Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σαρδελακι λίγη υπομονη ακομη, πρεπει να γινουν κι αυτες οι εξετασεις για να ειστε "καθαροι" και σιγουροι..

Ελενη ευχομαι να μην χρειαστεί να πάρεις αυτο το ζαλιστικο σιροπακι..Καλη ξεκουραση!

Βικυ στο γονατο εχει μεινει μια μελανια και ενα σημειο που γδαρθηκε..Το παντελονι το κλαίω φυσικα :roll:

Αυτο με τους ζητιανους και αυτους που πωλουν διαφορα το εχω ζησει κι εγω..Απο τις υπηρεσιες δλδ περνανε καθημερινως και πάντα δινω εστω και 0,20 ευρω (η χουβαρντου!χαχα) αλλα οταν επιμενουν και απαιτουν ενω τους εχεις παρακαλέσει πως δεν θελεις κτ πραγματι γινονται κουραστικοί..Στα παιδια αποφευγω να δινω χρηματα..Συνηθως δινω χυμο ή αναψυκτικό (απο το μηχανημα με τα κερματα) ή καμια σοκολατα αν μου βρισκεται..

Εχει τυχει να βγω εξω και να τους αγορασω και τοστ ή κτ σε φαγωσιμο απο περίπτερο

Οσο για αυτο που αναφερεις με τη γιαγια της Φωτεινης το εζησα κι εγω πριν 2 εβδομαδες περιπου..Τα ειπα ενα χερακι στον πεθερο μου

Ερχεται να τον δει καθε φορα κατα τις 9 το βραδυ και με το που θα ερθει κυνηγιουνται σε ολο το σπίτι για κανενα μισαωρο..Εμενα φυσικα σε αντιθεση με τον μικρο που τρελεαινεται δεν μου αρεσει αυτο 1ον γιατί κουραζεται πολύ ο μικρος και μετα αρχιζει βηχα και αν ειναι φαγωμενος μπορει να εχουμε και καμια εξαγωγη, 2ον γιατί μετα κανει αλλες δυο ωρες να συνελθει απο τον ξεσηκωμό και τον ζηταει συνεχεια και 3ον γιατι εγω εκεινη την ωρα ειναι που εχει ερθει και ο αντρας μου και θελω μια ωρα να χαλαρωσω και να πουμε μια κουβεντα, να τσιμπήσουμε κτ όλοι μαζι , θα παιξουμε κιολας δεν λέω αλλα ο μικρος σας λέω αληθεια πεφτει και χτυπαει πάνω στο κυνηγητο τους...

Εεεε ερχεται πριν 2 εβδομαδες λοιπόν και ηταν τοτε που εκανα και εγω τις δουλειες και ημουν κουρασμενη, τσαντισμενη και όλα μαζί.. Με το που μπαινει λοιπόν τον βλέπει ο μικρος τρελαίνεται και κρεμιεται απανω τοτυ "έλα παππου, τεξε πιασε Ναναση!" και επειδη εγω του ελεγα οχι Ανασταση μολις ηπιες το αγαλα σου, γυρναει και λέει εκεινος "δεν αφηνει η μαμα, μαλώνει θα μας κανει ντα", εκνευριζομαι αρχικα αλλα δεν λέω τπτ μεχρι που παιρνει η πεθερα τον λόγο και λέει "αντε να σε παρουμε σπίτι καμια ωριτσα να κανει η μαμα καμια δουλεια????" και απανταω φυσικα "οχι, η μαμα οτι δουλεια ειχε να κανει την εκανε ολη μερα, τωρα θα ξεκουραστουμε γιατι σε λίγο εχει υπνο!!!" και ερχεται επιτόπου ενας Αναστασης και με ξεκιναει στη γρατζουνια και στην κλωτσια..:shock::shock: και φυσικα μιας και τα ειχα μαζεμενα τα ειπα ολα!!Οτι δεν γινεται επειδη εκεινοι σχολανε τετοια ωρα, να ξεσηκωνουν το παιδι ειτε με το παιχνιδι ειτε με το να τον παιρνουν μαζι και να φαινομαι εγω η κακια στα ματια του..Θελετε να τον παιξετε, να τον δειτε, ελάτε λίγο νωριτερα και ασχοληθειτε μαζι του ομορφα και ηρεμα..Γιατι σε κτ που δεν συμφωνω αφου θα τον βγαλει απο το προγραμμα του θα πρεπει να ειμαι η κακια στα ματια του μικρου...???

