Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και ξερεις ποιο ειναι το θεμα.Οτι εγω εδω μεσα καθομαι και γραφω πραγματα και πραγματα.Λεπτομερειες της ζωης μου,σκηνικα που βλεπω,πραγματα που ακουω και τα σχολιαζω δημοσια.Σε δημοσιο φορουμ ουτε σε πμ ουτε σε τηλεφωνα.

να δεις ποσες φορες εχω μετανιωσει που μιλαω και λεω λεω λεω τα προσωπικα μου δημοσια........γι αυτο ειπα τις προαλλες οτι ειμαστε δημοσιως και μας διαβαζουν παγκοσμιως κι εμεις λεμε τα εσωψυχα μας σαν να μαστε παρεουλα στην καφετερια.

και ειδικα εγω που την πατησα .......

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικα βατραχακι.Μπηκε πλεον ο Χειμωνας ελπιζω οχι για τα καλα.Εχθες ντυθηκαμε με φορμιτσες και μπουφανακια.Θα τα εχουμε αυτα και ελπιζω να ειναι ανωδυνα για ολους μας.

.

εμεις ακομη ζεστουλα εχουμεφετος πραγματικα ο ηλιος καιει σε σχεση με αλλες χρονιες εδω.ακομη κανουν μπανακια.

τα κουνουπια μας εχουν καταφαει και να σας πω οτι τωρα εχουμε πιο πολλα και πιο μεγαλα!

ελεος πια .το σπιτι μου ειναι γεματο απο κουνουποσταμπες!!!:lol::lol::lol:

αλλα ανυπομονω να χειμωνιασει να βλεπουμε ταινιουλες..........αλλα χωρις ιωσουλες.......χιχχιχιχ

καλα βρε κοριτσια που ειστε?με παρατησατε?θα παρεξηγηθω τωρα!!!:mrgreen:

1654096yn4fep17z7.gif

ειπα να μην παρω θεση ... και δεν θελω να το κανω αλλα θα μου επιτρεψετε να ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ με ολα οσα εγραψε η αρμα-Μαρια σημερα, δεν θα μπορουσες να με καλυψεις περισσοτερο κοριτσι μου.

Δεν κατακρηνω παιδια που εχουν πιπιλα εως τα 3-4 ετων....και η ανιψια μου οταν ερχοταν απο το νηπιαγηγειο ετρεχε στην πιπιλα της μικροτερης αδελφης της και ελεγα..¨μανουλα μου λιγο θα την παρω λιγο"....λοιπον καθε χρονια στο γυμνασιο-λυκειο ηταν αριστουχος και σημαιοφορος, μεγαλλωσε σπουδασε και τελειωσε με αριστα τωρα ειναι εκπαιδευτικος και παει για διευθυντρια....τι εγινε που ειχε πιπιλα?? μηπως κομλεξικια? η μηπως εξαρτημενο ατομο?...καθε αλλο ... απο τα 18 ειναι ανεξαρτητη δουλευει και ειναι ισοροπιμενη ψυχολογικα

η Βικυ εως τα 4 φορουσε πανα το βραδυ γιατι κατουρουσε στον υπνο της επινε πολυ γαλα και νερο...συγνωμη βρε Βικουλα που το λεω... την γνωρισατε τι εχετε να πειτε για τον χαρακτηρα της?..αυτο που φαινετε αυτο ειναι ....αστερι:):) μηπως σας φαινετε οτι εγω απετυχα στην ανατροφη της.

Οταν ηταν μικρουλα ΝΑΙ ετρεχα απο πισω της γιατι απο τοτε που περπατησε ολο σχισμενα σαγονια και ματια ειχε. τα νοσοκομεια μας ειχαν μαθει:) τι παει να πει και με αυτο οτι εγω δεν αφησα το παιδι μου να γινει ανεξαρτητο και υπευθηνο...μια χαρα βγηκε η κορη μου, και μας κανει καθε μερα και πιο υπερηφανη.

Αλλο παραδειγμα... μια αλλη ανιψια μου ετρωγε τα φαγητα της αλλεσμενα εως τα πρωτα χρονια του δημοτικου,,τωρα ειναι μια ευτυχισμενη παντρεμενη κοπελα, πολιτικος μηχανικος στο επαγελμα, μανουλα, εργαζομενει και σε πολυ υπευθηνη θεση.

