Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμεις ξυπνησαμε αργα μετα το χτεσινο ξενυχτι και βγηκαμε για καφε.

Α μιλησα και με τη Γιοβαννα ενω ημουν εξω η οποια δεν εχει ιντερνετ και ηθελε να ενημερωθει για τις εγκυουλες μας και πριν λιγο φαγαμε.

Λεμε να τον κρατησουμε ξυπνιο το μεσημερι και να βρεθουμε κατευθειαν με φιλους σε λιγακι για να κοιμηθει νωρις το βραδυ.Εχουμε και δουλεια και σχολειο αυριο.

Αχ ατιμη Δευτερα...

Φιλακι νομιζω εσυ ρωτησες...ναι κρατηθηκε μια χαρα ο μικρος εχθες γιατι τον αφησα να κοιμηθει λιγο παραπανω το μεσημερι και επιπλεον ειχε και παρεα αλλα παιδακια εκει και νομιζω διασκεδασαμε ολοι αρκετα και δε θελησα να του την σπασω και να φυγουμε.Επαιζαν πολυ ομορφα και εσβησαν την τουρτιτσα του φιλου μας ολα μαζι(τα γνωριζει τα παιδακια και το περιμενε.Τον ρωτησα αν ηθελε να μεινει στη γιαγια και ηταν ανενδοτος..αρχισε να κλαιει).

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μου εστειλε φωτο η Ηλιανα δειτε τους ειναι κουκλος ο μικρος!!!!

μην την κανετε παραθεση θα την σβησω σε λιγο!!!

ρε βατραχι ποσο την αφησες???

δεν την προλαβα :(

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ειλικρινα δεν ξερω καμια αλλη μανα να ασχολειται τοσο οσο εμεις εδω με πανες πιπιλες και μπιμπερο.η καθημερινη επαφη μας,μας κανει να επηρεαζομαστε και να δοκιμαζουμε τι εχει κανει η αλλη μανα στο παιδι της ωστε να το προσπαθησουμε και εμεις.δεν ξερω εγω προσωπικα κανενα παιδακι στην ηλικια των δικων μας στο εκτος φορουμ κοσμο να εχει κοψει πανα.γι'αυτο και λεω οτι επηρεαζομαστε.

σας το ειπα και σας το ξαναλεω οτι η δικια μου γνωμη ειναι να βλεπουμε τι θελει το παιδι μας και να προχωραμε συμφωνα με εκεινο.και οχι με το οτι ολοι τα εκοψαν,πρεπει και εμεις.το καθε παιδι ειναι διαφορετικο και η καθε μανα επισης.

ουτε εγω εκοψα την πιπιλα.και δεν εχω σκοπο.την θελει.την βοηθαει να κοιμηθει σχεδον παντα αμεσως και με βολευει αυτο.δεν εχω καμια ορεξη να στερησω απο το παιδι αυτη την ευχαριστηση (γιατι μονο αυτο προσφερει σε αυτη την ηλικια η πιπιλα)και εξαλλου το ειπα.με βολευει.την βαζω στο κρεββατι της δινω την πιπιλα την λεω καληνυχτα και γυρναω στο σαλονι.απλα προσπαθω να της την δινω μονο το βραδυ και στο αυτοκινητο(για να μην κανει εμετο)

απλα αν κατι το κοψει (οπως το μπιμπερο)δεν θελω να τα ξαναρχισει εκτος και παλι αν ειναι απαραιτητο για να νοιωσει εκεινο καλα,οπως της ιωαννας το παιδι που ξανα αρχισε την πιπιλα μετα το ατυχημα.καλα εκανε και ας την εκοβε οποτε μπορουσε παλι(νομιζω την εκοψε,αν δεν κανω λαθος)το παιδι υπεφερε και ηθελε αυτη την παρηγορια.

οποτε ας ληξει απο εδω και υστερα αυτη η παρεξηγηση και ας μην ξανα ασχοληθουμε με τετοια θεματα που ποτε δεν μας βγαινουν σε καλο.

