Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααααα!!!

επιτέλους ήρθαν και τα καλά νέα!!!!!1

Ηλιάνα μου να σας ζήσει να είναι γερός τυχερός και ότι άλλο επιθυμείτε!:-D

Πολλά φιλιά και καλή ανάρρωση...

Πετρούλα το λέγαν και οι αρχαίοι...συν Αθηνά και χείρα κίνει!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμείς την κοπανάμε, θα πάμε στη μαμά μου για φαγητό, οπότε τα λέμε το απόγευμα! Φιλιά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

να μας ζησει το νεο μελος του καφε μας!!!!

πριν λιγο μιλησα με την Ηλιανα ολα πηγαν καλα ειχε παρα πολυ δυσκολη γεννα ζοριστηκε πολυ αλλα ολα καλα ο μικρος ειναι τελειος δεν θα μπει καθολου θερμοκοιτιδα τον εχει μαζι της και θηλαζουν θα μου στειλει αργοτερα φωτο θα σας βαλω να τους δειτε!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Ηλιανα να σας ζησει το αγορακι σας!!!!!!!!!! Παντα γερο να ειναι!!!! Πολυ σας σκεφτομουν....

Τελικα με φτ γεννησε η Ηλιανα? Και το μωρο μπηκε τελικα θερμοκοιτιδα???

Αρμακι μου χρονια σου πολλα, εστω και καθυστερημενα! Να τα εκατοστησεις! Αληθεια επειδη ειμαι ληξιαρχειο, τα ποσα εκλεισες???:lol:

Οσο για την ιστορια που εγινε... Εγω θελω να πως πως με καλυψαν απολυτα η Ντελενη και η Ιωαννα! Επειδη ειμαστε ολες διαφορετικες, καλο ειναι να αφηνουμε πραγματα να πεσουν κατω και να μην ψειριζουμε τη μαιμου... Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω στη ζωη μου προσπαθω να το κανω παντα. Εχω φιλες καρδιακες και πολυ αγαπημενες. Η καθεμια εχει κι ενα ελαττωμα. Δεν το κοιταω, το αφηνω... Και προσπαθω να παιρνω μονο τα καλα! Και τελικα βγαινω παντα κερδισμενη γιατι αυτες οι φιλες μου ειναι παντα διπλα μου κι ας εχουμε διαφωνιες, κι ας μου τη σπανε ωρες ωρες! Αν κατσω να αναλωνομαι με το καθετι, θα καταληξω μονη μου.... Και οσο για τις πιπιλες και τις πανες... Κι εμενα με ενοχλει να βλεπω 2χρονα με μια πιπιλα κολλημενη στο στομα τους συνεχεια! Με ενοχλει να βλεπω τριχρονα με πανα και τετραχρονα στο καροτσι. Με ενοχλει να βλεπω πενταχρονα να πινουν ακομα με μπιμπερο... Δε λεω να τα κοψουμε ολα στον χρονο. Αυτο ειναι ενα αλλο ακρο. Αν καποια το πετυχει, μπραβο της ειλικρινα και σ'εκεινη και στο παιδι... Αλλα απο ενα σημειο και μετα, ειναι καλο και για το παιδι να εξελισεται! Να προχωραει και να κανει νεα επιτευγατα! Και αν το παιδι μου στα τρια φοραει ακομα πανα, ναι δε θα μου αρεσει, θα το θεωρησω δικη μου αποτυχια! Τι να λεμε τωρα??? Αυτα ειχα να πω κι ευχομαι το θεμα να ληξει εδω και να μην ξανανοιξουν οι ασκοι του Αιολου!

Φιλια πολλα και καλημερα!!!!

t7fQp3.png

Καλημερα!!

Πάει τελειωσε κι αυτη η περιπετεια με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο!!

Να ειναι γερό το νεο μελος του καφε μας και στα δικα μας οι υπόλοιπες!!!

