Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ μωρε σαρδελινα.περαστικα σας μωρε.

ποναει ?πως ειναι ?

τον παιδιατρο τον εβρισες τελικα?

αν συνεχιστει καιρο ναι θα τη παω παιδων.ξερεις μου ειπε η παιδιατρος μου οτι στην αθηνα μονο δυο κανουν υπερυχο ισχιων :confused: κι οτι εδω δεν τους εμπιστευεται.γενικως δεν τους εμπιστευονται εδω τους γιατρους.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μπήκα για να σας πω μια καληνύχτα.

Μαρινάκι θα συμφωνήσω με τη Λαζαρένια. Αυτά που έγραψες δεν έχουν να κάνουν με το αν μια μάνα είναι καλή ή όχι. Δηλαδή αν ένα παιδί περάσει στο Πανεπιστήμιο είναι καλός ο γονιός και αν όχι είναι κακός; Κάπως έτσι πάει. Κάθε παιδί και κάθε γονιός έχει διαφορετικούς χρόνους και διαφορετικές προτεραιότητες. Όλα κάποια στιγμή θα κόψουν και πάνες και πιπίλες κλπ όταν νιώσουν έτοιμα. Τώρα χρειάζονται πολλή αγάπη, ενδιαφέρον και να περνάμε δημιουργικό χρόνο μαζί τους.

Λαζαρένια το ότι οι γιατροί δεν εμπιστεύονται τους γιατρούς του τόπου τους δεν θα το σχολιάσω. Θα σε συμβουλεύσω να προσέξεις λίγο τα κυκλώματα. Έχω ένα παράδειγμα γιατρού εδώ που έβγαλε όλους τους άλλους άχρηστους και έστελνε για εξετάσεις κλπ σε γνωστό του σε άλλη πόλη. Δεν σου λέω να μην κοιταξεις το παιδί, αλλά ρώτα και κάποιον άλλο πριν ξεσηκωθείς να πας Αθήνα.

Σαρδελάκι περαστικά σας εύχομαι. Πρέπει ακόμα να τον προσέχεις να μην χτυπήσει;

Η Αλεξάνδρα απόψε έπαιζε στο κρεβάτι μας και μπουσούλαγε με κλειστά μάτια. Μέχρι να την προλάβω είχε βρεθεί στα πλακάκια. Νααα ένα καρούμπαλο :evil::evil::evil:

Καληνύχτα κοριτσάκια μου και όνειρα γλυκά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

σωστη γιοβανα μου.κι εγω αυτο το πραγμα εδω δεν το αντεχω με τους γιατρους.

παντως τους υπερηχους που ειχα κανει εδω στην μικρη μια χαρα ητανε!

περαστικα στην αλεξανδρα!!!

πονεσε πολυ η ψυχη μου?

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσάρες μου έχετε δίκιο, θα έπρεπε να το διατυπώσω κάπως διαφορετικά, βασικά τώρα που έχω ηρεμία από τα παιδιά και διάβασα τι έγραψα για άλλη μια φορά βλέπω ότι καθόλου δεν μπόρεσα με τα γραφόμενά μου να αποτυπώσω τις σκέψεις μου, οπότε έσβησα κάτι από το προηγούμενο μήνυμα που δε με εξέφραζε καθόλου! Φυσικά κι εμένα σε πολλά από τα παραπάνω (και πολλά άλλα που δεν ανέφερα) η απάντηση είναι αρνητική και πάλι δε νομίζω ότι είμαι κακή μαμά, κάνω ό,τι μπορώ και συμφωνώ ότι το παιδί είναι αυτό που θα σε οδηγήσει όμως δε μπορώ να παραβλέψω ότι σε αυτα τα μικρά επιτεύγματα των παιδιών μας υπάρχει και η δική μας συνεισφορά. Τέλοσπάντων, αυτό που μετράει για μένα είναι να νιώθει η μαμά καλά με τον εαυτό της και αυτό θα το βγάζει στο παιδί ώστε τελικά να επιτελέσει και τον ουσιαστικότερο ρόλο της που είναι να είναι το παιδί της ευτυχισμένο!

