Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια,

Εχει τώρα 1 ωρα που διαβάζω τις σελίδες που εχασα για να καταλαβω τι εχει γίνει.

Δεν θέλω να σχολιάσω τιποτα .Πικραίνομαι απλα γιατι εχω μοιραστει παρα πολλά μαζί σας και δεν θελω σε καμμια περίπτωση να σταματησω για κανεναν λόγο.

Το να ακούσω μια αποψη ή τι κανει η καθεμια μανουλα για το παιδακι της δεν σημαίνει οτι θα κανω και εγω το ιδιο ή θα σκασω επειδη η δικια μου ακομα δεν μπορει να τα καταφερει.Ολα θα γίνουν στην ωρα τους και στην ωρα που θα ειναι ετοιμο καθε παιδι.

Για τα κορίτσια που "αποχώρησαν" απλα να πω οτι θα μου λειψει η παρεα τους.

Αυτα για τα σχετικα και τελος.

Τα δικα μας.

Η μικρή μου εκανε εμετο χθες το βραδυ και ηταν πολύ ανήσυχη.Το κακό είναι οτι και εγώ εκανα πολυ νωριτερα απο τη μικρη και εχω μια υπονοια για το φαγητο που φαγαμε στο τραπεζι της βαφτισης.

ελπίζω να ειναι καλα το κοριτσακι μου ακομα κοιμαται και περιμενω να ξυπνησει για να μου πει ο αντρας μου πως ειναι.

Λαζαρενια η μικρή πάλι με το πόδι της κουκλα μου?

Ηλιάννα μου να σου ζήσει το κουκλάκι σου.Φτου φτου!

Φιλιώ μου περαστικα το παιδακι σου.

Ιωάννα μου μια χαρα κατασταλαγμένος ο μικρός :-DΠω πω και μου αρεσει τρελα το επαγγελμα αυτο!

Κορίτσια καλημέρα.

Μπήκα να δω αν υπάρχει καμία θετική εξέλιξη στο φλέγον θέμα, αλλά τίποτα.

Καμιά φορά βάζουμε τον "εγωισμό" μας μπροστά στα μάτια μας και χάνουμε την ουσία.

Θα ξαναπώ είναι πολύ κρίμα να γίνεται αυτό και θα σας ξαναπαρακαλούσα να το ξανασκεφτείτε.

Ολα τα κορίτσια μας είναι ξεχωριστά κι από κάθε μια κάτι μάθαμε. Γιατί να πικραινόμαστε έτσι?

Επειδή δηλ είναι ένα forum κι έχουμε την επιλογή να μπαίνουμε και να βγαίνουμε κατά βούληση πρέπει να επιλέξουμε το 2ο και να το κάνουμε πράξη?

Δεν είναι κάπως έτσι και οι σχέσεις στη ζωή? Ολοι κάποια στιγμή αισθανόμαστε αδικημένοι, μαλώνουμε, στεναχωριόμαστε, αλλά στο τέλος φιλιώνουμε και η σχέση γίνεται πιο δυνατή.

Κορίτσια χάνουμε τη ουσία έτσι, ξανασκεφτείτε το.

Vatraxaki περαστικά στον Τίμο σου.

Λαζαρένια μου μήπως είχε δίκιο η Ρίτα για την υμενίτιδα, γι' αυτό και συνεχίζει να πονάει το παιδάκι σου? Και για το τυρί, μόνο συσκευασμένο αγοράζω από φόβο. Ο κουμπάρος μου από τυρί χύμα έπαθε μελιταίο πυρετό.

Σούλα μου να μην ξαναφάτε σε τραπέζια εκτος σπιτιού. Κάτι δεν σας πάει. Περαστικά και σε σας.

Πανμαρ μάλλον κάτι πρέπει να συμβαίνει με τα άστρα. Μήπως νόμισαν ότι την Πέμπτη μαλώσαμε οι δυο μας και το έκαναν για συμπαράσταση οεο???

Πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα και ξεχωριστά στην εκδρομούλα σας και που το Σοφάκι το ευχαριστήθηκε.

Οσο για μας και το έγκαυμα τι να πω. Ολη την ώρα μέσα στο στόμα τα έχει τα δαχτυλάκια. Τώρα έχει αρχίσει και τα ξεπετσιάζει κι όλη την ώρα μου δίνει να τα φιλήσω. Από τη μια τα μασουλάει κι απο την άλλη "μαμά μα".

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ρε Λαζαρένια μου, εσύ που ασχολείσαι με τα άστρα, μήπως έχουμε κανένα περίεργο φεγγάρι, κανέναν ανάδρομο Ερμή...?

Διάβασα τα προηγούμενα... Γιατί ρε κορίτσια?

Ααα! Με αφορμή το κάψιμο του Γρηγόρη της Ελένης, κορίτσια σας συνιστώ να αγοράσετε από το φαρμακείο και να έχετε μια κρέμα την "Brul Apaisyl". Είναι καταπληκτική στα καψίματα. Και για μικρούς και για μεγάλους! Αποδεδειγμένα! Κατευθείαν αυτήν την κρεμούλα, ούτε νερά, ούτε, οδοντόκρεμες ούτε τίποτα... η Σοφία σε μισή ώρα είχε ξεχάσει ποιο δάχτυλο είχε κάψει!!!

