Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μου ειπαν οτι συμφερει και λεω να το δοκιμασω γιατι θα φαληρισουμε οικονομικα με το Physiomer που βαζω πρωι βραδυ προληπτικα.
Πολύ το κάνουν γιατί όντως συμφέρει. Πετάς τον ορό ύστερα με σύριγγα που θεωρείται και καλύτερη μέθοδος αν ρωτήσεις γιατρό, έχει πιο πίεση. Τελικά όμως είναι τί σε βολεύει στην καθημερινότητα σου, εγώ δεν το υιοθέτησα ποτέ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω κοιμομουν πιπιλιζοντας το δαχτυλο εως τα 5..μπορει και παραπανω...στο μονο που εβλαψε ηταν τα δοντια λιγο πεταχτα μπροστα.....ο οδοντιατρος μου ομως αρνηθηκε να μου τα φτιαξει γιατι λεει ειναι η γοητεια μου:):)
Καλέ Φωτεινή, ναιαιαιαι, αυτό το είχα ξεχάσει: αίμα έφτυσαν οι γονείς μου για να μου κόψουν το πιπίλισμα του χεριού κατά τη διάρκεια του δημοτικού.... ο αντίχειρας μου είχε παραμορφωθεί από το χρόνιο πιπίλισμα................ κι ύστερα εγώ αγχώνομαι για τη Ναταλία κι ως πότε θα θηλάζει. Μερικές από τις μεθόδους που δοκίμασαν οι δικοί μου: μου έδεναν το χέρι με διάφορα, γάντια, καλσόν, γάζες, μου έβαφαν το νύχι με ένα ειδικό για τέτοιες περιπτώσεις βερνίκι που πίκριζε απίστευτα, μου είχαν βάλει ειδικό μασελάκι με δοντάκαι στον ουρανίσκο να μην μπαίνει ο αντίχειρας.... ε, κάποια στιγμή το έκαψα...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

οπως και το να κοιμαται ενα παιδι με τους γονεις του το θεωρω ''λαθος'' διοτι οχι ασφαλεια του παρεχουμε αλλα ανασφαλεια!
lazarenia μου, το παραπάνω είναι μια δική σου άποψη ή σας έχουν μιλήσει και σχετικά στα σεμινάρια; Εμείς κοιμώμαστε μαζί με το παιδί, και ψάχνοντας το θέμα στο internet μόνο θετικά πράγματα έχω διαβάσει για το λεγόμενο co-sleeping ή bed-sharing, ε, κι όπως καταλαβαίνετε έχω πάρει την ενθάρρυνση ότι κάνω το σωστό! Αν σε σεμινάρια σας έχει υποθεί καί κάτι άλλο πες μου σε παρακαλώ, θα με ενδιέφερε. Ο παιδίατρος της Ναταλίας, με συμβούλεψε από ημερών να τη βάλω στο δωμάτιο της, πράγμα που θεωρώ τραγικό, οπότε δε λαμβάνω υπόψη μου την άποψη του καθόλου. Αν είναι απλά δική σου πεποίθηση το σέβομαι απόλυτα. Εξάλλου, το ξέρω καλά ότι είμαστε μειοψηφία.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

πολυ σωστη κα φωτεινη μου.

γι αυτο ειπα οτι με ενδιαφερει πιο πολυ η ψυχολογια του παιδιου και οχι τοσο τα υπολοιπα.

απλα αναφερα την αποψη μου γιατι υπαρχουν βασιμες ερευνες στο θεμα πανα -μπιμπερο κλπ.

απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολαμε τοσο πολυ με αυτα και δεν κολαμε τοσο με τον θηλασμο πχ.

γιατι δεν εγινε τοσο μεγαλο θεμα τις προαλες και το κοψαμε ?

γιατι δεν εγινε παρεξηγηση και δεν μαλωσε καμια μας με την συζητηση που ειχαμε περ θηλασμου που κατα εμε ειμαι και πολυ πορωμενη.

μηπως υπαρχει κατι αλλο και απλα δεν το λεμε?

lazarenia ο θηλασμός για τις μαμάδες Μαΐου 2008, είναι πλέον μόνο υπόθεση δική μου και της μαμαλευτερακι, ενώ η πάνα αφορά σε όλες για αυτό πιστεύω ότι έγινε η παρεξήγηση. Και στο θηλασμό ανέβηκαν οι τόνοι όμως, το ξέχασες; Στο θέμα πάνα πάντως που για νιοστή φορά το θίγουμε, ε, χάθηκε η μπάλα!!!

Διαβάζω για τις εδρομούλες σας στο νησί, μούρλια πρέπει να είναι τώρα τυχερούλα μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη βδομαδα απο την βροχερη Θεσσαλονικη

και ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην αρμα, πικουλινακι και Ριτα

1687973mcb6ne2b8w.gif

μου είχαν βάλει ειδικό μασελάκι με δοντάκαι στον ουρανίσκο να μην μπαίνει ο αντίχειρας.... ε, κάποια στιγμή το έκαψα...

