Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα.

Δεν μπορώ να πιασω στο κινητό της Ηλιάνας.

Πήρα στο τηλ του νοσοκομείου.

Από τις 8 που την έχουν πάρει δεν έχει επιστρέψει ακόμα και κανείς δεν ξέρει κάτι.

Αλλά δεν της έβαλαν το βράδυ το υπόθετο για την πρόκληση πάντως.

Η ίδια υπολόγιζε καμιά 30αριά ώρες αν πήγαινε για ΦΤ, αλλά δεν ξέρω τίποτε παραπάνω.

Πάντως αν αποφασίσετε κάτι κι εγώ μέσα είμαι.

Να ευχαριστήσω και για τις ευχές σας για την επέτειο και για τον μικρό.

Φιλάκια σε όλες σας κορίτσια.

Α Ρίτα Δευτέρα έκλεισα ραντεβού για την ακτινογραφία, γιατί θέλει ο γιατρός να αποκλείσει το ενδεχόμενο βρογχοπνευμονίας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ναι βρε ελενιτσα μου και εγω σε ξεχασα.να ζησουν οι γονεις σου σαν τα ψηλα βουνα,παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι.

και εγω ειχα καει στο γκαζακι του καφε στον ωμο αλλα μεγαλη ημουν και εχω μια γραμμη τωρα.περαστικα του!!!

δεν καταλαβα τι σου ειπαν στο νοσοκομειο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ευχαριστώ Βικούλα μου.

Πήρα τηλ στο τηλέφωνο που είναι στο δωμάτιο της.

Απάντησε η "συγκάτοικος" και μου είπε ότι από τις 8 που την πήραν δεν έχει επιστρέψει και οι ίδιοι δεν ήξεραν και το επίθετο για να την αναζητήσουν. Ούτε κι εγώ το γνωρίζω δυστυχώς.

Αυτό. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, απλά ότι δεν ξεκίνησε η πρόκληση χτες το βράδυ.

Τι να πω. Ελπίζω να μάθουμε νέα σύντομα, γιατί πολύ ταλαιπωρία τόσες ώρες......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πήρα τηλ στο τηλέφωνο που είναι στο δωμάτιο της.

Απάντησε η "συγκάτοικος" και μου είπε ότι από τις 8 που την πήραν δεν έχει επιστρέψει και οι ίδιοι δεν ήξεραν και το επίθετο για να την αναζητήσουν.

Αφού έχουμε το τηλ. του δωματίου της, θα μπορέσουμε, λες, άραγε, να "ενοχλήσουμε" κι αργότερα; maeleni μου ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Θα ξαναπάρω εννοείται, αλλά φοβάμαι μην ενοχλήσω πάλι την ίδια κυρία :(

Μέχρι τι ώρα λέτε να μπορώ να πάρω?????

Πάντως κατά τα λεγόμενα της Ηλιάνας, στην γέννα του Λευτεράκη, 31 ώρες μου είπε ότι προσπαθούσε και άρα κάπου τόσο υπολόγιζε και για τώρα. Μακάρι να κάνει λάθος και σε λίγο να έχουμε νέα της.

Διαφημίσεις

μεχρι τις 9 πιστευω δεν ειναι προβλημα γιατι ειναι νοσοκομειο και συνηθως εχει κοσμο,ενω σε κλινικες χτυπανε ησυχαστηρια απο πιο νωρις.αυτο δεν το αντεχα καθολου κοριτσια.μολις τελειωνε το επισκεπτηριο ετρωγα,εφερναν την φωτεινη και μετα κατεβαινα κατω και πριν τις 12 δεν ανεβαινα.κοιμομουν κανα 2ωρο και μου την ξαναεφερναν και μετα το επαιρνα σερι ως τις 7 το πρωι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κορίτσια μου πήρα τηλ.

Δεν έχει επιστρέψει στο δωμάτιο.

Η άλλη κοπέλα μου είπε ότι οι μαίες δεν έχουν δικαίωαμα να της δώσουν πληροφορίες γιατί δεν ανήκει στους συγγενείς.

Στο κινητό πάλι δεν μπορώ να την πιάσω.

Αχ πολύ αγχώθηκα. Αρχισε και πονάει το κεφάλι μου!

Vatraxaki αν έχεις εσύ κανένα νεότερο πες μας. Εγώ πάντως δεν το βλέπω να ξανατηλεφωνώ αργότερα. Τη ζάλισα τη διπλανή λεχώνα!

ακόμη δεν έχουμε νέα ε; χμμμμμμμμμμμμμμμμμ....μαελενίτσα μου να μην ξαναπάρεις και ενοχλούμε την κοπέλα. Λεχώνα κι αυτή...θα μας πεί το βατραχάκι που ίσως την πιάσει στο τηλ ή έστω τον άντρα της!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ μπήκα να δω για την ηλιάνα... ελπίζω να είναι όλα καλά...

Βατραχάκι ελπίζω εσύ να μπορέσεις να τη βρεις...

όσο για τα υπόλοιπα τι να πω... εντάξει συμφωνώ με τη Μαρίζα, και η Ηλιάνα πολλές φορές ήταν αρκετά απότομη σε αυτά που ήθελε να πει απλά η συγκυρία ήταν λίγο κάπως για να ειπωθούν αυτά...

Γυναίκες είμαστε, ξέερουμε πως παέι η ιστορία...;););)

Ας τα αφήσουμε πίσω μας και πάμε γι άλλα :D:D:D:D, μικρότερη ήμουν πολύ παρεξηγιάρα και αρπαζόμουν πολύ εύκολα αλλά μετά κατάλαβα ότι για λεπτομέρειες έχανα και πολύτιμες στιγμές απο τη ζωή μου και πολύτιμους ανθρώπους και γι αυτό αποφάσισα να μην δίνω πολύ σημασία...:-D:grin::-D

Σήμερα έτρεχα όλη μέρα με υποχρεώσεις και δεν πήρα ανάσα, πριν λίγο γυρίσαμε και μέχρι να κάνουμε μπάνιο, γάλα κλπ ακόμα η αναστασία τραγουδάει:rolleyes::lol::lol::lol:

Καλό βράδυ κορίτσια, τα λέμε αύριο με τα ευχάριστα απο την Ηλιάνα, ελπίζω το κορίτσι μας να έχει εύκολο βράδυ!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μπηκα και εγω στα γρηγορα να μαθω νεα της Ηλιαννας αλλα απο οτι καταλαβα τιποτα ακομη...Ευχομαι να ειναι ολα καλα...Η Παναγιτσα μαζι της..

Οσο για ολα αυτα που διαδραματιστηκαν χθες ..

οπως και να το κανουμε ειμαστε μια μικρη κοινωνια και μαλιστα γυναικων ..διαφορετικες , απο αλλες πολεις με αλλη κουλτουρα διαφορετικεςς ιδιοσυγκρασιες ,χαρακτηρες...ειναι λογικο να υπαρχουν τσακωμοι , παραξηγησεις ,εντασεις οπως και γελια χαρες ..σημασια εχει να μην τους δινουμε περισσοτερη σημασια απο οσο πρεπει ..Δεν θελω να σχολιασω με ποιον συμφωνω και με ποιον οχι ..Απλα θα ηθελα να το αφησουμε πισω μας..

Αρμακι καλο μου χρονια πολλα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...