Εγω κοιμομουν πιπιλιζοντας το δαχτυλο εως τα 5..μπορει και παραπανω...στο μονο που εβλαψε ηταν τα δοντια λιγο πεταχτα μπροστα.....ο οδοντιατρος μου ομως αρνηθηκε να μου τα φτιαξει γιατι λεει ειναι η γοητεια μου:):) ..να πουμε και κατι να γελασουμε, αλλιως θα με δηρετε:)......

Επισης κοιμωμουν με την μαμα μου εως τα 12....γιατι υπνοβατουσα....τι επρεπε να κανει η μανα μου? να με αφησει μονη? οχι δα !!ημασταν και στην ξενιτια, να με αφηνε να εφευγα? οχι βεβαια..

Εγω παντα με παραγειγματα μιλαω, δενμπορω να εκφραστω οπως εσεις, δεν εχω την μωρφοση που εχετε εσεις, ενα λυκειο εβγαλα και αυτο πριν εναν αιωνα, και ελληνικα που τα εμαθα καθως ηρθα εδω

Ενα ξερω... τα παιδια δεν ειναι ρομποτακια και οταν τα περνουμε σπιτι απο το νοσοκομειο μας δινουν και οδηγειες χρησης, ποτε θα κοψουν την πανα, ποτε θα τρωνε μονα τους, ποτε θα παιζουν μονα τους, ποτε θα κοιμουνται μονα τους...ποτε ποτε ποτε ποτε κτλ κτλ......

οπως ειπε και η αρμα μας,,,, το παιδι το ιδιο μας οδηγη, και πανω απο ολα δεν κρινουμε αλλα παιδακια αν τα δουμε στο δρομο με πιπιλα και πανα, μονο η καθε μανα ξερει το δικο της το παιδι και το αδυνατο σημειο του

αυτα ειχα να πω δεν θελω να παρεξηγηθω ειπα την γνωμη μου δεν κατακρινω καμια μανουλα...ισα ισα ΜΠΡΑΒΟ στη Ριτα, σαρδελακι, και της υπολοιπες κοπελες ( δεν θυμαμαι sorry )που καταφεραν τα παιδακια τους να τα κοψουν ολα...ΑΛΛΑ και ενα μπραβο και στις κοπελες που προσπαθουν

μια που πηρα φορα φορα κατηφορα:):) θα επισημανο κατι και παλι ΛΕΩ οτι ειναι η δικια μου γνωμη και δεν θελω παρεξηγηση..μη με πηροβολισετε..η giovana προτεινε να συνεισφέρουμε ολες για ενα κοινο δωρο για την Ηλιανα.με αφορμη τα γεγονοτα της παρεξηγησης...εγω δεν εχω κανενα προβλημα ειμαι μεσα ΑΛΛΑ το βρησκω εντελος ΑΔΙΚΟ απεναντι στα υπολοιπα κοριτσια που γεννησαν, μια και δεν εγινε κατι παρομειο για εκεινες

αυτα για την ωρα ... σας τα ειπε με αγαπη, σεβασμο, εκτιμηση, και μεγαλη ευγνωμοσυνη ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...σας αγαπω και ευχαριστω που με εχετε στην παρεα σας

και σας το λεω δεν κρινω και κατακρινω ΚΑΜΙΑ αυτα με ολη την ειλικρινια και αγαπη στο προσωπο σας

ΚΙΚΙΤΣΑ σε εφαγα λαχανο yes yes yes yes ... lol lol lol lol

και συνεχιζω λεγοντας....οχι που θα με ξεφορτώνατε ετσι :D:D εδω εμεινα και θα ειμαι οσο με θελετε να μεινω

θελω να διαβαζω τις γνωμε σας γιατι ΜΑΘΕΝΩ καθε μερα απο εσας

εγω ειμαι τις παλιας σχολης

πεθαινωωωω!!!!!!!!!!! ακουγοντας την φωνη του ροκου

κα φωτεινη θα συμφωνησω μαζι σας αλλα θα διαφωνησω στο οτι οσο πιο μεγαλα τους τα κοβεις τοσο πιο πολυ δυσκολευεται μια μητερα αλλα περισσοτερο το παιδι γιατι νιωθει ανασφαλη μετα στηνζ ωη του.

