Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααααα!!!

Αρμακι μου χρονια πολλα!!!Υγεια και ευτυχια στο σπιτικο σου!

Να χαιρεσαι την κουκλα σου και με το καλο το νεο μπεμπακι!!

Να τα εκατοστησεις φιλεναδα!

Δε διαβασα τιποτα...θα επανελθω το μεσημερι γιατι ....ταρα τα τα!!Τωρα ξυπνησαμε!!Μα ειναι φοβερο!!!Επιτελους αρχισαμε να κοιμομαστε τα σκ λιγο παραπανω.Πως και πως περιμενα αυτη τη στιγμη!Μεγαλωσε το αγορι!!!

Φυγαμε για βολτες και ψωνια.Εχω να παρω και ενα δωρο για εναν καλο φιλο που μας εχει καλεσει το βραδυ και ρε γμτ δεν εχω χειροτερο απο το να ψωνιζω για ανδρα...ουτε ξερω τι να παρω.

Ο καιρος γιατι μας τη σπαει καθε σκ????

Γκρρρ!!

Οταν γυρισω περιμενω τα ευχαριστα απο την Ηλιανα!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φίλες μου τί κάνετε;

Καλέ μιά μέρα έλλειψα κι άρχισαν οι κακίες; Δεν κατάλαβα φυσικά τι έγινε κι ούτε θα γυρίσω πίσω τις σελίδες να τα διαβάσω όλα. Απλά ελπίζω να είστε όλες καλά...χθες έραβα στρασάκια σε ένα νυφικό και μου πήρε αρκετές ώρες γιαυτό δεν εμφανίστηκα. Ξύλωσα κι ένα κέντημα σε ένα νυφικό που δεν μου άρεσε, και γενικότερα θα το κάνω μιά παραλλαγή αυτό.

m57Zp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας και το Βικάκι για το θεματάκι! Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας.

Δεν σας κρύβω ότι είμαι πααααααρα πολύ στενοχωρημένη, αυτή την μέρα δεν θα ήθελα να είχα αρνητικές σκέψεις στο μυαλό μου, αλλά επειδή είστε μέρος της ζωής μου δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου αυτά που ειπώθηκαν..

Φιλιά σε όλες και πάλι σας ευχαριστώ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Δεν σας κρύβω ότι είμαι πααααααρα πολύ στενοχωρημένη, αυτή την μέρα δεν θα ήθελα να είχα αρνητικές σκέψεις στο μυαλό μου, αλλά επειδή είστε μέρος της ζωής μου δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου αυτά που ειπώθηκαν..

ελα βρε αρμακι μου τετοια μερα μην εισαι στεναχωρημενη αυτα εχουν οι φιλιες και ιδιως οι γυναικιες χαχα ειμαστε τσαουσες οι γυναικες τι να κανουμε :lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο'μένα , μπήκα για λίγο να δω αν υπάρχουν νεότερα απο την Ηλιάνα και να ευχηθώ και απο'δω Χρόνια πολλά και καλά και ευτυχισμένα και ονειρεμένα και αγαπημένα στο Αρμάκι.

Σας έχω χάσει 2 μέρες αλλά έμπλεξα τρελά με τη δουλειά και δεν προλάβαινα να μπω να σας γράψω. Βέβαια έκλεβα λίγο χρόνο και διάβασα όλες τις εξελίξεις του καφέ μας.

Ελπίζω καταρχάς να έχει συμβεί το ευχάριστο και να έχει γεννήσει η Ηλιάνα (Φιλιώ που είσαι να μας πεις τα νέα βρε κοπέλα μου); όπως επίσης και να έχει βγει το όνειρο αληθινό για την Πετρούλα. Κορίτσια όπως και να'χει δώστε μας ένα σημάδι στον ορίζοντα να είμαστε και εμείς ύσηχες.;)