Ηλιανα να σας ζησει το παιδακι σας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι προστεθηκε ακομη ενας πόνος στο γόνατο ειμαι στα ίδια...Επεσα χτες ρε κορίτσια..μολις φυγαμε απο τα γενεθλια και πήγαμε στο cosmos, μολις κατεβηκα απο το αυτοκινητο και εκανα 4 βηματα δεν ειδα το πεζούλι και σωριαστηκα..ευτυχως προλαβα και στηριχτηκα στο γονατο το οποίο τωρα ειναι μαυρο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Νατάσα μου έκλεισα τα 28!

Όσο για τα άλλα που έγραψες πάνω κάτω συμφωνώ κι εγώ όπως και με την Ελένη και την Ιωάννα. Όμως δεν μπορούμε να κολλάμε ''ταμπέλες'' γιατί δεν ξέρεις τι συμβαίνει και ένα 2χρονο έχει κολλημένη την πιπίλα συνέχεια στο στόμα(ναι, ούτε εμένα μ'αρέσει σαν εικόνα..), ή γιατί ένα 4χρονο έχει πάνα.Διάβασε το παράδειγαμ της Μαρίζας που την είχε μέχρι τα 6 το βράδυ.. Παίζουν πάρα πολύ παράγοντες, από αδιαφορία των γονιών μέχρι και ψυχολογικά του παιδιού. Μπορεί η μητέρα του 4χρονου που φοράει ακόμα πάνα να έχει προσπαθήσει πολύ περισσότερο από κάποια άλλη που το παιδί της δεν φοράει. Δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα.Τα παιδιά δεν είναι ρομπότ.Και να σου πω κάτι? Αν η Εύα δεν κόψει την πάνα στα 3 δεν θα το θεωρήσω δική μου αποτυχία, όπως και δεν θεωρώ δική μου επιτυχία όλα αυτά που κάνει η Εύα. Η Εύα έχει την δική της προσωπικότητα, είναι παιδί πλέον, έχει άποψη και εγώ και ο μπαμπάς της απλά τις δώσαμε βάσεις. Δεν την κάναμε εμείς αυτό που είναι. Και καμαρώνω όπως όλες οι μανούλες και προβληματίζομαι γιατί κλαίει και δεν θέλει να βάλει βρακί και για πολλά άλλα αλλά την αφήνω να με οδηγήσει..Και κάθε φορά μέχρι τώρα μου έχει αποδείξει ότι όταν είναι έτοιμη να κάνει κάτι θα το κάνει. Και ελπίζω κι αυτή τη φορά να με οδηγεί σωστά...

Εννοείτε πως ούτε στις μαμάδες που τα κόψανε νωρίς πρέπει να κολλάμε ταμπέλες, όλες χαρήκαμε και με τον Γρηγόρη αλλά και με όλα τα άλλα παιδάκια που κόψανε πάνες και πιπίλες γιατί πλέον τα έχουν κόψει πολλά. Αλίμονο!

Και δυο τελευταία πράγματα, να κλείσω εγώ από τη μεριά μου..

(Ρίτα σε εσένα αναφέρομαι) η μανα που περιγράφεις με το δίχρονο αγκαλιά αν εξαιρέσεις την πιπίλα μου θυμίζει πάρα πολύ εμένα 1-2 μήνες πριν. Και καθόλου κακό δεν το θεωρώ να είμαι πίσω από το παιδί μου στον παιδότοπο ή στις κούνιες και να το προστατεύω. Εννοείτε πως δεν θα μάλωνα ποτέ παιδάκι βέβαια.Τόσο υποτιμητικό δηλαδή το θεωρείς? Δεν νομίζω... Τώρα πια είναι τελείως διαφορετική, ξεθάρρεψε και άλλαξε. Ηρθε και η δική της η ώρα αρχίζει να προστατεύει μόνη της τον εαυτό της...Έτσι έπαψα κι εγώ όπου βλέπω ότι την παίρνει να είομαι από πίσω της...

