Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

'σπέρααααα! κωνκων μου σωστά τα λες, άντε να ξανασυναντηθούμε να τα πούμε κι από κοντά.

πανμαρ, επίσης, σούπερ η εκδρομούλα σας, δε θα ευχηθώ και του χρόνου αλλά και του άλλου μήνα!

Η Φωτεινή μεγάλωσε πολύ, ξανθό κουκλί είναι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικούλα μου έχεις ελέγξει το σίδηρο του παιδιού? Συγνώμη που επεμβαίνω κιόλας.

Εμάς όμως όταν ήταν πιο μικρούλης και ο γιατρός δεν μας είχε δώσει καλά τη δόση σταγόνων σιδήρου, μόλις την αυξήσαμε βγήκαν και τα μαλλάκια.

Κι εγώ από χτες ξαναπαίρνω σίδηρο γιατί μου πέφτουν τούφες τα μαλλάκια εδώ και μερικές εβδομάδες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλησπέρα...

Βρε ποιος το μάτιασε το καφέ μας;;;;;;; Να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά!!!!:rolleyes::rolleyes:

Τι χάλι είναι αυτό βρε κορίτσια; Διαβάζω τα προηγούμενα και δεν μπορώ να το πιστέψω... θα ήθελα και εγώ να πω με τη σειρά μου ότι είναι κρίμα μετά απο τόσο καιρό που μιλάμε και γνωριζόμαστε να συμβαινουν αυτά...Θέλω πολύ όλα τα κορίτσια που αποτελούν το παρεάκι μας να επιστρέψουν... θα περιμένω...:(

Εμείς είμαστε άρρωστοι... η Αναστασία κάνει εμετό απο το πρωί και δεν έχει φάει τίποτα...:(:(:( Απο ότι μου είπε ο παιδίατρος όμως είνια ίωση της μια ημέρας...μακάρι...:roll:

Περαστικά και στα άλλα αρρωστούλικα...

Ελένη θα πήξεις στα σιρόπια μου φαίνεται...:lol::lol:

Σαρδελάκι λίγο υπομονή και όλα θα πάνε καλά...;)

Πετρούλα εμένα αυτά τα κάνει ο άντρας μου και μετά ορκίζεται ότι δεν θα ξανασυμπεριφερθεί έτσι γιατί ιδρώνουμε για να κοιμιθεί η Αναστασία και την επομένη φτου και απο την αρχή.... παιδιά, τι να πεις;;;!!!!!:lol::lol::lol:

Όσο για το θέμα μαλί και εμείς είμαστε στα ολίγα... τώρα φυτρώνουν καινούργια!!!:rolleyes::rolleyes:

Βίκυ και κυρία επι των τιμών γίνεται...ήταν πολύ της μόδας στα νιάτα μου!!!!:cool::cool::cool:

Επανέρχομαι...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Βικάκι μου η Φωτεινούλα μας είναι για δάγκωμα!

Γιοβάννα μου το αλγκοφρεν είναι αναλγυτικό και αντιπυρετικό και μας είπε ότι για την θεραπεία του συγκεκριμένου προβλήματος είναι ό,τι καλύτερο και άφοβο και ό,τι θα δω θεαματική διαφορά σε ένα μήνα.

Πετρούλα μου τα γονατάκια σου εντάξει;

Μαελένη μου περαστικά και σε σένα βρε κούκλα μου!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορτιτσάκια, έμεινα λίγο εκτός διαβάζοντάς σας βέβαια, μήπως μπορέσω λίγο πιο αντικειμενικά να δω όσα συμβαίνουν! Κατέληξα στα εξής: Όποια μαμά έχει καταφέρει το παιδί της:

1. Να θηλάσει για πολύ καιρό

2. Να κόψει νωρίς το μπιμπερό και την πιπίλα

3. Να σταματήσει νωρίς την πάνα

4. Να κοιμάται στο δωμάτιό του μόνο του και ήσυχο

5. Να κοιμάται νωρίς

6. Να τρέφεται σωστά

7. Να μην πάει παιδικό από νωρίς

8. Να μην είναι επιθετικό

9. Να μην μένει σε παππούδες-γιαγιάδες ώστε οι γονείς να βγούνε βράδυ ή να πάνε κάπου μόνοι τους

....και πολλά άλλα που αυτή τη στιγμή δεν μου έρχονται στο μυαλό

μπράβο της!

