Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

άντε μαελενάκι μου τουλάχιστον συμμετείχαν οι γονείς χαχα. Σας φαντάζομαι...τα μικρά να οργιάζουν και οι γονείς να κάθονται σαν καλοί μαθητές και να κάνουν ότι λέει ο δάσκαλος :mrgreen:

Ελπίζω να μην ανεβάσετε άλλο πυρετούλι.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Sardelaki μου κάτι τέτοιο σαν να γίνεται δυστυχώς. Οχι πολύ και το μεσημέρι μέχρι 37,5 έφτασε, αλλά και τώρα κάπου εκεί πηγαίνει.

Μπορεί να είναι δόντια ή όχι? Ολο το χέρι μέσα στο στόμα το έχει και τα σάλια τρέχουν.

Αχ ελπίζω να μην μου αρρωστήσει. Φτάνει που εγώ ακόμα είμαι στα χάλια μου. Ουφ.

Θέλετε οι Θεσσαλονικιές να δείτε ένα link για προσκλήσεις σε παιδική παράσταση?

http://www.pamebolta.gr/προσφορές/otzitzikaskaiomermigkas

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αχ Sardelaki μου κάτι τέτοιο σαν να γίνεται δυστυχώς. Οχι πολύ και το μεσημέρι μέχρι 37,5 έφτασε, αλλά και τώρα κάπου εκεί πηγαίνει.

Μπορεί να είναι δόντια ή όχι? Ολο το χέρι μέσα στο στόμα το έχει και τα σάλια τρέχουν.

Αχ ελπίζω να μην μου αρρωστήσει. Φτάνει που εγώ ακόμα είμαι στα χάλια μου. Ουφ.

Θέλετε οι Θεσσαλονικιές να δείτε ένα link για προσκλήσεις σε παιδική παράσταση?

http://www.pamebolta.gr/προσφορές/otzitzikaskaiomermigkas

θυμάμαι ότι ο γιατρός μου είχε πεί πως από δόντια κάνουν δέκατα αλλά όχι πυρετό. Τώρα αν ισχύει αυτό...δεν ξέρω! Ας ελπίσουμε να είναι δόντια!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

πηγαμε γιατρο τελικα ιωση εχουμε δεν μας εδωσε τιποτα σε κανα δυο μερες λεει λογικα θα ειναι οκ ο λαιμος του χαλια μαυρα εχει φουσκαλες.

μαελενη μου περαστικα σας δεν την γλυτωσατε κι εσεις!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλή ξεκούραση Σαρδελίνα! Κοίταξε να εκμεταλλευτείς κι εσύ το χρόνο τώρα που θα είναι η μαμάκα σου εκεί και να τη χορτάσεις αλλά να πας και καμιά βολτίτσα με τον αντρούλη σου!

Μαελένη μου για 1η φορά μια χαρά μου φαίνεται τα πήγε ο Γρηγοράκης! Αποκλείεται εξάλλου να ακολουθούσαν κατά γραμμα τις συμβουλές των δασκάλων του σε τόσο μικρή ηλικία! Μακάρι ο πυρετός να παραμείνει στα δέκατα και αύριο να μην έχει καθόλου.

mGKop3.png60Jvp3.png

Άντε και ο Τιμάκος την τσίμπησε κι αυτός πάλι! Βρίσκεται με άλλα παιδάκια και κολλάει βατραχάκι?

Βίκη υπονοείς ότι η Πετρούλα δεν έχει άριστη σχέση με το τηλέφωνο??? Τσ,τσ,τσ γιατί το λες, αυτή δεν είναι που το χάνει δεξιά αριστερά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλά τα πήγαμε Μαρίνα μου εκεί, αλλά δυστυχώς όπως λέει και το τραγούδι κι ανεβαίνει....κι ανεβαίνει......37,9 φτάσαμε, οπότε σίγουρα δεν είναι από τα δόντια και πήραμε αντιπυρετικό.

Από πού να κόλλησε πάλι????

