Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

να σας ζησει ιωανα μου.καλοτυχο κι ευτυχισμενο το κοριτσακι σας!!

κοριτσια μιλησα ξανα με την παιδιατρο και μου ειπε να της δωσω το σιροπακι (μοουκαφορ καπως ετσι)

αν δεν παραπονιεται λεει να περιμενω να περασει το συναχι για να μην την ξανατρυπαμε σε περιπτωση που δεν βγουνε καλα τα αποτελεσματα.

θα της δινω ντεπον -πονσταν εναλαξ αλλα ρε κοριτσια κανει να δινουμε αν δενε χει πυρετο?πολυ τα φοβαμαι τα φαρμακα!!

πανμαρ τελεια η εκδρομουλα σας.φυσικα και η φυση ειναι το καλυτερο για τα παιδια.δεν το συζητω...

1654096yn4fep17z7.gif

μουκοθιολ..λεγεται ..

εγω που απο συναχια και βηχα αλλο τιποτα δεν δινω ποτε αντιπυρετικα ..αντε μονο καμια φορα λιγο ντεπον πριν τον υπνο (ειναι και αναλγητικο)..αλλα πονσταν χωρις να εχει πυρετο ποτε ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εμεις γενικως σιροπια για τον βηχα τον παραγωγικο δεν εχουμε παρει ..κανουμε συνηθως μασκες ..εχει βηχα με παραγωγικο η μικρη(δλδ με φλεμματα)??

εμεις συνηθως εχουμε ξερο βηχα που δυστυχως τα σιροπια δεν βοηθουν ..

Και το πονσταν αναλγητικο ειναι οποτε για να στο δωσει η γιατρος κατι θα ξερει απλα ειναι πολυ πιο δυνατο ..αν δινεις μονο ντεπον ειναι αν 6 ωρες , ντεπον/πονσταν ανα 4ωρο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από ‘μένα σε όλες μας εύχομαι μιας και η προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε αίσια έκβαση στο καφέ μας.

Χθες το βράδυ είχα πάλι αϋπνίες μιας και όσο πλησιάζει και ο δικός μου καιρός για τη μεγάλη ώρα έχω τρομερές ανασφάλειες και φοβίες για την ώρα της καισαρικής. Αχ γιατί με έχει κάνει η μαμά του τόσο φοβίτσο και ανασφαλή ;;; τι ρωτάω αφού ξέρω το γιατί. Γιατί οι γονείς μου ήταν και είναι υπερπροσταυτικοί μαζί μου και ιδού το αποτέλεσμα. Τώρα τι σχέση έχει όλο αυτό που έγραψα με τις τελευταίες εξελίξεις θα μου πείτε του καφέ μας; Με αυτό το παράδειγμα που ανέφερα θέλω να πω ότι, όταν σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας αντιδράμε και πράττουμε με υπερβολή οι συνέπειες είναι αρνητικές.

Ειλικρινά σας μιλάω έχω στενοχωρηθεί ιδιαίτερα με όλα αυτά που έγιναν και ακόμα περισσότερο με τις σταδιακές αποχωρήσεις.

Δεν μπορώ να καταλάβω τα εξής:

· Γιατί δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια;

· Γιατί δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω;

· Γιατί δεν δεχόμαστε τον αντίλογο;

· Γιατί ενώ ασκούμε κριτική δεν δεχόμαστε κριτική;

· Γιατί ενώ συμμετέχουμε σε ένα δημόσιο φόρουμ δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζει αυτό που νιώθει και βλέπει δημόσια χωρίς να φοβάται για τις αντιδράσεις των άλλων;

· Γιατί να είμαστε απόλυτοι;

· Γιατί ενώ δεν δεχόμαστε και δεν συμφωνούμε σε κάποια πράγματα πρέπει να τα υποστηρίζουμε στο έπακρον και δεν τελειώνουμε τη συζήτηση όταν πρέπει ,για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις;

· Γιατί όταν κάποιος δε νιώθει καλά με αυτά που γράφονται εδώ μέσα δεν μπορεί απλά να διαφωνεί και να συνεχίζει στο επόμενο θέμα , αλλά θα πρέπει να αποχωρεί από την παρέα ή να νιώθει ο ίδιος υπεύθυνος για την αποχώρηση κάποιου άλλου;

· Γιατί ενώ έχουμε αποκομίσει τόσα θετικά πράγματα από αυτό εδώ το φόρουμ δε μείναμε σε αυτά αλλά τα προσπερνάμε έτσι εύκολα;

· Γιατί ; γιατί ; πολλά γιατί;

Όπως και να ‘χει είμαι σίγουρη πως όλα αυτά τα ερωτήματα θα μείνουν αναπάντητα, απλά θέτονται για να προβληματιστούμε όλες και να αναλογιστούμε τις πράξεις μας. Εύχομαι όλο αυτό που συμβαίνει να είναι προσωρινό και στο επόμενο μου σεντόνι (εννοώ post) η παρέα να επανέλθει.

Βατραχάκι περαστικά στον Τιμάκο εύχομαι.