την καθε ανασφαλεια που κουβαλαει μεσα του ο ανθρωπος την γνωριζει μονο αυτος.

αυτα που σας λεω τα εκανα στα σεμιναρια που παρακολουθω και ειναι λογια ψυχολογου και αποδεδειγμενα απο ερευνες.μην με παρεξηγησετε αλλα νομιζω οτι αν ενα παιδι φορα την πιπιλα μεχρι τα 6 οπως εγω(την επερνα και μαζι μου στο σχολειο και δοντια πεταχτα δεν εκανα χιχιχι) εκτος οτι μετα ενιωθα μια εξαρτηση ,ενιωθα τοσο ασχημα που με κοροιδευαν τα αλλα παιδια και μην ξεχναμε οτι τα παιδια ειναι πολυ αυστηροι κριτες!!

εγω αποφασισα να κοψω πανα στην μικρη γιατι ηθελα να την παω παιδικο και αλλιως δεν την περνανε .αν εβλεπα οτι δεν θελει δεν θα πιεζα αλλα το πηρε ευκολα.

την πιπιλα ηθελα ναι να την κοψω γιατι δεν ηθελα να παθει οτι εγω.

οπως επισης πολλες φορες η πιπιλα ειναι καταπραυντικη και δεν αφηνουμε το παιδι να εκφραστει πχ αν ποναει ή πειναει .

τωρα αν καποιο παιδακι επιθυμει να την φοραει ουδεν σχολιο.

για την πανα ομως ειμαι καθετη οτι πρεπει να κοπει γιατι εχω τρανταχτα παραδειγματα απο γονεις που ταλαιπωριουνται με δυσκοιλιοτητες μεχρι και να ματωνει το πουλακι τους γιατι αρνιονταν να κανουν στην τουαλετα.

δεν ειναι θεμα κατωτερου επιπεδου αργοτερα .οχι οχι δεν το πιστευω αυτο απλα γινεται εξαρτηση.

οπως και το να κοιμαται ενα παιδι με τους γονεις του το θεωρω ''λαθος'' διοτι οχι ασφαλεια του παρεχουμε αλλα ανασφαλεια!

ολα αυτα δεν τα καταλαβαινουμε τωρα στην παιδικη τους ηλικια αλλα στην εφηβικη και μεταφηβικη βγαινουν και ολα ξεκινανε απο την βρεφικη ηλικια!

εμενα δεν με ενδιαφερει το παιδι μου αν ξερει να πει το κοκκινο ή το πρασινο καλα ή αν ξερει να μετραει μεχρι το 10 και τα αλλα παιδια στην ηλικια της μετρανε μεχρι το 20, με ενδιαφερει να ειναι ενα ισσοροπημενο παιδι και να φροντισω η ψυχολογια της να ειναι σε αριστη κατσταση!

φυσικα ολοι θελουμε το καλυτερο για τα παιδια μας και φυσικα ειμαστε ανθρωποι και οχι ρομποτ οποτε και λαθη θα κανουμε και θα ξανακανουμε!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Βίκυ πάει το βρακί; Μήπως έχεις κανέναν θαυμαστήν στον από κάτω όροφο;

σαρδελακι μου γλυκο εκει η κορη μου ατυχησε..ολοι απο κατω ειναι..τι να σου πω ολα τα λεφτα απο ομορφια:tongue: παρε τον εναν και χτυπα τον αλλον...αν πεις απο τσαχπινια..εεε εκει ατυχια σκετη.

ενω εγω βρε κοριτσια εχουμε ενα παιδαρο στο κατω οροφο....αχ μανουλα μου:D:D:D:D:D...σαν να δεν ντρεπομαι γιαγια πραγμα....αλλα τι να κανω ματακια εχω και βλεπω:D

σαρδελακι μου γλυκο εκει η κορη μου ατυχησε..ολοι απο κατω ειναι..τι να σου πω ολα τα λεφτα απο ομορφια:tongue: παρε τον εναν και χτυπα τον αλλον...αν πεις απο τσαχπινια..εεε εκει ατυχια σκετη.