Βίκη μου μη μου παρεξηγείσαι, έπεσα μέσα στην οικογένεια τουλάχιστον!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Για τον ομοιοπαθητικό δεν έχω να πω και πολλά, πήρε ένα λεπτομερέστατο ιστορικό και για τα δύο παιδιά και για τις συνήθειές τους, εξέτασε και το Γιώργο και απλά μου έδωσε μία αγωγή με ομοιοπαθητικες κάψουλες (ξεχωριστές για το κάθε ένα) για ένα μήνα, δε μου σχολίασε κάτι ιδιαίτερα, μου είπε να είμαστε σε επικοινωνία πριν δώσω άλλο φάρμακο αν αρρωστήσουν. Σαν άνθρωπος και γιατρός μου φάνηκε πολύ προσεγγίσιμος και συμπαθής αλλά όχι σε βαθμό να αλλάξω παιδίατρο-έχει και πτυχίο κλασσικής ιατρικής ο συγκεκριμένος), νιώθω περισσότερη ασφάλεια με τη δική μας. Πάντως σκέφτομαι προς το παρόν να ξεκινήσω την αγωγή στο Γιώργο και για τη μπουμπού βλέπουμε.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σας διάβασα στα γρηγορα, δεν είχα καταλάβει κατι αυτες τις μερες.... Ας ηρεμησουν λιγο οι φιλεναδες μας και εδώ θα είμαστε να συνεχισουμε να τα λέμε για πολλα χρόνια ακόμα.

Ξυπνησε η μπουμπου... αν μπορεσω θα μπω αργοτερα. Φιλια...

καλημερα σε ολες της μανουλες καιιιιι

καλημερα πικουλινακι,αρμα,Ριτα

περαστικα στα παιδακια που ειναι αρρωστουλικα, λαζαρενια θα συμφωνουσα με την γιοβανα για το κυκλωμα τον γιατρον...για την αθριτιδα δεν εχει αιματολογικες για ενδειξη? και θα σου ελεγα να περασει λιγο τον συναχι ..5-6 μερουλες ..και μετα να πας την μικρουλα για εξεταση αιματος. θα βγουνε τιμές αυξημενες και δεν θα εχεις καθαρη εικονα.

Μαρινα .. γιατι πηγες σε ομοιπαθητικο? εχασα επεισοδια:)

βικυ κοιματε ακομα το σπλαχνακι σου, χτες πηγα πισινα και πιαστικα, ειχε και κατι τεκνα στην διπλανη πισινα να ..δηθεν κανουν κολυμβηση...στην ουσια φλερταραν την γυμναστρια και κοροιδευαν τα πουρά δλδ εμας...πολυ πλακα ειχα.

τι να κανουμε ομως τα κορμια πρεπει να κταριουντε σε φορμα χα χα χα

ευχομαι μια καλη ημερα σε ολες...αν και φθινοπωρινος καιρος ..μου αρεσει τρελλά

Καλημέρα κι από μας σε όλη την παρέα, παρόντα και απόντα μέλη.

Είμαστε καλά, ξυπνήσαμε νωρίς κι ευελπιστώ να τα καταφέρουμε να κοιμηθούμε νωρίς το μεσημέρι ώστε να προλάβουμε το απόγευμα το "μάθημα" μουσικοκινητικής. Αχ θέλω πάρα πολύ να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πώς θα του αρέσει και μετά θα το ζητάει από μόνος του.

Giovanna μου περαστικά και για το καρουμπαλάκι της μικρής σου. Οπως έμαθα κι από τη φίλη μας την Πετρούλα βιταμάκι έβαλες?

