Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από'μένα. Τι κάνετε; Εγώ έχω μπλέξει με τη δουλειά (είναι οι εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής πριν φύγω) και μετά στο σπίτι όταν πηγαίνω δεν έχω κουράγιο ούτε να περπατάω. Έχω βαρύνει αρκετά , η κοιλιά μου είναι ένα μπαλόνι έτοιμο να εκραγεί μέχρι και ο γιατρός τα 'χασε που με είδε επροχθές στον υπέρηχο. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς, το νινί μας έχει φτάσει τα 2600 και μάλλον γεννάμε στις 10/11. Έχουμε αρχίσει και ψιλοφτιάχνουμε το δωμάτιο και τελειώνουμε σιγά σιγά. Με έχει πιάσει ένα άγχος βρε παιδάκι μου , δεν σας λεώ τίποτς.

Αυτά τα δικά μας τα νέα.

Στα δικά σας τώρα , σας διάβασα που με κουσκουσάρατε για τα σεντόνια μου και έχω να σας πω ότι στην έκθεση ήμουν τελείως σκράπας , μάλιστα έγραφα και ξαναέγραφα τα ίδια και τα ίδια για να γεμίζει η κόλλα και να ξεμπερδεύω.χιχιχι

Να ευχηθώ πολλά περαστικά στα άρρωστα ζουζουνάκια , δυστυχώς αυτή την εποχή θα έχουμε υποθέτω αρκετά κρούσματα μιας και η υγρασία είναι ότι χειρότερο.

ΜαΕλενίτσα εγώ πιστεύω πως από τη 2η επίσκεψη και μετά θα δεις τις πραγματικές αντιδράσεις του Γρηγόρη και κατά πόσο θα το ευχαριστιέται αυτό το μάθημα.

Διάβασα και το μήνυμα της Ρίτας και χάρηκα για μια στιγμή γιατί θεώρησα ότι θα την είχαμε πάλι στο καφέ αλλά δυστυχώς επανήλθα στην πραγματικότητα. Όπως και να ΄χει εγώ θα σταθώ στην τελευταία της φράση

Αν νιωσω οτι κατι εχει αλλαξει θα τα ξαναπουμε
και θα περιμένω να υλοποιηθεί σύντομα.

Δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο επ'αυτού γιατί όπως καταλαβαίνω δεν θέλετε να διαβάζετε τα ίδια και τα ίδια και έτσι θα επανέλθω στα δικά σας.

Sunsun πολύ ωραία η πρότασή σου , μακάρι να μπορούσα και εγώ να τον πάω ένα θεατράκι τον δικό μου αλλά το βλέπω λίγο χλωμό να κάτσει να παρακολουθήσει ολόκληρη παράσταση, εδώ στο σπίτι και κάθεται 10 λεπτά με το ρολόι να δει ένα πρόγραμμα πόσο μάλλον μια ολόκληρη ώρα. Θα μας ακούσει όλο το θέατρο.χιχι

Άλλα δεν θυμάμαι μη με βρίσετε.χιχιχι

η κικο και η Νατασα που ειναι χαμενες;

Εδώ είμαι Βατραχάκι μου , άργησα λίγο αλλά όπως είδες έγραψα και 2πλο ποστ.:D αλήθεια καλέ πως σβήνουμε το ποστ μας:confused:

μακάρι να μη κολλήσει και ο Θεοδωράκος τίποτα αλλά να είναι και μια απλή ιωσούλα που να ξεπεραστεί γρήγορα για τον Τιμάκο.

Καλά αυτή η Ticker woman εκτός του ότι αυξάνει κάθε λίγο και λιγάκι τα ψώνια (απορώ με αυτή την κρίση που βρίσκει τα λεφτά) φοράει και γυαλιά πανάθεμά τη να πάει να πέσει πουθενά με τη κοιλιά τούρλια να έχουμε άλλα μετά.

Γεια σας κοριτσια!!!

