Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

βικυυυυυ τι εμβολιο θα την βαλουμε σημερα??

εχει να πεσει κλαμα παλι απο την αγαπουλα μου

τι εμβολιο?το πρεβεναρ.ρωτα αν κανει πυρετο και ποτε(αν και δεν κανει μου ειπαν τα κοριτσια)

ρωτα οτι θες αλλο.

και κατι ακομα.ρωτα την γνωμη της για την σειρα της βελεντα σε νεογεννητο γιατι την σταυρουλα της ειπε να βαζει στον μπεμπη φισαν και οχι αυτα,και πολυ με τσατισε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα και από μένα,

Πω πω αυτός ο καιρός σήμερα σκέτη μούχλα:mad:

Η μικρή είναι αρκετά καλύτερα , δεν ανέβασε πυρετό και από μυξες ε καπως καλύτερα .ευτυχώς που το πήρε απόφαση και μας αφήνει να την καθαρίζουμε.Βέβαια χθες μου εκανε και λίγη διαρροια οπότε σιγουρευτηκα ότι είναι κρύωμα.

Τα υπόλοιπα αρρωστούλικα πως είναι?

Χθες ξεκίνησα να συμαζευω ντουλαπες προκειμένου μεχρι το σ/κο να εχω τελειώσει με τις "εσωτερικές υποθέσεις" οπότε να πιασω παντζούρια παράθυρα και να στρωσω και τα χειμωνιατικα.

Αμαν αποτομα αλλαξε ο καιρος και τρεχω.

Ειχα και τη μικρή φυσικά να μου δίνει οδηγίες μεχρι καποια στιγμή που βρήκαμε το σκούφο και τα γάντια της.

Τα φόρεσε και καθόταν ακίνητη λες και ουτε αναπνοη επερνε για πανω απο 1 ωρα.

Τι να πεις....παιδια:lol:

Πετρούλα όταν λες εχεις ψωμί ακομα τι εννοείς???

Καλημερα..

Εμεις ειχαμε ενα ακομη περιπετειωδη βραδυ....ο Χρηστος μετα το κρεσεντο κλαμματος προχθες ,χθες του εμεινε ενας βηχας που το βραδυ ηταν ποοοολυ εντονος ,του δωσαμε αταραξ για να κοιμηθει και ξυπνησε στις 1 με πολυ βηχα οποτε με ολα τα γνωστα κολπα (παραθυρα ανοικτα ,φυσιομερ ,μαξιλαρι ψηλα , λιγο ζεστο γαλα , τραβηγμα μυξουλες )και κοιμηθηκε απο τις 2 εως τις 7 σαν πουλακι ..

Απο φοβο μην πνιγει απο τον βηχα τον ειχαμε παρει στο κρεβατι μας(παντα με τον βηχα τον παιρνουμε μαζι) και σήμερα ειμαι ολοκληρη πιασμενη!!!!Αχ σας διαβαζω καποιες που κοιμαστε με τα παιδια εγω ομως δεν μπορω με τιποτα....Ποναω ολοκληρη...ο καθενας στο κρεβατακι του...

Σήμερα τον κρατησα σπιτι να ξεκουραστει λιγουλακι ..

Περαστικα σε ολα τα μωρα!!!!

Πετρουλα παιδι μου να μπαινεις καθημερινα να μαθαινουμε νεα σου!!!ζουμε με την αγωνια σου...

Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κι από εμάς!!!

Ξυπνήσαμε ορεξάτες!!! Να φτιάξει και καφέ στον μπαμπά πριν φύγει για δουλειά!

Τώρα μαγειρεύει...

Εχθές δεν είχα καθόλου δίκτυο και δεν μπόρεσα να μπω...

Πώς είναι οι μανούλες και τα παιδάκια τους?

Το ιατρικό μας δελτίο πώς πάει?

Για την Ηλιάνα και την Πετρούλα διάβασα!

Βίκυ, το πρεβενάρ στην Σοφία δεν έκανε καθόλου πυρετό (βέβαια, κανένα εμβόλιο δεν της έκανε ποτέ πυρετό).

Σε σχέση με τα μαλλάκια που λέγαμε (πριν μου κοπεί το δίκτυο) δεν έχω κανένα πρόβλημα να το συζητήσω! Της Σοφίας τα μαλλιά είναι πάρα πολύ πυκνά (και γενικώς πυκνώνουν συνέχεια), απλά δεν μακραίνουν! Και είναι σαν αγοράκι! Στην αρχή του καλοκαιριού της τα είχα κόψει πολύ κοντά (γιατί επειδή δεν δέχεται τίποτα στο κεφάλι της από τσιμπιδάκια, κορδέλες κ.λ.π., της μπαίναν στα μάτια της, κολλούσαν με τον ιδρώτα και ήταν χάλια!). Τώρα με τα βίας, έχουν καλύψει το σβέρκο της...!

