Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρένια μια χαρά τα λεει η Βίκυ.Εσύ κανε αυτό που κανεις ,ξέριες ότι είσαι τέλεια μανούλα και "σ'οποιον αρέσουμε για τους αλλους δεν θα μπορέσουμε".

Καλά Βίκυ η Φωτεινούλα σου άπαιχτη.Μπράβο το κοριτσάκι μας σωστηηηηηηηη!!!

Μαρίνα από δούλεμα άλλο τίποτα.

Η δικιά μου εχει βρει αλλο κόλπο.επειδη αν χτυπήσει κάπου της ελεγα θα σου βάλω εγώ μια μαγική κρεμούλα και θα περάσει τωρα όποτε πούμε οτι πονάμε κάπου τρεχει κανει δήθεν ότι παίρνει μια κρεμα και μας βαζει .Και μετα λεει "αντε περασε τώρα".

α και αυτό που λένε "φύγε εσύ έλα εσύ το ξέρετε??"ε η κόρη μου το εφαρμόζει συνεχώς.

Θελει να καθόμαστε στο πάτωμα και να παίζουμε οπότε αν κάθεται ο μπαμπάς της και της πεί κουράστηκα λεει "ελα μανούλα εσύ κουλάστηκε μπαμπάς" και εναλάξ!!!

Ιωάννα μου καλή ξεκούραση αυριο.Τι θα κανεις βρε και με τα δύο? Μια χαρά , λίγους μαυρους κύκλους , σιλουέτα από το τρέξιμο και θα μπεις και στο κλαμπ των ξενυχτηδων του καφέ μας.(πω πω παρε με στο γάμο σου να σου πω και του χρόνου!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάρες μου...

έφαγα όλο το πρωινό μου στον ΟΑΕΔ και πρίν λίγο ήρθα στο μαγαζί γκρρρρρρρρρ...

Φωτεινή όσο για τα weleda έχεις δίκαιο...τα johnson & proderm νομίζω πως είναι τελευταίας κατηγορίας. Το fissan τώρα το βγάλανε καινούργιο χωρίς parabens...αυτά ό,τι αφορά αφρόλουτρα χαχα.

Ιωάννα μου ελπίζω να μην ξαναεπαναληφθεί κι απόψε ο βήχας.

Μαελένη πώς είναι ο Γρηγόρης;

Το αρμάκι μας δεν εμφανίστηκε ε;

Ντελενάκι μου σίγουρα θα ξεκουραστώ τώρα που ήρθε η μανούλα...έχω να ρίξω κάτι ξάπλες όταν θα μπορώωωωωωωωωωωωω και κάτι βόλτεεεεεεεεεεεεεεεες !

m57Zp2.png

Τώρα διάβασα και τα υπόλοιπα νέα...

Ιωάννα μου υπομονή όπως λέει κι η Βίκυ...δεν υπάρχει δυστυχώς κανένα φάρμακο για όλα αυτά! :lol:

Πετρούλα πού είσαι;

Βικάκι ο Μπετ και η Φωτεινή είναι όλα τα λεφτά, δεν το συζητώ.

Και που λέτε κορίτσια χθες μιλούσα στο τηλ. με την Βίκυ και έπειτα μου είπε κι η Φωτεινή ένα τραγουδάκι. Όταν την ρώτησα "τί θέλεις να σου φέρει ο άγιος Βασίλης;" Μου απαντάει "ένα μαύρο καπέλλο" :shock::mrgreen:

Λαζαρένια δεν νομίζω πως πρέπει να δίνεις αναφορά σε κάποιους για το πως μεγαλώνεις το παιδί σου, αν περνάς δύσκολα ή όχι. Εσύ ξέρεις τι περνάς αλλά πιστεύω πως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει οπότε απλά για να μην συγχήζεσαι περιορίσου στο να μην λες σε τέτοιους ανθρώπους το τι αισθάνεσαι. Νομίζω πως είναι η μόνη λύση...

m57Zp2.png

Να 'μαι κι εγώ τελευταία και καταϊδρωμένη.

Είχαμε γλέντια το βράδυ τα οποία συνεχίστηκαν μέχρι τις 10 το πρωί και τότε μας πήρε ο ύπνος για καμιά ώρα βέβαια, μέχρι δηλ που ήρθε ο παππούς κι άρχισε να σφυρίζει και τον ξυπνησε :evil::evil::evil:

Πυρετό, παράξενο, αλλά δεν ξανανέβασε. Εχουμε μυξούλες λίγες και γκρίνια βέβαια πό την αϋπνία. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Διαβάζω βέβαια ότι η λίστα με τα αρρωστούλικα μεγαλώνει.

