Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαράκι μου ελπίζω να τα είπες και να ξελάφρωσες και να νιώθεις καλύτερα.

Εγώ επειδή δεν πήρα καθόλου μέρος στην όλη συζήτηση και δεν διάβασα και τίποτε δεν ξέρω τι γίνεται τελικά. ίσως θα έπρεπε να καθίσω να τα διαβάσω όλα για να πω κάτι πάνω σ΄αυτό.

Βλέπω ότι η κόντρα είναι μεγάλη και βλέπω πως αυτήν την φορά κάποιες κοπέλες ένιωσαν πολύ άσχημα. Τώρα το αν μιλούσατε γενικά ή όχι δεν το ξέρω μιάς και δεν διάβασα, ξαναλέω.

Η καθεμιά έχει την άποψή της για πάνες, πιπίλες, μπιμπερό κτλ. κι εμένα ο γιος μου τα έχει κόψει όλα από αρκετά μικρός, αλλά δεν επιβλήθηκα φυσικά. Τον άφησα να με οδηγήσει όπως λέει το Μαράκι. Τον έβαλα μιά φορά στο γιογιό, κάθισε, έκανε τι ήταν να κάνει και τέλος. Σε μία βδομάδα είχε καθαρίσει και πλέον φοράει μόνο για ύπνο την πάνα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι κατακρίνω καμιά άλλη μανούλα κι ότι η κάθε μαμά και το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και ωραίο είναι το παιδί να τα κάνει όλα όταν νιώσει έτοιμο. Την πιπίλα την κόψαμε σε μία μέρα και το μπιμπερό επίσης...χωρίς φωνές χωρίς κλάμματα. Ε, και; Τί έγινε; Κι αν δεν τα έκοβε δεν θα τρελλαίνομουν κιόλας...το έκανε από μόνος του! Αυτάαααααααααααααααααα...είπα κι εγώ κάτι για να μην λέτε ότι δεν λέω :mrgreen: ...εκτός θέματος πάντα εγώ, αλλά τί πειράζει;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι ....δεν επρεπε να το παρω προσωπικα?

Για διαβασε λιγο καλυτερα

Εγώ μια χαρά διαβάζω..και επιμένω..

φτανει βρε μην ασχολειστε αλλο με τις κακιουλες. Ειμαστε τοσο ξεχωριστες ολες εδω , που ειναι λογικο να μη συμφωνουμε σε καποια πραγματα. Καθε μανουλα ειναι ξεχωριστη. Απλα καλο θα ητανε να μη προσπαθουμε να θεωρουμε αυτο που κανουν τα παιδακια μας το σωστό. Και να σας πω και κατι αλλο;;; Εμενα ο Παναγιωτης που εκοψε τελευταιος τα αλεσμενα, που φοραει ακομα πιπίλα και πάνα τι πρεπει να κάνω;;;;;;;

Δεν βλέπω υπονοούμενο προς εσένα..Μετά από αυτό δεν βρήκα λόγω να απαντήσεις αυτό

Να βρε πικουλινα...αυτο ειναι που με ενοχλει ειλικρινα...

Δεν ειπαμε οτι κατι πρεπει να κανεις ή να μην κανεις.

Ο καθενας μας λεει τις εμπειριες του.Λεμε τι κανουμε εμεις, ο καθενας προσωπικα και τι θεωρουμε εμεις σωστο...

Δεν καταλαβαινω κιολας γιατι πρεπει να σημαινει κατι παραπανω αυτο...

Σορρυ κιολας αλλα αυτο ειναι που με τσαντιζει.Δηλαδη καθε φορα που λεμε κατι νομιζουμε οτι ειναι το σωστο?

Ωραια αντε ναι και λογικα το νομιζουμε, σε τι ενοχλει τους υπολοιπους?Αν ο καθενας νιωθει καλα με αυτο που κανει, τοτε δεν εχει να αγχωνεται για τιποτα.

Εμπειριες ανταλασσουμε ...να μη λεμε τιποτα? οκ.Εμεις τη βγαλαμε και την πανα και την πιπιλα και σχολειο προσαρμοστηκαμε και μιλησαμε και περπατησαμε αρα να μη συζηταμε.

Οκ.

Μετά σου είπε κι εκείνη τι την πείραξε...Για την Ντίνα δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα άλλο, δεν είναι εδώ και το πιο πιθανό είναι να μην ξαναρθει κιόλας οπότε το αφήνω στην άκρη. Απλά όφειλα επειδή πάντα το κάνω για ανθρώπους που γνωρίζω(όπως το έκανα και για σενα στο παρελθόν) να πω την γνώμη μου και να την υπερασπιστώ εφόσον θεωρώ ότι αδικήθηκε. Αν πάλι έβλεπα άδικο, πάλι θα το ελεγα..

