Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικα Λαζαρενια μου..ατιμο πραγμα ο βηχας...σήμερα παντως εμας ειναι περδικι...ζουζουνευει στην μανα μου...και ετοιμαζεται ο παππους να τον παει στην πλατεια..

Γειτονακι καλε πως τα συνδυασατε ολα αυτα μαζι??γερο στομαχι εχετε χαχαχα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ιωαννα απο την στιγμη που πηραμε το σιροπι ειδαμεν αποτελεσματα αλλα κανει βηχα πολυ με φλεγματα.

μεχρι στιγμης τρια βραδυα κανει εμετο και βγαζει ολα τα φλεγματα.

ελπιζω να καθαρισει.

την εξεταση για την αρθριτιδα κλπ θα την κανω μολις ανρρωσει γιατι δεν θελω να δειξει λαθος αποτελεσμα και να την ξανατρυπαμε.

ευχομαι να μην ειναι κατι και να το ξεπερασουμε ετσι.

φιλακια στον χρηστακη.........

τι κανει το νινι ?

1654096yn4fep17z7.gif

Γειτονακι καλε πως τα συνδυασατε ολα αυτα μαζι??γερο στομαχι εχετε χαχαχα..

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει!!!!

Πού να την δεις και στην πράξη!

Την Κυριακή που τρώγαμε στην ταβέρνα, αφού έφαγε μπριζόλα με πατάτες, ντομάτα με ρίγανη και ψωμί με λάδι, έφαγε λίγο παγωτό από εμάς και μετά συνέχισε να τρώει πατάτες... Μέσα σε μισή ώρα, είχε κάνει τρεις φορές κακά (πολλά νιανιά, πολλά κακά που έλεγε και η γιαγιά μου) και μετά στο αυτοκίνητο άρχισε να γκρινιάζει: "μαμά, πονάει η κοιλίτσα μου... έφαγα πάρα πολύ... πονάει η κοιλίτσα μου!" Κι έπεσε ξερή για ύπνο!

mrdIp3.png

Αχ! Αυτό με το κρεββάτι... και εμείς μία από τα ίδια! Το καλοκαίρι που μέναμε στην σκηνή και οι τρεις μας... Υποφέραμε!

Μαγειρεύει κοτόσουπα, με αυγά τηγανιτά και ντομάτα με σκόρδο σαλάτα!!!

Θέλετε να σας κάνουμε το τραπέζι???

Μμμ ωράιος συνδυασμός βρε.Πάντως εμας μας καλυπτετε.Η κόρη μου τη σούπα (που της αρεσει τρελα) εγώ τα αυγα (που μου αρεσουν τρελα) ε και λίγη ντοματουλα και οι δυο μας.Χα χα

Αντε ξεκιναμε.

Ελένη μου αντε να του φύγει το απωθημένο του αντρουλη σου γιατι εβλεπα την Αναστασια με περμαναντ σε λιγο καιρο.:rolleyes:

Λαζαρένια μου ευχομαι να της περασει γρήγορα της μικρής σου.

Και δεν μπορω να πω οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα (γιατι δεν το περναω) αλλα σίγουρα αν κρίνω από εμενα οταν η μικρή εχει κατι εστω και το παραμικρό θελω να ειναι και ο αντρας μου εκει(ασχετα αν επειδη φοβαται δεν βοηθαει ουσιαστικα).

Φαντάζομαι ποσο δύσκολο ειναι να τα περνας ολα μονη σου.

Οσο για τους υπόλοιπους γραψτουςςςςςςςςςςς

Κορίτσια... κι εγώ δεν ανησυχώ για τα μαλλάκια της! Απλά όταν βλέπω κοριτσάκια αντίστοιχης ή και πιο μικρής ηλικίας κι έχουν μαλλί... ζηλεύω!!!

τα δικα μας ναι μεν ηταν μακρυα(κατω απο τους ωμους),αλλα πολυ αραια και ειδικα απο τα πλαγια,δηλαδη πανω απο τα αυτια ειναι πολυ κοντα,σαν κομμενα.

