Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτές είναι οι προκομένες νοικοκυρές!!!

Καλά, συγνώμη δηλαδή, από αρχές Νοεμβρίου στολίζεις?

Τα Χριστούγεννα είναι τέλος Δεκεμβρίου!!!

Δυο μήνες πριν?????Εγώ ακόμα κι όταν είχα το μαγαζί (που έπρεπε αναγκαστικά να το στολίσω) του Αγ.Νικολάου το στόλιζα! Καλά, για το σπίτι δεν το συζητώ...

εσυ στολιζεις οπως ολος ο φυσιολογικος κοσμος.η μαμα μου και εγω αποτελουμε εξαιρεση και στολιζουμε νωρις.

εγω παλι θα αργησω!!!η μαμα μου ετοιμαζεται σιγα σιγα, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΕΝΙΚΗ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!!

Βικυ σιδερενιο το δοντακι σας!!!χαχα

Το βρακακι σε κανενος ανωμαλου το συρταρακι κατεληξε φιλεναδα ..μην το ψαχνεις!!!:tongue:

Τα κοριτσια μας και ο Τιμος ειναι καλά βλέπω, μονο ο Χρηστακος και ο Γρηγορακης ταλαιπωρηθηκαν τη νύχτα..

Αντε Ιωαννιτσα μακαρι αυριο να ειναι καλά το αγορακι σου να χαρεις και την αδειούλα σου!!

Ελένη καλή ξεκουραση και σε σενα..Ακομη να περασει ο βηχας??Ολα μαζι σας βρηκαν..

Κικη μου τελικη ευθεια κι εσυ!!!Αργει η αδεια σου??Δεν επρεπε να ειχε ξεκιονησει???

Κοριτσια εχουμε θεμα γμτ..Απο χτες ο μικρος τα τσισα δεν τα λέει ή τα λέει μολις του ξεφυγουν..Επίσης εχουμε θεμα και με τον μεσημεριανο υπνο..Ενω κουτουλάει απο τη νυστα οσο ειναι ο μπαμπας του εδω σκαρφαλώνει, τρεχει, πηδαει απο τους καναπέδες και δεν μπορει να μεινει στο κρεβατι του με τπτ...Μολις φευγει ο μπαμπας του αρχιζει και τριβεται και μου λέει "μαμα νυταζω"..και πάλι εγω μενω ρεστη!!!Ο μεγαλος φευγει, ο μικρος κοιμαται κατα τις 4 και εγω δεν εχω προλαβει ουτε μιση ωρα να ξαπλώσω..οχι να κοιμηθω, ουτε καν να χαλαρωσω :(:(

Τωρα αυτο με τα τσισα πολύ με προβληματιζει..μου λέει κι απο χτες οτι ο μπεμπης θα του τραβηξει τα μαλλια και αυτος θα κλαίει και μου δειχνει την κινηση που τραβαει τα μαλλια του..Τον επηρεασε κανεις ή να ειδε κανενα ονειρο???

Τελος, σημερα ημουν ολη μερα στην κουζινα..Εκανα πίτα (σε φορμα του κέικ, απίθανη!!), φαγητο και ενα ωραιοτατο μιλφέιγ..Οριστε να σας κερασω μιας και εχουμε επετειο γαμου, κλείνουμε τρία χρονια!!!

αντε βρε να ζησετε ευτυχισμενοι και με το καλο να υποδεχθειτε το μπεμπακι σας.

εμεις αυριο κλεινουμε 4 χρονια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

γιοβανουλα μου δεν την εχω παει κομμωτηριο,μονο μια φιλη μου κομμωτρια την κουρεψε,καλλη της ωρα ειναι και εγκυος τωρα,ελαχιστα ομως.

Διαφημίσεις

γιοβανουλα μου δεν την εχω παει κομμωτηριο,μονο μια φιλη μου κομμωτρια την κουρεψε,καλλη της ωρα ειναι και εγκυος τωρα,ελαχιστα ομως.

