Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Vatraxaki, η φατνη μολις έφτασε!!!

Δεν ξερω αν την βάλει τώρα γιατι εξω βρεχει..Ακομη δεν την είδα την άφησε εξω..

Οσο για τη σκούπα, τον ειδοποίησα χτες να περασει αλλά δυστυχώς είχε εξαντληθεί..Στενοχωρεθηκε και εκείνος φυσικά, αφου θα τον διευκόλυνε πολύ...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι μονη σημερα ο καλος μου ειναι σε ενα σεμιναριο!

ο μικρος θα φαει κοτοπουλο με πατατες κι εγω δεν ξερω ισως κανα τοστ μοιλς κοιμηθει ο μικρος θα βαλω να δω εργο :)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βρε κοριτσια, μην πλακωνεστε! Τις δεχομαι τις ευχες σας, και ας εχουν τα ιδια σχεδιακια!!! Ευχαριστουμε παρα πολυ!

Δεχομαι επισης την ευχη για το τεταρτο μελος, αλλα πολυ μελλοντικα (με εχεις μαθει Ιωαννα μου βλεπω), δεχομαι και την ευχη για κορη με τεραστια ευχαριστηση!!! Το εχω πει αλλωστε, ο μονος λογος να κανω τριτο θα ειναι αν το δευτερο βει αγορι! Τωρα, αν και το τριτο βγει αγορι, θα παρω μια πετρα, θα τη δεσω στο λαιμο μου και θα παω να πνιγω!!!:lol::lol::lol:

Το βραδυ δε θα κανουμε τιποτα διοτι:

1. Ειμαστε κοτοπουλα απο τη νυστα μετα το χθεσινο σοου του μικρου

2. Και πιο σημαντικο απο ολα: Παιζει ο Ολυμπιακος!!! Ιερη μερα!!! Αλιμονο!!! :mad::x:x Οποτε ακομα και αν βγουμε δυο εκδοχες υπαρχουν. Η θα με συρει καπου που θα υπαρχει τηλεοραση, ή θα παιρνει καθε δυο λεπτα τους φιλους του να ρωταει το σκορ. Και επειδη θα με εκνευρισει και θα μου χαλασει τη ρομαντζα, και θα καταληξουμε να πλακωνομαστε, θα το αναβαλλουμε το δειπνο για σκ! :wink:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

022dr.th.jpg

024dw.th.jpg

037qt.th.jpg

041be.th.jpg

043fs.th.jpg

κοριτσια σας εβαλα το σπιτι μου στολισμενο, ακομα και την εισοδο στολισα αλλα δεν κανω για φωτογραφο αφου δεν πετυχα σωστο φωτισμο για να φαινονται τα λαμπακια αναμενα στους μπουφεδες

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...