Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικα στα αρρωστουλια μας...

Ντελενι αφου εχει διαθεση οταν πεφτει ο πυρετος μην την φοβασαι ..ιωσουλα ειναι θα περασει ..

Πηρα στον παιδικο και ηταν λεει πολυ καλος χθες και μετα το ξεσπασμα στο σχολικο παιζει κεφατος στο σχολειο ..τι να πω??ειδομεν το απογευμα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια πολλά αρρωστούλικα διαβάζω κι ήθελα να πω τα περαστικά μου.

Κωνκων να πάρεις μπουφανάκια και αρκετά ζεστά ρουχαλάκια γιατί το κρυούλι του και την υγρασία του την έχει.

2η συνεχόμενη συννεφιασμένη μέρα σήμερα κι εμείς με το ζόρι κρατηθήκαμε για να μην ανάψουμε τη θέρμανση, αλλά στο δωμάτιο του μικρού έχει 3-4 μέρες που ανάβω το ηλεκτρικό σώμα.

Ιωάννα μου τι μπορεί να έπαθε το παιδί? Εκτός κι άν κάποιο άλλο του έβαλε καμιά ιδέα για κάτι τρομακτικό και το σκέφτεται και φοβάται. Τι να πω.

Delenaki περαστικούλια μωρέ και σε σας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα κοριτσια.

Γραφω σημερα για να δωσω εξηγησεις σε καποια ατομα που νοιαζονται και νιωθω οτι τους οφειλω.

Το τηλεφωνο μου δε σταματησε να χτυπαει και δεν κρινω σωστο να σχολιασω το θεμα εκτος φορουμ εφοσον θα πω πραγματα για ατομα που δεν ειναι μπροστα.

Θα γραψω λοιπον δυο λογακια ακομα γιατι νομιζω οτι ισως δεν ημουν ξεκαθαρη και σας υποσχομαι οτι δε θα ξαναενοχλησω.

Καταρχην χαιρομαι Μαρινα και Κικο που με το υπεροχα μηνυματα σας μου δινετε τη δυνατοτητα να πω αυτα που θελω.

Το θεμα κοριτσια δεν ειναι ποια ειναι καλη μανα και ποια οχι.Ολες οι ειμαστε οι καλυτερες για τα παιδια μας.Δε θηλασα,δεν καταφερα να θηλασω οπως επρεπε ,δεν καταφερα το παιδι μου να κοιμαται νωρις και δεν καταφερα σιγουρα να κοιμαται ησυχο,δεν τρωει υγιεινα ,αγοραζω αμετρητα γλειφιτζουρια τη στιγμη που δεν μπορω να τον πεισω να φαει ενα οσπριο,παει σχολειο ενω θεωρω οτι δεν ειναι ιδανικο περιβαλλον και ειναι επιθετικος καποιες φορες και ακομα ψαχνω το λογο για τις αντιδρασεις του .

Ναι δε φοραει πανα,δεν εχει μπιμπερο και δεν τον αφηνουμε συχνα σε γιαγιαδες γιατι ειμαι υπερβολικη και δε νιωθω εγω καλα.

Δε φοραει πανα και δεν εχει μπιμπερο οχι γιατι θεωρω οτι με αυτον τον τροπο ειμαι καλυτερη μαμα αλλα γιατι αυτο θεωρω καλυτερο για το παιδι μου.

Θα πω για τελευταια φορα οτι την πανα ,την πιπιλα και γενικως οτι κανουμε (ολοι μας) τα κανουμε με γνωμωνα το παιδι και τις προσωπικες εμπειριες και προτεραιοτητες μας.

Εμενα τα οσα διαβασα,τα οσα ακουσα,τα οσα ειδα,τα οσα βιωσα εγω σαν παιδι και απο οσα εζησα μεχρι τωρα με το παιδι μου μου εδειξαν οτι το σωστοτερο ηταν να βγαλει την πανα νωρις.Οχι για να λεω οτι ειμαι η καλυτερη μαμα αλλα γιατι πιστευω οτι οσο περναει ο καιρος σε καποια θεματα ολα δυσκολευουν.Θελησα λοιπον να κανω τα πραγματα ευκολοτερα για ολους μας και φυσικα ναι, εκ του αποτελεσματος κρινω οτι εκανα το σωστο και Δοξα το Θεο το παιδι μου ανταποκριθηκε.