Εδω ειμαι καλε, που να παω η δολια???

Πηζω στο γραφειο για τα καλα, ο Σωτηρης με βηχα, εγω κομματια με πολυ βηχα και πονο στο στηθος... Μια ομορφια!

Βλεπω πολλα αρρωστουλικα εχουμε... Περαστικα σε ολα τους!

Την κανω τωρα, θα κοιταξω να μπω παλι πιο αργα...

t7fQp3.png

πανμαρ έχω κάνει 7 χρόνια στο Εθνικό Ωδείο και ξεκίνησα 8 χρονών, οπότε δεν έχω εμπειρία για τόσο μικρή ηλικία αλλά γενικά εξαρτάται φυσικά από τη δασκάλα το πόσο αυστηρά είναι τα πράγματα. Γενικά όμως εγώ θέλω να είναι, ειδικά τα προσχολικά χρόνια της μικρής, πολύ ανέμελα. Δεν είμαι της "πειθαρχίας" ειδικά στο θέμα της μουσικής, αφού τελικά δεν παίζω καθόλου πιάνο και πήγαν χαμένα σχεδόν όλα τα χρόνια τα λεφτά που πλήρωναν οι δικοί μου (γιατί δεν είναι και φθηνό το άθλημα). Εγώ φυσικά πέρασα αμέτρητες ώρες κάνοντας κάτι που ουσιαστικά δεν μου άρεσε. Αυτό δεν κοστολογείται με τίποτα.

Αχ! Πως σε καταλαβαίνω... Είναι σαν να περιγράφεις εμένα! Και τώρα της έχει μείνει και της μαμάς μου ένα πιάνο στο σπίτι να το ξεσκονίζει και να βάζει και φωτογραφίες!!!!

Πάντως, μέχρι στιγμής στον Νάκα δεν είναι έτσι... Και το βασικό μου κριτήριο, είναι η χαρά και ο ενθουσιασμός της Σοφίας όποτε πηγαίνουμε. Αν ένοιωθε πως κάτι την καταπιέζει, δεν θα ήθελε να ξαναπάει...

Όσο για το χρηματικό... δεν είναι κάτι φθηνό (χωρίς να είναι και πανάκριβο), απλά, επειδή δεν την στέλνω παιδικό, είναι η μόνη δραστηριότητα που κάνει εκτός σπιτιού και η μόνη επαφή που έχει με άλλα παιδάκια της ηλικίας της, οπότε για την ώρα δεν θέλω και να την σταματήσω αφού το χαίρεται τόσο πολύ!

Τώρα μελλοντικά... θα δούμε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Το Σάββατο πρωί είστε ελεύθερες οι Αθηναίες; να πάμε τα ζουζούνια θέατρο;

Μήλα Ζάχαρη Κανέλα, στα Εξάρχεια στις 11.30

Εγώ κορίτσια, δεν μπορώ αυτό το Σάββατο...:(

mrdIp3.png

εχουμε νεα δοντακια στο σπιτι!!!

ο λουκας βγαζει φρονιμητη χαχαχα.νομιζε οτι κατι καρφωθηκε στο ουλο του αλλα ειναι τελικα δοντι.πολυ γελασα μιλαμε(εγω τα εβγαλα στα 19 μου)

το βρακι ακομα ειναι εξαφανισμενο!

κατι εχει ο μπετοβενακος μου και δεν ξερω τι.γυρισα και ειχε ή εμετο ή κακα (σορρυ κιολας) με πολυ αιμα,δεν καταλαβα τι ηταν αλλα του εδωσα να φαει γιατι ζητιανευαι κατω απο τα ποδια μας και εφαγε.ελπιζω να μην εχει κατι το αγορακι μου.