ενω εγω βρε κοριτσια εχουμε ενα παιδαρο στο κατω οροφο....αχ μανουλα μου:D:D:D:D:D...σαν να δεν ντρεπομαι γιαγια πραγμα....αλλα τι να κανω ματακια εχω και βλεπω:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εισαι θεα κα φωτεινη!!!!!!!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

συμφωνω μαζι σου λαζαρενια δεν λεω το αντιθετο ...καθε παιδι ειναι ξεχωριστο και θελει τον τροπο του.τα παραδειγματα που σε εγραψα ειναι προς αποφυγη, αλλα δεν παυουν να υπαρχουν και αυτα ομως.

και σου λεω το αλλο :confused::confused: τι μας ενκηαται αν τα κανουμε ολα αυτα που αναφερουμε και το παιδι και καθε παιδι δεν εχει ανασφαλειες??

σας αρεσε το τραγουδακι?:D

συμφωνω μαζι σου λαζαρενια δεν λεω το αντιθετο ...καθε παιδι ειναι ξεχωριστο και θελει τον τροπο του.τα παραδειγματα που σε εγραψα ειναι προς αποφυγη, αλλα δεν παυουν να υπαρχουν και αυτα ομως.

και σου λεω το αλλο :confused::confused: τι μας ενκηαται αν τα κανουμε ολα αυτα που αναφερουμε και το παιδι και καθε παιδι δεν εχει ανασφαλειες??

σας αρεσε το τραγουδακι?:D

πολυ σωστη κα φωτεινη μου.

γι αυτο ειπα οτι με ενδιαφερει πιο πολυ η ψυχολογια του παιδιου και οχι τοσο τα υπολοιπα.

απλα αναφερα την αποψη μου γιατι υπαρχουν βασιμες ερευνες στο θεμα πανα -μπιμπερο κλπ.

απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολαμε τοσο πολυ με αυτα και δεν κολαμε τοσο με τον θηλασμο πχ.

γιατι δεν εγινε τοσο μεγαλο θεμα τις προαλες και το κοψαμε ?

γιατι δεν εγινε παρεξηγηση και δεν μαλωσε καμια μας με την συζητηση που ειχαμε περ θηλασμου που κατα εμε ειμαι και πολυ πορωμενη.

μηπως υπαρχει κατι αλλο και απλα δεν το λεμε?

1654096yn4fep17z7.gif

μηπως υπαρχει κατι αλλο και απλα δεν το λεμε?

πολλες εντονες προσωπικοτητες με αποψη και λόγο...η μηπως που εφυγε το καλοκαιρακι και θελουμε ζεστη και οχι κρυο? ... δεν βαζω τον εαυτο μου γιατι μου αρεσει αυτος ο καιρος:D:D εχω κανει και γενικη καθαριοτητα μπορει να κρεμασω και το δεντρο απο τωρα:):)εεε λες??? δεν ειναι κακο:roll: για να το δουλεψω λιγο...καλα το τι δουλεμα θα φαω απο τον γαμπρο μου δεν λεγετε:)

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν σας διαβασα συγνωμη αλλα τελικα ο τιμος εχει πυρετο δεν την γλυτωσαμε προχθες απο το αλλο παιδακι ουφ τι να πω ας το περασουμε ελαφρια τουλαχιστον πριν λιγο ειχε 38,7 του εδωσα αντοπυρετικο.

την φωτο της Ηλιανα θα την ξαναβαλω αυριο το πρωι να την δειτε που θα εισαστε ολες μεσα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Της απαντησα γιατι μας απευνθυνθηκε και εβαλε και 7 ερωτηματικα.

Αρα ηθελε απαντηση και εγω συνηθιζω να απανταω σε καποιον οταν λαμβανω μερος σε μια συζητηση.Παλι το ιδιο θα απαντουσα οποια και να το ελεγε αυτο.

Υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που είναι ρητορικές...κι ας έχουν 7 ερωτηματικά..όπως είδες δεν απάντησε καμιά άλλη κοπέλα.

Δεν μας λες ομως τι πιστευεις...εξηγηστε μου επιτελους γιατι το ειδατε ''καπως'' και πως για να καταλαβουμε.