τωρα της τα πατησα μια ψαλιδια απο κατω και εφυγαν οι μυτες.

εχει και ενα περιεργο σχημα το κεφαλι της και με τα λιγα μαλλια που εχει δεν στρωνουν τα της κορυφης!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εμας για μαλλια ο Χρηστος εχει πολυ μαλλι και μακραινει πολυ πολυ γρηγορα...παλι για κουρεμα ειμαστε ...προς το παρον ομως μας αρεσουν τα καρφακια οποτε δεν μας απασχολει το μηκος..

Αυριο πηρα αδειουλα να ξεκουραστω!!!!!!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λαζαρένια μου ευχομαι να της περασει γρήγορα της μικρής σου.

Και δεν μπορω να πω οτι σε καταλαβαίνω απόλυτα (γιατι δεν το περναω) αλλα σίγουρα αν κρίνω από εμενα οταν η μικρή εχει κατι εστω και το παραμικρό θελω να ειναι και ο αντρας μου εκει(ασχετα αν επειδη φοβαται δεν βοηθαει ουσιαστικα).

Φαντάζομαι ποσο δύσκολο ειναι να τα περνας ολα μονη σου.

Οσο για τους υπόλοιπους γραψτουςςςςςςςςςςς

σε ευχαριστω γλυκεια μου.να σαι καλα.

ξερεις τι με ενοχλει πιο πολυ?

που αν το πεις καπου αυτο που τραβας ,θα σε κρινει και θα σε στησει!

ολοι να κρινουμε ειμαστε καλοι.

τωρα μιλαω γιατι κατι εγινε δεν ξυπνησα και τα πηρα κρανιο.

με συγχωρειτε κιολας.

απλα εγω δινω το 100 τοις 100 του εαυτου μου για να μεγαλωσω ενα ανθρωπακι σωστα και υπευθυνα και ξαφνικα θα σου βγει καποιος να σου τα ακυρωσει και να σε ακυρωσει!

1654096yn4fep17z7.gif

Αχα joa! Ξεκούραση αύριο ε? Καλά θα κάνεις μικρή μας εγκυούλα!

Σας διάβασα αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθω ήρθας οι...Ρώσοι από εδώ αλλά παρόλα αυτά η κόρη μου δεν τους ντράπηκε και από τις 7 παρά στο πόδι! Τώρα κοιμάται αυτή κι εγώ κουτουλάω! Άντε να μεσημεριάσει και αν συμφωνούν και τσιπιρίκια να ξεραθούμε οικογενειακώς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμας για μαλλια ο Χρηστος εχει πολυ μαλλι και μακραινει πολυ πολυ γρηγορα...παλι για κουρεμα ειμαστε ...προς το παρον ομως μας αρεσουν τα καρφακια οποτε δεν μας απασχολει το μηκος..

Αυριο πηρα αδειουλα να ξεκουραστω!!!!!!!!!!

εγω αυριο απεργω αλλα δεν θα ξεκουραστω,θελω να κανω δουλειες!

η φωτεινη χθες το βραδυ ειχε πολυ πλακα.δεν ηθελε να κοιμηθει γιατι ξυπνησε στις 7 το απογευμα και ειναι λογικο(με πηρε και μενα ο υπνος γι'αυτο και κοιμοταν ως τοσο αργα)

οποτε αφου την εβαλα και την καληνιχτισα στις 10 μετα απο λιγο βλεπω τον μπετοβεν να καθεται εξω απο την πορτα του δωματιου.και απορουσα γιατι!μετα απο ωρα πηγα να δω και την βλεπω καθιστη απο την μεσα μερια του δωματιου μπροστα στον σκυλο να κοιτιουνται!!!

την ρωταω γιατι δεν κοιμαται και μου λεει "ποναει η μεχη μου πολυ ποναει"και της λεω να την τρυψουμε???σε δευτερολεπτα ανεβηκε στο κρεββατι γυρισε μπρουμυτα σηκωσε την μπλουζα και λεει τριβε!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

σε ευχαριστω γλυκεια μου.να σαι καλα.

