Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο Κωνσταντινος είναι μια χαρα απο τον βηχα και τις μυξουλες εδω και 2 μερες. Η μπουμπου μας καλά και αυτή μόνο που έχει τα ζόρια της με τα κακακια της. Χθες αντι να βάλω τα καλτσακια στα ποδια της τα έβαλα στα χέρια της...:oops: αχαχου πάει το έχασα... Αν μιλουσε θα έλεγε "πάει τα έχασε η μανα μου".

Χαχαχα!Βρε οργιο!Πολυ πλακα!Οσο για τα κακακια θα στρωσει μωρε σιγα σιγα...ειχε και οΚωνσταντινος θεμα?Δε θυμαμαι...

Χθες πηγα στο ΙΑΣΩ να δω τη φιλη μου που γέννησε. Πρόλαβα και τα μωράκια...αααααχ τί μικρουλικα που ήταν...με έπιασε κατι σαν νοσταλγία εκεί μέσα....Το μωράκι της φίλης μου έκλαιγε εκείνη την ωρα και μου ηρθε να το πάρω και να το θηλάσω:shock:, αυτο σκέφτηκα...Εχω σαλταρει νομίζω.

Ναι νομιζω πως εχεις σαλταρει...:tongue::tongue::tongue:

Εγω που πηγα σε μια φιλη της προαλλες και αρχισε η μικρη της να κλαιει πεινασμενη εψαχνα τη μαμα της να την ακουμπησω...:lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΛΑ ΡΙΤΑΑΑΑ το δωρο που σε προτεινε το βατραχακι ΜΗΝ ξεχασεις να το παρεις με καρτα αλλαγης....δεν ξερεις μηπως θελει να αλλαξη το χρωμα:wink:

παωωω παλι για δουλειες αμαν πια μα τι ξελογιαστρες ειστε απαπαπαπα:):)

Κοριτσάκια καλημέρα. Και ναι επιτέλους άλλη μέρα σήμερα.

Ευχαριστώ και για τις ευχές για τους γονείς μου.

Φύγαμε νωρίς, να τους αφήσουμε μόνους καλέ να ξαναπεράσουν τη πρώτη νύχτα γάμου :tongue::tongue:

Δυστυχώς ακόμα τίποτα για την Ηλιάνα κι από μένα. Αφησα ανοικτό το κινητό το βράδυ μήπως και πάρω μήνυμα, αλλά τίποτα.

Αχ παιδιά δε σας είπα, μέσα σε όλα δεν ήθελα να γράψω κάτι. Ο μικρός χτες το πρωί ακούμπησε στο γκαζάκι κι έκαψε 2 δαχτυλάκια. Οχι πάρα πολύ, ευτυχώς, αλλά έχει καλά σημαδάκια. Το θέμα μου είναι ότι δεν μου τηλεφώνησαν να μου το πουν οι παππούδες :mad::mad::mad: Γιατί μου λέει τι θα έκανες????

Τι να πω. Τώρα όλη την ώρα έρχεται και μου ζητάει να του φιλήσω τα δαχτυλάκια το γιαβρί μου.

Να χαιρεσαι τους δικους σου!Γεροι και δυνατοι παντα!

Οσο για το σκηνικο με το γκαζακι...αχ ανατριχιασα.

Ετσι καηκε ο Γρηγορης το καλοκαιρι στο ξενοδοχειο με τοστιερα στο χερακι του απο κατω στην ''παπια'' που λενε στο ψαχνο και εκανε ενα σημαδι....α πα πα..

Εγω εβαλα flamigel αλλα δεν ειδα και καμμια διαφορα...εφυγε σταδιακα το σημαδι απο μονο του.Να μου τον φιλησεις.

Οι παππουδες μωρε δεν ηθελαν να σε ανησυχησουν...λογικο το βρισκω.Οτι εγινε εγινε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ο καιρος χάλια, λέγαμε να πάμε σε ένα sports club για παιδάκια που είχα πάρει κουπούνι αλλά είμαι τόσοοοο κουρασμένη που θέλω να ξαναχωθώ κάτω από το σεντόνι!

Καλημέρα και καλό Σκ!

Για δωσε λεπτομερειες!!Τα ψαχνω κατι τετοια..ενα στον Αλιμο λες?

Εννοειται για βολτουλα με τα παιδια ειμαστε μεσα!!!!