Για τα δοντάκια και τον πυρετό, η παιδίατρος μου είχε πει, ότι όταν βγάζουν κάποιο δοντάκι, γίνεται πιο αδύναμο το ανοσοποιητικό τους, οπότε είναι πιο ευάλωτα στο να κάνουν πυρετό, να κολλήσουν κάποια ιωσούλα, να έχουν διάρροια κ.λ.π. χωρίς όμως να είναι απαραίτητο.

Αυτά!

Πολλά φιλιά και καλημέρα σε όλες σας!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Βικυ ας παρει να διαβασει ΤΙ συστατικα εχει η welleda και τι συστατικα εχει το fissan και μετα ας ερθει να μου σφυριξει "κλεφτικα¨να μη χε#$ω τωρα που θα βαλουν το φισαν πανω απο τη βελλεντα:mad:

καλημερα!!!

τι κανετε;

εμεις ειμαστε καλυτερα πυρετος τελος και σιγα σιγα τρωει μολις γινει καλα ξεκιναμε και βιταμινες γιατι με τις δυο ιωσεις απανωτα εχασε μισο κιλο και δεν μας περνει να χασει βαρος.

τα υπολοιπα παιδακια τι κανουν;

παω γιατι ωναζει ο Θοδωρης

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ιωάννα μου περαστικά στο Χρηστάκη.Καλά αυτό με το κρεββατι και εγώ δεν "το 'χω".

Μου αρέσει πολύ να "χουχουλιάζουμε" και να κανουμε αγκαλίτσες αλλα η Ανδρεάνα οταν κοιμάται κλωτσαει σπρωχνει και ειναι αδυνατον να κοιμηθει ανθρωπος μαζι της.

Ο καθενας στο κρεβατακι του συμφωνώ.

Μαρία τι καλό μαγειρευει η Σοφία μας?Οσο για τα μαλλάκια από την κόρη μου δεν εχω εμεπιρία γιατι εχει και πολλα μαλλιά και εχουν μακρύνει πολύ απλα επειδη είναι σγουρά δεν φαίνεται ποσο μακρυα είναι.

Να σου πω ομως από την ανιψιά μου η οποία μαλλιά εβγαλε γύρω στα 2 και κατι μεχρι τοτε δεν ειχε σχεδον τιποτα και τώρα δεν μπορώ να σου περιγράψω τι πολυ και πυκνό μαλλι εχει.

Βικυ πολύ καλό.Μήπως να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε καποια απο αυτα που προτείνει?

Φιλιώ μου αντε σιγα σιγα θα παρει τ'απάνω του το παιδι.

Διαφημίσεις

sorry παραφερθηκα πριν για τις κρεμες...αλλα τα συμφεροντα και ποσο μαλλον οταν εχουν να κανουν με παιδι ειναι τρομακτικα:confused:

επειδη το εχω ψαξει λιγο με τα συστατικα δλδ πια ειναι επικινδυνα και πια οχι, την welleda την εχω πανω απο ολα τα υπολοιπα που κυκλωφορουν στην αγορα....και να πω και του στραβου το δικιο....το fissan ειναι "πιο αθωο" απο το johnsons και το proderm

Καλημέραααα!!!!

Έμείς είμαστε καλύτερα, χθες είχε μόνο δέκατα αλλά ήταν μια χαρά! Ο μικρός απο ό,τι φαίνεται δεν κόλησε οπότε όλα καλά!!!:D:D

Ιωάννα και Βατραχάκι ελπίζω να είστε στα τελιώματα...;)

Σαρδελάκι καλώς τη δέχτηκες τη μανούλα!!!

Μαρία και εμάς τα μαλλάκια δεν μακραίνουν εύκολα... δεν ανυσηχώ καθόλου και εγώ μικρή ήμουν καραφλή και τώρα όποτε πάω να κουρευτώ ο κομμωτής τα αραιώνει για να στρώνουν :tongue::tongue::tongue: και σκέψου ότι τα έχω κοντοκουρεμένα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αααα Σούλα θυμάσαι που ο άντρας μου ζήλευε τα μαλλια της Αντρεάννας; Ε, τα μαλλάκια του μικρού φαίνεται ότι σγουρένου και έχει χ#%στεί απο τη χαρά του!!!!:P:p:p

Όσο για τον ύπνο και εγώ δεν μπορώ να κοιμιθώ με την Αναστασία...προχθές που ήταν αρρωστούλα και με ζητούσε ξάπλωσα μαζί της και έφαγα μια αγκωνιά στο μάτι και σήμερα θα πάω στον οφθαλμίατρο να δω αν όλα είναι οκ...:( Οπότε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...:?

