Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επανήλθα. Η ακτινογραφία καθαρή, ευτυχώς. Μου έδωσε ένα άλλο σιρόπι για το βήχα και μέχρι την Πέμπτη περιμένει βελτίωση, αλλιώς θα ξαναλλάξουμε το σιρόπι με άλλο πιο δυνατό και "ζαλιστικό" όπως μου είπε.

Κανένα νέο από τα κορίτσια δεν είχαμε ε?

Κικο ανακάλυψα γιατί τα post σου μοιάζουν με σεντόνια!! Μα αφού τα γράφεις ντεράστια πώς θα φαίνονται ε?????

Ναι ο μικρός τα έκαψε τα δαχτυλάκια, αλλά γλύψε γλύψε μάλλον γρήγορα θα γίνουν καλά!

Σ' έπιασαν κι εσένα οι ανησυχίες για την ώρα που πλησιάζει. Κουράγιο. Στην προκειμένη τι άλλο μπορώ να ευχηθώ?

Πετρούλα μου ήρθε η ώρα της ιεράς εξέτασης. Λες μόλις φτάσεις έξω από το ιατρείο να σπάσουν τα νερά και να γλιτώσεις τα πολλά?

Ιωάννα να σας ζήσει η ξανθομαλλούσα κοπελιά. Να βρε η νύφη για το 2ο αγόρι σου. Λίγο μεγαλύτερη, αλλά τι πειράζει. Αγάπη να υπάρχει χιχιχι.

Vatraxaki αμέλησα κι εγώ να ρωτήσω για τον Τιμάκο. Επεσε ο πυρετός?

Βικάκι τι να πεις και για το ένα θέμα και για το άλλο με αυτές που ζητάνε συνέχεια πράγματα για τα δήθεν παιδάκια τους :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικυ μου δυστυχως πολλες φορες απο αγνοια τους οι γιαγιαδες κανουν κατι τετοια ..εγω θα της το ελεγα αν κατι με ενοχλουσε γιατι προκειται για το παιδι μου..

Δυστυχως ή ευτυχως (γιατι ειναι ευλογια να εχεις βοηθεια)οταν σε βοηθαει καποιος στην ανατροφη του παιδιου σου θα υπαρχουν και τετοια περιστατικα..

Για τις ζητιανες..

Μας εχει τυχει στο γραφειο να ερθουν δυο ζητιανακια στο γραφειο ενα αγορακι και ενα κοριτσακι -αδελφακια . Δωσαμε στο κοριτσακι και στο αγορακι δεν δωσαμε..εβαλε τα κλαμματα και ειπε δωστε και κατι στο αδελφο μου γιατι ο μπαμπας αν δει οτι δεν πηγε αυτος λεφτα θα νομιζει οτι δεν δουλευει και θα τον δειρει ..Και οντως κατω απο το παραθυρο ειδαμε τον μπαμπα τους..εμεις μετανοιωσαμε που δωσαμε και λεφτα στο κοριτσακι (λογικα αν δεν τους δινει κανεις λεφτα δεν θα υπαρχει πια λογος να τα βγαζουν στην ζητιανια)και τελικα τα μοιραστηκανε και κατεβηκαν..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πετρούλα μου αντε ευχομαι μεχρι αυριο να σπασουν τα νερα και να μην χρειαστεί να βαλει ο γιατρος το χερακι του :)

Ελένη μου αφού είναι καθαρη η ακτινογραφία που θα παει θα περασει!

α και που' σαι αν σου δώσει εκεινο το "ζαλιστικο" σιροπακι φερε και προς τα εδω τη συνταγη;)

Βικάκι μου και μενα η μικρή εχει φοβίες και πολύ χαζές και εγω φυσικα της εξηγω παντα !Αλλα επιασα και εγω πολλες φορες τη μαμα μου οχι την πεθερα ποτε να τη φοβερίζει με το λύκο πχ. και οσο και αν της λεω να το κοψει δεν με ακουει.

Δυστυχως θα τα εχουμε αυτα.

Οσο για τους ζητιάνους είναι πολύ πονεμενη ιστορια.Για ενα διαστημα δεν υπήρχε περίπτωση να μην δωσω σε καποιον εστω και κατι λίγο.Σιγα σιγα αρχισα να αντιλαμβανομαι οτι πολλοι (αλλα οχι ολοι) κορουδευουν το εκοψα.