Κηπο,μουσειο,θεατρο..ορειβασια :lol:..

Οτι να ναι...:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μαελενη μου ξεχασα:oops:...να τους χαιρεσε τους γονεις σου και να ζησουν ευτυχισμενη και να ειναι εως τα βαθια γεραματα μαζι:D

ενα φιλακι στα δαχτυλακια του γλυκουλη μας

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου. Σήμερα έχω ξεσπιτωθεί με το παιδί μου από το πρωί. Βάφει ο καλός μου το σαλόνι μας και μας έδιωξε.:D:D Αυτά που θα βρω όταν γυρίσω με ανυσηχούν.........:confused::confused: Για την ώρα είμαστε στο αδερφάκι μου. Κανένα νέο από την Ηλιάνα........;;;;;;

Μαελένη να χαίρεσαι του δικούς σου. Να είναι πάντα γεροί και να δουν πολλά, πολλά εγγόνια.

Μαράκι μου χρόνια σου πολλά και από εδώ.

Ρίτα ναι το βρεφικό τμήμα είναι πολύ ωραίο. Όχι ότι το παιδικό δεν είναι καλό, αλλά είναι συνηθισμένο.

Κορίτσια θέλετε να στείλουμε μια κάρτα στην Ηλιάνα με ευχές, τα ονόματά μας και ένα μικροδωράκι......παιχνίδι μάλλον για τον μπέμπη....;;; Για να ξεχάσει τα χθεσινά. Το αναλαμβάνω εγώ που έχω και τη δ/νση της. Το ξέρω ότι μέχρι στιγμλης δεν το κάναμε για καμιά δευτερομανούλα, αλλά επειδή χτες μάλλον πικράθηκε πολύ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα!!!!

Μαρία Χρόνια πολλαααααα!!! Με το καλό το μπεμπέ σας!!!!

Ελένη να τους χαίρεσαι και περαστικά στον Γρηγοράκη....

Γιοβάννα συμφωνώ και εγώ!!!!!

αν μιλήσει καμία με την Ηλιάνα να της δώσει τις ευχές μου και πολλά φιλια..

Κορίτσια τρέχω πανικόβλητη θα τα πούμε το βράδυ!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Kοριτσάκια μου, καλησπέρα, γύρισα από το καφεδάκι μου, χαλαρά κι ωραία ήταν. Έχω λίγη αγωνία για τη μαμαλευτερακι. Για δωράκι είμαι μέσα, και, Γιοβάνα, αν αναλάβεις να το οργανώσεις δώσε μας λεπτομέρειες για το κόστος κτλ. Αλλά, (θα πω κι εγώ το ΑΛΛΑ μου, δεν αντέχω, πόσο επίπεδο να δείξω πια!!!): πολύ παρεξηγησιάρα μας βγήκε, εκείνη ξέρει να τα χώνει και να λέει τις αλήθειες της, να μάθει να τα ακούει λοιπόν και για τον εαυτό της, χα, θα της τα πω ένα χεράκι, σε σωστότερο χρόνο βέβαια!!! Ουφ, το έριξα πολύ το επίπεδο μου, ελπίζω όχι, καλέ σας παρακαλώ μη με παρεξηγήσετε...!

Σας φιλώ, πάω να μαζέψω το αχούρι που μου έχει φτιάξει η Ναταλία, τί έχει κάνει πάλι Θε μου..., ζωή να έχει!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

πολύ παρεξηγησιάρα μας βγήκε, εκείνη ξέρει να τα χώνει και να λέει τις αλήθειες της, να μάθει να τα ακούει λοιπόν και για τον εαυτό της, χα, θα της τα πω ένα χεράκι, σε σωστότερο χρόνο βέβαια!!! Ουφ, το έριξα πολύ το επίπεδο μου, ελπίζω όχι, καλέ σας παρακαλώ μη με παρεξηγήσετε...!

!

Μα το είπα και εγώ ότι τις ''πατατούλες'' της της έχει κάνει, αλλά........λόγω της μέρας......νερό και αλάτι όλα. ΄Όλοι κάνουμε λάθη εξάλλου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Όντως, Γιοβάνα μου, λάθη κάνουμε όλοι, πόσω μάλλον να είσαι κι έγκυος, νααααα κάτι ορμόνες που στα κάνουν όλα άνω-κάτω, άντε, έχει τα ελαφρυντικά της κι ειδικά στην κατάσταση της. Χαζολογάς όμως βλέπω, ολόκληρο μηνιαίο πρόγραμμα σου έχω βάλει, περιμένω ενημέρωση για την πορεία των εργασιών σου, χαχαχαχα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπερα και απο μένα. Ελπίζω να προλάβω να γράψω κατι πρίν ξυπνησουν τα μωρά μου!

