Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα Φωτεινή μου το πιάνο είναι η αδυναμία του Γρηγόρη ;) Δεν σηκώνεται λέμε αν το βρει, ωχ και τι θα κάνω αν μου ζηταει πιάνα????

Αν επιμένει Ελένη μου, θα του πάρεις πρώτα ένα αρμόνιο! Πιο οικονομικό και πιάνει και λιγότερο χώρο! Αν τον βλέπεις ότι συνεχίζει να του αρέσει (και έχει ταλέντο το παιδί), ε τότε θα σου στείλουμε ένα! (όπως είπε και η deleni!).

Κάποια στιγμή, (όταν τελείωνα το γυμνάσιο), άρχισα να ζητάω από τον μπαμπά μου να ξεκινήσω ιππασία. Κι ενώ, γενικώς, δεν ήταν από τους μπαμπάδες που χαλάνε το χατήρι στα παιδάκια τους, όποτε του έλεγα για ιππασία, η απάντησή του ήταν ένα απόλυτο "ΟΧΙ"! Κάποια στιγμή, τον ρωτάω γιατί "όχι"? Και μου απαντάει "γιατί μετά θα θέλεις και άλογο, όπως ήθελες και πιάνο!!!"

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα ,

Σήμερα ξύπνησα με ψιλομπούκωμα και πόνο στο λαιμό:mad:

Ουφ και εχω ενα σωρο δουλειες.

Ευτυχώς η μικρή μου είναι πολύ καλύτερα.

Χθες πάλι πλακώθηκα με ντουλάπες πλυντηρια και είχα και το κοριτσάκι μου να τρέχει πίσω μου και να λεει -βοηθάω μαμα , κανω δουλειές αλλα μονο δουλειες δεν εκανε!!!!Οτι δίπλωνα και τακτοποιούσα το ξεδίπλωνε και το αποκορύφωμα της είπα ότι θα μαζεψουμε καποια ρούχα να τα δώσουμε σε καποιους που ειναι φτωχοι και δεν εχουν και φρικαρε.

Εγω εβαζα στη σακούλα αυτη εβγαζε και ελεγε -οχι αυτο μ'αρεσει(και ηταν δικα μου ρουχα:confused:)

Μπα δεν το χει το "δώσε" το παιδάκι μου.

Πετρούλα χρόνια σας πολλά να είστε γεροί και με το καλό να ερθει και ο τζουνιορ.Οσο γι' αυτό που λες με τα τσίσα εχω ακριβώς το ιδιο θεμα με την Ανδρεάνα.Χθες την αλλαξα 2 φορές γιατι το ελεγε αφου της ειχαε ξεφυγει.Της μίλησα της εξηγησα αντε να δούμε .Δεν μπορω να το καταλαβω βεβαια γιατι αυτο δεν το εκανε ουτε οταν ξεκινησαμε τις προσπαθειες.

Βικυ χρονια πολλά και σε εσάς κοριτσαρα μου.Περαστικά και στο μπετοβεν σου και καλό κουραγιο στις δουλειες μαζι βαλαμε μπρος!

Deleni μου help!Εχει πρηστεί το ούλο μου σε ενα σημείο δεν ποναει αλλα ειναι ενοχλητικο.Μπορω να κανω κατι?

Πετρούλαααα! Σε τσάκωσα! Είπες ότι εχθές κλείσατε τρία χρόνια έγγαμου βίου με τον καλό σου... Ο γιόκας σας, όμως, είναι 2 χρονών, τριών μηνών, μιας εβδομάδας και τεσσάρων ημερών. Και εννέα μήνες μέσα στην κοιλιά της μαμάς...δεν βγαίνει... τα περάσαμε τα τρία χρόνια...

Μη μου πεις ότι είχατε "σχέσεις" πριν παντρευτείτε!!!! Απαπαπαπα!!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα. Σήμερα απεργώ και έκατσα στο σπιτάκι μου να κάνω δουλειές. Τα αρρωστούλικά μας πώς είναι σήμερα; Εύχομαι όλα καλά.

Βικάκι και Φιλιώ σήμερα δεν έχετε επέτειο και οι δύο; Να ζήσετε και να χαίρεστε τιε οικογένειές σας.

