Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κική μου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ.Ακου εβγαλε φρονιμιτη ο σκύλος :lol::lol::lol:

Εγώ στην εγκυμοσύνη τον πρινό καφέ δεν τον εκοψα καθόλου.Ε κοψε το ενα κοψε το αλλο κατι ηθελα και εγω βρε αδερφε!

Συμπεθέρα μου δεν το κατεχω το θεματακι καθόλου.

Αλλα αν εσυ ξέρεις οτι το κανουν και αλλοι οικοι να το κανεις .

Ο ανταγωνισμός πλέον ειναι τεραστιος .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλ. όλοι οι Οίκοι Νυφικών από που βρίσκουν διεύθυνσεις και στέλνουν;

Χμμμμμ .......δεν ξέρω......σε εμένα δεν είχε στείλει κανένας τίποτα.....βέβαια είμαστε και επαρχία. Αααααα και σε καταστήματα με έπιπλα μπορείς να ρωτήσεις. Κάνουν και κάτι διαγωνισμούς αυτοί και προσφέρουν το γαμήλιο ταξίδι δωρεάν κλπ. Εκεί σίγουρα έχουν δ.νσεις

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Λοιπόν σταματήστε να γελάτε και να κοροϊδεύετε και πείτε μου με ποιο τρόπο θα σβήσω αυτό που έγραψα για να προλάβω να μη με πάρουν και άλλοι χαμπάρι; Όχι ότι δεν κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το φρονιμίτη του σκύλου αλλά λέω αυτός ο Μπετόβεν μπορεί να ξεχωρίζει από τα άλλα κοινά σκυλάκια που κυκλοφορούν. Ακούς Βίκυ τι κοπλιμάν έριξα;;

Παρεπιπτόντως έμαθα ότι το IQ της εγκύου πέφτει λίγο στην εγκυμοσύνη. Να λοιπόν η εξήγηση για όλο αυτό.χιχιχιχι

Λοιπόν σταματήστε να γελάτε και να κοροϊδεύετε και πείτε μου με ποιο τρόπο θα σβήσω αυτό που έγραψα για να προλάβω να μη με πάρουν και άλλοι χαμπάρι; Όχι ότι δεν κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το φρονιμίτη του σκύλου αλλά λέω αυτός ο Μπετόβεν μπορεί να ξεχωρίζει από τα άλλα κοινά σκυλάκια που κυκλοφορούν. Ακούς Βίκυ τι κοπλιμάν έριξα;;

Παρεπιπτόντως έμαθα ότι το IQ της εγκύου πέφτει λίγο στην εγκυμοσύνη. Να λοιπόν η εξήγηση για όλο αυτό.χιχιχιχι

εννοείται πως δεν θα σου πούμε πως σβήνει...έτσι κι αλλιώς και να σβήσεις εσύ από τα δικά μας σχόλια θα καταλάβουν βρε έγκυος με χαμηλότερο IQ...πες μας ότι είσαι και ξανθιά...για να δέσει το καρέ!

8.gif

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Κική μου να σαι καλά κοπέλα μου..πέθανα στο γέλιο!!!!!:lol::lol::lol:

Σαρδελάκι και εγώ δεν ξέρω απο που τα βρίσκουν... :roll::roll: Εμάς πχ στην εκκλησία δεν μας ζήτησα διεύθυνση και όμως...

Σούλα υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί το ούλο μπορεί να είναι πρησμένο...αν δεν δώ δεν μπορώ να πω...πάντως αν είναι κανένας ψιλοτραυματισμός θα περάσει αλλιώς τα ενδεχόμενα είναι πολλά...:roll:

Ιωαααανναααααα και όποια άλλη έχει εμπειρία... η Αναστασία εχει ένα ψιλοβηχαλάκι (όχι συνέχεια αλλά χθες το βράδυ στον ύπνο της έβηχε και μετά έκλαιγε...:roll:) και ψιλοβραχνιάζει...ούτε και γι αυτό είμαι σίγουρη γιατί μόν εμένα μου φαίνεται και οι υπόλοιποι δεν ακούν τίποτα... Πήρα τον παιδίατρο τηλ και μου είπε ότι αν ο βήχας χειροτερέψει να της δώσω soldesanil αλλα 12 σταγόνες ανα 8ωρο για δυο μέρες...:roll:δεν είναι περίεργο το σχήμα;; Τεσπα...μάλλον κόλλησε και ο μικρός...δεν πόλαβε να τελιώσει τη φρουτόκρεμα και τα έβγαλε όλα..:roll: Του δοκιμάζω και μπανανα εδώ και μια έβδομάδα και σήμερα τη βάλαμε ολόκληρη και φοβάμαι μήπως είναι και απο αυτό...θα φανεί το μεσημέρι...

Βίκυ και Βατραχίνα να ζήσετεεεεε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!!!!!:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Σαρδελάκι, όταν είχα το μαγαζί με τα έπιπλα, είχε έρθει σε εμάς μια εταιρεία, που μας έδινε ονόματα και διευθύνσεις μελλόνυνφων. Τους πληρώναμε με το όνομα! Τους λέγαμε τι κοινό μας ενδιαφέρει (περιοχή που μένουνε, σε πόσο καιρό παντρεύονται κ.λ.π.) και μας φέρνανε έτοιμες ετικέτες για να κολλήσουμε σε φακέλους με διαφημιστικά μας. Τώρα αυτοί από πού βρίσκανε τα ονόματα... δεν μας έλεγαν! Αλλά εμείς σαν μαγαζί, δεν παραβιάζαμε προσωπικά δεδομένα!!! Χα!Χα!Χα!

ΠανΜαρ από τις 730 η μικρή για ύπνο και 12ωρος ύπνος;;; πωπω μου φαίνεται πολυτέλεια αυτό το πράγμα, εμείς στις 1130 και αυτό μετά από πολύ γκρίνια και φωνές για να το πάρει απόφαση.

Κίκο μου, το χθεσινό ήταν εξαίρεση, επειδή δεν είχε κοιμηθεί το μεσημέρι! Φυσιολογικά, δεν κοιμάται 12ωρο! Πού τέτοια τύχη!!!

Για τον φρονιμίτη του Μπετόβεν... δεν σχολιάζω! Είσαι και έγκυος γυναίκα!:P:p:p

Βατραχάκι μου, πώς να τον κάνω γαμπρό τον Θοδωράκο? Άμα κάνω δεύτερη κόρη... το συζητάμε! Μέχρι τότε, να μου τον προσέχεις!!!!

mrdIp3.png

Καλημερααααα

Αδεια σήμερα!!!ο Χρηστακης σχολειο μιας και ειναι πολυ καλα και κοιμηθηκε σαν πουλακι και η μαμα απο τις 9 τωρα μαζευτηκε !!ψωνισα και μερικα ρουχαλακια και να μαι ...

Καταρχην Πετρουλα , Βικυ και Βατραχινα να ζησετε!!!!να ειστε παντα ερωτευμενοι και αγαπημενοι με τους καλους σας και να γερασετε μαζι!!να σας αξιωσει ο θεος να δειτε τα παιδια σας ευτυχισμενα και με πολλα εγγονια (το τραβηξα πολυ ε...χαχαχα)

Ντελενι μου ,τι βηχας ειναι ?παραγωγικος ή οχι ??αν ειναι παραγωγικος ενα σιροπακι θα μπορουσε να βοηθησει την κατασταση ..Αν ειναι ξηροβηχας τα σιροπια δεν κανουν τιποτα ,ουτε οι μασκες ..Γενικως το κεφαλι να ειναι πιο ψηλα (βαλε μια κουβερτα κατω απο το στρωμα )και να αεριζεις καλα τους χωρους .Στον χωρο που κοιμουνται ενα ανοικτο παραθυρο απαραιτητως, αν πιασει το παιδι κριση βηχα το βαζεις για μπανιο να γινει σαν χαμαμ για κανα 20λεπτο ή το βγαζεις στο μπαλκονι για κανα δεκαλεπτο ..ο κρυος αερας ανοιγει την διοδο..Αν ολα αυτα δεν πιασουν καταφευγεις στο soldesanil ...υστατη λυση μιας και ειναι κορτιζονη ...η δοσολογια που σου εδωσε ειναι η ηπια οχι για αμεση αντιμετωπιση λαρυγγιτιδας ..Κατι που κανω εγω σε περιπτωση βηχα πριν κοιμηθει του δινω 2.5 μλ αεριους....αν ο βηχας ειναι ακαταπαυστος εχω δωσει αταραξ που κοιμαται τουλαχιστον 4 ωρες χωρις βηχα να ξεκουραστει ο οργανισμος και τα πνευμονια ..Αυτααααααααααααααααα..Περαστικα...

