Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

οκ τα εμαθα ολα σχετικα με την ακτινογραφια.

τιποτα αλλο γιατροι μου???χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

..και να περιμενει μεχρι την Πέμπτη μηπως δει βελτίωση!!!

( ετσι για να ευθυμησουμε λίγο...)

...αλλιώς θα της δώσει ένα άλλο, πιο ισχυρό και ζαλιστικό (κοινώς μαστουρωτικό!!!)

mrdIp3.png

ευχαριστω για τα περαστικα κοριτσια!

εμεις συνεχιζουμε με πυρετο να δουμε πως θα παει και σημερα icon_rolleyes.gif

σαρδελινα μου θα φυγει το υγρο απλα θελει το χρονο του.

η Μαρινα που ειναι σημερα;ελπιζω να μην αποχωρησε κι αυτη!

φιλια σε ολες παω λιγο να ξαπλωσω γιατι η γκρινια του τιμου δεν παλευεται!

δεν σας ειπα καλο χειμωνα αναψαμε καλοριφερ πολυ κρυο σημερα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσια, δεν το συζητώ άλλο!

Η Σοφία είναι η "καλύτερη" γιατί εγώ πρόλαβα να το πω πρώτη!!!

Τόσο απλά! Χα!Χα!Χα!

Αντε... και τα δικά σας καλά είναι μωρέ... θα σας κάνουμε παρέα...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη μου, αυτό το συγκεκριμένο δεν το ξέρω, αλλά ένα παρόμοιο που έχω με κάτι παραμύθια, δεν το θέλει ακόμα...

Θέλει να τα διαβάζουμε στο βιβλίο, αλλά να τα ακούσει δεν κάθετε. Ίσως να είναι για λίγο πιο μεγάλα παιδάκια...

mrdIp3.png

δειτε,δεν θα μπορουσε με αυτο να ειναι στα καρναβαλια μια ωραιοτατη νεραιδα?

μην κανετε παραθεση

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ελένη μου, αυτό το συγκεκριμένο δεν το ξέρω, αλλά ένα παρόμοιο που έχω με κάτι παραμύθια, δεν το θέλει ακόμα...

Θέλει να τα διαβάζουμε στο βιβλίο, αλλά να τα ακούσει δεν κάθετε. Ίσως να είναι για λίγο πιο μεγάλα παιδάκια...

Αααα ο δικός μου επειδή είναι πολύ της τεχνολογίας, την ώρα που κάθομαι στον υπολογιστή του βάζω και κάτι να ακούει, είτε τραγούδια, είτε παραμύθι, γιατί στο βιβλίο θέλει μόνο να γυρνάει τις σελίδες και ποτέ δεν διαβάσαμε κάτι ολοκληρωμένο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

δειτε,δεν θα μπορουσε με αυτο να ειναι στα καρναβαλια μια ωραιοτατη νεραιδα?

μην κανετε παραθεση

Μα είναι νεράιδα η κοπέλα σου ;) αχου το ζουζούνι μου μάκια μάκια μάκια.

Αλλά μ' αρέσει που πάντα παίρνει πόζες η άτιμη.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Αααα ο δικός μου επειδή είναι πολύ της τεχνολογίας, την ώρα που κάθομαι στον υπολογιστή του βάζω και κάτι να ακούει, είτε τραγούδια, είτε παραμύθι, γιατί στο βιβλίο θέλει μόνο να γυρνάει τις σελίδες και ποτέ δεν διαβάσαμε κάτι ολοκληρωμένο.

Εμείς ακόμα είμαστε fun του βιβλίου...

Cd, μόνο τραγουδάκια και dvd παιδικά (μαστοράκο, ντόρα, γουίνι και μικρούς αινστάιν). Να ακούμε μόνο παραμυθάκια... με τίποτα! Εκτός αν της τα λέω εγώ...

mrdIp3.png

καλε Βικυ σωστη νεραιδα ειναι:D:D

δεν χρειαζεσαι καρναβαλιστικο ρουχο, αυτο να βαλει

πανμαρ, η Σοφουλα δεν εχει πολλα μαλλια?.....και η Φωτεινη λιγοστα ειναι τα μαλλακια της, και μαλλιστα μπροστα κοβονται ευκολα, θα ρωτησω την παιδιατρο την Τεταρτη που θα την παω να δω τι θα μου πει?

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Πολύ στεναχωριέμαι με όλο αυτό που έχει γίνει. Ελπίζω τα κορίτσια να το ξανασκεφτούν και να συνεχίσουν να μας λένε τα νέα τους.

Σαρδελάκι μου γιατί σας έδωσε το αλγκοφρεν; Αναλγητικό δεν είναι αυτό;

Λαζαρένια από που προέκυψε η αρθρίτιδα; Δεν κατάλαβα. Έχει να κάνει με την υμενίτιδα ή φοβάσαι κάτι άλλο;

Βίκυ κούκλα η Φωτεινούλα :D:D:D:D Βαφτιστικό υπερπαραγωγή!!!

Βατραχάκι αφού το αντιπυρετικό τον κρατάει 6 ώρες και δεν ανεβάζει πάνω από 38,7 μην ανησυχείς. Περαστικά του.

Μαελένη περαστικά και σε εσένα και στο Γρηγοράκη σου. Μάλλον θα πονάει ακόμα για να σου δίνει συνέχεια να φιλήσεις τα δαχτυλάκια του.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

να βαλουμε και την φωτεινη σε αυτη την κατηγορια???

Και την Αλεξάνδρα....αλλά όχι καλύτερα. Το δικό μου παιδί είναι κατηγορία από μόνο του :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αυτό το πλασματάκι, λοιπόν, έχει τρελάνει την κα Φωτεινή?

Με το δίκιο της!!!!

Να την χαίρεσαι!!!!

(το μαλλί βλέπω και ζηλεύω....:-(...)

αχ ευχαριστω κοριτσια μου.

μαρακι δεν την ειδες ποτε?νομιζα οτι την ειχα ξαναβαλει :rolleyes:

εχει λιγα μαλλια η φωτεινη αλλα μακραινουν.της τα εκοψα πριν μια βδομαδα μονη μου μηπως και δυναμωσουν αν και ακουσα οτι δεν παιζει ρολο!

εχεις μαθει σε σας τι συμβαινει.σορρυ κιολας που ρωταω,αν θες αγνοησε την ερωτηση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...