Ό,τι είχα να πω το είπα, δεν θα ξαναπώ από την αρχή τις απόψεις μου και τις αρχές μου, τι με ενοχλεί και τι όχι. Πίστευα ότι εσύ τουλάχιστον ήξερες τι με ενοχλέι και τι όχι. Λυπάμαι πολύ..θα μπορούσα να το τραβήξω γιατί σήμερα έζησα ένα πολύ άσχημο γεγονός και ταράχτηκα αλλά θα σεβαστώ την επιθυμία της φίλης μου και δεν θα συνεχίσω.

Κορίτσια για λίγες μέρες σας χαιρετώ. Θα ξαναεπιστρέψω σίγουρα. Απλά κουράστηκα με όλο αυτό. Το θεωρώ καλύτερο να το ξέρετε παρά να εξαφανιστώ και να μην γράφω.Και πιστεύω ότι ήδη γίναμε κουραστικές. Επίσης η κατάστασή μου δεν μου επιτρέπει ταραχές. Πολλές μπορεί να το βλέπετε υπερβολή, πολλές μου είπατε να μη σκάω και καλά μου είπατε αλλά δυστυχώς με επηρέασε πολύ. Και νομίζω ότι έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ σ'αυτή τη φάση της ζωης μου και αρκετά χαλάστηκα.Η Ντίνα είναι κάτι παραπάνω από φίλη, είναι η τρίτη αδερφή μου και όταν στενοχωριέται μία η αδερφή μου εγώ στενοχωριέμαι 10.. Και αν μείνω ξέρω ότι θα χαλαστώ κι αλλο. Έτσι θα κάνω μία αποτοξίνωση και θα επανέλθω όταν θα είμαι έτοιμη.Εννοείτε ότι όποια θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου έχουμε και το φατσοβιβλίο και έχετε και το τηλ. μου.

Σας φιλώ όλες!

Πετρούλα μου καλή λευτεριά! Με ΚΑΝΕΝΑ πόνο να έρθει το καινουριο σου αντράκι.

Βατραχάκι περαστικά στον Τιμούλη σου..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βατραχουλίνα μου περαστικούλια σας...ελπίζω να την περάσετε ελαφρά. Κολλήσατε από κάποιο παιδάκι;

Λαζαρένια μου όσο για τον θηλασμό εγώ πάλι θα την έχασα την συζήτηση χαχα, αλλά δεν θα συμμετείχα κιόλας διότι δεν θήλασα και δεν θα έπαιρνα θέση. Θα ήθελα πολύ να θηλάσω, δεν πέτυχε όμως αλλά δεν τα έβαψα και μαύρα γιαυτό. Περισσότερη σημασία για μένα είχε να θρέφεται το παιδάκι μου και να μεγαλώνει κι αφού έβλεπα ότι με τον θηλασμό δεν γινόταν αυτό επειδή δεν τα καταφέρναμε αλλάξαμε σε γάλα σκόνη.

Όσο για τα υπόλοιπα περί πάνας , πιπίλας κτλ. θα συμφωνήσω με την Φωτεινή ότι τα παιδιά δεν είναι ρομπότ κι ότι κάποια στιγμή όλα θα κοπούν. Ο ξάδερφος μου χωρίς υπερβολή έτρωγε αλεσμένα μέχρι τα 14 !!!!!!! ναι ναι καλά διαβάσατε. Παρόλα αυτά είναι ένας υπέροχος νέος τώρα, μιά χαρά ψυχολογικά, πολύ εξωστρεφής και δεν έχει και καμιά ανασφάλεια. Ένα παράδειγμα κι από μένα ήταν αυτό...

Όσο για τον ύπνο π.χ. εγώ κοιμάμαι ακόμη με το παιδί μου και το ξέρετε αυτό. Δεν με πειράζει καθόλου αυτό και δεν φοβάμαι πως θα του δημιουργήσω κάποια ανασφάλεια. Κι εγώ κοιμόμουνα με την μαμά μου και τον μπαμπά μου (η αδερφή μου όχι) κι όταν πέθανε ο μπαμπάς μου συνέχισα να κοιμάμαι με την μαμά μου μέχρι τα 14 μου...μετά την εγκατέλειψα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα ανασφάλειας...τελοσπάντων αυτά!

Το θέμα είναι ότι στεναχωρέθηκα πάρα πολύ που η Ντίνα έφυγε από το φόρουμ! :cry:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...