Για τα άλλα τι να πρωτοσχολιάσω:confused: θα γίνω πάλι γραφική και δεν το θέλω ρε γ@#@ μου. Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ πως απο τη φυσή μας εμείς οι γυναίκες πολλές φορές δεν σκεφτόμαστε το ίδιο ψύχραιμα και όπως οι άντρες και αυτό γιατί δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια. Είναι λογικό να δημιουργηθούν μικροπαρεξηγήσεις στο καφέ μας γιατί όπως έχω ξαναπεί είμαστε τόσες διαφορετικές προσωπικότητες και είναι φύση αδύνατον να ταιριάξουμε όλες και σε όλα όπως επίσης είναι αδύνατον να βρίσκουμε κοινά σημεία (πέρα απο τα παιδιά μας που είναι και ο συνδετικός μας κρίκος) με όλες τα ίδια, κάποια θα ταιριάξει περισσότερο ή λιγότερο με κάποια απο 'μας γιατί νομίζω το ίδιο συμβαίνει και στην προσωπική μας ζωή. Θεωρώ πως αν και καταθέτουμε πολλές φορές τα εσώψυχά μας είναι αδύνατο να διαχωρίσουμε το αληθινό απο το ψεύτικο γιατί δεν παύει να υπάρχει μια μεγάλη απόσταση απέναντί μας που όπως και να το κάνεις δεν την έχουμε ξεπεράσει ακόμα. Αν είχαμε το θάρρος να λέμε ότι θέλουμε τη στιγμή που μας ενόχλησε χωρίς να το προσπερνάμε και περιμένοντας τη κατάλληλη στιγμή για να το ξεστομίσουμε τότε πιστεύω πως δεν θα συνέβαινε τίποτα αλλά και πάλι δίνω πολλά ελαφρυντικά σε όλη αυτή τη στάση γιατί αυτό το νιώθεις μετά απο φιλίες πολλών ετών πόσο μάλλον σε ένα διαδικτυακό χώρο που είναι ουσιαστικά κάτι άψυχο και πάντα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι οι αναγνώστες είναι χιλιάδες απο αυτούς που θα θέλαμε να είναι.

Η παραπάνω αντίληψη που έγραψα με τρόπο πολύ γενικευμένο τη διορθώνω και αναφέρομαι μόνο στον εαυτό μου και στον τρόπο που σκέφτομαι εγώ βάσει του δικού μου χαρακτήρα.

Να επανέλθω λοιπόν και στις καθημερινές μας δραστηριότητες και να πω ότι ο μικρός μόλις πριν απο λίγο κοιμήθηκε και με έχει βγάλει off. Συγνώμη που δεν σχολιάζω κάτι άλλο αλλά ειλικρινά με έπιασε πάλι το σύνδρομο του λεωφορείου , δηλαδή μου κλείνουν τα μάτια και γέρνει το κεφάλι δεξά-αριστερά.

Θα ξαναμπώ να διαβάσω τα ευχάριστα απο τις προχωρημένες εγκυούλες.

Φιλιά σε όλες και καλό Σαββατόβραδο.

Ωχ εμένα περιγράφεις... δεν θέλω με τίποτα να ανακατεύομαι εκείνη τη στιγμή... και το συγγνώμη κορίτσια μου τί ακριβώς νόημα έχει... συγγνώμη που το παιδί μου έσπρωξε το δικό σου; Κάτι δε μου κολλάει. Προσπαθώ να επεμβαίνω όταν η κατάσταση παρεκτρέπεται κι ως εκείνη τη στιγμή παρακολουθώ διακριτικά, δεν ξέρω αν είμαι σωστή βέβαια, ακόμα το ψάχνω... Κάποτε μου είπαν ότι αν βλέπεις 2 παιδάκια να μαλώνουν δεν πρέπει να επέμβεις, παρά μόνο όταν δεις αίμα!!! Δυσαρεστούμαι πολύ όταν δω την κόρη να σπρώχνει ή να κάνει ντα ή να πηγαίνει να παίρνει ένα παιχνίδι χωρίς να ρωτάει και να το διεκδικεί κιόλας αλλά το ευχαριστιέμαι όταν βρίσκει το δάσκαλο της κι όλα τα παραπάνω τα παθαίνει αυτή, αχ, το ευχαριστιέμαι. Είμαι πολύ τούρκα μάνα; Εδώ και κάμποσες μέρες πάμε στις κούνιες με το αυτοκινητάκι μας, το καρότσι με τα μωρά της και την τσαντούλα της, μαθαίνει σιγά-σιγά να τα δίνει, σήμερα μου λέει ένα κοριτσάκι να πάρω λίγο το αυτοκινητάκι, λέω δεν ειναι δικό μου είναι της Ναταλίας, ρώτα την ίδια, Ναταλία να το πάρω λίγο;, ναι να το πάρεις απάντησε η Ναταλία, αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει πριν λίγες μέρες όταν πρωτοξεκινήσαμε να τα παίρνουμε μαζί, φώναζε όλη την ώρα είναι δικό μου κι είναι δικό μου, γκρρρρρρρρ, έχει βελτιωθεί νομίζω.