Και ξερεις ποιο ειναι το θεμα.Οτι εγω εδω μεσα καθομαι και γραφω πραγματα και πραγματα.Λεπτομερειες της ζωης μου,σκηνικα που βλεπω,πραγματα που ακουω και τα σχολιαζω δημοσια.Σε δημοσιο φορουμ ουτε σε πμ ουτε σε τηλεφωνα.

Λαθος μου τελικα γιατι δεν προστατευομαι .Θα ηταν πολυ καλυτερο να μπαινω μεσα και να κανω την κριτικη μου στις υπολοιπες για αυτα που ειπαν.

Ολα εδω ειναι γραμμενα.Ανατρεξτε ξανα στα γραφομενα μου pls.

Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λες..

Για το σκηνικο στον παιδοτοπο ...ειλικρινα μετανιωσα και που το μοιραστηκα τελικα...

Λυπαμαι πολυ....

Εγω μιλουσα για μια συγκεκριμενη κατασταση και εσεις το γυρισατε παλι στον εαυτο σας.

Λυπαμαι...λυπαμαι αν βλεπεται υποννοουμενα και εχθρους εκει που δεν υπαρχουν.

Αληθεια αραγε καταλαβε και καμμια αλλη οτι μοιραστηκα μαζι σας μια προσωπικη μου στιγμη στον παιδοτοπο με το παιδι μου για να κανω κριτικη σε εσας?

Αν ναι ζητω συγνωμη ειλικρινα.Στεναχωριεμαι διοτι δεν ηταν αυτη η προθεση μου...

Νομίζω πως το σκηνικό με τον παιδότοπο όλες το σχολίασαν, όλες σου είπαμε ότι έκανες το σωστό, όλες είπαμε ότι η άλλη μάνα ήταν λάθος. Νομίζω ότι εσύ βλέπεις εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν...

Μετά λοιπόν από αυτό, η Ντίνα πήρε μία φράση σου από εκεί που φάνηκε ''κάπως'' και εγώ διαβάζοντάς την ξανά συμφώνησα ότι όντως ήταν ''κάπως''. Δεν έχει να κάνει με το σκηνικό, εκεί όλες σε υποστηρίξαμε γιατί όλες πιστεύουμε ότι είχες δίκιο..Δεν χρειάζεται να μας πει η Νατάσα για να μας πείσει. Αν δεν σε πιστεύαμε δεν θα το σχολιάζαμε κιόλας..

Τι να σου απαντησω βρε Μαρια.Μιλησα για τη συγκεκριμενη μανα που εφερε το παιδι της σε παιδοτοπο και το ειχε αγκαλια ,δεν το αφηνε να παιξει και οταν το αφηνε κατω ηταν στα οπλα να πλακωθει με τις αλλες μαναδες.

Βλεπεις ομοιοτητα με τον εαυτο σου?

Αν ναι σου ζητω συγνωμη.

Σου έχω απαντήσει πιο πάνω, ήμουν η μανα που ναι ήμουν πίσω από το παιδί και που ποτέ όμως δεν θα τσακωνόμουν ή δεν θα μαλωνα ένα ξένο παιδί. Με μαμά ίσως να τσακωνόμουν κι εγώ, δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο, δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά.

Σχολιασα το γεγονος και τιποτα παραπανω.Τελεια και παυλα.Δεν σχολιασα τιποτα αλλο ουτε αφησα υποννουμενα για καμμια.

Μακάρι να είναι έτσι...

Είμαι σίγουρη ότι ούτε εγώ σε πείθω και ότι και να σου πω δεν πρόκειτε να σε πείσω..οπότε εγώ το τελειώνω εδώ. Σου είπα τι με πείραξε, ένιωσα ότι το έβγαλα από μέσα μου και ξελάφρωσα, νιώθω πολύ καλά απέναντί σου(γιατί δεν είσαι απλά μια κοπέλα που μιλάμε στο φόρουμ, μ'έχεις στηρίξει πολλάκις και δεν το ξεχνώ..) γι'αυτό και κάθισα και έγραψα και δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπερα!!!!!!

Αχ τι υπεροχη μερα εχει σήμερα...πηγαμε με τον Χρηστακο ,τον Σωτηρη και την μαμα του παιδοτοπο περασαμε υπεροχα χωρις να κυνηγαμε πιτσιρικα γυρισαμε φαγαμε και ο μικρος μου τωρα κοιμαται!!!

Για την διαφωνια που εχει δημιουργηθει θελω να μην αναλωθω αλλο σε αυτο το θεμα..

Ηλιαννα μου να σου ζησει το αγορακι σου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αρμα και παλι πολυχρονη!πως ειναι το νινακι?