πες το ετσι βρε φιλακι μου .....απο εκει σου εμεινε το βρυκολακιασμα και ξενυχτας καθε βραδυ:):):)

δεν σχολιαζω τιποτα αλλο γιατι στεναχωρεθηκα...την παρεουλα μας την ΘΕΛΩ ολοι, καμια να μην αποχωρει:(

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα όλο το Σ-Κ.

Μπήκα μόνο στα γεννητούρια, να δω ότι γέννησε η Ηλιάνα!!!

Ρίτα, Κίκο περιμένω τις ανασκοπήσεις σας!!!!

Εμείς, περάσαμε ένα υπέροχο Σ-Κ!!!

Πήγαμε εκδρομή στα Βαρδούσια με μια παρέα με 13 land rover (όπως εγώ είμαι σε φόρουμ με μαμάδες και παιδάκια, έτσι ο μπαμπάς μας είναι σε φόρουμ με τζιπάκια!!!)

Η μικρή ξετρελάθηκε! Ήταν η πρώτη φορά που την πήραμε μαζί μας σε off road εκδρομή! Χύμα camping σ' ένα ξέφωτο πάνω στο βουνό, με φωτιά, ψήσιμο και φανταστικές διαδρομές και φύση!!!

Της άρεσε τόσο πολύ! Αρχίζω να πιστεύω πως, τελικά, η φύση είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά! Ούτε κούνιες, ούτε παιδότοποι, ούτε τίποτα... Αν βλέπατε πώς έκανε... Τούμπες και ξάπλα πάνω στο χορτάρι, έπαιζε με νερά, με βατραχάκια, μάζευε μανιτάρια, έβλεπε αγελάδες, κατσικάκια... Ήμασταν καμμιά 25αριά άτομα, που δεν είχε ξαναδεί κανένα και παρ'όλα αυτά σε μένα ερχόταν μόνο για να την βάλω να κάνει κακά ή για να κοιμηθεί!!!

Κάποια στιγμή ήμασταν σ'ένα "ζόρικο" μονοπάτι και το αυτοκίνητο ταρακουνιόταν πάρα πολύ και την ακούμε να κάνει ένα "ουάου!!! ωραία είναι μπαμπά!!!"

Άντε, μην σας κουράζω περισσότερο...

Πετρούλα μου πώς πας? Γεννάς?

Ελπίζω όλες οι μανούλες και τα παιδάκια τους να είναι μια χαρά και υγιέστατα!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημεραααααααα..

Παιδια τι γινεται ??αποχωρειτε μια μια ???τι πραγματα ειναι αυτα ??εγω δεν μπαινω στο τριπακι να παρω καμια τηλ. παρολο που και το ριτακι το γνωριζω καιρο και προσωπικα και την θεωρω φιλη μου και την Μαρια που την εχω συναντησει και θεωρω πολυ καλο παιδι...Θελω να πιστευω οτι θα ξεκαθαρισετε τις σκεψεις σας και θα επανελθετε..

Πολυ στεναχωριεμαι μονοχα γιατι συνηθως μετα απο τετοιους τριγμους το οικοδομημα καταρρεει ...

Γειτονισσα απο οτι καταλαβα περασατε σουπερ!!!!το σοφακι παιδι των αγρων!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλες μου.παλι ενα ασχημο βραδυ.η μικρη να κλαιει.......

τωρα ειμαι πεποισμενη οτι ποναει ακομη.

θα την παω για υπερυχο και μετα για εξεταση αιματος για αρθριτιδα.η παιδιατρος μου ειπε να μην τρωει τυρι φετα χυμα αλλα συσκευασμενη.εσεις τι δινετε στα μωρα σας?

lazarenia μου, το παραπάνω είναι μια δική σου άποψη ή σας έχουν μιλήσει και σχετικά στα σεμινάρια; Εμείς κοιμώμαστε μαζί με το παιδί, και ψάχνοντας το θέμα στο internet μόνο θετικά πράγματα έχω διαβάσει για το λεγόμενο co-sleeping ή bed-sharing, ε, κι όπως καταλαβαίνετε έχω πάρει την ενθάρρυνση ότι κάνω το σωστό! Αν σε σεμινάρια σας έχει υποθεί καί κάτι άλλο πες μου σε παρακαλώ, θα με ενδιέφερε. Ο παιδίατρος της Ναταλίας, με συμβούλεψε από ημερών να τη βάλω στο δωμάτιο της, πράγμα που θεωρώ τραγικό, οπότε δε λαμβάνω υπόψη μου την άποψη του καθόλου. Αν είναι απλά δική σου πεποίθηση το σέβομαι απόλυτα. Εξάλλου, το ξέρω καλά ότι είμαστε μειοψηφία.

filaki μου ναι στα σεμιναρια τα εχουμε πει αυτα.κι εγω οταν το ακουσα το θεωρησα τραγικο αλλα ετσι ειναι.