Εεε μετα απο αυτο τον φωναξε και του μιλησε ψιθυριστα οτι δεν επρεπε να μου φερθει ετσι και να μου ζητησει συγγνωμη...Να ειμαι δλδ και υποχρεη στο πεθερικό που καταλαβε ο Αναστασης το λάθος του!!

Δεν λέω ειναι καλοί, χρυσοι , δεν εχω κανενα θεμα μαζι τους αλλα με τον μικρο λίγο μου τα χαλάνε ή μαλλον ..πολύ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω φαει κόλλημα θελω να γραψω τον Παναγιωτη στο ωδειο αλλα δεν τον παίρνουν πουθενα!!!!!! Εκτος απο τον Νακα που δε θελω να παω γιατι θα εχει 10 παιδια και 10 γονεις πουθενα αλλου δεν παιρνουν τοσο μικρα.

pikoulini μην βιάζεσαι. Ο λόγος που δεν τα παίρνουν είναι επειδή δεν είναι έτοιμα.. Στο Νάκα μου είπαν οτι είναι πολύ πειθαρχημένοι και "αυστηροί".

Έχεις πιανάκι, μαράκες, ένα ντέφι και ένα μικρόφωνο; (αν όχι αληθινά μουσικά όργανα). Φτάνουν αυτά νομίζω

μάνες καλύτερα να μη δίνετε χρήματα σε παιδάκια που τα έχουν βάλει οι γονείς τους να ζητιανεύουν! Τα χρησιμοποιούν και δεν τα αφήνουν να πανε σχολείο για να τους φέρνουν λεφτά! Την επόμενη φορά μπορείτε να καλέσετε από το κινητό σας το 1056 που είναι η γραμμή του "Χαμόγελο του Παιδιού" και τους λέτε το σημείο. Πάνε επί τόπου κοινωνικοί λειτουργοί και επεμβαίνουν..

και κάτι άλλο. Νομίζω πως τα προβλήματα ξεκινάνε επειδή είναι αναπόφευκτο να συγκρίνουμε τα παιδιά μας με τα άλλα παιδάκια που βλέπουμε στην παιδική χαρά, στον παιδικό, στον παιδότοπο κτλ. Άλλωστε ένας από τους λόγους που βρισκόμαστε εδώ είναι αυτός, κακά τα ψέμματα. Άλλο που είναι και παρέα και χαιρόμαστε να διαβάζουμε και τις επιτυχίες του κάθε παιδιού κτλ. Όταν γεννιούνται πιστεύουμε οτι έχουμε τα πιο όμορφα, τα πιο έξυπνα και τα πιο χαρισματικά παιδιά του κόσμου. Μετά βλέπουμε οτι σε κάτι μπορεί να "υστερούν" σε σχέση με κάποιο άλλο παιδί και σε άλλο θέμα να είναι πιο μπροστά. Τις επιτυχίες και τις "αποτυχίες" τις χρεώνουμε συνήθως σε μας. Εγώ γενικά αποφεύγω να λέω "φωναχτά" όλα τα καλά της μικρής μου γιατί δεν θα ήθελα να νιώσει κάποια μαμά άσχημα. Τώρα για τα άσχημα, κάνω πως δεν τα βλέπω ή τα έχω συνηθίσει :)

Stone καλά έκανες και του τα 'πες του πεθερού.. 9 η ώρα θέλουμε μπανάκι και νάνι, όχι να τρέχουμε! Δεν μπορούν άλλες ώρες;