σημερα ξεκιναω καθαριοτητα.κουρτινες σαλονια τραβηγμα επιπλων κτλ.ως τον νοεμβρη αρχες που θα στολισω θα τα εχω κανει ολα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

σημερα ξεκιναω καθαριοτητα.κουρτινες σαλονια τραβηγμα επιπλων κτλ.ως τον νοεμβρη αρχες που θα στολισω θα τα εχω κανει ολα

Αυτές είναι οι προκομένες νοικοκυρές!!!

Καλά, συγνώμη δηλαδή, από αρχές Νοεμβρίου στολίζεις?

Τα Χριστούγεννα είναι τέλος Δεκεμβρίου!!!

Δυο μήνες πριν?????Εγώ ακόμα κι όταν είχα το μαγαζί (που έπρεπε αναγκαστικά να το στολίσω) του Αγ.Νικολάου το στόλιζα! Καλά, για το σπίτι δεν το συζητώ...

mrdIp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Βικυ σιδερενιο το δοντακι σας!!!χαχα

Το βρακακι σε κανενος ανωμαλου το συρταρακι κατεληξε φιλεναδα ..μην το ψαχνεις!!!:tongue:

Τα κοριτσια μας και ο Τιμος ειναι καλά βλέπω, μονο ο Χρηστακος και ο Γρηγορακης ταλαιπωρηθηκαν τη νύχτα..

Αντε Ιωαννιτσα μακαρι αυριο να ειναι καλά το αγορακι σου να χαρεις και την αδειούλα σου!!

Ελένη καλή ξεκουραση και σε σενα..Ακομη να περασει ο βηχας??Ολα μαζι σας βρηκαν..

Κικη μου τελικη ευθεια κι εσυ!!!Αργει η αδεια σου??Δεν επρεπε να ειχε ξεκιονησει???

Κοριτσια εχουμε θεμα γμτ..Απο χτες ο μικρος τα τσισα δεν τα λέει ή τα λέει μολις του ξεφυγουν..Επίσης εχουμε θεμα και με τον μεσημεριανο υπνο..Ενω κουτουλάει απο τη νυστα οσο ειναι ο μπαμπας του εδω σκαρφαλώνει, τρεχει, πηδαει απο τους καναπέδες και δεν μπορει να μεινει στο κρεβατι του με τπτ...Μολις φευγει ο μπαμπας του αρχιζει και τριβεται και μου λέει "μαμα νυταζω"..και πάλι εγω μενω ρεστη!!!Ο μεγαλος φευγει, ο μικρος κοιμαται κατα τις 4 και εγω δεν εχω προλαβει ουτε μιση ωρα να ξαπλώσω..οχι να κοιμηθω, ουτε καν να χαλαρωσω :(:(

Τωρα αυτο με τα τσισα πολύ με προβληματιζει..μου λέει κι απο χτες οτι ο μπεμπης θα του τραβηξει τα μαλλια και αυτος θα κλαίει και μου δειχνει την κινηση που τραβαει τα μαλλια του..Τον επηρεασε κανεις ή να ειδε κανενα ονειρο???

Τελος, σημερα ημουν ολη μερα στην κουζινα..Εκανα πίτα (σε φορμα του κέικ, απίθανη!!), φαγητο και ενα ωραιοτατο μιλφέιγ..Οριστε να σας κερασω μιας και εχουμε επετειο γαμου, κλείνουμε τρία χρονια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αυτές είναι οι προκομένες νοικοκυρές!!!

Καλά, συγνώμη δηλαδή, από αρχές Νοεμβρίου στολίζεις?

Τα Χριστούγεννα είναι τέλος Δεκεμβρίου!!!

Δυο μήνες πριν?????Εγώ ακόμα κι όταν είχα το μαγαζί (που έπρεπε αναγκαστικά να το στολίσω) του Αγ.Νικολάου το στόλιζα! Καλά, για το σπίτι δεν το συζητώ...

