Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτσια μου τί γίνεται επιτέλους????????

Ξαναλέω πολύ πολύ κρίμα. Τι πράγματα είναι αυτά!!!!!!

Χάνουμε όλες τις ωραίες μας στιγμές έτσι.

Ξανασκεφτείτε το PLS..........

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ρε κορίτσια, μην το κανετε αυτο!!

Είναι τόοοοσο κρίμα..Αυτη ειναι η παρεα μας με τα καλά της και τα κακα της, μην κλείνετε ετσι τις πόρτες..Στενοχωρεθηκα πολύ τωρα..

Μαρια και Ντινακι, ξανασκεφτειτε το, σιγουρα εχετε η μια την αλλη και η σχεση που εχει δημιουργηθει μεταξυ σας ειναι πολύ δυνατη αλλα σας θελουμε κι εμεις εδω ..

Βατραχακι περαστικα στον Τιμο, κολλησε απο κανενα παιδακι??Το μικρο πάντως κραταει ετσι??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

σήμερα που είμαι εγώ εδώ καμία ε; θα βρικολακιάσεται την νύχτα πάλι ξέρω εγώ.

Αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού για υπέρηχο καρδιάς με το μικράκι μου. Ευχηθείτε μας καλά αποτελέσματα! Καληνύχτα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

Καλησπέρα κορίτσια. Επιτέλους το σαλόνι μας είναι έτοιμο. ΒέβαιΑ χρειάζεται ακόμα ταχτοποίημα και καθαριότητα αλλά θα γίνουν και αυτά.

Χτες ήμουν όλη μέρα με την Αλεξάνδρα εκτός σπιτιού. Πήγαμε για ψώνια, καφέ, στο αδερφάκι μου το μεσημέρι, μετά κούνιες, γυρίσαμε σπίτι γύρω στις 19.00 για να ξαναφύγουμε να πάμε όλοι μαζί στη νονά της. :tongue::tongue::tongue: Τι όμορφο Σάββατο :P:p:p:p Είχε και πάρα πολύ ωραία μέρα και το χαρήκαμε.

..η giovana προτεινε να συνεισφέρουμε ολες για ενα κοινο δωρο για την Ηλιανα.με αφορμη τα γεγονοτα της παρεξηγησης...εγω δεν εχω κανενα προβλημα ειμαι μεσα ΑΛΛΑ το βρησκω εντελος ΑΔΙΚΟ απεναντι στα υπολοιπα κοριτσια που γεννησαν, μια και δεν εγινε κατι παρομειο για εκεινες

Κα Φωτεινή το είπα και εγώ αυτό, αλλά επειδή ταλαιπωρήθηκε και αγχώθηκε πολύ τον τελευταίο μήνα και στο τέλος στεναχωρήθηκε και με εμάς. Αν όμως δεν συμφωνείτε δεν κάνουμε τίποτα. Δεν έγινε και κάτι. Της γράψαμε τις ευχές μας όλες εδώ.

Βατραχάκι εγώ δεν είδα τη φωτογραφία και δεν θα τη δω και αύριο το πρωί.:(:( Περαστικά στον Τίμο σου. Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί.

Πετρούλα μου περαστικά και σε εσένα. Την έχω πατήσει και εγώ έτσι και για ένα χρόνο μετά έιχα ένα καρούμπαλο στο γόνατο. Μακάρι να μην πονάς πολύ.

Μαελένη μπορείς στο χεράκι του Γρηγόρη να βάλεις και αλόη. Θα γιάνει πιο γρήγορα.

Κοριτσάκια μου καληνύχτα σε όλες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια για λίγες μέρες σας χαιρετώ. Θα ξαναεπιστρέψω σίγουρα.

Τι λές τώρα; Ούτε εσύ ούτε η Ντίνα να μας αφήσετε. Είναι δυνατόν; :(:(:(:( Σκεφτείτε το πάλι.

Σαρδελάκι μου καλή επιτυχία για αύριο. Όλα καλά θα είναι

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπερα κοριτσια.

Ευχαριστω οσες με πηρατε τηλεφωνο και ευχαριστω για τα μυνηματα σας.

Δεν απαντω σε καμμια ζητω συγνωμη.Δε μου αρεσει το παρακυκλωμα.Και παλαιοτερα σε αντιστοιχη φαση μου ζητησε η Βικυ να τα πουμε εκτος στο τηλεφωνο και προτιμησα να μην το κανω.Εδω ειναι να το επαληθευσει.

Οτι ειχα να πω στην παρουσα φαση το ειπα δημοσια και δυστηχως δεν ελαβα απαντηση.Τι τελικα ενοχλησε δεν εχω καταλαβει.Μαλλον εγω...

Επειδη ειχαμε ενα ατυχηματακι σημερα και δε γουσταρω καθολου να νιωθω(δικαια ή αδικα) οτι μπορει και να με ''συζητανε'' σας αφηνω και θα τα λεμε εκτος.

Φιλια και παλι συγνωμη δε θα ηθελα να νομιζετε οτι κατεκρινα ΠΟΤΕ κανενα παιδακι μας.

Για εμας τους μεγαλους...σκεψεις γνωμη και αποψη εχω για ολες σας εννοειται μια προς μια οπως και εσεις φανταζομαι για μενα.Ετσι ειναι η ζωη....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε κορίτσια τι ειναι αυτο τωρα???Μια μια θα αποχωρει??

Αντε ελατε να ξαναχτισουμε το καφε μας!!Το no1 σε δημοσιευσεις και συζητησεις..