Τέλος θεωρώ ότι η Ντίνα αδικηθηκε πάρα πολύ, να πω την αλήθεια αυτή η ''κόντρα'' με την Ρίτα ήταν το γεγονός που με στενοχώρεσε γιατί πραγματικά είναι ο τελευταίος άνθρωπος που ενδιαφέρεται για πάνες πιπίλες κλπ και θεωρώ ότι η φράση ''εγώ τι να κάνω που ο Πανούλης έκοψε τελευταίος τα αλεσμένα, φοράει πάνα και πιπίλα ακόμα?'' δεν περιέχει κανένα υπονοούμενο εναντίον σου Ρίτα. Άλλωστε πλέον δεν είναι μόνο ο Γρηγόρης που τα έχει κόψει, είναι κι άλλα παιδάκια οπότε δεν νομίζω ότι έπρεπε να το παρεις τόσο προσωπικά και το θεωρήσεις υπονοούμενο εναντίον σου.

Αυτά ήθελα να πω, δεν ήξερα τόσες μέρες πως να τα βάλω σε σειρά..Νατάσα σ'ευχαριστώ πολύ, με το ποστ σου με βοήθησες και πραγματιά ξαλάφρωσα!

Σας φιλώ όλες και ελπίζω να καταφέρω να ξαναγυρίσω στο καφέ μας όπως ήμουν και πριν...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!Εχουμε ευχαριστα βλεπω!!!

Μπραβο!!!Ηλιανα να σου ζησει εισαι θηριο τι να λεμε τωρα?

Εκανες τα αδυνατα δυνατα!Συγχαρητηρια να χαιρεσαι το θαυματακι σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

τελεια τα σημερινα νεα!

ανακουφιστηκα να σας πω την αληθεια!!!

ηλιανα να σου ζησει ο παιδαρος!παντα γερος να ειναι κουκλα μου !

με το καλο να γυρισετε σπιτι και να αγκαλιασει και τον αδερφουλη του!

αρμα και παλι πολυχρονη!πως ειναι το νινακι?

κοριτσια δεν σχολιαζω.φευγω για ταξιαρχη και θα σας αναψω κερακια.φυσικα και για το νεο μελος στο καφε μας!

σας φιλω.

1654096yn4fep17z7.gif

Τέλος θεωρώ ότι η Ντίνα αδικηθηκε πάρα πολύ, να πω την αλήθεια αυτή η ''κόντρα'' με την Ρίτα ήταν το γεγονός που με στενοχώρεσε γιατί πραγματικά είναι ο τελευταίος άνθρωπος που ενδιαφέρεται για πάνες πιπίλες κλπ και θεωρώ ότι η φράση ''εγώ τι να κάνω που ο Πανούλης έκοψε τελευταίος τα αλεσμένα, φοράει πάνα και πιπίλα ακόμα?'' δεν περιέχει κανένα υπονοούμενο εναντίον σου Ρίτα. Άλλωστε πλέον δεν είναι μόνο ο Γρηγόρης που τα έχει κόψει, είναι κι άλλα παιδάκια οπότε δεν νομίζω ότι έπρεπε να το παρεις τόσο προσωπικά και το θεωρήσεις υπονοούμενο εναντίον σου.

Μαρακι ....δεν επρεπε να το παρω προσωπικα?

Για διαβασε λιγο καλυτερα

φτανει βρε μην ασχολειστε αλλο με τις κακιουλες. Ειμαστε τοσο ξεχωριστες ολες εδω , που ειναι λογικο να μη συμφωνουμε σε καποια πραγματα. Καθε μανουλα ειναι ξεχωριστη. Απλα καλο θα ητανε να μη προσπαθουμε να θεωρουμε αυτο που κανουν τα παιδακια μας το σωστό. Και να σας πω και κατι αλλο;;; Εμενα ο Παναγιωτης που εκοψε τελευταιος τα αλεσμενα, που φοραει ακομα πιπίλα και πάνα τι πρεπει να κάνω;;;;;;;
ναι βρε Ριτα μου αλλα εσυ ήσουν που σχολιασες το 2χρονο που φοραγε πιπιλα. Δεν αισθανομαι καθολου μειονεκτικα για το παιδι μου. Απλα εχω αποφασισει να μη μπω στο τρυπακι του ποτε θα κοψει τη πιπιλα και την πανα. τελος παντων επειδη αισθανθηκα καπως με το σχολιασμο της πιπιλας και με το 4χρονο που φορουσε πανα γιαυτο το ειπα. Τελος το Θεμα εκει.