Από την άλλη όποια μπορεί να μην κατακρίνει μία μαμά που δεν κατάφερε κάτι από τα παραπάνω, 2 φορές μπράβο της που τα έχει βρει με τον ευατό της και δε χρειάζεται καμιά επιβεβαίωση για το πόσο καλή μητέρα είναι η ίδια και σίγουρα όλη αυτή την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά της τη μεταφέρει και στο παιδί της! Κρίνοντας από τον εαυτό μου, σε αυτό το 2ο δεν τα έχω πάει και τόσο καλά, αφού δεν καταφέρνω πάντα να μη σχολιάζω συμπεριφορές άλλων γονέων και να μη συγκρίνω με τον εαυτό μου.

Αυτά που έγραψε η Πικουλίνα και ένιωσε η Ρίτα ότι αναφερόταν σε εκείνη, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι γραμμένα και για μένα, αφού ο Γιώργος δεν πήρε ποτέ πιπίλα (δεν ήθελε), σταμάτησε το μπιμπερό 18 μηνών και έκοψε νωρίς την πάνα (όπως μου είπαν και κάποια κορίτσια που βρεθήκαμε και από κοντά, ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από 7,5 μηνών έκανε κακά στο γιογιό ή για την ακρίβεια τότε ξεκινήσαμε να τον βάζουμε εμείς), ωστόσο δεν το σκέφτηκα καθόλου κάτι τέτοιο. Από την άλλη και το σχόλιο της Ρίτας για το παιδάκι με την πιπίλα μπορεί να μου είχε ξεφύγει κι εμένα γιατί απλά σαν εικόνα δεν το έχω συνηθίσει στη δική μου καθημερινότητα! Ωστόσο, στη μπουμπουκίτσα δίνω χωρίς καμία τύψη πιπίλα για να ηρεμήσει και να κοιμηθεί, επίσης δε νιώθω καθόλου έτοιμη να τη δοκιμάσω το γιογιό κλπ κλπ! Με όλα αυτά θέλω να πω ότι κάτι που κάνουμε εμείς οι ίδιοι κάποια στιγμή και μπορεί να μας φαίνεται απολύτως λογικό, κάποια άλλη να μας ακούγεται αδιανόητο! Κατά συνέπεια σίγουρα θα νιώσουμε ότι κρινόμαστε από άλλους γονείς κάποτε και αυτό μας στενοχωρεί όμως είναι αναμενώμενο και απολύτως λογικό αφού οι συζητήσεις μας περιλαμβάνουν και θέματα ανατροφής καθώς τα παιδιά μας αναμφισβήτητα είναι το σημείο αναφοράς μας και ορίζουν πολλές από τις σκέψεις μας. Από την άλλη, ας γίνει ένα μάθημα αυτό για όλες μας, γιατί κάποια στιγμή όλες αισθανθήκαμε ότι μας κατακρίνουν και ειδικά όταν αυτό γίνεται δημόσια τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα, εξάλλου δεν έχει σημασία πάντα τι λέμε (ειδικά τι γράφουμε) αλλά ο τρόπος που το κάνουμε!

Αρκετά το φιλοσόφησα, θα καταλήξω με μια φράση που πολύ μου άρεσε της κ. Φωτεινής (με μια αλλαγή στα ονόματα αφού δε θυμάμαι ακριβώς): η καλύτερη μανούλα για τη Φωτεινούλα είναι η Βίκη, για τον Αναστάση η Πετρούλα, για το Γρηγοράκη η Ρίτα ή η Ελένη (ανάλογα :) ! και την Ευούλα το Μαράκι!

Κορίτσια κι εγώ θα σας παρακαλέσω να το ξανασκεφτείτε και να μαζευτεί πάλι η παρεούλα μας που τόσα πολλά μοιραστήκαμε! (Αυτές τις μέρες συνειδητοποίησα ότι αυτά που γράφουμε δεν τα διαβάζουμε μόνο εμείς...)

mGKop3.png60Jvp3.png

Και τώρα στα ουσιώδη!

Περαστικά στον Αστέρη μας γρήγορα να φύγει κι αυτό το παλιουγρό και να ηρεμήσετε! Να σου πω Σαρδελίνα μου ότι εμένα που εκδηλώθηκε η παλιοαρρώστια αρχές Ιουλίου ακόμα έχει ελαφρώς διογκωμένο συκώτι, αργούν δυστυχώς να επανέλθουν τα όργανα!

Περαστικά και στη μικρή Λαζαρένια, δε νομίζω το συνάχι να επηρεάζει τόσο πολύ τις εξετάσεις και να μη μπορείτε να τις κάνετε! Μια μικρή αλλοίωση μπορεί να έχουν οι εξετάσεις, αλλά όχι τρελά πράγματα!

