Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε;

εμεις ειχαμε ανυσηχο βραδυ ο μικρος κοιμηθηκε με τα χιλια ζορια στης 12 μολις τον εβαζα για υπνο σπαραζε στο κλαμα και μολις ερχοταν μαζι μας εξω ηταν μεσα στην τρελη χαρα!

Βατραχάκι τώρα που είσαι έγκυος πώς θα μεταφέρεις καλή μου τη λεκάνη με τα βρεγμένα από τον ένα χώρο στον άλλο?

Μαρινα μου με τον ιδιο τροπο που τα παω στο μπαλκονι :D

Κορίτσια σας κερνάω μια και το δεύτερο ονοματάκι της Φωτεινής είναι Άννα

1604067dqrnyzpv0t.gif

πολυχρονη να ειναι η Φωτεινουλα-Αννουλα μας!!!!

να την χαιρεστε και να την καμαρωσετε και νυφουλα!!!

Καλημερα!

Η εγχειρηση προχωραει ακομα δεν εχουμε κανενα νεο.. 6 ωρες θα κρατησει και 2 μερες μαλλον σε καταστολη στην εντατικη.

Δε προλαβα να σας διαβασω συγνωμη θα τα πουμε το μεσημερι

Φιλια

Ριτα μου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γιατι Βατραχακι είχατε ανησυχίες;;Κπ δοντακι βγαζετε και εσείς;;

Εμείς γυρίσαμε στις 11 απο την βαφτιστηρα μου, τον τάισα εκείνη την ώρα και κοιμηθηκε εως τις 9 το πρωί όταν τον ξυπνησε ο αντρας μου..

Βρε κορίτσια τι βαφτιστηρα έκανα...Το τελειο μωρό!

Όταν πήγαμε κοιμόταν, την ξυπνήσαμε για να τη λούσουμε και κοιμόταν και κατα τη διαρκεια του μπάνιου..Τη ντυσαμε, την κρατησαμε λίγο μαζί μας και εκείνη πότε ανοιγε τα ματακια της και πότε την ξαναπαιρνε ο ύπνος..Μια κουκλίτσα..ούτε ακούστηκε η φωνούλα της..

Τα 3 θηρια όμως μας τρελαναν!!!Στο τελος αρχισε να πεφτει και ξυλο μεταξυ τους και την "κάναμε με ελαφρα"..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γιατι Βατραχακι είχατε ανησυχίες;;Κπ δοντακι βγαζετε και εσείς;;

ειναι τωρα δυο μηνες οι κατω οι κυνοδοντες δεν λενε να σκασουν και υποψιαζομαι οτι ειναι αυτα γιατι ενω κοιμοταν εκλαιγε αυτο μου το κανει μονο οταν ειναι να σκασει δοντι.

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια και μένα ήταν ανήσυχη χθες.Ξυπνάει και έχει κάτι ξεσπάσματα και νομίζω και εγώ ότι είναι από τα δοντάκια της.Το πάρτυ άρχισε από τις 1,45 εως και τις 3,00 σίγουρα μια ξυπνούσε μια κοιμόταν και εγώ πηγαινοερχόμουν.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!:D:D:D (και γω που έλεγα ότι τα 33 θα περάσουν απαρατήρητα....:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα σήμερα...τρέχω απο το πρωί....

Θα πάμε στο γιατρό το απόγευμα και γι αυτό αναλυτικά θα τα πούμε αύριο...

Τουρτίτσα;;;;

menuCakes.gif

Βίκυ και Φωτεινή να χαίρεστε την κοριτσάρα σας!!!!!!

Ρίτα καλή επιτυχία...

Πολλά φιλια σε όλες....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ρε κορίτσια και μένα ήταν ανήσυχη χθες.Ξυπνάει και έχει κάτι ξεσπάσματα και νομίζω και εγώ ότι είναι από τα δοντάκια της.Το πάρτυ άρχισε από τις 1,45 εως και τις 3,00 σίγουρα μια ξυπνούσε μια κοιμόταν και εγώ πηγαινοερχόμουν.

δοντια ειναι Ευα μου.

μου το ειχε πει και η γιατρος οταν στον υπνο μεσα κλαει η τσιριζει και μετα κοιματε αμεσως ειναι απο τα δοντια!

Και εγώ αναρωτιέμαι βρε κορίτσι μου.

Λέω όνειρα βλέπει ??? Δοντάκια είναι???

Αλλά έχει πλάκα κλαίει , σηκώνομαι μέχρι να πάω στο δωματιό της ξανα κοιμάτα , πάω μέσα ξανακλαίει, ασε δράμα η κατάσταση.

Α ωστε έτσι σε είπε η γιατρός??? Τότε οκ.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Στα πολυ πολυ γρηγορα, ειναι μια τρελη μερα στο γραφειο σημερα!

Deleni χρονια σου πολλα! Να τα εκατοστησεις!

Βικυ και Φωτεινη να χαιρεστε το κοριτσακι σας!!!

Πειτε μου κι εμενα χρονια πολλα βρε κοριτσια που εχω επετειο γαμου σημερα! Τρια χρονια κλεινουμε!

Και ο Σωτηρης ειχε ανησυχη νυχτα σημερα! Στο μεταξυ βγηκαμε χθες, μεχρι να γυρισουμε, να κοιμηθουμε πηγε 1 και στις 6 ξυπνησε ο μικρος με κλαματα, ηθελε εμενα μονο να ειμαστε αγκαλια και να πηγαινουμε πανω κατω τον διαδρομο. Ηταν και χιλιοκατουρημενος, εσταζε η πανα απο παντου. Τον αλλαξα, του εκανα και ορο γιατι ηταν μπουκωμενος και εκτοτε ειμαι ξυπνια. Και κουτουλαω... Δοντια λεω κι εγω, για να δουμε....

Ριτα περιμενουμε νεα! Αντε, ολα καλα να πανε!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...