μια νεα ζωη ηρθε σημερα στην παρεα μας,ας γινει και παλι μια νεα αρχη.

ελατε λοιπον ολες και πειτε πως περασατε σημερα.

εγω θα παω στον ανηψουλη μου να τον δω,

α και να σας πω κατι.με φαγατε με το βρακι την προηγουμενη βδομαδα.μου επεσε στο απο κατω μπαλκονι ενα βρακι και εγινε αφαντο.παντα οτι πεφτει το αφηνουμε στο ασανσερ και το παιρνει οποιος το εχασε.τωρα που ειναι το βρακι μου οεο???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Χαχαχα ρε Βικυ τα βρακια σου παντως ειναι παντα top θεμα συζητησης ....

(οντως ο Χρηστος μετα το νοσοκομειο ξαναξεκινησε την πιπιλα και την εκοψε ξανα τον Αυγουστο..ειναι αληθεια οτι την δωσαμε χωρις δευτερη σκεψη μιας και το παιδι ποναγε πολυ..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Το θεμα Βικυ τελικα δεν ειναι οι πιπιλες ή οι πανες.Εγω οποτε νιωθω την αναγκη να πω κατι πανω σε αυτο θα το λεω.Δεν βλεπω και το λογο να μην το κανω.

Ειναι θεμα της καθημερινοτητας μου αυτα.Εγω πασχισα πολυ καιρο για καποια πραγματα και με απασχολησαν αρκετα.Οποτε και ναι τα συζητησα οχι μια αλλα πολλες φορες.Λαθος μου?Ισως...δε θελω ομως να μιλαω περι ανεμων και υδατων εδω μεσα και τουλαχιστον οχι συνεχεια.

Ετσι ειμαι και για αυτο συμμετεχω.Εμαθα πολλα απο ολες σας και ελπιζω και τα γραφομενα μου να βοηθησαν καπου.Αλλα δε μπορω να τα θεωρω θεματα απαγορευμενα.

Καλως ή κακως αυτη ειναι πραγματικοτητα μας για την οποια συζηταμε σε αυτο το τοπικ.

Στην προκειμενη ενοχλουμαι απο συμπερασματα που βγαινουν απο το πουθενα ενω εχω καταθεσει ξεκαθαρα τις αποψεις μου για το θεμα πολλακις.

Και ναι και εγω εχω πει οτι ισως συντρεχουν και αλλοι λογοι για το αν ενα παιδι φοραει πανα στα 5 και εγω εχω πει οτι επηρεαζει την ψυχολογια του αυτο.Και εγω εχω πει οτι το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο.Και εγω εχω πει οτι ειναι και θεμα χειρισμων.Και εγω εχω πει πολλα αλλά τι να κανουμε αυτη ειναι η γνωμη μου.Ποτε δεν εχω πει σε καποια γιαιτ κανει ή δεν κανει κατι εκτος και ρωτησει ή εκφρασει εναν προβληματισμο και εκει κρινω σωστο να απαντησω διοτι για αυτο συμμετεχω.

Το θεμα ειναι ομως να μην βαζουμε λογια στο στομα του αλλου τη στιγμη που συζηταμε ενα παντελως δοαφορετικο θεμα(οπως προχθες ας πουμε με το σκηνικο που πραγματικα με στεναχωρησε και θελησα να το μοιραστω και φυσικα ναι ,το μετεφερα με τα δικα μου ματια και στα δικα μου ματια ενα διχρονο με πιπιλα αγκαλια μεσα στον παιδοτοπο που παει για να παιξει και θελει να παιξει, ειναι λαθος.Οχι του παιδιου φυσικα.Λαθος μου που το ειπα οπως το βιωσα.) .Και η Γιοβαννα μου ειπε τη γνωμη της,τις προαλλες για τα δωρα που αγοραζω στον μικρο και δεν θιχτηκα καθολου.Εγραψα το σεντονι μου εξεθεσα τις αποψεις μου κρατησα και τη παρατηρηση της στο μυαλο μου για να σκεφτω πως θα πραξω σε επομενη φορα που θα θελησω να παρω κατι και τελος.