Μουκοθιολ (για παιδιά) πήρε και η Κάτια την προηγούμενη βδομάδα. τη δεύτερη μέρα ήτανε καλύτερα και τώρα της πέρασε το μπούκωμα και ο βήχας. Είναι για να ρευστοποιούνται οι εκκρίσεις και να αποβάλλονται. Την πρώτη βραδιά βέβαια έβηχε πολύ όλη νύχτα και κοιμηθήκαμε μαζί.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

pikoulini μην βιάζεσαι. Ο λόγος που δεν τα παίρνουν είναι επειδή δεν είναι έτοιμα.. Στο Νάκα μου είπαν οτι είναι πολύ πειθαρχημένοι και "αυστηροί".

Έχεις πιανάκι, μαράκες, ένα ντέφι και ένα μικρόφωνο; (αν όχι αληθινά μουσικά όργανα). Φτάνουν αυτά νομίζω

μάνες καλύτερα να μη δίνετε χρήματα σε παιδάκια που τα έχουν βάλει οι γονείς τους να ζητιανεύουν! Τα χρησιμοποιούν και δεν τα αφήνουν να πανε σχολείο για να τους φέρνουν λεφτά! Την επόμενη φορά μπορείτε να καλέσετε από το κινητό σας το 1056 που είναι η γραμμή του "Χαμόγελο του Παιδιού" και τους λέτε το σημείο. Πάνε επί τόπου κοινωνικοί λειτουργοί και επεμβαίνουν..

Sunsun, τι εννοείς "πειθαρχημένοι και αυστηροί"?

Εγώ ένα χρόνο, σχεδόν, που πάω την Σοφία εκεί δεν μου έχει δώσει τέτοια εντύπωση... Σαφώς και δεν αφήνουν τα παιδάκια να έρχονται με δικά τους παιχνιδάκια ή με τρόφιμα, αλλά από 'κει και πέρα είναι αρκετά χαλαρά τα πράγματα... Δεν είναι ένας παιδότοπος όπου πας ν'αφήσεις το παιδί σου να εκτονωθεί. Έχουν ένα πρόγραμμα το οποίο προσπαθούν ν' ακολουθήσουν. Αν κάποιο παιδάκι είναι πιο ζωηρό, προσπαθεί η δασκάλα, με πολύ ωραίο τρόπο, να το επαναφέρει στην τάξη, αλλά ούτε φωνάζουν, ούτε τα μαλώνουν, ούτε βγάζουν παιδάκια έξω... Είναι ένα μουσικό παιχνίδι...

Πικουλίνα (αν διαβάζεις, κι ας μην γράφεις) το πιο απλό που μπορείς να κάνεις, είναι να πας ένα απόγευμα (αφού συνεννοηθείς μαζί τους) και να παρακολουθήσετε ένα μάθημα. Δεν σε χρεώνουν τίποτα. Κι αν σ'αρέσει και σε καλύπτει γράφεσαι...

mrdIp3.png

βρε ελιζακι μου το ξερω οτι πανε απο το χαμογελο του παιδιου αλλα και που να πρωτοπανε και εκεινοι,παντου παιδακια εχει πλεον.

η προποτζου εδω στην δουλεια πηγε να δωσει φαγητο απο γκουντις σε παιδακι που το ετρεχε η μανα του απο μαγαζι σε μαγαζι και της το πεταξε στην μουρη.πειναει το παιδι μου της ειπε και ηθελε μονο λεφτα.

ασε που ολοι οι αναπηροι απο τις γυρω χωρες εχουν ερθει στα φαναρια.ποιος τους εκμεταλευεται αυτους ρε κοριτσια?τι κυκλωμα ειναι.αχ δεν μπορω,ποναει η ψυχη μου με αυτα.

