Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκι πότε θα μιλούσουμε δεν ξέρω...τώρα πότε θα μιλήσουμε ούτε κι αυτό το ξέρω...άντε κούνα τον όμορφο πισινούλι σου κι έλα για καφεέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

θα το κανονισω με την μαμα μου και θα ερθω.

η πετρουλα μας που ειναι???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

θα το κανονισω με την μαμα μου και θα ερθω.

η πετρουλα μας που ειναι???

λες να γεννάει;

άντε κανόνισέ το...σήμερα έρχεται η μανουλαααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...σε 2 ώρες θα είναι εδώ...τι χαραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

m57Zp2.png

Τσουπ εγώ πάλι εδώ.

Δυστυχώς δεν γλιτώσαμε από την ίωση του καφέ μας γμτ.

Πυρετούλι είχαμε, dolal πήραμε και κοιμόμαστε τώρα και δεν ξέρω τι να κάνω το απόγευμα που θέλω να πάω στο "μάθημα" οεο???????

Delenaki :-D:-D:-D τα βάζει μια μαμά στο face κι από εκεί τα αντιγράφω κι εγώ.

Κάποια είναι πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πάντως.

Sardelaki καλώς να τη δεχτείς τη μανούλα!!!!!

Βίκη πράγματι η Πετρούλα δεν έδωσε το παρόν σήμερις. Λέτε να μάθουμε ευχάριστα????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα. Να πω περαστικά στα αρρωστούλικά μας, Ανδριάννα, Γρηγόρη και Αναστασία. Ο Τίμος εύχομαι να ξεμπέρδεψε και να είναι ντούρος :lol::lol::lol::lol:

Βικάκι μου το πρεβενάρ δεν μας έκανε και εμάς τίποτα. Γενικά από εμβόλια μόνο το μμρ της έκανε δέκατα. Χρόνια πολλά και στον μπετόβεν σου. Να σας ζήσει :lol::lol::lol:

Μαρίνα εμείς στην ομοιοπαθητικό είχαμε δώσει 150 αλλά μας έδωσε και τα φάρμακα, γιατί φέρνει κάτι δικά της από Γερμανία. Μάλλον πολλά έτσι;; Τεσπά, ας κάνουν δουλειά και χαλάλι.

Βατραχάκι μη συγκρίνεις την ποσότητα του γάλατος που πίνει ο Τίμος ή οποιοδήποτε άλλο παιδάκι σε αυτή την ηλικία με ενός βρέφους. Για αυτά είναι ακόμα η βασική τους διατροφή ενώ τα μεγαλύτερα τρώνε και κανονικό φαγητό.

Joa άσχημη μέρα είχε χτες ο Χρήστος σου. Ελπίζω να είναι καλά σήμερα.

Μαελένη δεν κάθεται η καλή μου να της βάλω βιτάμ. :evil::evil::evil: Της έμεινε το καρούμπαλο.....Σήμερα το ανακοίνωσε και σε όλους τους φίλους της.

Ρίτα δεν ξέρω αν διαβάζεις ακόμα τα γραφόμενά μας αλλά να σου πω και εγώ ότι πραγματικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς ενόχλησε τα κορίτσια από το περιστατικό στον παιδότοπο. Εγώ δεν κατάλαβα κάτι που να έχει σχέση με τα δικά μας. Επειδή όμως έχω την ατυχία να είμαι η μοναδική που δεν γνωρίζει προσωπικά καμμιά σας σκέφτηκα να μην σχολιάσω τίποτα. Νομίζω όμως ότι έγινε ''η τρίχα τριχιά''.

Σούλα και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μας ενώνει το γεγονός ότι ευλογηθήκαμε να γίνουμε μάνες και τα ίδια τα παιδάκια μας.

Πετρούλααααααααααααααα

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλέ πάγωσα σήμερα...μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...μόλις έκανα ένα καφεδάκι μήπως και ζεσταθώ λιγάκι. Πάω να κάνω κι ένα τσιγάρο!

Μαελενίτσα μου περαστικούλια στον ζούζουνο σου!

m57Zp2.png

maeleni μου περαστικα σας μωρε αμαν ουφ αρχησαν οι παλιοιωσεις!

εμεις τελικα παμε παιδιατρο ο τιμος ξανααναιβασε πυρετο αλλα θελει να παμε να δει τον λαιμο του γιατι και μια γουλεια νερο πινει και κλαιει λεει οτι ποναει :(

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σαρδελίνα...καλώς να τη δεχτείς τη μανουλίτσα σου!