Σούλα μου και η Αλεξάνδρα τα ίδια έκανε όταν πέταξα κάτι ρούχα. Όλα τα ήθελε. Επίσης τώρα τελευταία όλα είναι δικά της. Από τα παιχνίδια της μέχρι το χαρτί υγείας. Με ρωτάει κιόλας ''Μαμά, είναι δικό μου ατό;''. Λένε ότι οι Καρκίνοι είναι τσιγκούνηδες......δεν θέλω να το πιστέψω......αλλά βλέπω δείγματα. Ευτυχώς είναι καλύτερα το κοριτσάκι σου. Περαστικά και σε εσένα.

Πανμαρ μάλλον πάνω στο ταξίδι του μέλιτος σκάρωσε η Πετρούλα μας τον Αναστάση........:tongue::tongue::tongue: αν βέβαια κρίνω από τις δικές μου ημερομηνίες.......γιατί ως γνήσιος Παρθένος θυμάμαι και αυτό.;);););)

Πετρούλα που είσαι; Στα βγάλαμε στη φόρα :tongue::tongue::tongue:.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα.

Βίκη και Vatraxaki χρόνια πολλά και σε σας για τη σημερινή σας σημαντική μέρα. Να είστε πάντα ενωμένοι κι αγαπημένοι με τους καλούς σας και να χαίρεστε τις οικογένειες σας.

Περαστικά στα αρρωστούλικα και να πω ότι ο δικός μου έχει τρελαθεί στη μύξα, μιας και το έχει για κακό να ξεσκεπάζεται το βράδυ. Παιδιά μας έσκασε πάλι το βράδυ. Από τις 4 και μετα συνέχεια ξυπνούσε. Μια με μύξα, μια γιατί ξεσκεπάστηκε, μια γιατί έκλαιγε μια κι εγω δεν ξέρω γιατί....μας έσκασε! Πότε θα κοιμηθώ επιτέλους βράδυ????

Μαράκι δεν έχω σκοπό να πάρω πιάνο, όχι αμέσως τουλάχιστον. Δεν έχω και μέρος εξάλλου. Κάτσε να δούμε πώς θα εξελιχτούμε.......

Στο κάτω κάτω όπως είπατε έχουμε 3 στην παρέα, με κάποιο δεν θα βολευτούμε χαχαχα!

Σούλα μου περαστικά σου. Να τη φέρεις και σε μένα τη μικρή να κάνουμε τέτοιες δουλειές. Η χαρά μου να κρατάω τα πράγματα μου! Πωπω βρε παιδιά ούτε τα κουτάκια δεν θέλω να πετάω. Τι κακό είναι αυτό με μένα?

Φιλιά και βροχερές καλημέρες σε όλες κορίτσια. Με καλεί το καθήκον.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας να εισαστε ολες καλα!!!

τελικα ο Θοδωρικος μαλλον κολλησε αλλα ελαφρια εχθες ειχε δεκατα σχεδον ολη μερα και το βραδυ τον επιασε τρελη γκρινια του εδωσα λιγο αντιπυρετικο και ηρεμησε ελπιζω σημερα να ειναι ενταξει ακομη κοιματε.

πανμαρ καλε θα τον φερω και τον θοδωρακο στο τραπεζι χαχα

μηπως να σου τον δωσω για γαμπρο τοση αδυναμια που του εχεις;στα οπα οπα θα τον εχεις :mrgreen:

γιοβαννα μου σημερα σπιτακι ε;ο καιρος εκει τι λεει;εδω κρυο μπρρρρ

πετρουλα δωσε παρουσια :mrgreen:

και Βικακι μου χρονια σας πολλα και καλα παντα ευτυχισμενοι!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Φιλιώ μου χρόνια πολλά και σε εσάς!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Ιωάννα μου ευχομαι να μην μου βγει τσιγγουνιτσα εινια το χειρότερό μου.

Ελένη να στη στείλω βρε.Να είσαι σίγουρη οτι και να σου ξεφύγει εσενα κατι θα το μαζεψει αυτη!;)

γιοβαννα μου σημερα σπιτακι ε;ο καιρος εκει τι λεει;εδω κρυο μπρρρρ

Εεεε όχι και τόσο κρύο. Έχει ήλιο και τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει. Εγώ πάντως τα χειμωνιάτικα τα έβγαλα.