Από μένα δεν θα έπρεπε να είχε κολλήσει ήδη? Εγώ στο κάτω κάτω δεν είχα κάτι με πυρετό! Μόνο φάρυγγας :(

Αντε να δούμε πως θα περάσει η νύχτα μας.

Ναι Μαρίνα μου. Αυτή αυτή αυτή που ξεχνάει τα τηλέφωνα είναι η Πετρούλα και φωνάζω μήπως και μ' ακούσει και μπει να δώσει το παρόν!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εδω είμαι βρε, μην φωναζετε!!!Απαπαπα, με ξυπνήσατε!!!χαχα

Οχι δεν γεννησα ακομη..ο μικρος εχει κατεβει αρκετα αλλα "εχουμε ψωμι ακομη" όπως ειπε κ' ο γιατρός!!Τον παρακαλεσα αν γινεται να αποφυγουμε την εξεταση τραχηλου και μου ειπε οκ, μετα οταν του ειπα οτι εδω και 3 μερες εχω πετρωματα στην κοιλια με παρακαλεσε εκεινος να την κανουμε..:tongue:

Τελικα δεν ηταν τοσο τραγικο οπως το θυμομουν, ήταν και προσεκτικος απ'ότι μου'πε..:rolleyes:

Περαστικα στα μικρα μας, Γρηγορη, Τιμο, Ανδρεανα και Αναστασουλα..Ξεκινησαμε βλέπω πάλι με τις παλιοαρρωστιες γμτ :(

Μιλησα και εγω με την Ηλιανα και την ακουσα πολύ καλά!!Θυμήθηκε οτι ειχα εξέταση και μου εστειλε μνμ, μετα την κάλεσα εγω να μαθω και τα δικα της νεα..Επίσης με θυμηθηκε και το Ντινακι και με πήρε να δει πως ειμαι και την ευχαριστω πολύ!!

Ευχαριστω όλες σας που με νοιαζεστε και με εχετε στο νου σας τωρα που κοντευω...Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω την καλύτερη σχεση με το κιν. το παραταω πάντου, μενω απο μπαταρια 3-4 μερες και οταν βλέπω κλήσεις και μνματα ολο λέω θα απαντησω αργοτερα και όλο επαληθευεται αυτο που λένε " ο δρομος του αυριο οδηγει στην πόλη του ΠΟΤΕ!!"

Οσοι με ξερουν πάντως δεν με παρεξηγούν, ελπίζω ουτε κι εσεις...:roll:

Αλεξανδρα καλως ηρθε η μανουλα σου!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια από ότι είδα η Πετρούλα ανέβασε μια φωτογραφία το μεσημέρι στο φβ.....άρα μέχρι τότε δεν είχε γεννήσει.....από εκεί και περα δεν ξέρω. :confused::confused::confused: Μπορεί να το έριξε στις βολτες.

Μαελένη περαστικά στο Γρηγόρη σου. 37,9 δεν είναι δόντια. Μπορεί όμως να είναι κάποιο ελαφρύ κρυωματάκι έτσι απότομα που άλλαξε ο καιρός.

Βατραχάκι περαστικά καισ τον Τιμούλη. Πώς είναι τώρα; Ξαναέκανε άλλο πυρετό;

Σαρδελάκι καλώς τη δέχτηκες τη μανούλα σου. Θα μείνει καιρό; Σου εύχομαι να τη χαρείς και να σε χαρεί.:-):-):-)

Όποια μιλήσει με την Ηλιάνα να της μεταφέρει και τις δικές μου ευχές........τι θα κάνουμε με το δωράκι και την καρτούλα που είπα; Συμφωνείτε τελικά;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πετρουλίνι μου μαζί γράφαμε......

Καληνύχτα κορίτσια μου. Τα λέμε αύριο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλημερα κοριτσακια μου,τι κανουν τα παιδακια μας?καλυτερα σημερα?πως ηταν το βραδυ σας?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...