπημενοι με τις οικογενειες σας.

βατραχακι μου χρονια σας πολλα και ευτυχισμενα.με το καλο να ερθει και ενα ακομη παιδακι αφου το θελετε!!!

ποτε παντρευτηκατε εσεις?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...