Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κορίτσια έχω ξεχάσει να σας πω πως η Εύα τα πήγε περίφημα με το κρεβάτι της, και σηκώθηκε για πρώτη φορά μετά από 10 μέρες αφού το είχαμε πάρει. Ήταν από τα πιο αστεία σκηνικά που ζήσαμε, γιατί ναι μεν σηκώθηκε αγκαλιά με την κουβέρτα της και ήρθε στο δωμάτιο μας, αλλά από την άλλη μόλις της είπα πήγαινε στο κρεβάτι σου, έφυγε σφαίρα. Πήγα πίσω της και έσκασα στα γέλια αφου δεν μπορούσα να κρατηθώ και μου λέει ''δεν περπατάμε τσιπολυτοι ε?'' Την επόμενη το μεσημέρι το ξαναέκανε, πρόλαβε και ανέβηκε και στο κρεβάτι μας αλλά και πάλι έτρεξε γρήγορα μόλις της είπα να πάει. Καλά αυτός ο ήχος από τα ξυπόλυτα ποδαράκια και η εικόνα της Εύα σαν πρόσφυγας, αναμαλυασμένη να τρέχει πέρα δώθε ήταν απόλαυση! :lol: Και αυτό ήταν, δεν έχει ξανασηκωθεί.
Αχ εμείς τη δικιά μου την έχουμε ακόμα προίκα στο κρεβάτι μας, δε φταίει το παιδί βέβαια.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Κρυούλι σήμερα ε? Αχ αχ!

Δεν έχω προλαβει να σας διαβάσω! Κάτι είδα για τις χυτρες....Λοιπον οσες δεν θελετε τις χυτρες σας μπορειτε να τις δωσετε σε μενα που έχω ακόμα τη χυτρα του '40:mrgreen:. Καλη είναι δε λέω...τη δουλεια της τη κάνει.

Ο Κωνσταντινος είναι μια χαρα απο τον βηχα και τις μυξουλες εδω και 2 μερες. Η μπουμπου μας καλά και αυτή μόνο που έχει τα ζόρια της με τα κακακια της. Χθες αντι να βάλω τα καλτσακια στα ποδια της τα έβαλα στα χέρια της...:oops: αχαχου πάει το έχασα... Αν μιλουσε θα έλεγε "πάει τα έχασε η μανα μου".

Χθες πηγα στο ΙΑΣΩ να δω τη φιλη μου που γέννησε. Πρόλαβα και τα μωράκια...αααααχ τί μικρουλικα που ήταν...με έπιασε κατι σαν νοσταλγία εκεί μέσα....Το μωράκι της φίλης μου έκλαιγε εκείνη την ωρα και μου ηρθε να το πάρω και να το θηλάσω:shock:, αυτο σκέφτηκα...Εχω σαλταρει νομίζω.

Μαράκι μου χρόνια πολλά με υγεία. Να εχεις μια ευκολη εγκυμοσύνη και να κρατησεις ενα ακομα γερό μωράκι.

Ηλιάννα μου με το καλό σήμερα, με ενα γερό μωράκι. Να πάνε όλα τέλεια! Περιμενουμε νέα!

Κορίτσια σας μιλάει το βαμπίρ,

Ρε φιλεναδα τί ώρες είναι αυτές? Στο χωράφι πάς τετοια ωρα να μαζεψεις τα καπνά? :lol: Λοιπον εκείνη την ωρα ξυπναει η μπεμπα, δεν ερχεσαι να την ταϊσεις?

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Δεν ειχαμε κανενα νεο βλέπω...

Καθολου δεν κοιμηθηκα ολη τη νυχτα, στριφογυρνουσα, πονουσα, σηκωθηκα και χαζευα εξω απο το παραθυρο..Να μη μιλήσω για τα ονειρα, ακομη κι αυτα σαμποταρουν τον υπνο μου πια...:(:(

Πάω να πιω ενα καφεδακι, θα τα πουμε αργότερα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Θέλω 2-3 τέτοιους για να στανιάρω Φιλάκι μου! Και σήμερα διάθεση στα πατώματα!

