Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κα Φωτεινή μου τι τέλειο το σπιτάκι σου????

Πως φαίνεται ο μερακλης ο άνθρωπος , ο Θεός να σε έχει καλά να σε χαίρονται κόρες και εγγονές!!!!!Και συ φυσικά αυτές!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ενω τω μεταξυ δεν σας ειπα εχω την γριπη απεναντι μου ..το πρωι που εφευγα για δουλεια βλεπω ερημια στο σχολειο απεναντι ..οποτε βλεπω την ανακοινωση οτι εκλεισαν λογω γριπης

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

δοντια ειναι Ευα μου.

μου το ειχε πει και η γιατρος οταν στον υπνο μεσα κλαει η τσιριζει και μετα κοιματε αμεσως ειναι απο τα δοντια!

Καλά κι εμένα που τα έχει βγάλει όλα τα δόντια από μέσα Σεπτέμβρη γιατί συνεχίζει και το κάνει αυτό??? Μας λείπουν τα 4 που λένε ότι βγαίνουν μετά τα 2.

mGKop3.png60Jvp3.png

κοριτσαρες μου ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας.μια ματια γρηγορη εριξα μονο σε οτι γραψατε γιατι δεν προλαβαινω ουτε να ξυθω.

φιλακια σε ολες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.

Ευχαριστουμε για τις ευχες.

Το χειρουργεο τελειωσε αλλα ηταν πολυ δυσκολη περιπτωση άλλα περιμεναν και αλλα βρηκαν τεσπα μη σας φορτωνω θα δουμε πως θα παει εχουμε μελλον ακομα..

Τι να πρωτοευχηθω..

Βικυ και φωτεινη μου να χαιρεστε την κουκλιτσα σας!Η Αγια Αννα παντα να την προστατευει!Γερη και δυνατη να ειναι.

Φωτεινη το σπιτι υπεροχο αντε και του χρονου!

Νατασσα να ζησετε!Εγω θα ευχηθω με ενα δευτερο παιδακι οποτε επιθυμειτε και να ενιαι και κορουλα αφου το θελεις.

Deleni μου να τα ξαναπω..πολυχρονη και με ενα γερο μωρακι!Να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου.

Οσο για τα ξυπνηματα που λετε σιγουρα παιζουν δοντακια αλλα μην επαναπαυεστε αν ειχαν μυξουλα τον προηγουμενο καιρο μπορει να ειναι και αυτια..ενα απο τα δυο παιζουν.αν εχετε καμμια υποψια να το κοιταξετε.

Μαρινα για τα δοντια που λες εγω σας ελεγα οτι μου ειπε οτι τα 4 τελευταια βγαινουν μετα τα 2 αλλα ο Γρηγορης σημρα τα εκανε 17 οποτε..κοντευουμε!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωάννα μου χαίρομαι που σου άρεσε η μηλόπιτα...

ριτάκι μου...όσο για την εγχείρηση όλα καλά θα πάνε. Πέρυσι τον Οκτώμβρη έκανε μεγάλη επέμβαση ο πατριός μου...δεν σου λέω τίποτε!

m57Zp2.png

Μακαρι βρε Σαρδελακι γιατι ειναι πολυ νεος..

Δηλαδη σκεφτομαι ωρες ωρες αν εκεινος ειναι ετσι στην επαρχια με τον καθαρο αερα του και χωρις κανενα αγχος τι θα ειμαστε εμεις σε 20 χρονια..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε Ριτάκι λες να ετοιμαζόμαστε κι εμείς και για άλλα δοντάκια???Χμμμμ!

Για τον πεθερό σου έύχομαι γρήγορα περαστικά!

κ Φωτεινή και του χρόνου να είστε καλά! Μπήκατε κι εσείς σε εορταστικό κλίμα!

Αναστασία να τα εκατοστήσετε κοριτσάκι και κυρίως να είστε ευτυχισμένοι μαζί για πάντα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...