Ε καλά βρε εντάξει. Πάντως μια σωστή κομμώτρια την κούρεψε :tongue::tongue::tongue: Μήπως όμως θα έπρεπε να ξαναγίνει για να αποχτήσουν σιγά - σιγά τα μαλλάκια της ένα σχήμα. Και της Αλεξάνδρα στην κορυφή του κεφαλιού είναι πιο κοντά γιατί όταν ήταν βρεφάκι εκεί της είχαν πέσει όλα και είχε φόλα :tongue::tongue::tongue:. Με το κούρεμα όμωε και των υπολοίπων σιγά - σιγά έρχονται σε λογαριασμό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ε καλά βρε εντάξει. Πάντως μια σωστή κομμώτρια την κούρεψε :tongue::tongue::tongue: Μήπως όμως θα έπρεπε να ξαναγίνει για να αποχτήσουν σιγά - σιγά τα μαλλάκια της ένα σχήμα. Και της Αλεξάνδρα στην κορυφή του κεφαλιού είναι πιο κοντά γιατί όταν ήταν βρεφάκι εκεί της είχαν πέσει όλα και είχε φόλα :tongue::tongue::tongue:. Με το κούρεμα όμωε και των υπολοίπων σιγά - σιγά έρχονται σε λογαριασμό.

ναι σιγουρα πρεπει να την ξανα παω,δεν ειναι κοντα στην κορυφη μονο πανω απο τα αυτια ειναι κοντα.οι μυτες ετσι οπως την εκανα εφυγαν αλλα μαλλον θα της τα παρω λιγο ακομη.

αληθεια βατραχι μου?δεν το θυμομουν

η ηλιανα πηγε σπιτι της?

Ως συνήθως δε θυμάμαι τίποτα να σχολιάσω ξεράθηκα ένα τρίωρο το μεσημέρι, τώρα θα βαράω μύγες μέχρι το ξημέρωμα!

Πετρούλα να τα εκατοστήσετε με το σύζηξ, ο μπέμπαρος δεν αποφάσισε να σας κάνει την τιμή να βγει σήμερα ε?

Sun-sun εγώ ψήνομαι για το θεατράκι αλλά επειδή έχουμε αύριο πάλι μια εγχείριση στην οικογένεια τρέχουμε νοσοκομεία και δεν το βλέπω να τα καταφέρνω αυτό το Σκ.

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα μανουλες κ παιδακια:D:D

πολυ μουχλα εξω, αν και αυτος ο καιρος μου φτιαχνει την διαθεση:D ειμαι ομως λιγο πιασμενει απο την πισινα και η υγρασια δεν βοηθαει...

κατι διαβασα για την sunsun & πανμαρ που εχουν απο ενα πιανο στην ακρη:)..τα πιανα να γινουν 3 γιατι και εμεις εχουμε ενα που το τρωει η σκονη:mrgreen:

8 χρονια ωδειο πηγαν χαμενα για την Βικυ, ουτε να το ξεσκονισει δεν θελει :) Ειχα μια ελπιδα για την Καλλη αλλα ουτε απο εκει ειδα φως:roll:.τελευταια μου ελπιδα για την Φωτεινη, αν και αυτη δεν ειναι προθυμη για το ¨αθλημα¨το πιανο θα γινει καυσοξυλα για το τζακι:D

Λαζαρενια μην δινει σημασια κοριτσι μου, ενα πραγμα σε ειπα..οτι εγω δεν ξερω αν θα μπορουσα να ανταπεξελθω οπως εσυ...γιαυτο γραψτους ολους στα παλια σου τα παπουτσια κουκλα μου.

Πετρουλα ακομα κουκλα μου? αντε με το καλο να ερθει ο μπεμπης και να ζησετε κουκλα μου:D

καληνυχτα κουκλες, παω να ξαπλαρω

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες κ παιδακια:D:D

πολυ μουχλα εξω, αν και αυτος ο καιρος μου φτιαχνει την διαθεση:D ειμαι ομως λιγο πιασμενει απο την πισινα και η υγρασια δεν βοηθαει...

