Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εδώ κάπου πρέπει να πω ότι στη Deleni δεν ξαναμιλάω, τέλος! Άκου εκεί 350μλ??? Για να σοβαρευτούμε πόσες ώρες τον κράτησε αυτό το γάλα? Εμένα το βράδυ παλεύουμε κατά τις 9 και που τη δίνω μπιμπερό με δικό μου πια 170 μλ αλλά στις 12 θα θηλάσει κανονικά και φαντάζομαι άλλο ένα κατοστάρι θα το πίνει, οπότε αν πίνει η δικιά μου τόσο, εσένα που είναι και ολόκληρος άντρας να μην κατεβάσει τα 350? Βέβαια μάλλον έχει πολύ πιο μικρό στομάχι γιατί είτε στερεά είτε υγρά πάνω από 200μλ με την καμία η τοσοδούλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινάκι μπράβο που περάσατε ομορφα και πιο πολύ μπράβο που βρήκες το κουραγιο να πας και σινεμα!!!

Αντε να ερχεται πιο συχνά η μανούλα σου να ξεσκας και εσύ.

Ελένη μου αφού τόσο ήθελε το παιδί !Αν κοιμήθηκε δεν γκρίνιαξε και δεν τον πείραξε εσενα καλε τι σε πειραζει???

Περα από την πλάκα να διαβαζεις τι λεει και η Μαρίνα μας , αν η τοσοδούλα πινει τόσο ε ο Γιαννακης τι να κανει οεο?

Ελενη μου ο Χρηστος 3-4 μηνων επινε 400 μλ γαλα σε καθε γευμα...οποτε δεν μου φαινεται πολυ..αλλα πιστευω οτι ειμαστε και η εξαιρεση ..αλλα υπερβολικο σε καμμια περιπτωση δεν μου φαινεται..

Μαρινακι χθες ειχες "γεματη"μερα..Παντα τετοια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βικακη εμας δεν μας εκανε τιποτα το εμβολιο ουτε στον τιμο ουτε στον Θοδωρη.

Delini μου αντε ωραια μπορει να ηταν κατι ελαφρυ κι εμενα προς το παρων απο εχθες απυρετος.

οσο για το γαλα ε 350μλ δεν ειναι και λιγα ο τιμος πινει 300λμ τωρα ο θωδορικος πινει περιπου 180μλ δικο μου οταν τον αφηνω αλλα σε δυο ωρες ξαναπιναει.

Μαρινα μου δηλαδη 100 σας βγηκε το ραντεβου;στουχτερος θα ελεγα!

μπραβο σας που περαστε σουπερ εχθες!

στον ζωολογικο κηπο εχω υποσχεθει στον τιμο οτι καποια στιγμη θα τον παμε οποτε θελω να ερθουμε αθηνα να παμε ειμαι σιγουρη οτι θα ξετρελαθει.

και μπραβο σας που βγηκατε εχθες αχ σινεμα εχω να παω απο :rolleyes: δεν θημαμαι μπορει να ηταν απο τον Τιτανικο χαχαχαχαχαχα(πλακα κανω αλλα εχει πολυ καιρο)

α και μαλλον κολλησα παλι κι εγω γιατι ο λαιμος παλι ποναει γρρρρρρρρρ....

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Και εμάς Βίκυ τίποτα δεν έκανε...:)

Ευχαριστούμε και για τα περαστικά... τώρα που μίλησα με τη γυναίκα που την κρατάει είπε ότι δεν έχει τίποτα και πηδάει σαν το κατσίκι...:P:p

Εντωμεταξύ βρε κορίτσια με τα φαγανά αγοράκια, όσες θυμάστε, πόσο γάλα πίνανε περίπου 8-9 μηνών;;;; Ο Γιαννάκης καταβρόχθισε χθες 350 μλ λες και δεν υπήρχε αύριο και κοιμήθηκε σαν πουλάκι :roll::roll::roll: Μήπως ήταν πολλά;;; Για πείτε...:roll:

Κατά βάση η γιατρός μας πάντα έλεγε να πίνει όσο θέλει, μετά μας το άλλαξε και μας το έκανε 240ml τη φορά και τώρα μας μαλώνει.

Ενας από τους λόγους που έδωσα τότε την πιπίλα ήταν γιατί δεν σταματούσε να πίνει γάλα. Ελενίτσα μου καλώς ήρθες στο club ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πριν λίγο με πήρε ο αντρας μου τηλ. και μου ειπε οτι η μικρή εχει 37,2 και της εδωσε ντεπον.:mad:

Οταν προκειται για το παιδι τον πιανει τρελα.Μου λεει -ε αν ανεβασει πιο πολύ???

Αχ οταν ειναι αρρωστη η μικρη με τρελαινει αυτος πιο πολύ παρα το παιδι που πλεον μεγαλωσε και εκφραζεται και πιο καλα και συννενοούμαστε.