Λαζαρένια μακάρι να γίνει καλά η μικρή και να μπορέσετε να κάνετε τις εξετάσεις σας. Μάλλον το χύμα τυρί που σας ανέφερε, μπορεί σε περιπτώσεις να είναι υπεύθυνο για μελιταίο πυρετό που προκαλεί πόνο στις αρθρώσεις. Μπορεί στο μέρος σας να έχει εμφανιστεί κάποιο κρούσμα και να το ξέρει η παιδίατρος. Δες λίγο αυτό το άρθρο αν θέλεις

http://www.healthview.gr/ασθένειες/βρουκέλλωση-ή-μελιταίος-πυρετός

Φωτεινή μου ώστε έτσι στη διπλανή πισίνα? Θα έπεσε σύρμα για την όμορφη προπονήτρια και μαζεύτηκαν οι γαμπροί χαχαχαχα!

Vatraxaki πως είναι ο Τίμος?

Πετρούλα πώς πας?

Υπόλοιπα κοριτσάκια και παιδάκια όλοι καλά?

Την καλημέρα μου σε όλες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα και από μένα.

Το κοριτσάκι μου τελικά εχει πολλές πολλές μύξες και χθες εκανε και δεκατα.

Ευτυχως τη νύχτα κοιμήθηκε υσηχα και δεν ανεβασε και πυρετό.

Τι να πω θα δείξει.:(

Deleni μου περαστικά στην Αναστασία.Πάντως επειδή το ίδιο περάσαμε και εμεις οικογενειακώς και εγώ το απέδωσα σε κατι που φάγαμε πιθανόν να είναι οντως ιωση που κραταει μονο μια μερα.

giovanna μου διάβασα για το πέσιμο της μικρής.Που να τα προλάβεις καλέ??Προχθές η δικιά μου χοροπηδούσε στον καναπε και δίπλα καθοταν ο αντρας μου.Ε στο δευτερόλεπτο πήγε να πέσει κατω με το κεφάλι και προλαβε και την αρπαξε από το πόδι.Και όχι τιποτα αλλα αλλα θα επεφτε πανω στο γυαλινο τραπεζει και ουτε να σκέφτομαι δεν θελω τι θα γινοταν.

Βικυ εγώ δεν προλαβα να δω τη Φωτεινούλα:(

Συμπεθέρα μου τα δύσκολα περάσανε .Με τη θεραπέια και προσοχή θα συνέρθει τελείως το αγορακι μας.Να του δινεις καθε μερα πολλα φιλια απο την πεθερα και την γυναικα του ε???

Την καλημέρα μου σε οοοολες τις μανουλες γιαγιαδες και παιδακια.

Α επειδη θα σκασω αν δεν το πω.

Για ολα αυτα που ειπώθηκαν και εγιναν γιατι πολύ απλά δεν σκεφτομαστε ότι οσα και να μας χωρίζουν γιατι ειμαστε ολοι διαφορετικοί χαρακτήρες και προσωπικότητες μας ενώνει κατι που ολοι υποκλίνονται μπροστα του.

Η απεριόριστη αγάπη που εχουμε για τα παιδακια μας και η τιμή που μας εγινε να αξιωθούμε να γίνουμε μανες.

Διαφημίσεις

Εδω και πάλι....

Καλημερα Φωτεινή! Η νυφη μου κοιμάται ακόμα? Και ο Κωνσταντίνος σήμερα ακομα κοιμάται, ενω ξυπνάει καθε μερα στις 7.

Μαρίνα μου ελπίζω να κάνει δουλειά η αγωγη που σας προτεινε ο ομοιπαθητικός. Τελικά πόσο σας πήρε?

sardelaki μου περαστικά στον Αστεράκο σου.

λαζαρενια μου εγω θα έλεγα να δεις κάποιον γιατρο εκεί και οταν βολεψει να παρεις και μια δευτερη γνωμη απο το παίδων.

giovanna μου περαστικουλια για το καρουμπαλάκι.

Νατασα μου περαστικά και σε σας.

Συμπεθερα μου να τον χαιρεστε τον Μπετόβεν! Α προλαβα και είδα χθες τη Φωτεινουλα :D, έτοιμη για τα καρναβάλια! Καλέ μεγάλωσε πολύ η κουκλίτσα μας!

vatraxaki μου πώς είναι ο Τίμος σήμερα?