ξερεις τι με ενοχλει πιο πολυ?

που αν το πεις καπου αυτο που τραβας ,θα σε κρινει και θα σε στησει!

ολοι να κρινουμε ειμαστε καλοι.

τωρα μιλαω γιατι κατι εγινε δεν ξυπνησα και τα πηρα κρανιο.

με συγχωρειτε κιολας.

απλα εγω δινω το 100 τοις 100 του εαυτου μου για να μεγαλωσω ενα ανθρωπακι σωστα και υπευθυνα και ξαφνικα θα σου βγει καποιος να σου τα ακυρωσει και να σε ακυρωσει!

εχεις μαγνητη κοπελια και τραβας τους πιο περιεργους ανθρωπους.

μη δινεις λογαριασμο σε κανεναν.

κανε αυτο που ξερεις να κανεις και το κανεις και σωστα!

Διαφημίσεις

Αχα joa! Ξεκούραση αύριο ε? Καλά θα κάνεις μικρή μας εγκυούλα!

Σας διάβασα αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθω ήρθας οι...Ρώσοι από εδώ αλλά παρόλα αυτά η κόρη μου δεν τους ντράπηκε και από τις 7 παρά στο πόδι! Τώρα κοιμάται αυτή κι εγώ κουτουλάω! Άντε να μεσημεριάσει και αν συμφωνούν και τσιπιρίκια να ξεραθούμε οικογενειακώς!

πρωτη φορα ηρθαν?η εχουν ξανα ερθει?

εμενα μολις εφυγαν!!!

κατεβαινω να πληρωσω το αεριο και ξανα ερχομαι ,αντε πειτε τιποτα.

πετρουυυλααα!!!

Με επισκέφτηκαν άλλες 2 φορές Βικάκι αλλά αυτή τη φορά ειδικά νιώθω ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου κι ας μην πονάω! Ακόμα γελλάω με τη Φωτεινούλα και το μπετ να κοιτιούνται! Μου θύμισες τον δικό μου το σκατούλη προχτές! Έχω κι εγώ ένα θεματάκι με τη μέση μου (γεράματα βλέπετε) και κάποια στιγμή μάλλον το είπα και μπροστά στο Γιώργο, οπότε πριν 2 μέρες είχα τη μικρή στο καρεκλάκι και με κάτι έπαιζε και εγώ στο νεροχύτη και έριξε τα παιχνίδια στο πάτωμα, λέω στο Γιώργο σε παρακαλώ δως της τα παιχνιδάκια της από κατω και τι μου απαντάει?Ωωωωχ ωωωχ μεεεεθη, μεεεεθη και έπιανε τη μέση του ο καραγκιοζάκος! Στο δούλεμα είναι πρώτος!Χαχαχα!

Λαζαρένια μου μη χαλάς τη ζαχαρένια σου για χαζομαρούλες!

Καλέ αύριο είναι γενική απεργία ε? Ευτυχώς Ιωάννα που πήρες άδεια γιατί θα τραβούσες μεγάλη ταλαπωρία

mGKop3.png60Jvp3.png

Πολυ γελιο η φωτεινουλα!!!χαχαχα ..τριψε μανα!!!

Αχ Μαρινακι υπνος....αρχιζει πια και γινεται πολυ πολυτιμος...μια οι αυπνιες μια ο χρηστος με εφιαλτες -βηχας ...κουτουλαω...τι θα κανω με τα δυο οεο???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πολυ γελιο η φωτεινουλα!!!χαχαχα ..τριψε μανα!!!

Αχ Μαρινακι υπνος....αρχιζει πια και γινεται πολυ πολυτιμος...μια οι αυπνιες μια ο χρηστος με εφιαλτες -βηχας ...κουτουλαω...τι θα κανω με τα δυο οεο???

υπομονη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...