Ας ειμαστε λιγο πιο ξεκαθαροι και ειλικρινης ,αυτο και τιποτα αλλο απο εμενα.Ειπα παρα πολλα και δε χρειαζοταν .Νομιζα πως με ξερετε,εχω αναλυσει πολλακις τη σκεψη μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννακι πες μου λιγο εχεις αγορασει ποτε μπουκαλι μεγαλο ορο?

Μου ειπαν οτι συμφερει και λεω να το δοκιμασω γιατι θα φαληρισουμε οικονομικα με το Physiomer που βαζω πρωι βραδυ προληπτικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι ριτακι μου σε ξερω,ξερω την σκεψη σου,ηθελες απλα να μεταφερεις αυτο που ειδες,απλα αν εγω ας πουμε δεν σε ηξερα μπορει και να με πηραζε ο τροπος που ειπες οτι εχει το διχρονο με την πιπιλα.στα δικα σου ματια αυτο δεν ειναι σωστο(εστω και απο την πλευρα της μανας)στα δικα μου περναει απαρατηρητο,σε καποιας αλλης ομως τα αυτι ακουγεται προσβλητικο.αυτο ακριβως ειναι.δεν ειναι καμια μας ιδια με αλλη οπως και κανενα παιδι.

το θεμα σου ομως δεν ηταν η πιπιλα στο παιδι αλλα η συμπεριφορα της μανας αυτης.αυτο το καταλαβαινω εγω και αν τοτε σου ειχα απαντησει θα σχολιαζα μονο αυτο.απλα η συζητηση σας επεκταθηκε και γυρω απο την πιπιλα.και ισως εκει να εγινε το λαθος.

εισαι η καλυτερη μανουλα για τον γρηγορη οπως και η ιωαννα για τον χρηστο,η νατασα για τον σωτο,η πετρουλα για τον ανασταση,η αρμα για την ευα και οπως ολες μας για τα παιδια μας.

αυτα για την ωρα γιατι με περιμενει το μπανιο μου και ο ανηψιος.στην πορτα θα ειναι το λεχουδι και θα φωναζει θεια θεια!!!

Εχω μεγαλα μπουκαλια ορο αλλα τελικως δεν τα χρησιμποιησαμε σαν ορο για μυτουλα παρα μονο για καθαρισμο μετα το νοσοκομειο για τον Χρηστο ..το σκεπτικο μου ειναι το εξης ...Αμα ανοιχτει ο ορος και μπει αερας λειτουργει σαν το νερο παυει να ειναι καθαρος αυτουσιος φυσιολογικος ορος ..

Δλδ απο το ανοιγμα του πρεπει ουσιαστικα να καταναλωθει σε 24 ωρες..

Επισης καλο ειναι αν το παιδι ειναι καλα να του βαζεις μονο μια φορα το βραδυ μετα το μπανιο που ειναι ουτως ή αλλως η μυτη υγρη..

το συζητουσα με τον ωρυλα και μου ειπε οτι καλο ειναι χωρις λογο να μην κανουμε περιττη χρηση να μπορει η μυτη να διατηρει το υγρο περιβαλλον της...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ναι ριτακι μου σε ξερω,ξερω την σκεψη σου,ηθελες απλα να μεταφερεις αυτο που ειδες,απλα αν εγω ας πουμε δεν σε ηξερα μπορει και να με πηραζε ο τροπος που ειπες οτι εχει το διχρονο με την πιπιλα.στα δικα σου ματια αυτο δεν ειναι σωστο(εστω και απο την πλευρα της μανας)στα δικα μου περναει απαρατηρητο,σε καποιας αλλης ομως τα αυτι ακουγεται προσβλητικο.αυτο ακριβως ειναι.δεν ειναι καμια μας ιδια με αλλη οπως και κανενα παιδι.