Απλα ακομα και τωρα σε παιδακια δεν μπορω να μην δωσω !!

Κορίτσια, σε σχέση με τις φοβίες, επειδή κι εμένα η μικρή έχει αρχίσει να μου λέει ότι φοβάται το ένα και το άλλο (και μάλιστα για να κοιμηθεί, τώρα, θέλει να της αφήνω και ανοιχτό το φως του δωματίου της), μια φίλη μου έλεγε (το κοριτσάκι της είναι πιο μεγάλο και τα έχει περάσει) ότι είναι η ηλικία τώρα που θα αρχίσουν να φοβούνται διάφορα... η φαντασία τους, πλέον, αρχίζει και οργιάζει, φτιάχνουν ιστορίες μόνα τους οπότε μπορεί να βλέπουν κάτι να φτιάχνουν μια ιστορία και μετά να φοβούνται...

Θυμάμαι τον βαφτισιμιό μου, που ενώ πήγαινε κολυμβητήριο από μηνών και ήταν πολύ εξοικειωμένος, μια μέρα, δεν ήθελε να βάλει ούτε το πόδι του στην πισίνα, γιατί έβλεπε τις αντλίες της πισίνας μέσα από το νερό και νόμιζε ότι είναι καρχαρίες!

Για μας, τώρα αρχίζουν αυτά...

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο, αν ξέρει καμμιά σας, η πολλή ρίγανη κάνει κακό? Την Σοφία, εδώ και λίγο καιρό, την έχει πιάσει μια μανία με την ρίγανη και θέλει παντού στο φαί της να βάζει ρίγανη. Αλλά βάζει πολύ, όχι λίγη, έτσι για την γεύση. Υπάρχει περίπτωση να την πειράξει, ή να την αφήσω μέχρι να της φύγει αυτή η παραξενιά από μόνη της?

Πετρούλα γεννάς δηλαδή?!!!!!!!!!!

Κίκο μου, τι ωραία που τα λες....

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Η Κικο πλακα πλακα πρεπει να ειχε καλο βαθμο στις εκθεσεις ..το εχει..

Γειτονισσα αν κρινω απο τον αντρα μου που ολα τα στολιζει με ριγανη δεν παθαινεις τιποτα..και ειναι καλη απο οτι ξερω σε εντερικα-στομαχικα προβληματα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κικο μου καλά που δεν θυμόσουν και τίποτε άλλο χαχα...γιατί πόσα θα έγραφες ακόμη καλέεεεεεεεεεεε;

Φάγαμε όλο το πρωί στο Παπαγεωργίου. Το υγρό στην καρδούλα εξακολουθεί να υπάρχει και θα παίρνουμε για ένα μήνα 3 φορές την ημέρα Algofren και σε ένα μήνα επανεξέταση! Αυτά από μένα...καλό μεσημέρι κι ελπίζω να είστε όλες καλά. Θα σας διαβάσω αργότερα αν προλάβω!

m57Zp2.png

Η Κικο πλακα πλακα πρεπει να ειχε καλο βαθμο στις εκθεσεις ..το εχει..

Γειτονισσα αν κρινω απο τον αντρα μου που ολα τα στολιζει με ριγανη δεν παθαινεις τιποτα..και ειναι καλη απο οτι ξερω σε εντερικα-στομαχικα προβληματα..

Όχι μόνο έκθεση, αλλά στα νέα γενικότερα! Περίληψη, νόημα, κεντρική ιδέα, επικεφαλίδες παραγράφων σ' όλα πρέπει να έσκιζε!!!

Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, αλλά για δικηγόρος της πάει!!!!

:P:p:p

Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι τα στολίζει, αλλά ότι την βάζει την ρίγανη με τη χούφτα!!! Χτες τρώγαμε σε μια ταβέρνα και της έφερε ο σερβιτόρος ένα πιατάκι με ρίγανη και κάθε μπουκιά που έτρωγε την έκανε "πανέ" στη ρίγανη...

mrdIp3.png

Δε νομίζω να πειράζει η ρίγανη Μαρία μου, μόνο μην αγκιλωθεί κανένα κομματάκι της σε ούλα ή λαιμό.