Αυτο δε σημαινει οτι οποια δεν το κανει δεν ειναι καλη μαμα ή δεν ενδιαφερεται.Μπορει να προσπαθει και το παιδι να μην ανταποκρινεται,μπορει να προσπαθει με λαθος τροπο,μπορει να μη θελει καν να προσπαθησει ή μπορει να αδιαφορει εντελως για το θεμα γιατι θεωρει οτι το παιδι της ειναι ακομα μικρο.

Αν ομως καποια κοπελα απο την παρεα μας θελει να προσπαθησει οφειλουμε να καταθεσουμε τις εμπειριες μας για να βοηθησουμε και εγω ειχα την τυχη να μαθω πολλα απο φιλες μου.

Και ναι ξερω πολλλαααα παιδακια 2μιση ετων χωρις πανα ολοι οι δημοσιοι παιδικοι σταθμοι ειναι γεματοι απο τετοια.

Απο εκει και περα για το αν κρινουμε ή οχι αλλους γονεις.

Με το χερι στην καρδια κοριτσια εσεις δεν κρινετε?Δεν εχετε κρινει ποτε κανεναν?Ειχατε το θαρρος να του το πειτε?

Ο ανθρωπος κοριτσια μου εχει μυαλο και μυαλο σημαινει κριση .Ζουμε σε κοινωνια με πολλα χαραχτηριστικα και ομαδες, μαμαδες,γονεις,παιδια,επαγγελματιες,ανεργους,μορφωμενους και μη, κλπ κλπ κλπ

Ζουμε λοιπον σε κοινωνια και ειναι φυσικο να κρινουμε και να συγκρινουμε,απο το παπουτσι που φοαρει ο αλλος μεχρι το αν ειναι καλος στη δουλεια του,αν μεγαλωσε σωστα τα παιδια του, αν δουλευει και γιατι δε δουλευει,αν εινα ομορφος,ασχημος και δε ξερω τι αλλο.

Η κριση του καθενος εφοσον αυτη δηλωνεται φωναχτα τιθεται στην κριση των υπολοιπων και παει λεγοντας.Σκεφτομαστε,αρα ζουμε.

Για το αν ημουν υπερβολικη,παρεξηγησιαρα ή οχι στην παρουσα φαση.

Δεν ενοχληθηκα γιατι θεωρησα οτι η Ντινα αφηνε αιχμες για μενα, που αφηνε στην τελικη γιατι αμεσως μετα ειπε ''εσυ ησουν''αλλα διολου δε θα με ενοιαζε αν το ελεγε εξ αρχης ευθεως.

Ενοχληθηκα με το αποφθεγμα ''Απλα καλο θα ητανε να μη προσπαθουμε να θεωρουμε αυτο που κανουν τα παιδακια μας το σωστό''(στις παραθεσεις που εβαλα αυτο το σημειο ειναι bold). Δεν το θεωρησα σωστο και δικαιο μετα απο οσα εχουμε πει για καμμια μας.Γι αυτο και απαντησα και μετα η κοπελα παραδεχτηκε οτι το προβλημα της ηταν τα δικα μου λογια.

Θα ξαναπω για τελυταια φορα οτι μιλωντας για το σκηνικο στον παιδοτοπο δεν υποννουσα τιποτα για τον τροπο που μεγαλωνετε οι υπολοιπες τα παιδα σας,για τον να φορανε πιπιλα,για το αν ειστε υπερπροστατετικες ή οχι.

Και ναι ενοχληθηκα παρα πολυ απο τη Μαρια την οποια δεν εμπλεξα πουθενα στη διαφωνια μου με τη Ντινα και ειλικρινα εκτιμουσα ιδαιτερως ,η οποια μπηκε 2 μερες μετα να μου πει οτι βρηκε τα λογια μου ''καπως'' και να με αμφισβητησει τη στιγμη που ξεκαθαρισα οτι δεν αναφερομαι σε καμμια σας και ζητησα και συγνωμη.

Αυτο το ''μακαρι να ειναι ετσι...'' με πειραξε παρα πολυ Μαρακι.

Γιατι και εγω νομιζα οτι με ηξερες.

Παρολα αυτα εμεινα ,εδω ημουν και συζητουσα το θεμα και δεν ειχα καμμια προθεση να αφησω την παρεα μας, αν εβλεπα ειλικρινεια.

Ειμαι εξω και λαμβανω ενα σωρο μυνηματα στο κινητο μου και ερχομαι και δε βλεπω πουθενα γραμμενα το δικιο ή το αδικο που ειδατε και ειπατε εκτος φορουμ.Πλην καποιων εξαιρεσεων.