Γιοβαννάκι 150 ε? Εμένα για 1η επίσκεψη δε μου φάνηκαν πολλά. Βέβαια από αυτά τα 30 τα καλύπτει το ταμείο μου, από την άλλη η σούπερ γιατρός μας μου παίρνει κάθε φορά κι ας εξετάζει και τα δύο παιδιά 40 ευρώ σε 2 αποδείξεις, οπότε ουσιαστικά πληρώνω μόνο 10, ενώ στον ομοιοπαθητικό μου βγήκε 70!!! Πήρα και τα φάρμακα περίπου 15 ευρώ μόνο για το Γιώργο (της μικρής δεν τα πήρα ακόμα), ας είναι αποτελεσματικά κι όπως το λες, χαλάλι!

Πετρούλα δώσε καλέ το παρόν γρήγορα! Στείλε αν θες το τηλέφωνό σου γιατί σε έχω στο μυαλό μου συνέχεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ελενάκι περαστικά στο Γρηγοράκο, μάλλον δεν είναι πολύ καλή ιδέα να πάτε στο μάθημα γιατί δε θα είναι και στα καλά του το παιδί και μπορεί να στραβώσει και να μη θέλει να ξαναπάτε! Υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα αν και ξέρω πόσο ήθελες να πας! Βατραχάκι σε ποιά μέρα είναι ο Τιμούλης που ξαναέκανε πυρετό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε βατραχουλίνα μου περαστικούλια σας...θα τον πονάει ο λαιμος του το μαναράκι μου. Γενικότερα έχετε θέμα με τον λαιμό;

Ευχαριστώ κοριτσάρες μου...θα την καλοδεχτώ...τώρα είναι στο σπίτι η μανούλα μου αλλά εγώ στο μαγαζί...θα την δω μετά!

m57Zp2.png

Βατραχάκι σε ποιά μέρα είναι ο Τιμούλης που ξαναέκανε πυρετό?

στην τριτη μερα ειναι Μαρινα μου δεν θα τον παω τοσο για τον πυρετο γιατι μπορει λεει να ειναι κι ο τελευταιος αφου ηταν ολη μερα απυρετος αλλα το θεμα ειναι οτι ουτε νερο δεν πινει γιατι ποναει :(

αχ βρε βατραχουλίνα μου περαστικούλια σας...θα τον πονάει ο λαιμος του το μαναράκι μου. Γενικότερα έχετε θέμα με τον λαιμό;

Ευχαριστώ κοριτσάρες μου...θα την καλοδεχτώ...τώρα είναι στο σπίτι η μανούλα μου αλλά εγώ στο μαγαζί...θα την δω μετά!

ναι βρε σαρδελινα μου ποναει το πουλακι μου και κλαιει ειναι και νηστικος ο καημενος μονο ενα γιαουρτακι εχει φαει ολη μερα και ναι με τον λαιμο εχουμε ενα θεματακι οσες φορες αρρωστησαμε ηταν με κοκκινο λαιμο :rolleyes:

με το καλο να δεχτεις την μανουλιτσα σου!

Πετρούλα δώσε καλέ το παρόν γρήγορα! Στείλε αν θες το τηλέφωνό σου γιατί σε έχω στο μυαλό μου συνέχεια!

και εσυ τωρα πιστευεις οτι θα την παρεις τηλ και η πετρουλα θα το σηκωσει χαχαχα

ελενιτσα περαστικα του,ο καημενουλης.

παλι επεισοδια εχασα,ο χρηστος τι επαθε?θα διαβασω μαλλον το βραδυ με την ησυχια μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Να' μαι πάλι.

Κορίτσια μου αφού ξύπνησε και δεν είχε πυρετό και ήταν ευδιάθετος, πήρα την απόφαση να πάμε.

Για πρώτη φορά ε καλά ήταν. Το περίμενα λίιιιιιγο διαφορετικό, αλλά και τα παιδάκια μικρά. Ο Γρηγόρης ήταν ο μεσαίος και ο άντρας. Τα άλλα ένα πιο μικρό κι ένα πιο μεγάλο. Σε κάποια φάση το καθένα έκανε τα δικά του και μόνο οι γονείς συμμετείχαμε. ΤΕΣΠΑ νομίζω ότι καλούτσικα πέρασε ο μικρός.

Μακάρι τώρα να μην ξανανεβάσει.

Να σας πω κι εγώ ότι μόλις μίλησα με την Ηλιάνα, είναι πάαααααρα πολύ καλά, αύριο πάνε σπιτάκι τους κι έχετε τα χαιρετίσματα της και τα φιλιά της.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...