Α Μαρία μου εδω την αρχη κανει η Φωτεινη μας!!!Σχεδον αρχες Νοεμβρη στολίζει το δεντρο της και μεχρι τα Χριστουγεννα ολα τα μνματα της ειναι σε χριστουγεννιατικο πνεύμα (εικονιδια, αη βασιληδες, χιονισμενα τοπία κλπ):D:D

Βικυ καλό κουραγιο!!!Εμενα μονο τα χαλια μου εμειναν να στρωσω, μεχρι το Σαββατο πρεπει να το εχω λήξει κι αυτο...

Γεια σας κορίτσια. Τι κ@#λ%#$καιρος είναι αυτός σήμερα;; Από το πρωί βρέχει ασταμάτητα. Και στη δουλειά φώτα έσβησαν, υπολογιστές κάηκαν :twisted::twisted::twisted: χαμός.

Πανμαρ και εμένα μου αρέσει να στολίζω τέλος Νοέμβρη. Θέλω να έχω μέρες μπροστά μου για να χαρώ το σπίτι στολισμένο. Μια χαρά μαγείρισσα το Σοφάκι. Μπαρμπαρίγου παρακολουθεί;; :tongue::tongue::tongue:

Βικάκι και εγώ έχω αύριο απεργία και θα το εκμεταλλευτώ για να κάνω δουλειές...γυαλικά, ασημικά, κουρτίνες κλπ. Τη Φωτεινούλα την έχεις πάει κομμωτήριο; Σε ρωτάω γιατί και τα μαλλιά της Αλεξάνδρας κάπως έτσι ήταν, όλο τσίμες - τσίμες και ουρές, αλλά από όταν πήγαμε κομμωτήριο έχουν βρει μια σειρά......με πολύ κλάμα βέβαια.

Κίκο μου κοντεύεις και εσύ. Αλήθεια εσύ ψώνισες τίποτα ή το έχεις αναθέσει στο τικεράκι σου;

Joa η Αλεξάνδρα τον τελευταίο καιρό είναι όλο ''φύγε λύκε''. Νομίζω ότι επηρρεάζονται από τα παραμύθια που στο σταθμό τους τα κάνουν και πιο παραστατικά. Εύχομαι να σταματήσει καιο βήχας.

Βατραχάκι μου μακάρι να τη γλίτωσε ο Θεοδωράκος σου. Ξουτ παλιοίωση.

Μαελένη μάλλον κρυωματάκι έχει το παιδί και έκανε και τα δέκατα. Περαστικά και σε εσάς.

Κορίτσια εγώ τρελαίνομαι να κοιμάμαι με την Αλεξάνδρα μου. Αν και επιδιώκω να κοιμάται στην κούνια της, μου αρέσει όταν την έχω δίπλα μου και νιώθω την ανασούλα της, το κεφαλάκι της να ακουμπάει πάνω μου και τα χεράκια της να με κάνουν αγκαλίτσα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλα θα με τρελανετε...???!!!

Απο τη μια με ψαχνετε, κι απο την αλλη οταν ερχομαι ολες φευγετε..:lol::lol:

Πάω κι εγω λοιπόν...:tongue:καλό απόγευμα σε ολες!!

Συμπεθερα τωρα σε ειδα...καλησπέρα!!!

Συμπεθερα τωρα σε ειδα...καλησπέρα!!!

Καλησπέρα Πετρουλίνι. Να ζήσετε με τον καλό σου και να γεράσετε μαζί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πετρούλα μου να ζήσετε και να είστε συνέχεια ερωτευμένοι!!!!! Αλλά βρε κοπελιά κι εσύ στον π@#ό σου δεν κάθεσαι!

Giovanna μου μάλλον κρύωσε, κοιμάται και ξεσκέπαστος ο άτιμος. Και για πολύ μυξούλα μιλάμε! Αχ ούτε ένα μισάωρο δεν κοιμήθηκε. Κάτι έβλεπε στον ύπνο του και φώναζε άστο, πού είναι και ούτε λίγο ούτε πολύ ξύπνησε για τα καλά και τρόμαξα να τον συνεφέρω!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...