Κοριτσια ειπα και τις προαλλες δεν εχουμε κακιες αλλα αν νιωσω οτι η κατασταση ειναι ψευτικη δε θα συμμετεχω.

Δυστηχως το εχω δει πολλες φορες να συμβαινει στο διαδικτυο οχι σε μενα ευτυχως(η Ιωαννα ξερει πολυ καλα για τι μιλαω)και πιστευα οτι εδω τουλαχιστον εχουμε το θαρρος της γνωμης.

Μετα απο αυτο Κικο μου δεν μπαινω καν στη διαδικασια να σου απαντησω στις ευλογες ερωτησεις σου γιατι δεν θα κατσω να εκθεσω εγω δημοσια τις αποψεις μου για ακομα μια φορα .Οτι ειχα να πω το ειπα και οποιος καταλαβε καταλαβε.

Καλη συνεχεια λοιπον και ευχομαι τα καλυτερα για ολους μας.Αν νιωσω οτι κατι εχει αλλαξει θα τα ξαναπουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα σε όλους...δεν θα σχολιάσω τα όσα ειπώθηκαν για το φλέγον θέμα και νομίζω πως το καλύτερο είναι κάπου να σταματήσει πια αυτή η συζήτηση. Εμένα με κούρασε αφάνταστα πολύ και δεν έχω καμιά διάθεση να διαβάζω πλεόν γιαυτό το πράγμα. Κουράστηκα, εσείς δεν κουραστήκατε ρε κορίτσια;

Συμπεθερούλα μου περαστικά στο κοριτσάκι μας...να μου την φιλήσεις;

Ιωάννα τί όνειρο ήταν αυτό καλέ; Άντε πάει πέρασε κι αυτό κι ελπίζω να ήταν μόνο το όνειρο και τίποτε άλλο.

Γιοβάννα μου φιλιά στο καρουμπαλάκι της συνονόματης μου...κάνουν κάτι τρέλλες τα μικράκια μας άλλο πράγμα!

Ντελενάκι μου και σε σας περαστικούλια...εφόσουν έχει κεφάκια όταν πέφτει ο πυρετός, όλα καλά!

Ξέχασα κανένα αρρωστούλικο; Ξέχασα κάτι άλλο;;; Σίγουρα θα ξέχασα....

m57Zp2.png

Μαργαριτα γνωριζομαστε πριν το Parents ,εχουμε μοιραστει αγωνια με τα νεογεννητα αγκαλια και ατελειωτες ωρες συζητησης αν τρωνε ,αν κοιμουνται κλπ...και παρολο που ειμαστε φιλες απο παλια ,ηρθα στην βαφτιση του παιδιου σου, δεν σε πηρα τηλ ..οπως και δεν πηρα και την Μαρια ή την Ντινα που δεν εχουμε ουτως ή αλλως και τοσες σχεσεις ...το θεμα για μενα ξεφυγε ,ξεφυγε πολυ, πλατιασε,κουρασε...

Δεν θα κρινω ποια ειχε δικιο και ποια αδικο ..Δεν θα μπω στην διαδικασια ποια ειναι σωστη μανα και ποια οχι..Υπαρχουν πραγματα που εγω θα θεωρω λαθος και αλλος τα θεωρει σωστα...

Ελπιζω μονο να δειτε περα απο τις παρεξηγησεις ..

Ριτακι θα μιλησουμε εμεις αλλα ειλικρινα για αυτο το θεμα δεν θα ηθελα να ξαναμιλησω ουτε με σενα ουτε με την Μαρια ουτε με την Ντινα..

Ευχομαι να επανελθετε ολες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα μου θα σου τη φιλήσω να είσαι σίγουρη!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς σήμερα είναι καλύτερα .Μιλησα με τον αντρα μου πριν λίγο και μου είπε οτι δεν εχει πυρετο και πολλές μύξούλες.Μακαρι να το περασαμε ετσι!

καλημερα!

τι κανετε;

εμεις μαλλον καλυτερα ο τιμος δεν εχει πυρετο εχει βεβαια γκρινια ακομη και αφαγια στο φουλ!

περαστικα και στα αλλα αρρωστουλικα της παρεας ευχομαι αυριο να ειναι ολα τα παιδακια μας καλα!