ΜαΕλένη περαστικά και στο ζουζούνο σου εύχομαι , δυστυχώς τώρα κατανόησα το ατύχημά του. Θα πονάει μωρέ ο καημενούλης.πολλά φιλάκια να του δώσεις και πολύχρονοι να είναι οι γονείς σου.

Σουλίτσα περαστικά και στη μικρούλα Ανδρεάννα.

Ιωάννα βλέπω ιπτάμενος και τζέντλεμαν ο Χρηστάκης , ποιος τη χάρη σουJ

Λαζαρένια να πάτε σύντομα στο γιατρό και να είναι περαστικά της μικρής Λαζαρένιας εύχομαι το ποδαράκι.

Πετρούλα πότε πας στο γιατρό για τη «χείρα βοηθείας»;

ΠανΜαρ τέλεια η εκδρομούλα που περιγράφεις και λογικό είναι να ξετρελάθηκε η μικρή Σοφούλα, νομίζω πως όλα τα παιδάκια ξετρελαίνονται σε ότι έχει σχέση με τη φύση και με καινούργια πράγματα που βλέπουν, να είσαστε καλά και να ξαναπάτε.

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο συγνώμη αν σας κούρασα.

Κικο μου πλησιαζεις να μπεις στον μηνα σου κοριτσακι μου ...ποτε εχεις ΠΗΤ ?

Για οσα εγραψες με βρισκεις απολυτα συμφωνα απλα δεν θελω πλεον να διυλιζω τον κωνωπα ...με ενοχλουν τρομερα παντως και εμενα οι αποχωρησεις..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κορίτσια μου!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Ηλιανα να χαίρεσαι το παιδακι σου!!πολύ κουκλακι είναι,το καπελωσες κιολας ε???

Κικη ωραια εθεσες τις ερωτησεις, μενουν οι απαντησεις..

Εκλεισα ραντεβου κι εγω για τη χείρα βοηθείας του γιατρού..αυριο στις 6 οποτε μετα θα εχω νεα..για να δουμε!

Ελένη θα περιμενουμε και τα δικα σου νεα απο την ακτινογραφια καθως και του Αστερη απο τον υπερηχο!!

καλη επιτυχία και στους δυο!!

Λαζαρενια καλή επιτυχια στις υπόλοιπες εξετασεις..Η παιδιατρος τι υποψιαζεται και σας βαζει να κανετε αυτες τις εξετασεις??Περαστικα της!!

Σούλα και Βατραχακι ελπίζω τα παιδακια μας να συνελθουν συντομα και να ειναι κτ περαστικό και ελαφρυ αυτο που περνανε..

Ιωαννα να σας ζησει το μωρακι!!Γερο και καλότυχο να ειναι!!

Ο Χρηστακος τι κανει??

Φωτεινη τι κανετε??Η μικρη πως ειναι??

Μαρια και εις αλλα με υγεια!!

Σημερα πολύ κρυο, βροχη και συννεφια..Εκανα μια φακιτσα για να ζεσταθούμε

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αντε Πετρουλα με το καλο !!!!να πεσει και η χειρα βοηθειας μηπως κατεβει ο μπεμπαρος!!

Ο Χρηστακος περα απο λιγες μυξουλες που εχει που και που ειναι πολυ καλα ..Λες να μας παει καλυτερα η δευτερη χρονια στον παιδικο ??φτου φτου φτου...μακαρι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

πετρουλα πως ειναι τα γονατα σου,εφυγαν οι μελανιες?

καλη επιτυχια στον αστερη μας

ηλιανα κουκλος ο γιος φτου του.

βατραχακι πως ειναι ο μικρος?

σουλα μου μηπως τελικα δεν ηταν απο το φαγητο και ειναι απο τις μυξες ο εμετος που εκανε?

να σας ζησει η μπουμπουκα ιωαννα μου!!!γερη και ευτυχισμενη να ειναι!!!

καλα σημερα μαλωσα και με μια που πουλαει χαζομαρουλες.ερχεται καθε μηνα και λεει οτι πουλαει για να αγορασει σχολικα στα 4 παιδια της.τον προηγουμενο μηνα επειδη δεν της εδωσε κανεις απο το απεναντι γραφειο εφυγε βριζοντας και σημερα που ηρθε της ειπα και εγω με θρασος.φερε μου τα παιδακια σου εδω και θα παω εγω να τα αγορασω οτι χρειαζονται εσενα δεν σου δινω τιποτα γιατι εβριζες."οχι μαλλον θα με μπερδευεις με αλλη,εγω δεν ειμαι απο εδω"μου λεει!!!

εχουμε και την αλλη την εγκυμονουσα και καλα που καθε χρονο ειναι εγκυος.απο μενα αυτα δεν ξεφευγουν τις θυμαμαι ολες μεχρι και τι φορανε.και φυσικα τους τα λεω.δεν χαριζω.ας ερθουν τα παιδια να τα ντυσω και να τα ταισω αλλα οχι 12 μηνες σχολικα για τα παιδια και καθε χρονο δηθεν πρωτη εγκυμοσυνη!

α πολυ με τσαντιζουν αυτα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...