Αχ κορίτσια με έχουν πιάσει τύψεις που έστειλα ο μωράκι μου σχολείο σήμερα εν'ω εγώ είμαι εδώ. :(:(:( Σκεφτόμουν να την κρατήσω σπίτι αλλά με την Αλεξάνδρα στα πόδια μου δνε θα έκανα τίποτα.....

Πάω να κάνω καμιά δουλειά και επανέρχομαι

μαελενάκη σούπερ που συνήρθε τόσο γρήγορα ο Γρηγοράκης μας.

Η Πετρούλα χθες δεν έδωσε το παρόν το βράδυ ε; Τί γίνεται; Δεν μπορούμε να την πάρουμε και τηλ. γιατι ως γνωστόν δεν το σηκώνει!

Εγώ χθες έφαγα όλο το πρωινό στον ΟΑΕΔ και σήμερα στην τράπεζα. Ε, ρε τρέξιμο!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια διεύθυνσεις μελλόνυμφων που θα βρίσκω; Μόνο αν ρωτάω σε εκκλησίες; Έχω ακούσει πως το κάνουν Οίκοι Νυφικών και λέω να το δοκιμάσω...αλλά θα τις δίνουν τις διευθύνσεις; Μήπως είναι άσχημο να ρωτήσω στην εκκλησία για κάτι τέτοιο;

m57Zp2.png

Καλημέρα σε όλη την κομπανία. Τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλά αν και ο μικρός εχθές μου έκανε τα σκηνικά τα αντίστοιχα που έκανε ο Χρηστάκης της Ιωάννας. Ξύπνησε δηλαδή το βράδυ χτυπιότανε στο κλάμα και ήθελε σόνι και ντε να πάω να ξαπλώσω δίπλα του. Με φαντάζεστε με την κοιλιά τούρλα τώρα να προσπαθώ να μπω στη κούνια . μιλάμε από τη μια να γελάω και από την άλλη όσο με έβλεπε ο μικρός να γελάω τόσο περισσότερο νεύριαζε και έκλαιγε.

ΜαΕλενίτσα ορό μπόλικο ρίξε στο Παβαρότι και θα περάσει μωρέ το μπουκωματάκι που θα πάει. αλήθεια τώρα με το μπούκωμα τις κορόνες τις ρίχνει ή μπα;;:D

Βρε κορίτσια πίνατε καφέ στην εγκυμοσύνη σας γιατί ενώ εγώ γενικά δεν πίνω ποτέ καφέ με έχει πιάσει μια μανία τώρα τελευταία και θέλω να πίνω κάθε μέρα. Λέτε να μου βγει το παιδί μες το νεύρο ; αλλά να μου πεις και τι κατάλαβα που στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν τον είχα μυρίσει καν τον καφέ και ο μικρός μας βγάζει οff σε δευτερόλεπτα ,τουλάχιστον αν συμβεί το ίδιο και με το δεύτερο θα έχω μια δικαιολογία ότι είναι λόγω καφέ. Σωστόςςς;;

Βίκυ διάβασα φρονιμήτη ο Μπετόβεν, δηλαδή ότι αταξίες έκανε έκανε από τώρα και στο εξής θα είναι τύπος και υπογραμμός έ; Θα φρονιμέψει για τα καλά το σκυλί. Άντε κυρία Φωτεινή θα τον δείτε με άλλο μάτι τώρα το σκυλάκο.

Πετρούλα να τα χιλιάσετε κοπέλα μου και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι με το σύζυγο , όλα καλά να πάνε και σύντομα να δεχτείτε το μωράκι σας.

Βίκυ και Βατραχάκι χρόνια πολλά και για εσάς σήμερα , να τα εκατοστήσετε και να έχετε πάντα αγάπη και σεβασμό μεταξύ σας το ζευγάρι (πωπω σαν τη γιαγιά μου δεν ακούγομαι;)

Σούλα μη νομίζεις και εμένα τα ίδια κάνει ο δικός μου, έχει πετάξει άπειρες φορές τα παιχνίδια του αλλά μόλις του πω να μου το δώσει για να το πάρει κάποιο παιδάκι που το έχει ανάγκη τον πιάνει η τσιγκουνιά του και η εκτίμησή του προς αυτό.