Delenaki περαστικά και στη δικιά σου κούκλα, ας είναι τουλάχιστον μια μέρα!

Ο Τϊμος μας ψήνεται πάλι? Βατραχάκι μου γρήγορα να ηρεμήσει το παιδί!

Φιλάκια στα δαχτυλάκια του Γρηγοράκη σου Μαελένη! Μωλέ το καυμενούλι πόνεσε πολύ και όσο το πειράζει τόσο δεν το αφήνει να γειάνει!

Ριτάκι-αν διαβάζεις- εύχομαι το ατύχημά σας να μην ήταν κάτι σοβαρό!

Βικούλα η δικιά σου μια θεά! Καλέ δεν τη θυμόμουνα τόσο ξανθιά! Της τα βάφεις? Χι,χι,χι!

ΠΕτρούλα συγκεντρώσου μπας και κάνεις το θαύμα σου και γλιτώσεις την εξέταση! Στη μικρή μιας και μπήκα άρων-άρων δεν είχαμε προλάβει να την κάνουμε, αλλά σας το είπα εγώ είμαι και χοντρόπετση και ούτε την 1η φορά ένιωσα κάτι ιδιαίτερο με αυτή την εξέταση!

Είδα και τον μπεμπούλη της Ηλιάνας και ενθουσιάστηκα με τα μαγουλάκια! Σούπερ!

Φιλάκια και σε όλες τις υπόλοιπες μανούλες και παιδάκια, σήμερα μιας και είχαμε τον ομοιοπαθητικό είχε άδεια και ο καλός μου και μετά πήγαμε τα παιδιά στο αττικό ζωολογικό πάρκο (είναι και η ημέρα των ζώων σήμερα) και τα πιτσιρίκια ενθουσιάστηκαν! Να πάτε οπωσδήποτε όποτε σας δωθεί η ευκαιρία, αλλά να έχετε τουλάχιστον ένα 4ωρο μπροστά σας και φαγητό για να κάνετε το πικ-νικ σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

ναι Μαρινάκι μου ξέρω ότι αυτή η νόσος αργεί λιγάκι να περάσει, αλλά τι να κάνουμε . Αφού τον βουτήξαμε τον ιό θα το ξεπεράσουμε κι αυτό! Άλλη λύση δεν υπάρχει, δυστυχώς! Τα χειρότερα πέρασαν όμως, τώρα θα κάνουμε κι αυτήν την θεραπεία κι ελπίζουμε στην επανεξέτασε σε έναν μήνα να είμαστε ΟΚ !

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Αρκετά το φιλοσόφησα, θα καταλήξω με μια φράση που πολύ μου άρεσε της κ. Φωτεινής (με μια αλλαγή στα ονόματα αφού δε θυμάμαι ακριβώς): η καλύτερη μανούλα για τη Φωτεινούλα είναι η Βίκη, για τον Αναστάση η Πετρούλα, για το Γρηγοράκη η Ρίτα ή η Ελένη (ανάλογα :) ! και την Ευούλα το Μαράκι!

δεν μου λες κοπελια,φωτεινη με λενε εμενα?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Φιλάκια και σε όλες τις υπόλοιπες μανούλες και παιδάκια, σήμερα μιας και είχαμε τον ομοιοπαθητικό είχε άδεια και ο καλός μου και μετά πήγαμε τα παιδιά στο αττικό ζωολογικό πάρκο (είναι και η ημέρα των ζώων σήμερα) και τα πιτσιρίκια ενθουσιάστηκαν! Να πάτε οπωσδήποτε όποτε σας δωθεί η ευκαιρία, αλλά να έχετε τουλάχιστον ένα 4ωρο μπροστά σας και φαγητό για να κάνετε το πικ-νικ σας!

σημερα ημερα των ζωων και χθες ηταν τα γενεθλια του μπετοβενακου μας.εκλεισε τα 8!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλησπερα!

Επειδη ειδα οτι με αναζητησατε, ειπα να εμφανιστω! Περαν του οτι ηταν η κοπελα εδω ολη μερα να τη συνηθισει ο Σωτηρης και εχω πηξει, εχω και τον μικρο με απιστευτο συναχι και συν τοις αλλοις με κολλησε κι εμενα κι εχω μια καταρροη ανευ προηγουμενου κι ενα κεφαλι καζανι....

Λυπαμαι που δε σχολιαζω τα νεα σας, απλα εχω κολλησει με τα τελευταια γεγονοτα. Θα γραψω αυριο απο το γραφειο με ησυχια την αποψη μου, απλα ηθελα να πω οτι λυπαμαι παρα πολυ για ολα αυτα....