Αχ βρε Sardelaki μου. Αντε να περάσει ο μήνας και να ηρεμήσετε.

Α όσο για την Kiko είναι κρυφό ταλέντο κι εμείς αργήσαμε να το πάρουμε είδηση χιχιχι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ααα! Βικάκι, για να συμπληρώσω σχετικά με τις φοβίες, κι εμένα δεν μ'αρέσει να την φοβίζουν την Σοφία με τέτοια, αλλά θα συμφωνήσω με την Ιωάννα, ότι είναι γιαγιάδες και κάτι τέτοια δεν μπορείς εύκολα να τα αποφύγεις... Να κρατάς τα καλά και την τύχη του ότι έχεις τις γιαγιάδες να σε βοηθάνε!

Εγώ θα της έλεγα ευγενικά να μην το κάνει, αλλά από 'κει και πέρα, δεν θα με απασχολούσε και πολύ... Στο κάτω κάτω κι εμείς με τον "φόβο" του μπαμπούλα και του κακού λύκου μεγαλώσαμε...!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να βρούμε και κάποια να μας δίνει και το ιατρικό δελτίο του καφέ!

Νεογέννητα, λεχώνες, ετοιμόγεννες, εγκυμονούσες, αρρωστούλικα, (μαμάδες και παιδάκια)... εγώ προσωπικά θα χάσω τον μπούσουλα σε λίγο!!!

(κι όχι τίποτ' άλλο, αλλά μπορεί και να με παρεξηγήσουν και δεν το θέλω!!!)

mrdIp3.png

κικο μου θα σου απαντησω εγω στα γιατι σου ετσι πως τα βλεπω εγω με το δικο μου ματι.

· Γιατί δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια;

γιατι η λεπτομερεια κανει την διαφορα.......

· Γιατί δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω;
νομιζω οτι αφηνουμε.........
· Γιατί δεν δεχόμαστε τον αντίλογο;
γιατι εχουμε εγωισμο.δυστυχως.
Γιατί ενώ ασκούμε κριτική δεν δεχόμαστε κριτική
αυτο αναρωτιεμαι κι εγω..
· Γιατί ενώ συμμετέχουμε σε ένα δημόσιο φόρουμ δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζει αυτό που νιώθει και βλέπει δημόσια χωρίς να φοβάται για τις αντιδράσεις των άλλων;
γιατι πρεπει να σεβομαστε τον συνομιλητη μας ασχετα αν δεν τον γνωριζουμε.κι οπως ειπες ειναι δημοσιο φορουμ και ο γραπτος ο λογος παρεξηγειτε.
· Γιατί να είμαστε απόλυτοι;
αυτο δεν ξερω να σου απαντησω......ειναι θεμα χαρακτηρα.
· Γιατί ενώ δεν δεχόμαστε και δεν συμφωνούμε σε κάποια πράγματα πρέπει να τα υποστηρίζουμε στο έπακρον και δεν τελειώνουμε τη συζήτηση όταν πρέπει ,για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις;

γιατι πολλες μανουλες δεν ειναι στην συζητηση εκεινη την ωρα και οταν θα διαβασει τις εξελιξεις και θα απαντησει ,ξαναρχιζει η συζητηση απο την αρχη.ετσι γινεται ενας φαυλος κυκλος που τελειωμο δεν εχει!

· Γιατί όταν κάποιος δε νιώθει καλά με αυτά που γράφονται εδώ μέσα δεν μπορεί απλά να διαφωνεί και να συνεχίζει στο επόμενο θέμα , αλλά θα πρέπει να αποχωρεί από την παρέα ή να νιώθει ο ίδιος υπεύθυνος για την αποχώρηση κάποιου άλλου;
ισως να νιωθει καλυτερα με το να μεινει λιγο απ εξω για να ηρεμησει και να σκεφτει χωρις να επηρεαστει.
· Γιατί ενώ έχουμε αποκομίσει τόσα θετικά πράγματα από αυτό εδώ το φόρουμ δε μείναμε σε αυτά αλλά τα προσπερνάμε έτσι εύκολα;
δεν νομιζω να τα προσπερναει καμια μας τα θετικα.απλα και τα αρνητικα καμια φορα πληγωνουν.

αλλα ετσι ειναι η ζωη.

εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...