Ντελενάκι εγώ έχω ακόμα μέλλον η Πετρούλα προηγείται και πρέπει να δίνει καθημερινά το παρόν. Αλήθεια πως είναι τα ζουζούνια σου σήμερα;

ΠανΜαρ από τις 730 η μικρή για ύπνο και 12ωρος ύπνος;;; πωπω μου φαίνεται πολυτέλεια αυτό το πράγμα, εμείς στις 1130 και αυτό μετά από πολύ γκρίνια και φωνές για να το πάρει απόφαση.

Γιοβαννούλα μη νιώθεις καλέ τύψεις που πήγε το παιδί παιδικό, μια χαρά περνάει εκεί η ζουζούνα και εσύ θα κάνεις τις δουλίτσες σου έτσι ώστε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μετά δημιουργικά μαζί της. Όσο για ψώνια τα έχει αναλάβει όλα η tickerwoman εγώ πέρα από κανα δυο φορμάκια δεν έχω ψωνίσει τίποτα, είχα και αρκετά του μικρού να σου πω την αλήθεια και δεν πήρα πολλά πράγματα. Εύχομαι μόνο η δόλια αυτά που κουβαλάει να είναι της προκοπής γιατί αλλιώς θα της τα φέρω στο κεφάλι έτσι και δεν μ΄αρέσουν. Επίσης είμαι περίεργη τι θα γίνει μόλις μπει στο μήνα της; Θα βγει από τις τσάντες κανένα μωρό λέτε;

Πωπω και εγώ πως τα σκέφτομαι αυτά τα ρούχα δεν φαντάζεστε.

Νατασούλα πως είστε βρε εσείς σήμερα; Βελτιωθήκατε καθόλου ή το μπούκωμα πάει σύννεφο;

Βρε Κίκο πάλι με έκανες και γέλασα. Ο άντρα της Βίκυς έβγαλε φρονιμήτη καλέ όχι το σκυλάκι :lol::lol::lol::lol::lol:

Σαρδελάκι νομίζω ότι σύμφωνα με τα προσωπικά δεδομένα δεν πρέπει να δώσουν τη δ/νση οι εκκλησίες. Εγώ δηλαδή θα έκανα μεγάλη φασαρία αν μάθαινα ότι έγινε κάτι τέτοιο. Καλύτερα να προσεγγίσεις κάποια κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής, φωτογραφεία ή ακόμα και γυμναστήρια (μάς πιάνει κάτι τις γυναίκες πριν από το γάμο ;);) ) και να αφήσεις την καρτούλα ή και διαφημιστικό αν έχεις. Έχεις βάλει καμμιά διαφήμιση σε ραδιόφωνο ή σε αυτά τα έντυπα που κυκλοφορούν οι εμπορικοί σύλλογοι κλπ και διανέμονται δωρεάν;

όχι σε ραδιόφωνο δεν έχω βάλει...από τον Μάιο θα είμαι σε μία νέα έκδοση του χρυσού οδηγού που θα είναι τοπική...δηλ. η μακέτα μου θα κυκλοφορήσει σε όλη την ανατολική θεσ/νίκη.

Ναι Γιοβάννα μου προσωπικά δεδομένα σωστά...αλλά δεν θέλω να τους ενοχλώ τους ανθρώπους...ούτε καν τηλ. δεν θα παίρνω, ένα προσπέκτους θέλω να στέλνω. Δηλ. όλοι οι Οίκοι Νυφικών από που βρίσκουν διεύθυνσεις και στέλνουν; Ή από τις εκκλησίες ή απο τις εφημερίδες που βάζουν αναγγελίες γάμου.

Π.χ. τον Δεκέμβρη θα γίνουμε κουμπάροι με τον άντρα μου...έβαλαν τα παιδιά αναγγελία γάμου, κλείνουν και εκκλησία και ναααααααααααααααααααα τα περιοδικά στο σπίτι απο Οίκους Νυφικών!

Παρόλα αυτά έχεις δίκαιο με τα προσωπικά δεδομένα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...