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ιωάννα μου περαστικά στο Χρηστάκη.Καλά αυτό με το κρεββατι και εγώ δεν "το 'χω".

Μου αρέσει πολύ να "χουχουλιάζουμε" και να κανουμε αγκαλίτσες αλλα η Ανδρεάνα οταν κοιμάται κλωτσαει σπρωχνει και ειναι αδυνατον να κοιμηθει ανθρωπος μαζι της.

Ο καθενας στο κρεβατακι του συμφωνώ.

Μαρία τι καλό μαγειρευει η Σοφία μας?

Αχ! Αυτό με το κρεββάτι... και εμείς μία από τα ίδια! Το καλοκαίρι που μέναμε στην σκηνή και οι τρεις μας... Υποφέραμε!

Μαγειρεύει κοτόσουπα, με αυγά τηγανιτά και ντομάτα με σκόρδο σαλάτα!!!

Θέλετε να σας κάνουμε το τραπέζι???

mrdIp3.png

Καλημερα..

Εμεις ειχαμε ενα ακομη περιπετειωδη βραδυ....ο Χρηστος μετα το κρεσεντο κλαμματος προχθες ,χθες του εμεινε ενας βηχας που το βραδυ ηταν ποοοολυ εντονος ,του δωσαμε αταραξ για να κοιμηθει και ξυπνησε στις 1 με πολυ βηχα οποτε με ολα τα γνωστα κολπα (παραθυρα ανοικτα ,φυσιομερ ,μαξιλαρι ψηλα , λιγο ζεστο γαλα , τραβηγμα μυξουλες )και κοιμηθηκε απο τις 2 εως τις 7 σαν πουλακι ..

Απο φοβο μην πνιγει απο τον βηχα τον ειχαμε παρει στο κρεβατι μας(παντα με τον βηχα τον παιρνουμε μαζι) και σήμερα ειμαι ολοκληρη πιασμενη!!!!Αχ σας διαβαζω καποιες που κοιμαστε με τα παιδια εγω ομως δεν μπορω με τιποτα....Ποναω ολοκληρη...ο καθενας στο κρεβατακι του...

Σήμερα τον κρατησα σπιτι να ξεκουραστει λιγουλακι ..

Περαστικα σε ολα τα μωρα!!!!

Πετρουλα παιδι μου να μπαινεις καθημερινα να μαθαινουμε νεα σου!!!ζουμε με την αγωνια σου...

Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!

αχ ιωαννα μου τα ιδια τραβηξακι εγω χθες βραδυ.

αρχισε να βηχει τοσο πολυ που εκανε εμετο μες τον υπνο της κι ευτυχως την ακουσα και πηγα και την σηκωσα.

η καρδια μου χτυπαγε δυνατα απο την τρομαρα της.και φυσικα την πηρα μαζι μου στοκρεβατι μου δεν το συζητω!

περαστικα σας γλυκεια μου.

δεν μπορω αλλο κοριτσια.παντα συμβαινει κατι οταν λειπει ο συζ .λες και με φτυσανε ενα πραγμα.

ΤΕΛΟΣ!το περνω αποφαση και χαμπαρι.

ειμαι για τα δυσκολα εγω.......

δεν μασαω αλλωστε ετσι ημουν παντα...αλλα δεν αντεχει η ψυχη μου την ειρωνια και την αχαριστια.

κανεις δεν μπορει να με καταλαβει τι ευθυνη εχω εγω εδω ,να μεγαλωνω το παιδι μου ολομοναχη ,με τον φοβο μην γινει κατι .

ολοι νομιζουν οτι ειμαι τελεια και συνεχως μου λενε.''α μια χαρα εσυ σπιτι καθεσαι''

και ολοι να κρινουν για το πως την μεγαλωνω και πως την αναθρεφω.

''ααα εισαι υπερβολικη,εισαι ευαλωτη,εισαι πολυ μαλακη,εισαι πολυ αγχωδης,εισαι πολυ τυπικη εισαι εισαι εισαι''

μονο να κρινουν ξερουν !και με βλεπουν που ειμαι ευαλωτη κι ευγενικη και με πατανε!

βρε αη σιχτιρ που θα μου πειτε πως θα μεγαλωσω το παιδι μου!

αλλος τον τρωει αλλος ζοριζετε?????

για ενα πραγμα ειμαι υπερηφανη κοριτσια!που την μεγαλωνω ολομοναχη!

δεν θα μπορεσει να μου προσαψει κανενας το παραμικρο και να μου ζητησει τα ρεστα.

πολυ καλημερ σας και συγνωμη που μπηκα ετσι φουριοζα.

κανα νεο απο πετρουλα εχουμε?

περαστικα και σε ολα τα αρρωστουλικα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...