Κικο μου μαλλον σε αυτη την ηλικια ξεκινουν πια επειδη εχουν εντονες μηνμες να βλεπουν εφιαλτες ...μα να μην σε βγαλει ο συζυξ μια φωτο να προσπαθεις να μπεις στην κουνια???χαχαχα....σε καταλαβαινω παντως..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Να και η Πετρούλα... Άρα, δεν γέννησες ούτε σήμερα...

Γειτόνισσα, εγώ στην θέση σου, με άδεια, τέτοιο καιρό και το παιδί να λείπει, δεν θα σηκωνόμουν από τον καναπέ! Κουκουλωμένη και χουζούρι όλη μέρα!!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου ρε Ιωάννα με τις ιατρικές σου συμβουλές...δεν μπορείτε να πείτε κορίτσια...έχει γίνει εξπέρ!

πανμαρ σε ευχαριστώ για την πολύ χρήσιμη πληροφορία...χμμμμμμμμμμμμμμμμ τέτοια εταιρεία που θα βρω όμως; Να ψάξω...αλλά πώς τις ψάχνουν;

m57Zp2.png

Σαρδελακι δεν θελω να το παινευτω αλλα και σε ακαταπαυστο βηχα σε 2 μερες πια τον εχω κανει περδικι ...δεν παιρνω καν τηλ την παιδιατρο ..τι να μου πει ????ξερω πια να ξεχωριζω τα ειδη του βηχα παραγωγικος ή μη , λαρυγγικος ή οχι ...

Γειτονισσα ο συζυγος μην ακουσει οτι εχω αδεια και μου εχωσε μια λιστα με δουλειες ..μεχρι και μελανι για τον εκτυπωτη με εβαλε να παω να παρω ...τι τραπεζες ,τι δωρα ,τι μαγαζια ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σούλα υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί το ούλο μπορεί να είναι πρησμένο...αν δεν δώ δεν μπορώ να πω...πάντως αν είναι κανένας ψιλοτραυματισμός θα περάσει αλλιώς τα ενδεχόμενα είναι πολλά...:roll:

Ωραία εγώ τώρα να ανησυχήσω????:(

Ρε κορίτσια ξεχασα να ρωτήσω .Εδώ και κανα δυο μέρες εβαλα μαξιλάρι στη μικρή γιατι της αρεσε πολύ να ειναι πανω στα δικα μας και ειχε και το μπουκωμα αλλα σκεφτομαι μήπως να ο ξαναβγάλω???

Καλημέρα Πετρούλα (δεν γεννησες ακόμα ε??Πω πω θα σε πρήξουμε )και Ιωάννα (καλά οι γνώσεις σου απίθανες)

Αχ Σουλα εχασε η παιδιατρικη ενα ταλεντο ....

Μαξιλαρι εμεις εχουμε στο χρηστο πολυ καιρο ..και αν εχει μπουκωμα ειναι οτι καλυτερο ...για να μπορει να αναπνεει καλυτερα!!!..μεχρι ενος ετους απαγορευεται ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Συμπεθέρα να σου κανω μια πρόταση(μην με βρίσεις ε?):mrgreen:.

Λοιπόν θα βάλεις κατασκόπους σε περίπτερα και μαγαζιά που πουλάνε περιο΄δικά για γάμους -βαφτίσεις κτλ και μόλις παει καποιος και αγοράσει θα πηγαίνουν και θα τους κανουν ερωτήσεις ταχα ότι θα κερδίσουν κατι και ετσι θα παίρνεις τα στοιχεία που χρειάζεσαι;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...