ναι μπηκε ο αρης στον σκορπιο!!!γλεντια...........

γενικως ο οκτωβρης ετσι θα ειναι ....μαχητικος!!!

θα παω κιολας να την παρω αυτην την κρεμα να την εχω σπιτι.,

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Περαστικα στην Ανδρεαννα μας Σουλιτσα ...ωχ μαλλον κατι φαγατε και σας πειραξε..

Ελενη μου απο πειρα (δυστυχως) το εγκαυμα ποναει για 3-4 μερες μετα φευγει ο πονος ..βεβαια αμα το σκαλιζει δυστυχως αργει η επουλωση ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κουκλος ο μπεμπης της ηλιανας.να σου ζησει ηλιανα!!!

μαελενι την πηγα στον ορθοπαιδικο και λεει δεν εχει τιποτα.

πηγαμε και στην παιδιατρο και μας εγραψε να εξαντλησουμε ολες τις εξετασεις οπως υπερυχο που επεμενα απο την αρχη εγω και αιματος .

το θεμα ειναι γιατι καθυστερουν τοσο πολυ?γιατι οταν τους λες αυτο κι αυτο δεν σου εξηγουν?

μαλλον μας βλεπω για αθηνα στο παιδων κοριτσια.

οχι οτι δεν περπαταει αλλα δεν μπορω να το αφησω κι ετσι ενω υπαρχει ιστορικο με τα ισχια της.

το θεμα πιο ειναι?οτι εχει συναχωθει και οι εξετασεις αιματος δεν θα δειξουν καλες.τωρα σκεφτηκα να της δωσω σημερα το σιροπι που μου ειπε η παιδιατρος και αυριο να την παω ή να την παω σημερα και μετα να ξεκινησω σιροπι?

1654096yn4fep17z7.gif

Τι κουκλάκι είναι αυτο!!! Να σου ζήσει ρε Ηλιάνα!!!

Πανμαρ Μήπως νόμισαν ότι την Πέμπτη μαλώσαμε οι δυο μας και το έκαναν για συμπαράσταση οεο???

Εμένα, πάντως, δεν μου πέρασε κάτι τέτοιο απ'το μυαλό! Πιο πολύ σκέφτηκα κανά γείτονα ή τον άντρα σου παρά εμάς τις δύο!!! :P:p:p

Άντε να περάσει γρήγορα το χεράκι του μωρέ...:(:(

Ιωάννα! Πιλότος ε??? Θα φοράει και στολή? Όταν ήμουν μικρή, έλεγα στους δικούς μου πως όταν μεγαλώσω θα παντρευτώ άντρα που θα φοράει στολή και ο αδερφός μου με κορόιδευε και μου έλεγε "ε, παντρέψου τον πορτιέρη του caravel!!!"

Σούλα, μακάρι να ξυπνήσει περδίκι το κοριτσάκι σου!

Βατραχάκι, περαστικά στον Τίμο!

mrdIp3.png

Λαζαρένια μου εφόσον εχεις αγχωθεί να το ψάξεις οσο μπορείς.

Τώρα για το σιροπάκι τι να πω?Απλα νομίζω ότι μια μέρα δεν κανει τη διαφορά.Πήγαινε κανε τις εξετάσεις εκτός και αν μπορείς να κανεις υπομονή μεχρι να φυγει το συναχι.Αλλα δεν νομίζω να μπορεις ε?

Ελένη δικιο εχεις .Και την προηγούμενη φορα που βγηκαμε για φαγητο παλι την παθαμε.

Μαλλον θα βγαίνουμε αλλα με ταπερακι , θα πιανουμε και ενα καλό παγκακι και θα τρωμε.;)

Διαφημίσεις

Ναι καλε το εξασφαλισα το παιδι μου ..δεν θα εχω και το αγχος που θα βρει δουλεια ...μονο να μην μου βγει γκαβακας σαν και μενα..

Νομιζω μπορεις να κανεις εξετασεις απλα πρεπει να πεις τι φαρμακο εχεις δωσει..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λαζαρένια μου ελπίζω να τα καταφέρετε και να δείτε τι επιτέλους έχει η μικρή.

Εμ βρε Μαρία μου! Με σένα να φόρτωνα εκείνη την ώρα?????? Μα δεν λέγαμε και κάτι. Για την πόλη μας που γιορτάζει και μάλιστα Ρίτα σε περιμένουμε, είπες θα έρθεις!!!!!!!!

Κοριτσάκια σας αφήνω για την ώρα. Πάω να βγάλω την ακτινογραφία που λέγαμε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σουλα ο συνδυασμος ταπερακι - παγκακι θα ειναι αν μην τι αλλο αναζωογονητικος ..τωρα που επιασαν και τα κρυα...φραπα η Σουλιτσα..

Και οικονομικός!!!! Μην το ξεχνάμε ;) Με τις τιμές που κυκλοφορούν πωπωπω φωτιά και λαύρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...