Διαφημίσεις

Πριν λίγο με πήρε ο αντρας μου τηλ. και μου ειπε οτι η μικρή εχει 37,2 και της εδωσε ντεπον.:mad:

Οταν προκειται για το παιδι τον πιανει τρελα.Μου λεει -ε αν ανεβασει πιο πολύ???

Αχ οταν ειναι αρρωστη η μικρη με τρελαινει αυτος πιο πολύ παρα το παιδι που πλεον μεγαλωσε και εκφραζεται και πιο καλα και συννενοούμαστε.

βιαστηκε λιγο,ουτε η σαρδελα δεν δινει σε 37,2.δεν πειραζει ομως δεν θα παθει κατι η μπουκλου σου.

μαρινακι μπραβο που το διασκεδασατε.παντα τετοια ευχομαι.

βατραχακι περαστικα σας

μαελενι σταματησε να τσιριζει ο μικρος?

σαρδελα ποτε θα μιλουσουμε επιτελους???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πωπω βρε κορίτσια κάθε λίγο κι ένα αρρωστούλικο προστίθεται. Κι ακόμα δεν μπήκε ο χειμώνας.

Θα μου πεις αυτός ο καιρός χειρότερος είναι, αλλά και τι να κάνεις. Δεν τα ντύνεις κρυώνουν και αρρωσταίνουν, τα ντύνεις ιδρώνουν και πάλι αρρωσταίνουν. Εμα πια.

Βικούλα μου δυστυχώς είναι το σήμα κατατεθέν του Γρηγόρη η τσιρίδα. Πρέπει να τον ακούσετε όταν τον έχει ο παππούς στο μπαλκόνι που τσιρίζει κι ακούγεται στέρεο σε όλη τη γειτονιά από τον 4ο. Ολοι ξέρουν ποιός τσιρίζει έτσι.....και χωρίς λόγο γμτ.

Σε μένα βέβαια το έχει αραιώσει αρκετά μπορώ να πω, αλλά όταν πηγαίνει εκεί σαν κάτι να τον τσιμπάει βρε παιδί μου.

Λέω να φύγω νωρίς σήμερα, μήπως και καταφέρω να κάνω αυτό που θέλω το απόγευμα, οπότε κούκλες μου σας χαιρετώ.

Καλό μεσημέρι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κι εδώ κάπου πρέπει να πω ότι στη Deleni δεν ξαναμιλάω, τέλος! Άκου εκεί 350μλ??? Για να σοβαρευτούμε πόσες ώρες τον κράτησε αυτό το γάλα? Εμένα το βράδυ παλεύουμε κατά τις 9 και που τη δίνω μπιμπερό με δικό μου πια 170 μλ αλλά στις 12 θα θηλάσει κανονικά και φαντάζομαι άλλο ένα κατοστάρι θα το πίνει, οπότε αν πίνει η δικιά μου τόσο, εσένα που είναι και ολόκληρος άντρας να μην κατεβάσει τα 350? Βέβαια μάλλον έχει πολύ πιο μικρό στομάχι γιατί είτε στερεά είτε υγρά πάνω από 200μλ με την καμία η τοσοδούλα!

Μαρίνα μου μη μου το κάνεις αυτό...θα κλαίωωωωω:lol::lol::lol::lol:

Περα απο την πλάκα, η τοσοδούλα σου μια χαρα είναι!!! και μην ξανασυγκρίνεις το μητρικό γάλα με το άθλιο νεοκείτ...μιλάμε για τη μέρα και τη νύχτα!!!!

Παρηγοριέμαι πάντως.... κορίτσια σας ευχαριστώ απλά έχω επηρεαστεί μάλλον απο τη γαστρεντερολόγο που έλεγε ότι 220 μλ είναι πάαααρα πολύ!!:rolleyes::rolleyes:

Σούλα τα ίδια και απο δω... "μπάμπα πονάω δώσε μου φάμακο" τσουπ πάρε το ντεπονάκι παιδί μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελένη περιμένουμε τα νεώτερα απο την μουσικοκινητική και ηθελα να σου ότι τα λινκ με τα παραμύθια μου άρεσαν πολύ...;)

Καλό απόγευμα, τα λέμε ,μετά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Συμπεθέρα μου το prevenar ειναι για τον πνευμονιοκοκκο το mmr ειναι για ιλαρα ερυθρα παρωτιτιδα.

Το prevenar εμας δεν μας εκανε τιποτα.

ευχαριστώ για την ενημέρωση συμπεθέρα...

ΒΙΚΑΚΙ ακούς; Γράψε λάθος...το prevenar δεν μας έκανε τίποτε...με το mmr κάναμε πυρετό. ;)

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...