αλλα οι αλλοι στα γραφεια που πονταρουν και λενε οτι ειναι η πρωτη φορα που ερχονται???δεν καταλαβαινουν οτι ειναι και καποιοι που τους θυμουνται?τι βγαινει με τα ψεμματα?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

σαρδελα μου περαστικα του και παλι βρε αγαπη μου,θα περασει ο μηνας και θα ειναι περδικι ο μικρος.

τι επεισοδια εχασα με την μαελενι καλε?τι ακτινογραφια λετε?για πειτε μου για να μην ψαχνω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Στο θωρακα εβγαλε Βικυ για την λαρυγγιτιδα που την ταλαιπωρει..

και τι λενε τα αποτελεσματα?

Όταν γεννιούνται πιστεύουμε οτι έχουμε τα πιο όμορφα, τα πιο έξυπνα και τα πιο χαρισματικά παιδιά του κόσμου.

Ωωω! Μα η Σοφία είναι το πιο όμορφο, έξυπνο και χαρισματικό παιδί του κόσμου!!! Αντικειμενικά πάντα!!! :P:p:p

mrdIp3.png

σαρδελα μου περαστικα του και παλι βρε αγαπη μου,θα περασει ο μηνας και θα ειναι περδικι ο μικρος.

τι επεισοδια εχασα με την μαελενι καλε?τι ακτινογραφια λετε?για πειτε μου για να μην ψαχνω

Να σου τα πω εγώ βρε Βικούλα μου. Λόγω του βήχα μου που εξακολουθεί και μετά την αντιβίωση, ο γιατρός μου σύστησε να κάνω ακτινογραφία θώρακος για να αποκλείσει την περίπτωση βρογχοπνευμονίας. Ετσι κι έγινε και το πρωί πήγα και την έκανα και είμαι καθαρή, ευτυχώς. Μου έδωσε λοιπόν ένα άλλο σιρόπι και μου είπε πως αν δεν δω βελτίωση μέχρι την Πέμπτη να μου δώσει ένα άλλο πιο ισχυρό και ζαλιστικό. Ετσι έχει η κατασταση για να μην ψάχνεις. Φιλάκια.......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Να σου τα πω εγώ βρε Βικούλα μου. Λόγω του βήχα μου που εξακολουθεί και μετά την αντιβίωση, ο γιατρός μου σύστησε να κάνω ακτινογραφία θώρακος για να αποκλείσει την περίπτωση βρογχοπνευμονίας. Ετσι κι έγινε και το πρωί πήγα και την έκανα και είμαι καθαρή, ευτυχώς. Μου έδωσε λοιπόν ένα άλλο σιρόπι και μου είπε πως αν δεν δω βελτίωση μέχρι την Πέμπτη να μου δώσει ένα άλλο πιο ισχυρό και ζαλιστικό. Ετσι έχει η κατασταση για να μην ψάχνεις. Φιλάκια.......

αυτο ειναι που λενε αμεση ενημερωση!!!

θα περασει με αυτο που σου εδωσε και δεν θα χρειαστει να παρεις το ζαλιστικο.φιλακια και απο μενα φιλεναδα!!!

αυτο ειναι που λενε αμεση ενημερωση!!!

θα περασει με αυτο που σου εδωσε και δεν θα χρειαστει να παρεις το ζαλιστικο.φιλακια και απο μενα φιλεναδα!!!

Μακάρι Βικούλα μου.

Παιδιά το έχετε δει αυτό? Σήμερα το βρήκα, όπως και κάτι ακόμα που ψάχνω να το βρω να σας το βάλω.

http://www.bookbook.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=32&Itemid=53

Βρήκα και το άλλο νατο

http://steliosmusic.blogspot.com/2010/06/t-21.html

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ωωω! Μα η Σοφία είναι το πιο όμορφο, έξυπνο και χαρισματικό παιδί του κόσμου!!! Αντικειμενικά πάντα!!! :P:p:p

να βαλουμε και την φωτεινη σε αυτη την κατηγορια???

αχ περιμενετε θα σας βαλω μια φωτο που την εβγαλα χθες με το βαφτιστικο της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...