πολύ παρεξηγησιάρα μας βγήκε, εκείνη ξέρει να τα χώνει και να λέει τις αλήθειες της, να μάθει να τα ακούει λοιπόν και για τον εαυτό της, χα, θα της τα πω ένα χεράκι, σε σωστότερο χρόνο βέβαια!!! Ουφ, το έριξα πολύ το επίπεδο μου, ελπίζω όχι, καλέ σας παρακαλώ μη με παρεξηγήσετε...!

Ααααααα τώρα κατάλαβα τί έγινε...

Αντε καλε που έριξες το επιπεδο σου, ακόμα είσαι στον 2ο όταν θα φτάσεις υπογειο θα στο πούμε:mrgreen:.

Εχω διαβασει λιγο στα γρηγορα οπότε δεν ξερω για τι ακριβως συζητάμε. Αυτο που καταλαβα είναι οτι καποιες φορές "την λέμε" μεταξύ μας. Είπαμε, είμαστε καμιά 20αρια κοριτσάκια, δεν γινετε να συμφωνουμε σε όλα και κάποιες μερες όλο και κατι θα μας φταίει και θα μας ξεφυγει και καμια χοντραδα. Αυτο το τελευταίο το λέω για μενα:oops:. Sorry αν εχω στεναχωρέσει καμιά σας. Με έχετε βοηθησει πάρα πολύ όλες σας με τις εμπειρίες και τις συμβουλές σας.

giovanna μου και εγω μεσα είμαι για δωράκι. Πες μου μόνο πως θα σου στειλω τα λεφτα. Τί χρωμα θα το βάψει ο καλός σου?

Ρίτα μου ναι με τα κακακια είχε προβλημα και ο Κωνσταντίνος. Της μικρής της δίνω το frisolac comfort σε συνδιασμό με το frisolac το απλό και μαλλον πρεπει να βαλω παραπάνω μεζουρες απο το comfort (συμβουλες της dr.arma:wink:).

maeleni μου περαστικά του. Νομίζω λιγη flamigel ή bepanthol θα του κάνει καλό.

Νατασα μου μπραβο για την κοπελα. Ελπίζω να την συνηθησει γρηγορα ο Σωτος. Αλήθεια πώς είναι ο μικρός?

Δεν σας κρύβω ότι είμαι πααααααρα πολύ στενοχωρημένη, αυτή την μέρα δεν θα ήθελα να είχα αρνητικές σκέψεις στο μυαλό μου, αλλά επειδή είστε μέρος της ζωής μου δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου αυτά που ειπώθηκαν..

Μαράκι μου πάς καλά? Αν είναι δυνατό να κάθεσαι και να σκας για τετοια. Οτι και να λέμε πάλι εδω θα είμαστε και θα μιλάμε για τα παιδάκια μας για πολλα πολλα χρόνια ακόμα.:wink: Απόλαυσε τη κάθε μερα της εγκυμοσύνης σου και σήμερα ειδικά που είναι ακομα πιο ξεχωριστη!

Απ'οτι βλέπω δεν έχουμε ακομα κατι νεοτερο για την Ηλιάννα. Ευχομαι να είναι ολα καλα.

Σημερα είμασταν στο mall οι 4 μας και περάσαμε πολύ ωραια. Κάναμε και κατι λιγα ψώνια. Αλλά τα έφτυσα...Το βραδυ έχουμε να πάμε σε μια φιλη για ουζάκι και να παιξουν τα παιδια μας. Εχει κ αυτη 2 αγοράκια, το ενα 2 και το άλλο 3ων, χαμός θα γίνει πάλι!

και εγω ειμαι μεσα για οτι και να αποφασισετε.

αλλα ρε κοριτσια δεν αργησε παρα πολυ?ειχε πει οτι δεν θα ζοριστει και πολυ και αν χρειαστει θα μπει για καισαρικη,καλα θυμαμαι η οχι?να παρω το βατραχακι τηλ???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...