Πετρούλα στείλε κανένα μήνυμα στην Ηλιάνα να μάθουμε νέα της! Αυτος ο ύπνος του τελευταίου μήνα της εγκυμοσύνης είναι εφιάλτης. Βάλε τον καλό σου να σου κάνει κανένα μασαζάκι να χαλαρώσεις και ξάπλωσε πάλι.

Κι εμείς κλασσικά από τις 7 στο ποδι, εντομεταξύ ο Γιώργος μας παραπαιδεύει για να πιει το γάλα του και τελικά παρόλο που έχει 9 μήνες που το πίνει με καλαμάκι τώρα τον κυνηγάω μέχρι να τον πιάσω γύρω από το τραπέζι και τον κραταω κι αυτόν και το ποτήρι για να το πιει! Γκρρρ!

Ο καιρος χάλια, λέγαμε να πάμε σε ένα sports club για παιδάκια που είχα πάρει κουπούνι αλλά είμαι τόσοοοο κουρασμένη που θέλω να ξαναχωθώ κάτω από το σεντόνι!

Καλημέρα και καλό Σκ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

δεν εχω ακομη νεα απο την Ηλιαννα μολις εχω θα σας τα πω!

περιμενω με αγωνια ολο το βραδυ την σκεφτομουν!

για την δουλεια της σας τα ειπε η στονε ολα καλα και θα δουλευει και μειωμενο τετραωρο ολα σουπερ αλλα δεν προλαβε να μας τα πει τελος παντων εγω λεω να ληξει το θεμα εδω και να μην ξανασυζητηθει ουτε για ευθυνες ουτε για τιποτα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάκια καλημέρα. Και ναι επιτέλους άλλη μέρα σήμερα.

Ευχαριστώ και για τις ευχές για τους γονείς μου.

Φύγαμε νωρίς, να τους αφήσουμε μόνους καλέ να ξαναπεράσουν τη πρώτη νύχτα γάμου :tongue::tongue:

Δυστυχώς ακόμα τίποτα για την Ηλιάνα κι από μένα. Αφησα ανοικτό το κινητό το βράδυ μήπως και πάρω μήνυμα, αλλά τίποτα.

Αχ παιδιά δε σας είπα, μέσα σε όλα δεν ήθελα να γράψω κάτι. Ο μικρός χτες το πρωί ακούμπησε στο γκαζάκι κι έκαψε 2 δαχτυλάκια. Οχι πάρα πολύ, ευτυχώς, αλλά έχει καλά σημαδάκια. Το θέμα μου είναι ότι δεν μου τηλεφώνησαν να μου το πουν οι παππούδες :mad::mad::mad: Γιατί μου λέει τι θα έκανες????

Τι να πω. Τώρα όλη την ώρα έρχεται και μου ζητάει να του φιλήσω τα δαχτυλάκια το γιαβρί μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα!

Δε σας πολυπαρακολουθησα, ειδα οτι εγινε μια μανουρα χθες, επιφυλασσομαι να αναπντησω με ηρεμια γιατι με τρεχει το μικρο μου διαβολι...

Για τη συναντηση ο,τι θελετε εκτος απο μερη που συχναζουν περιστερια, παπιες και γενικα πουλερικα! Μαριζα με επιασες βλεπω!:lol: Σορυ αλλα εγω δεν ερχομαι με τιποτα... Παιδικο μουσειο ερχομαι με τα χιλια! Για οργανωθειτε!

Να ευχηθω με το καλο στην Ηλιανα μας! Ολα να πανε κατ'ευχην κοριτσι μου!!!!

Χθες ειχα αδεια οπως και τη Δευτερα. Ηρθε η καινουρια γυναικα και καναμε training! πρωτη εντυπωση? Αστερι! Για να δουμε!

Πολλα φιλια και πολλες καλημερες!!!!!!!!

t7fQp3.png

Καλημέρα ,

Μπήκα στα γρήγορα να δω αν εχουμε κανενα νεο απο την Ηλιανα αλλα και από την Πετρούλα (μήπως και βγηκε το ονειρο) αλλα απο οτι βλέπω ακομα τιποτα.

Μαρακι χρονια σου πολλά.Με το καλό να ερθει το δευτερο μωρακι σου.

Παω να συνεχισω τις δουλιτσες μου.

Φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...