κατι διαβασα για την sunsun & πανμαρ που εχουν απο ενα πιανο στην ακρη:)..τα πιανα να γινουν 3 γιατι και εμεις εχουμε ενα που το τρωει η σκονη:mrgreen:

8 χρονια ωδειο πηγαν χαμενα για την Βικυ, ουτε να το ξεσκονισει δεν θελει :) Ειχα μια ελπιδα για την Καλλη αλλα ουτε απο εκει ειδα φως:roll:.τελευταια μου ελπιδα για την Φωτεινη, αν και αυτη δεν ειναι προθυμη για το ¨αθλημα¨το πιανο θα γινει καυσοξυλα για το τζακι:D

Αααα Φωτεινή μου το πιάνο είναι η αδυναμία του Γρηγόρη ;) Δεν σηκώνεται λέμε αν το βρει, ωχ και τι θα κάνω αν μου ζηταει πιάνα????

Παρεπιπτόντως είμαστε καλά. Ούτε πυρετό, αλλά και οι μύξες περιορίστηκαν αρκετά. Παράξενο δεν είναι τόσο γρήγορα? Ευχάριστο βέβαια, αλλά παράξενο.

Τα υπόλοιπα παιδάκια? Η συμπάσχουσα με το βήχα Νατάσσα?

Ηλιάνα επιστρέψατε σπιτάκι σας? Φαντάζομαι θα γύρισες και θα βρήκες έναν χμ χμ χαμό και τώρα πιάστηκες ήδη με δουλειές!

Κορίτσια μα πού είστε? Καμία μέσα?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Να μαι και εγώ... όλα οκ με το μάτι τελικά! Η μικρή όμως το γύρισε σε βήχα...όχι κατι ιδιαίτερο προς το παρόν αλλά... αύριο μάλλον θα την πάω παιδίατρο...

Περαστικά και σε όλους τους υπόλοιπους...

Ηλιάνα άσε τις δουλειές και μπες να μας πεις τα νέα σου..:D

Πετρούλα και Κίκο απο δω και στο εξής θα δίνεται το παρόν δις (!) ημερησίως γιατί αγωνιούμε βρε αδερφέ!!!!:D:D:D

Πετρούλα να τα εκατοστήσετε!!!! Πάντα αγαπημένοι και με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!!!

Λαζαρένια μην ακούς κανένα... δεν είναι κανείς στο σπίτι σου να δει τι αντιμετωπίζεις καθημερινά...

Πολλές οι φιλόμουσες στην παρέα...βρε Ελένη τι ανυσηχείς;;;; Αν χρειαστεις πιάνο τρία υπάρχουν διαθέσιμα!!!!!:D

Πάω να την πέσω κορίτσια...είμαι πτώμα και αύριο είναι δύσκολο πρωινό...

Φιλιά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλα τωρα ηρθε το προηγουμενο μου μηνυμα?εχει κατι ωρες που το εστειλα!

καληνυχτα κοριτσια μου

Καλημέρα σε όλες!!!

Πώς είναι τα αρρωστούλικα σήμερα? Οι μανούλες?

Η Ηλιάνα γύρισε σπίτι της? Ξέρει καμμία?

Πετρούλα? Μη μου πεις ότι εκεί που "γιορτάζατε" την επέτειό σας σπάσαν τα νερά? Να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά!!!

Βίκυ και Βατραχάκι τις ευχές μου και σ' εσάς! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Κίκο μου... τώρα συνειδητοποίησα ότι έφτασε κι εσένα ο καιρός σου... Είσαι "παρέα" με μια κολλητή μου.

Οι υπόλοιπες πού είστε? Ακόμα κοιμάστε?

Εμάς τα νέα μας... ήσυχα.

Χτες είχαμε πάει στους γονείς μου, η μικρή δεν έκατσε ούτε λεπτό ήσυχη. Δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι και κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο, γύρω στις 7.30, καθώς γυρνούσαμε και ξύπνησε σήμερα το πρωί στις 7.10! Την μετέφερα, την άλλαξα, ούτε γάλα ούτε τίποτα και πρωί πρωί ξύπνησε με φορτισμένες μπαταρίες!

Άντε να δω τι θα την κάνω σήμερα... Και δεν έχω και αυτοκίνητο...

Αυτά για την ώρα...

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...