μην νομιζεις οτι κι εγω δεν την περνω μαζι μου αλλα ερευνες και ψυχολογοι μας ειπαν οτι τα παιδια γινονται αργοτερα ανασφαλη απο ενα γελοιο πραγμα εως και καποιο σοβαρο.αυτο συσχετιζεται και με την ανατροφη φυσικα που παρεχει ο καθε γονιος.

ενταξει βρε φιλακι να κοιμουνται μαζι μας αλλα μεχρι ποτε?μεχρι 5 και 6?

εκτος απο αυτο που δεν κανει λογω υγιεινης ,χνωτα κλπ.

lazarenia ο θηλασμός για τις μαμάδες Μαΐου 2008, είναι πλέον μόνο υπόθεση δική μου και της μαμαλευτερακι, ενώ η πάνα αφορά σε όλες για αυτό πιστεύω ότι έγινε η παρεξήγηση. Και στο θηλασμό ανέβηκαν οι τόνοι όμως, το ξέχασες; Στο θέμα πάνα πάντως που για νιοστή φορά το θίγουμε, ε, χάθηκε η μπάλα!!!

Διαβάζω για τις εδρομούλες σας στο νησί, μούρλια πρέπει να είναι τώρα τυχερούλα μου.

δεν νομιζω να ειναι μονο δικη σας υποθεση.ο θηλασμος ειναι υποθεση ολων των γυναικων,μητερων και νυν μητερων.

και πλεον πρεπει να γινει υποθεση ολων των ανθρωπων.πρεπει να μπει στην ζωη μας σαν τροπος ζωης.αυτη ειναι η αποψη μου.

οποτε καλο ειναι να μιλαμε για τον θηλασμο και να ανταλασουμε αποψεις για να βοηθησουμε γυναικες που θελουν να θηλασουν ή να τις βοηθησουμε να συνεχισουν τον θηλασμο παρολο που ειναι εγκυες (λογου χαρη ηλιανα).

η ενημερωση δεν ειναι κακο ,ισα ισα σε βγαζει και απο διαφορα προβληματα αργοτερα!!;)

1654096yn4fep17z7.gif

Ρε Λαζαρένια μου, εσύ που ασχολείσαι με τα άστρα, μήπως έχουμε κανένα περίεργο φεγγάρι, κανέναν ανάδρομο Ερμή...?

Διάβασα τα προηγούμενα... Γιατί ρε κορίτσια?

Ααα! Με αφορμή το κάψιμο του Γρηγόρη της Ελένης, κορίτσια σας συνιστώ να αγοράσετε από το φαρμακείο και να έχετε μια κρέμα την "Brul Apaisyl". Είναι καταπληκτική στα καψίματα. Και για μικρούς και για μεγάλους! Αποδεδειγμένα! Κατευθείαν αυτήν την κρεμούλα, ούτε νερά, ούτε, οδοντόκρεμες ούτε τίποτα... η Σοφία σε μισή ώρα είχε ξεχάσει ποιο δάχτυλο είχε κάψει!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα γειτόνισσα!

Απ'ότι βλέπω, μάλλον δεν θα συναντηθούμε μέσ'την βδομάδα στον Αγ.Αντώνιο...

Θες τουλάχιστον, να βρεθούμε εμείς? Να πάμε τα παιδάκια μας να παίξουν?

Καλημέρα και σε σένα Λαζαρένια μου! Τι έχει το κοριτσάκι σου?

mrdIp3.png

καλημερα!

εχω στεναχωρεθει παρα πολυ με ολα αυτα που εγιναν στο καφε μας τι να πω ελπιζω καποια μερα να ειμαστε ξανα ολες εδω να τα λεμε και να γελαμε οπως πριν!

εμεις συνεχιζουμε με πυρετο το αντιπυρετικο τον κραταει 6 ωρες και ανεβαινει εως 38,7 αυτα τα νεα μας.

φιλια σε ολες παω δουλεια σε λιγο και θα επιστρεψω το μεσημερακι.

βαζω και την φωτο του κουκλου της Ηλιανας θα την αφησω εως το μεσημερι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ναι βρε γειτονακι μου τωρα που σε βρηκα μην σε χασω...να δει και ο Χρηστος την σοφια ..

το παιδι μου αποφασισε τι δουλεια θα κανει στο μελλον ..

οτοτος(πιλοτος) και θα οδηγαει απαπα (αεροπλανο)...αχ το παιδι μου ο ικαρος..

Λαζαρενια τι εχει το κοριτσακι σου ???περαστικα στην μικρουλα μας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...