Ευχαριστώ Λαζαρένια μου! Το νινάκι ελπίζω να είναι καλα..έχω αρκετά πονάκια ακόμα..

Μαράκι μου ελπίζω να τα είπες και να ξελάφρωσες και να νιώθεις καλύτερα

Ναι! Νιώθω πολύ καλύτερα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

φτανει βρε μην ασχολειστε αλλο με τις κακιουλες. Ειμαστε τοσο ξεχωριστες ολες εδω , που ειναι λογικο να μη συμφωνουμε σε καποια πραγματα. Καθε μανουλα ειναι ξεχωριστη. Απλα καλο θα ητανε να μη προσπαθουμε να θεωρουμε αυτο που κανουν τα παιδακια μας το σωστό. Και να σας πω και κατι αλλο;;; Εμενα ο Παναγιωτης που εκοψε τελευταιος τα αλεσμενα, που φοραει ακομα πιπίλα και πάνα τι πρεπει να κάνω;;;;;;;
Δεν βλέπω υπονοούμενο προς εσένα..Μετά από αυτό δεν βρήκα λόγω να απαντήσεις αυτό

Της απαντησα γιατι μας απευνθυνθηκε και εβαλε και 7 ερωτηματικα.

Αρα ηθελε απαντηση και εγω συνηθιζω να απανταω σε καποιον οταν λαμβανω μερος σε μια συζητηση.Παλι το ιδιο θα απαντουσα οποια και να το ελεγε αυτο.

Μακάρι να είναι έτσι...

Συνεχιζεις και αμφιβαλεις...ενω καθησα και εξηγησα για πιο λογο εγραψα για τον παιδοτοπο και την πιπιλα...

Δεν μας λες ομως τι πιστευεις...εξηγηστε μου επιτελους γιατι το ειδατε ''καπως'' και πως για να καταλαβουμε.

Οτι δλδ σχολιασα το διχρονο με την πιπιλα στον παιδοτοπο για να θιξω το δικο σου παιδι που εχει πιπιλα ή οποιοδηποτε αλλο ?

Μιλησα για ενα συγκεκριμενο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ γεγονος!ΤΕΛΕΙΑ.

Λυπαμαι...ειλικρινα λυπαμαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου είναι κρίμα.........

Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός, αλλά είναι πολύ κρίμα όλο αυτό που γίνεται και δεν καταλαβαίνω από πού ξεκίνησε το όλο θέμα.

Είμαστε μια όμορφη παρέα, ανά διαστήματα βγαίνουμε και τα λέμε, παίζουν τα παιδάκια μας, κάποιοι κάνουν και ταξιδάκια για να μπορέσουν να συναντήσουν τις υπόλοιπες και είναι πολύ πολύ ευχάριστο όλο αυτό.

Δεν είναι άδικο να καταστέφουμε αυτή την τόσο γλυκιά ατμόσφαιρα?

Θα τα θυμόμαστε σε λίγο καιρό και θα αναρωτιόμαστε το λόγο, αλλά θα έχουμε χάσει πολλές όμορφες στιγμές.

Σκεφτείτε το λίγο pls.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι προστεθηκε ακομη ενας πόνος στο γόνατο ειμαι στα ίδια...Επεσα χτες ρε κορίτσια..μολις φυγαμε απο τα γενεθλια και πήγαμε στο cosmos, μολις κατεβηκα απο το αυτοκινητο και εκανα 4 βηματα δεν ειδα το πεζούλι και σωριαστηκα..ευτυχως προλαβα και στηριχτηκα στο γονατο το οποίο τωρα ειναι μαυρο..

αχ βρε κουκλα μου στα καλα καθουμενα ευτυχως δεν χτυπησες την κοιλιτσα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ουφ νομιζω οτι ο Τιμος ηταν λιγο ζεστος πριν πεσει για υπνο και γενικα ειχε πολλη γκρινια για να δουμε δεν εχει μηνα που ηταν αρρωστος ευχομαι να μην ανεβασει παλι πυρετο γιατι πολυ στραβα μας μπηκε ο χειμωνας!

το κακο ειναι οτι σε λιγο πρεπει να φυγω για δουλεια και θα επιστρεψω το βραδακι δεν θα ειμαι εδω οταν ξυπνησει ουφ ουφ να σκασω ειμαι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Περαστικα βατραχακι.Μπηκε πλεον ο Χειμωνας ελπιζω οχι για τα καλα.Εχθες ντυθηκαμε με φορμιτσες και μπουφανακια.Θα τα εχουμε αυτα και ελπιζω να ειναι ανωδυνα για ολους μας.

Βρε Πετρουλα τωρα το διαβασα...πω πω χτυπησες πολυ?Φανταζομαι την ταραχη σου.Βαλε λιγο παγο εστω και σημερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...