Πολυ σωστα συμφωνω απολυτα.Εγω το μονο που ζητησα ηταν να ειμαστε ξεκαθαροι και να μην πηγαινουμε γυρω γυρω.Αν ηταν προσβλητικο για καποια θα ηθελα να μου το πει ευθεως να μου εξηγησει γιατι ηταν προσβλητικο και να εξηγησω γιατι το ειπα.Διαλογος φιλεναδα,τιποτα παραπανω.

Αγνοειται το βρακι ε?χαχα!

Δεν το εχει η μοιρα του να μπει σε συρταρι.:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εχω μεγαλα μπουκαλια ορο αλλα τελικως δεν τα χρησιμποιησαμε σαν ορο για μυτουλα παρα μονο για καθαρισμο μετα το νοσοκομειο για τον Χρηστο ..το σκεπτικο μου ειναι το εξης ...Αμα ανοιχτει ο ορος και μπει αερας λειτουργει σαν το νερο παυει να ειναι καθαρος αυτουσιος φυσιολογικος ορος ..

Δλδ απο το ανοιγμα του πρεπει ουσιαστικα να καταναλωθει σε 24 ωρες..

Επισης καλο ειναι αν το παιδι ειναι καλα να του βαζεις μονο μια φορα το βραδυ μετα το μπανιο που ειναι ουτως ή αλλως η μυτη υγρη..

το συζητουσα με τον ωρυλα και μου ειπε οτι καλο ειναι χωρις λογο να μην κανουμε περιττη χρηση να μπορει η μυτη να διατηρει το υγρο περιβαλλον της...

Ναι αυτο μου εχει πει και εμενα....αλλα μου εχει πει πρωι βραδυ...λες να βαζω μονο βραδυ ε?Ναι ισως...καλυτερα.

Γισ τον ορο μου εχουν πει οτι αγοραζουν μικρα μπουκαλακια οχι αυτο το μεγαλο αλλα λιγο μικροτερα και τα αφηνουν πανω ταπωμενα με τη συριγγα....

για αυτο ρωτησα για να δω αν ειναι σωστο και εξακολουθει να ειναι αποστειρωμενος ο ορος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αν διαβασεις απο εξω θα δεις οτι ο ορος μετα απο 24 ωρες απο το ανοιγμα πρεπει να πετιεται ...και οσο να βαλεις την συριγγα απο πανω και παλι ο ορος εχει ανοικτει ..Κατ' εμε εφοσον το παιδι δεν ειναι κρυωμενο μια φορα το βραδυ ειναι αρκετο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

γεια σας μανουλες!!!τι κανετε?τι κανουν τα παιδακια σας?

εμεις πηγαμε εκδρομουλα σημερα και ηταν υπεροχα.καθησαμε για καφεδακι στον αγιο με φιλους μας και μετα πηγαμε για φαγητο σε ενα λιμανακι!

ξερω θα με κραξετε που τοσο καιρο εκραζα εγω το νησι ,εχετε δικιο.ειναι πανεμορφα ,αλλα ξερετε τους λογους που καμια φορα ειμαι σε απογνωση.

ωρες ωρες νιωθω αχαριστη αλλα ενταξει μωρε..ανθρωπος ειμαι κι εγω με αισθηματα και απελπιζομαι.....

σας αναψα και κερακια στον αγιο και ανψα και για το νεο μελος στο καφε μας!

την φωτογραφια δεν την ειδα αλλα φανταζομαι θα ειναι ενα μικρο μικρο σπουργιτακι.

ωρες ωρες ζηλευω αλλα μετα επανερχομαι παλι στην πραγματικοτητα.

λοιπον χθες και η κορουλα μου εκανε εμετο και ειχαμε ανστατωθει λιγακι γιατι ελεγε οτι της πονα το αυτι.ευτυχως κοιμηθηκε καλα χωρις πυρετο και σημερα ηταν μια χαρα εκτος απο ενα μπουκωματακι.

πετρουλα περαστικα κουκλα μου.να προσεχεις βρε κοριτσι μου.εβαλες κατι στο γονατο σου?