δεν μ'αφηνει να γραψω αλλο σας αφηνω φιλια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αντε να ειναι καλα αυριο τα αρρωστουλικα,εμεις εχουμε εμβολιο και κοριτσια ποτε μα ποτε δεν θυμαμαι ουτε τι εμβολιο εκρεμμει να κανουμε ουτε το ποτε.ο αντρας μου τα θυμαται παντα και μου τα λεει.επισης δεν εχω καμια σχεση με το βιβλιαριο υγειας και τις καμπυλες.ασχετη τελειως.με το ματι βλεπω και κρινω αν ειναι καλη η οχι.

και ολα αυτα τα ειπα για να δειξω την ασχετοσυνη μου χαχαχα αλλα και να μου θυμισετε αν το πρεβεναρ κανει πυρετο.

για να φαει χθες την ειχα πανω σε σκαλοπατι στον νιπτηρα και επλενε τις παπιες της.εφαγε παντως,δεν μπορω να πω.

το μεσημερι θελω να οργανωσω το λαπτοπι μου με φωτογραφιες κ να μπορω να σας βαζω κατα διαστηματα να βλεπετε.

α! ευχαριστω για τις ευχες για τον μπετ.ειχε πλακα,λεω στον λουκα οτι εχει γεννεθλια ο μπετοβεν και πεταγεται η μικρη και λεει το τραγουδακι "κα γηχεις κυλο και χονια ποα......."

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Αχ ρε Βικυ ο σκυλος ειχε γενεθλεια ???χαχαχαχα ...να σας ζησει βρε..

ευχαριστουμε καλε!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Βικάκι μου νομίζω πως το prevenar ήταν το μόνο εμβόλιο που μας έκανε πυρετό. Αν θυμάμαι καλά...

τετοια να μου λες να χαιρομαι!!!

Και εμάς Βίκυ τίποτα δεν έκανε...:)

Ευχαριστούμε και για τα περαστικά... τώρα που μίλησα με τη γυναίκα που την κρατάει είπε ότι δεν έχει τίποτα και πηδάει σαν το κατσίκι...:P:p

Εντωμεταξύ βρε κορίτσια με τα φαγανά αγοράκια, όσες θυμάστε, πόσο γάλα πίνανε περίπου 8-9 μηνών;;;; Ο Γιαννάκης καταβρόχθισε χθες 350 μλ λες και δεν υπήρχε αύριο και κοιμήθηκε σαν πουλάκι :roll::roll::roll: Μήπως ήταν πολλά;;; Για πείτε...:roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερούδια!

Άρχισαν για τα καλά οι ιώσεις του Χειμώνα διαβάζω! Κωνκωνάκι που ρωτάς 50 ευρώ (σαν 1η επίσκεψη μας είπε) για το κάθε παιδί, τώρα τις κάψουλες σήμερα θα πάω να τις πάρω για να δω τιμή! Για να δούμε πώς θα πάμε! Μύξες φυσικά και έχουμε κι εμείς και τα δύο! Κατά τα άλλα καλά! Στον ομοιοπαθητικό κ. Φωτεινή μου αποφάσισα να τα πάω μετά και από παρότρυνση αρκετών μαμάδων που γράφουν στο φόρουμ (με έχετε βοηθήσει όλες σε πολλά ξέχασα να το γράψω) επειδή τα μικρά μου αρρώσταιναν συχνά.

Πριν λίγο μίλησα με την Ηλιάνα πραγματικά μου ακουγόταν πάααρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονούσε να πάει σπίτι της στην ησυχία της και με τα δύο παιδιά της!

Κατά τα άλλα χτες το παραρίξαμε έξω οικογενειακώς και μετά τον πρωινό ζωολογικό κήπο, γυρίσαμε με παιδιά φόφια κοιμισμένα στο αυτοκίνητο και τα μεταφέραμε στα χέρια και συνέχισαν τον ύπνο τους στα κρεβάτια του (αυτό δε μας έχει ξανασυμβεί!). ΤΟ απόγευμα πήγαμε παιδότοπο, όπου ο Γιώργος αλλά κυρίως η μικρή δε μαζευόταν! Τι να σας λέω, σαν αγριοκάτσικο έκανε και ο άλλος είχε τρελαθεί να την επιδεικνύει και να θέλει να τα βάζω μαζί σε ένα φουσκωτό ζωάκι να τα τσουλάω! Αφασία! Το βράδυ πήγαμε και σινεμά (ω ναι επιτέλους ήρθε η μαμά μου) που καιρό το κανονίζαμε και το καταευχαριστήθηκα! Mother and child λεγόταν η ταινία αν δεν κάνω λάθος και μου άρεσε αρκετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...