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια μας. Τι να πω.

Εγώ πάλι γαϊδουροβήχω και βελτίωση δε βλέπω μέχρι την Πέμπτη.

Τι βρωμόκαιρος κι αυτός. Βροχολογάει συνέχεια. Ελεγα να μην ανάψω θέρμανση ακόμα, αλλά μάλλον δεν θα το αποφύγω.

Βικούλα μου μια τρέλα η μικρή σου. Το prevenar ούτε και σε μας έκανε πυρετό και πρέπει κι εμείς να το κάνουμε μόλις γιάνουμε.

Πετρούλα είδα και τη φωτο σας στο FB. Μεγαλώσατε καλέ! Τι καλός που είναι πάνω στο αλογάκι!!!!

Πάλι θα περιμένουμε το βράδυ για να μάθουμε αν γέννησες????

Καλημέρα και σε όλες τις υπόλοιπες, αλλά δεν έχω το κουράγιο να σας σχολιάσω όλες. Σέρνομαι λιγάκι......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελενάκη μου περαστικούλια σας...εύχομαι να μην ανεβάσει ξανά πυρετό!

Σας χαιρετώ κοριτσάρες μου...πάω στον γιόκα μου και στην μανούλα μου να φάμε και να χουχουλιάσουμε γιατι με τέτοιο καιρό μόνο για χουχούλιασμα είναι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ βρε Ελενη μου...αυπνη και εσυ ε ??περαστικα στον Γρηγορακη!!

Δυστυχώς Ιωαννίτσα μου. Ελα να κάνουμε παρέα.

Τελικά βρήκαμε τι ήταν αυτό που τόσο τον φόβησε προχτές τον μικρούλη μας?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Sunsun, τι εννοείς "πειθαρχημένοι και αυστηροί"?

Εγώ ένα χρόνο, σχεδόν, που πάω την Σοφία εκεί δεν μου έχει δώσει τέτοια εντύπωση... Σαφώς και δεν αφήνουν τα παιδάκια να έρχονται με δικά τους παιχνιδάκια ή με τρόφιμα, αλλά από 'κει και πέρα είναι αρκετά χαλαρά τα πράγματα... Δεν είναι ένας παιδότοπος όπου πας ν'αφήσεις το παιδί σου να εκτονωθεί. Έχουν ένα πρόγραμμα το οποίο προσπαθούν ν' ακολουθήσουν. Αν κάποιο παιδάκι είναι πιο ζωηρό, προσπαθεί η δασκάλα, με πολύ ωραίο τρόπο, να το επαναφέρει στην τάξη, αλλά ούτε φωνάζουν, ούτε τα μαλώνουν, ούτε βγάζουν παιδάκια έξω... Είναι ένα μουσικό παιχνίδι...

Πικουλίνα (αν διαβάζεις, κι ας μην γράφεις) το πιο απλό που μπορείς να κάνεις, είναι να πας ένα απόγευμα (αφού συνεννοηθείς μαζί τους) και να παρακολουθήσετε ένα μάθημα. Δεν σε χρεώνουν τίποτα. Κι αν σ'αρέσει και σε καλύπτει γράφεσαι...

πανμαρ έχω κάνει 7 χρόνια στο Εθνικό Ωδείο και ξεκίνησα 8 χρονών, οπότε δεν έχω εμπειρία για τόσο μικρή ηλικία αλλά γενικά εξαρτάται φυσικά από τη δασκάλα το πόσο αυστηρά είναι τα πράγματα. Γενικά όμως εγώ θέλω να είναι, ειδικά τα προσχολικά χρόνια της μικρής, πολύ ανέμελα. Δεν είμαι της "πειθαρχίας" ειδικά στο θέμα της μουσικής, αφού τελικά δεν παίζω καθόλου πιάνο και πήγαν χαμένα σχεδόν όλα τα χρόνια τα λεφτά που πλήρωναν οι δικοί μου (γιατί δεν είναι και φθηνό το άθλημα). Εγώ φυσικά πέρασα αμέτρητες ώρες κάνοντας κάτι που ουσιαστικά δεν μου άρεσε. Αυτό δεν κοστολογείται με τίποτα.