βατραχινα μου δουλευεις?δεν το ξερα......πως τ καταφερνεις βρε θηριο?

ιωαννα πως ειναι το νινακι?θυμισε μου?γιος παλι?????

αρμα χαιρομαι που ολα πανε καλα με την εγκυμοσυνη.και ολα τελεια θα πανε!!

σαρδελινα ο αστερης ειναι καλα?

υπολοιπες πως ειστε???

κοριτσια νομιζω οτι το θεμα που εγινε η παρεξηγηση δεν ειναι οι πιπιλες,πανες,μπιμπερο.εξαλου η καθε μια γραφει αυτα που τηνενδιαφερουν.

δεν μπορει κανεννας να το απαγορεψει αυτο.αν ενοχλειτε καποια δεν φταιει η αλλη (μανουλα) που το γραφει.

εγω νομιζω οτι ευθυνεται λιγακι και ο γραπτος λογος.αλλιως βιωνουμε και βλεπουμε καποιες καταστασεις και αλλιως τα εξηγουμε γιατι πως να το κανουμε υπαρχουν διαφορες.

εγω εχω την αισθηση για τον εαυτο μου οτι πολλες φορες απο το αγχος μου και την γρηγοραδα μου γραφω αλα νταλα και ετσι ειμαι και στον προφορικο λογο.εχω παρεξηγηθει ουκ ολιγες φορες που αλλα λεω και αλλα κατανοουν οι αλλοι ισως γιατι εγω δεν δινω να τα καταλαβουν.

τεσπα νομιζω οτι για χαζα πραγματα παρεξηγηθηκατε,γιατι εγω ρε κοριτσια τι να πω?

το λεω και το ξαναλεω και οχι για να θιξω καμια αλλα ειναι αληθεια!

αν παρω απο το φαντασμα που ποσες φορες μου ειχε επιτεθει και δημιουργησει προβληματα κλπ κλπ.

1654096yn4fep17z7.gif

εισαι η καλυτερη μανουλα για τον γρηγορη οπως και η ιωαννα για τον χρηστο,η νατασα για τον σωτο,η πετρουλα για τον ανασταση,η αρμα για την ευα και οπως ολες μας για τα παιδια μας.

/QUOTE]

εμενα γιατι δεν με ειπες οτι ειμαι η καλυτερη μανουλα για την μικρη μου?εεεεε???????

αρε βικυ με τα βρακια σου!!!!προσεξε μην σε ερωτευτει κανεις και σε κυνηγα!!!χαχαχαχα

περα απο την πλακα συμφωνω με οσα ειπες!!

Πολυ σωστα συμφωνω απολυτα.Εγω το μονο που ζητησα ηταν να ειμαστε ξεκαθαροι και να μην πηγαινουμε γυρω γυρω.Αν ηταν προσβλητικο για καποια θα ηθελα να μου το πει ευθεως να μου εξηγησει γιατι ηταν προσβλητικο και να εξηγησω γιατι το ειπα.Διαλογος φιλεναδα,τιποτα παραπανω.

Αγνοειται το βρακι ε?χαχα!

Δεν το εχει η μοιρα του να μπει σε συρταρι.:tongue:

εγω να σου πω ξεκαθαρα την αληθεια ουτε καν το παρατηρησα .αλλα αν ημασταν μαζι και το ελεγες πχ μειονεκτικα ισως και να με πειραζε.δεν ξερω νομιζω οτι ολα παιζουν ρολο απο τον τροπο που το αναφερει καποιος.

απλα μην νιωθεις ασχημα που το αναφερες.δεν εγινε και τιποτα!

αν διαβασεις απο εξω θα δεις οτι ο ορος μετα απο 24 ωρες απο το ανοιγμα πρεπει να πετιεται ...και οσο να βαλεις την συριγγα απο πανω και παλι ο ορος εχει ανοικτει ..Κατ' εμε εφοσον το παιδι δεν ειναι κρυωμενο μια φορα το βραδυ ειναι αρκετο ..

σοβαρα?γιατι καλε?

εγω τον εχω καιρο.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...