Δηλαδη σε ποια αλλη κοπελα αναφεροταν η Ντινα?

Αναφεροταν δλδ και σε αλλες ?Πετρουλα ενιωσες οτι αναφερεται σε σενα?

Βατραχακι?Παραδειγμα φερνω...

Αρα γενικευσε επικινδυνα.

Εγω παλι πιστευω Μαρια οτι θελησε να μας πει με πλαγιο τροπο τι την ενοχλησε.Ενω αν το ειχε πει ευθεως θα της απαντουσα και θα τελειωνε το θεμα.Μονο εγω το βλεπω αυτο?Εινα εμφανεσταστο.

Λοιπον η ντινα καθολου δεν αδικηθηκε.Ηθελε να πει κατι που ειχε μεσα της το ειπε οπως το ειπε τελοσπαντων και ελαβε τις απαντησεις της και τις ελαβε απο εμενα που θεωρω οτι αδικηθηκα.Οκ?

Και ξερεις ποιο ειναι το θεμα.Οτι εγω εδω μεσα καθομαι και γραφω πραγματα και πραγματα.Λεπτομερειες της ζωης μου,σκηνικα που βλεπω,πραγματα που ακουω και τα σχολιαζω δημοσια.Σε δημοσιο φορουμ ουτε σε πμ ουτε σε τηλεφωνα.

Λαθος μου τελικα γιατι δεν προστατευομαι .Θα ηταν πολυ καλυτερο να μπαινω μεσα και να κανω την κριτικη μου στις υπολοιπες για αυτα που ειπαν.

Ολα εδω ειναι γραμμενα.Ανατρεξτε ξανα στα γραφομενα μου pls.

Για το σκηνικο στον παιδοτοπο ...ειλικρινα μετανιωσα και που το μοιραστηκα τελικα...

Λυπαμαι πολυ....

Εγω μιλουσα για μια συγκεκριμενη κατασταση και εσεις το γυρισατε παλι στον εαυτο σας.

Λυπαμαι...λυπαμαι αν βλεπεται υποννοουμενα και εχθρους εκει που δεν υπαρχουν.

Αληθεια αραγε καταλαβε και καμμια αλλη οτι μοιραστηκα μαζι σας μια προσωπικη μου στιγμη στον παιδοτοπο με το παιδι μου για να κανω κριτικη σε εσας?

Αν ναι ζητω συγνωμη ειλικρινα.Στεναχωριεμαι διοτι δεν ηταν αυτη η προθεση μου...

Τι να σου απαντησω βρε Μαρια.Μιλησα για τη συγκεκριμενη μανα που εφερε το παιδι της σε παιδοτοπο και το ειχε αγκαλια ,δεν το αφηνε να παιξει και οταν το αφηνε κατω ηταν στα οπλα να πλακωθει με τις αλλες μαναδες.

Βλεπεις ομοιοτητα με τον εαυτο σου?

Αν ναι σου ζητω συγνωμη.

Σχολιασα το γεγονος και τιποτα παραπανω.Τελεια και παυλα.Δεν σχολιασα τιποτα αλλο ουτε αφησα υποννουμενα για καμμια.Συζητηση καναμε.Αλλα μαλλον τελικα πρεπει να την κοψουμε.

Μπορειτε να το δεχτειτε αυτο? ή καθε τι που λεω θα το ψειριζετε και θα βλεπετε υποννουμενα?

Λοπον και επειδη ειμαι σιγουρη οτι δε σας πειθω Νατασσακι κανε μου τη χαρη την αλλη φορα που θα ερθεις στον παιδοτοπο θυμισε μου να ρωτησουμε μαζι την υπευθυνη για το σκηνικο για να το πεις εσυ στα κοριτσια να πειστουν οτι δεν υποννοησα τιποτα.

Εχω να πω κι αλλα αλλα δε θα το κανω.

Θα ξαναθυμισω μονο για ποιο λογο συμμετεχω. θα τα βρειτε γραμμενα στη σελιδα 301 αυτου το υπεροχου τοπικ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...