Ας πουμε ανοιχτα τι μας ενοχλεί και ας το αφησουμε πίσω..Ειπαμε ειμαστε διαφορετικες προσωπικοτητες και καθε αποψη είναι σεβαστη..Αυτο δε σημαινει οτι ουτε θα πρεπει να την υιοθετουμε αλλα ουτε και να την απορρίπτουμε!!

Επίσης καλο ειναι να μην καταπιεζόμαστε οταν εκφραζουμε την αποψη μας αλλα ίσως θα έπρεπε -επειδη οπως εχει χιλιοειπωθει προκειται για γραπτό λόγο και δεν γνωριζομαστε και τόσο καλά μεταξυ μας περα απο καποιες εξαιρεσεις- να κραταμε και μια πισινή και να ρίχνουμε και λίγο νερο στο κρασι μας..

Το λέω γενικα και δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενο γεγονος αλλα το μυαλο μου πάει σε πολλά περιστατικα και σκηνικά..

Αλοιμονο αν συμφωνουσαμε σε όλα, καθενας μας λέει οσα βιωνει στην καθημερινότητα του..αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο για καποιον αλλο!!

Σωστο ειναι αυτο που εφαρμοζουμε εμεις στα παιδια μας συμφωνα με αυτα που εχουμε βιωσει, εχουμε διδαχθει και ανατραφει, καθως Δοξα τω Θεώ ολοι μας ειμαστε ανθρωποι με φρόνηση, λογική και κυρίως απεριοριστη αγαπη για τα βλασταρια μας!!!Αυτος ειναι και ο μοναδικος οδηγός μας..

Αντε κοριτσια ελάτε....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

δεν εχω λογια,δυστυχως.αδυνατω να καταλαβω τι εχει συμβει και αποχωρειτε μια μια.

καληνυχτα σε ολες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αν η Εύα δεν κόψει την πάνα στα 3 δεν θα το θεωρήσω δική μου αποτυχία, όπως και δεν θεωρώ δική μου επιτυχία όλα αυτά που κάνει η Εύα.
Και πολύ καλά θα κάνεις, γιατί αν η Έυά σου κόψει την πάνα στα 3 απλά θα ανήκει κι εκείνη στο μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών! Ρίξε μια ματιά στο δύκτιο ή ρώτα αν θες την παιδίατρο για το θέμα αυτό, σε ποιά ηλικία τα παιδιά αρχίζουν να γίνονται ικανά να κόψουν την πάνα. Πίστεψε με τα 3 είναι μιααααααα χαρά, κανένα άγχος! (και για να μην παρεξηγηθώ εννοείται πως άλλα τα καταφέρνουν μια χαρά και νωρίτερα, στο παιδί είναι, κι άλλα αργότερα.)

Καλησπέρα κοριτσούλια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλέεεεεεεε, ξέχασα να ευχηθώ στη μαμαλευτερακι, να σου ζήσει αγάπη μου, όλα πήγαν καλά αυτό είναι υπέροχο, κι είδες τελικά ούτε θερμοκοιτίδα ούτε τίποτα, άντε σε λίγες μέρες όλοι μαζί σπίτι, τέλειααααα!

ριτάκι μου, ώχου.... μη παρεξηγιέσαι κι εσύ................. συζήτηση να γίνεται, γιατί στεναχωριέσαι; Πολύ προσωπικά τα παίρνεις και χαλιέσαι. Κι εγώ πριν από λίγο από το παράδειγμα μια άλλης (αχ δεν θυμάμαι ποιάς κοπέλας), είδα να ζωγραφίζεται ο εαυτός μου και πρώτη πρώτη το παραδέχτηκα, κι είπα ναι δεν ζητάω συγγνώμη από άλλους γονείς και δε μαζεύω το παιδί μου κι είμαι τούρκα μάνα κτλ κτλ., τί δηλ.; Έπρεπε να είχα πάρει το παράδειγμα προσωπικά;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Για την Ντίνα δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα άλλο, δεν είναι εδώ και το πιο πιθανό είναι να μην ξαναρθει κιόλας οπότε το αφήνω στην άκρη.
Aυτά τώρα τί βλακείες είναι;;;;; Γκρρρρρρρρ.

vatraxaki μου... δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω τη φωτο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

δεν ξερω εγω προσωπικα κανενα παιδακι στην ηλικια των δικων μας στο εκτος φορουμ κοσμο να εχει κοψει πανα.
Χαχαχαχαχαχα, ούτε κι εγώ, αφού κάθε φορά που συζητάω κάτι σχετικό έχω να το λέω ότι εμένα οι φίλες μου στο parents, όλα τα παιδάκια τους την έκοψαν την πάνα!!!! Εκτός φόρουμ οι περιπτώσεις που ξέρω είναι από 2,5 και πάνω.
α και να σας πω κατι.με φαγατε με το βρακι την προηγουμενη βδομαδα.μου επεσε στο απο κατω μπαλκονι ενα βρακι και εγινε αφαντο.παντα οτι πεφτει το αφηνουμε στο ασανσερ και το παιρνει οποιος το εχασε.τωρα που ειναι το βρακι μου οεο???
Χαχαχαχαχα!

Stone μου, τί έπαθες κοπέλα μου, τραντάχτηκα όταν το διάβασα. Παναγία μου...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Το θεμα Βικυ τελικα δεν ειναι οι πιπιλες ή οι πανες.Εγω οποτε νιωθω την αναγκη να πω κατι πανω σε αυτο θα το λεω.Δεν βλεπω και το λογο να μην το κανω.
Σωστό και πολύ καλά κάνεις.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...