Κι επειδη θελω να λεω οτι εχω το θαρρος της γνωμης μου, οφειλω να πω οτι στην ολη φαση δε βρισκω κατι μεμπτο στη συμπεριφορα της Ριτας και δε θεωρω οτι ειπε κατι τοοοοοοοοσο συγκλονιστικο για να ξεκινησει ολη αυτη η βαβουρα! Γνωμη μου... Γιατι μετα απο τοση παρεα εδω μεσα και τοσο δεσιμο με ολα τα κοριτσια ανεξαιρετως, θελω να ειμαι ξεκαθαρη... Τα υπολοιπα αυριο!

Φιλια και καληνυχτα

t7fQp3.png

αλλη μιαμερα περασε...κοματια νιωθω.....

πως θα περασει μια βδομαδα μου λετε?

Λαζαρένια από που προέκυψε η αρθρίτιδα; Δεν κατάλαβα. Έχει να κάνει με την υμενίτιδα ή φοβάσαι κάτι άλλο;

η παιδιατρος μου εδωσε ενα σωρο εξετασεις να κανουμε και γενικως με αγχωνει πολυ και παντα μου λεει ''τρεχα στο παιδων γιατι εδω ..''

οποτε θελει να δουμε για αρθριτιδα ωστε να καταληξουμε.

Γεια σας κορτιτσάκια, έμεινα λίγο εκτός διαβάζοντάς σας βέβαια, μήπως μπορέσω λίγο πιο αντικειμενικά να δω όσα συμβαίνουν! Κατέληξα στα εξής: Όποια μαμά έχει καταφέρει το παιδί της:

1. Να θηλάσει για πολύ καιρό

2. Να κόψει νωρίς το μπιμπερό και την πιπίλα

3. Να σταματήσει νωρίς την πάνα

4. Να κοιμάται στο δωμάτιό του μόνο του και ήσυχο

5. Να κοιμάται νωρίς

6. Να τρέφεται σωστά

7. Να μην πάει παιδικό από νωρίς

8. Να μην είναι επιθετικό

9. Να μην μένει σε παππούδες-γιαγιάδες ώστε οι γονείς να βγούνε βράδυ ή να πάνε κάπου μόνοι τους

....και πολλά άλλα που αυτή τη στιγμή δεν μου έρχονται στο μυαλό

μπράβο της! Είναι πολύ καλή μαμά-το λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας, μην το παρεξηγήσετε.

ουτε τα μισα δεν εχω καταφερει απο αυτα μαρινακι.αυτα δεν κανουν μια μαμα ''καλη'',απλα υπευθυνη κατα την γνωμη μου.

αγαπη αγαπη αγαπη.τιποτα αλλο!

Περαστικά και στη μικρή Λαζαρένια, δε νομίζω το συνάχι να επηρεάζει τόσο πολύ τις εξετάσεις και να μη μπορείτε να τις κάνετε! Μια μικρή αλλοίωση μπορεί να έχουν οι εξετάσεις, αλλά όχι τρελά πράγματα!

με ανακουφισες αρκετα μαρινακι.ευχαριστω:-D

ναι Μαρινάκι μου ξέρω ότι αυτή η νόσος αργεί λιγάκι να περάσει, αλλά τι να κάνουμε . Αφού τον βουτήξαμε τον ιό θα το ξεπεράσουμε κι αυτό! Άλλη λύση δεν υπάρχει, δυστυχώς! Τα χειρότερα πέρασαν όμως, τώρα θα κάνουμε κι αυτήν την θεραπεία κι ελπίζουμε στην επανεξέτασε σε έναν μήνα να είμαστε ΟΚ !

περαστικα βρε σαρδελινα.αρκετα ταλαιπωρηθηκατε κι εσεις.

η εξεταση που κανατε πηγε καλα?

περαστικα και στα αρρωστουλικα της παρεας.συγνωμη που δεν σας σχολιασα πιο πριν.

περαστικα να ειναι ολα!

βικυ η φωτεινουλα ειναι σαν νεραιδα.μεγαλωσε πααααααρα πολυ!ειναι πανεμορφη!φτου φτου!!!

1654096yn4fep17z7.gif

λαζαρένια μου δυστυχώς το υγρό γύρω από την καρδούλα του παραμένει. Κάνουμε θεραπεία για έναν μήνα τώρα και μετά επανεξέταση!

σκέφτεσαι να πας στο παίδων; πώς είναι η μικρή;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...