Φιλάκι ακριβώς τα ίδια κάνω και εγώ και αισθάνομαι με τον δικό μου γιο. Συνεπώς λίγο πολύ είσαι Τούρκα μάνα και μαζί με 'σένα το ίδιο και εγώ.:tongue::tongue::tongue:

κοριτσια κανενα νεο ακομη απο την Ηλιανα ουφ ειμαι να σκασω!

σε καμια ωριτσα θα φυγω για δουλεια και θα γυρησω το βραδακι αν μου στειλει μηνυμα σε ποια να στειλω να σας πω τα νεα;

η θα περιμενετε μεχρι να γυρησω;

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγω.

Καμμια εξελιξη ακομα ε?

Πετρουλα!!Δινε το παρον καθε 2ωρο χαχα!

Βατραχακι τωρα ειδα το λινκ...αχ να το ειχα δει νωριτερα ρε γμτ.Το δωρο αυτο θα ηταν ιδανικο για τον φιλο μας...αλλά το κραταω και του Αγιου Ανδρεα θα το κανω στον κουμπαρο μου που ειναι σουπερ κολλημενος με τα ''τουτου'' και θα ξετρελαθει.

Ευχαριστω!!!

Στειλε και σε μενα αν θες μηνυμα αλλα δε ξερω αν θα ειμαι σπιτι για να ενημερωσω.Μαλλον οχι...

Τελικα πηρα ενα μπλουζακι και μια ζακετα...πεζο δωρο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

δεν σε προλαβα το πρωι ε;και το εβαλα αμεσως μολις ρωτησες

θα σου στειλω μυν μολις μαθω κατι κι αν εισαι σπιτι το λες και στα κοριτσια αλλιως το λεω εγω οταν επιστρεψω

βατραχακι εχεις πμ...εγω θα ειμαι σπιτι συνεχεια...αντιθετα με της υπολοιπες σουρτουκες:D:D:D:D

Ριτα μεγια η μπλουζα:):) καλο φορεμενει......καλα σας εχω κουφανει με την ορθογραφια μου:-D:-D

Γιοβαννα ο βρεφικος ετσι οπως τον περιγραφεις μου φαινεται ιδανικο περιβαλλον για το κοριτσακι σου περισυ.Μη σου πω θα ηθελα να ειναι και φετος ετσι και για τον δικο μου...

Πολυ ωραιο ,δεν εχω δει κατι αντιστοιχο εδω.

Νατασσα πολυ χαιρομαι που πανε καλα τα πραγματα με τη νεα γυναικα.Μεγαλωσε το αγορι και θα προσαρμοστει ευκολα ειμαι σιγουρη!

σαρδελα ξερεις να κανεις και τετοια?Ραψιμο,ξηλωματα κτλ?Μπραβο πολυ σε χαιρομαι εγω ουτε ενα κουμπι δε ξερω να ραψω...χαχα

Μαελενη εγραψες τι εγινε με την ακτινογραφια σου?Σορρρυ αλλα διαβασα λιγο ''πεταχτα''...

Ξεχναω και άλλα, αλλά θα επανελθω

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευχαριστω Φωτεινη μου για δωρο σε εναν καλο φιλο που θα μας βγαλει εξω το βραδυ τα πηρα αλλα μου φαινεται πολυ πεζο...

Ειχαμε και τον μικρο μαζι και δεν μπορουσα να ψαξω καλα...

Βατραχακι εφυγα αμεσως γιατι με περιμεναν οι ανδρες ντυμενοι και δεν σε προλαβα.

Δεν πειραζει θα το χρησιμοποιησω σιγουρα σε κανα μηνα !!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...