Τώρα ανοίγουμε πολύ σοβαρό θέμα βέβαια που δεν είναι για ανάλυση εδώ. Αλλά να σου δώσω ένα παράδειγμα. Πολλά παιδιά ξεκινούν π.χ. Αγγλικά από 2 ετών, παίζοντας φυσικά αλλά με το αζημίωτο. Εγώ ξεκίνησα μαθαίνοντας Γερμανικά, και μετά πήρα Advanced κάνοντας Αγγλικά μόνο 2 χρόνια (εκτός σχολείου που δεν το μετράω :lol:). Οι γονείς πολλές φορές ζορίζονται να ανταπεξέλθουν σε όλα αυτά τα έξοδα ενώ δεν είναι πάντα απαραίτητο και μπορείς το ίδιο αποτέλεσμα, και καλύτερο, να το έχεις με άλλο τρόπο εκμάθησης/διδασκαλίας.

Ας μην το πάμε μόνο στο οικονομικό. Δεν μου αρέσει να πιέζουν τα παιδιά καθόλου. Τώρα αυτό που περιγράφεις ακούγεται διασκεδαστικό οπότε είμαι μαζί σου..

marina28 συμφωνώ σε όλα..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου πιθανόν κάποιο παιδάκι να τον τρόμαξε ή να ειδε πουθενα καμμια μαιμού και να του "εκατσε στραβα".

Τα ιδια επαθα με την μικρή με τον ιπποπόταμο.Είδαμε και πάθαμε να μην βλεπει συνέχεια εναν αορατο ιπποπόταμο και να τρομάζει.

Ακόμα και τώρα που και που το αναφερει .

Αβυσσος η ψυχή τους!!!!

Το Σάββατο πρωί είστε ελεύθερες οι Αθηναίες; να πάμε τα ζουζούνια θέατρο;

Μήλα Ζάχαρη Κανέλα, στα Εξάρχεια στις 11.30

http://www.pamebolta.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7?tid=All&tid_1=All&field_hlikia_value_many_to_one=1-3&keys=

μαελενι ωραίο λινκ..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Το Σάββατο πρωί είστε ελεύθερες οι Αθηναίες; να πάμε τα ζουζούνια θέατρο;

Μήλα Ζάχαρη Κανέλα, στα Εξάρχεια στις 11.30

http://www.pamebolta.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7?tid=All&tid_1=All&field_hlikia_value_many_to_one=1-3&keys=

μαελενι ωραίο λινκ..

Σ' ευχαριστώ. Ναι καλό είναι κι εγώ έστειλα για τις προσκλήσεις της Θεσσαλονίκης για θεατρικό!

Ιωάννα μου μήπως κάνανε κάτι στο σχολείο για τη μαϊμού? Μήπως κανένα παιχνιδάκι που το πήρε κάποιο άλλο παιδάκι και του το πέταξε και τρόμαξε? Μήπως είδε καταλάθος κανένα ντοκιμαντέρ στην TV με καμιά μαϊμού?

συγνωμη που δεν σχολιαζω βρε κοριτσια τα δικα σας αλλα δεν προλαβαινω οποτε καθομαι ολο καποιος θα φωναζει και κατι θα θελει.

σημερα ο θοδωρης ειχε και γκρινια σαν να ηταν και λιγο ζεστος αλλα για να δουμε ελπιζω να την σκαπουλαρει.

joa μου περαστικα και σ'εσας μονο βηχα εχει ε;οσο για το τι θα κανεις στο δευτερο σου ειπε η Βικη υπομονη :lol:

στονε μου εχει διαστολη καθολου;δεν κανει και καλες μερες να βγεις να περπατησεις βοηθαει πολυ.

Μαρινα μου η κορη σου μαλλον θα γινει γαλατου τετοιες ωρες που σηκωνετε χαχα αν την παρεις διπλα σου δεν ξανακοιματε;

Λαζαρενια μου μην ακους κανενα εσυ κανε αυτο που κανεις εως τωρα κι ασε τους αλλους να σφιριζουν και περαστικα και σ'εσας!

μαελενη μου καλο αυτο που δεν ξαναεκανε πυρετο γιατι ομως δεν κοιμοταν;εκλαιγε;

σαρδελινα μου ζηλευω τις ξαπλες και τις βολτες σου!!!!!

Βικη τελεια η Φωτεινουλα και στην φωτο που ειχες βαλει κουκλα ξεχασα να σου πω!

παναμαρ ποτε θα μας κανει το τραπεζι κι εμας η κορη σου;

η κικο και η Νατασα που ειναι χαμενες;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...