Πετρουλααααα τί θα γίνει θα γεννησεις τελικά ή θα το κρατησεις στη κοιλιά?:mrgreen: Αντε με το καλό!

Καλημερα...

Ειχαμε ασχημο βραδυ χθες ..ο Χρηστακης απο την στιγμη που γυρισε απο το σχολειο ηταν πολυ ανησυχος...ξεκινησαμε και πηγαμε στο μαιευτηριο και ζηταγε συνεχεια την μαμα του(ποιος ο γιος μου!!!!)το βραδυ που γυρισαμε ειχε γκρινια αλλα με τα πολλα κοιμηθηκε..ξυπνησε στις 12,30 με σπαρακτικα κλαμματα ..δεν μπορουσαμε να τον ηρεμησουμε..εκλιαγε σπρακτικα σαν το ψαρι μεχρι στις 1,30 ..οταν ηρεμησε μου ειπε οτι ειδε κακο ονειρο ..Αλλα πεταχτηκε αλλες 2 φορες στον υπνο του..το πρωι εφυγε επισης με κλαμματα ...τι του συμβαινει του μωρου μου δεν ξερω...

Ουφ ελπιζω η μερα να παει καλυτερα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Για ολα αυτα που ειπώθηκαν και εγιναν γιατι πολύ απλά δεν σκεφτομαστε ότι οσα και να μας χωρίζουν γιατι ειμαστε ολοι διαφορετικοί χαρακτήρες και προσωπικότητες μας ενώνει κατι που ολοι υποκλίνονται μπροστα του.

Η απεριόριστη αγάπη που εχουμε για τα παιδακια μας και η τιμή που μας εγινε να αξιωθούμε να γίνουμε μανες.

Μπράβο βρε Σούλα μου! Μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψες!

Περαστικά στη μικρή σου! Ελπίζω να είναι μονο μυξουλες και να φυγουν γρηγορα. Εχετε και κρύο πάνω έτσι?

Οι δικοί μου χθες βραδυ ανάψαν το καλοριφερ. Σε 2 βδομαδες ερχομαστε...να πάρω και παλτό και μπουφάν?:confused:

Ντίνα μου εχει κρύο.Και εμείς ανάψαμε καλοριφέρ και σίγουρα να πάρεις χοντρά ρουχαλάκια γιατι μάλλον μπήκε για τα καλά ο χειμώνας.

Ιωάννα μου μήπως εγινε κάτι στο σχολείο που τον ενόχλησε και δεν μπορεί να το εκφράσει??Μήπως ποναει καπου? Τι να πω ευχομαι σήμερα να του περάσει τελείως.

Καλημέρα!

Κωνκων να πάρετε...και εμείς με καλοριφέρ απο χθες...:?

Η Αναστασία τελικά ανέβασε πυρετό...με 38,5 ήταν το πουλάκι μου, κατέβαινε με το ντεπόν αλλά μετά απο 4 ώρες πάλι... Η πλάκα ήταν ότι ξύπνησε στις 5 με 38 πυρετό ζήτησε γάλα, το ήπιε όλο και μετά είχε όρεξη για κουβεντούλα!!!!:lol::lol::lol: όλο μαμά να σου πω και μαμά να σου πω ήταν...:P:p Τώρα πάλι ανέβασε...:?

Ιωάννα τι ήταν αυτό;;; Μήπως έγινε κάτι στο σχολείο; Πήρες κανένα τηλέφωνο;

Νατάσα περαστικά σας, τι λέει η καινούργια κοπέλα;

Σούλα περαστικά και σε σας..άρχισα τα όργανα νομίζω...

Πετρούλα πως είσαι;; Περαστικά για το πέσιμο... αφού δεν χτύπησες αλλού ούτε να το σκέφτεσαι το παντελόνι ;)

Βίκυ να τα εκατοστήσετε!!!!!

Πάω για δουλειά και επανέρχομαι....:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...