Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Πολύ σουρτουκεψα σημερα!!!Πάλι εξω ημασταν, ποναει ξε-ποναει η πλάτη εγω εκει!!!

Μαρακι να τα εκατοστησεις!!Μια καλή εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι ευχομαι!!!

Ελένη να χαίρεσαι τους γονεις σου, πάντα γεροι και ευτυχισμενοι σαν την πρωτη μερα!

Τι λετε?? ξεχναμε και συνεχιζουμε???

Θα κρατησω τα λόγια της Φωτεινής μας που ειναι η πιο παλια και η πιο εμπειρη μανουλα και απο σήμερα που θα προστεθει και αλλο ενα μελος στην παρεα μας ας ειμαστε ηρεμες και ψυχραιμες να το καλοδεχτουμε!!!

Επίσης η Ηλιανα σημερα δουλεψε κανονικα και απο Δευτερα θα πάρει αδεια ανευ αποδοχων και θα επιστρεψει μετα απο 63 μερες στη δουλεια!!

Τα κανονισε ολα μια χαρα και μπήκε να μας πει τα νεα της αλλα δεν πρόλαβε..

Όλα να πάνε κατ'ευχην!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε επιτέλους ήρθε η νέα μέρα!

Με το καλό Ηλιάνα μου, ένα υγιέστατο αντράκι, μακάρι να μη χρειαστεί καθόλου θερμοκοιτίδα και πραγματικά πολύ ευχάριστο αυτό που έγινε με τη δουλειά σου! Να δεις που θα είναι πολύ γουρλής αυτός ο μικρούλης!

Πετρούλα ευχαριστούμε πολύ για τα ευχάριστα! Λες αύριο να είναι η μεγάλη μέρα και για σένα?

Αρμάκι χρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις και πάντα με το χαμόγελο! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και ένα υγιέστατο μωράκι και σε σένα!

κ. Φωτεινή, τα λόγια σας τόσο σοφά και ήρεμα!

Καληνύχτα σε όλες και αύριο να καλωσορίσουμε το νέο μέλος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Επίσης η Ηλιανα σημερα δουλεψε κανονικα και απο Δευτερα θα πάρει αδεια ανευ αποδοχων και θα επιστρεψει μετα απο 63 μερες στη δουλεια!!

Τα κανονισε ολα μια χαρα και μπήκε να μας πει τα νεα της αλλα δεν πρόλαβε..

Όλα να πάνε κατ'ευχην!

Μπήκε να μας πει τα νέα της αλλά διάβασε ότι διάβασε και της κόπηκαν τα φτερά. :(:( Έχει κάνει και αυτή τις ''πατατούλες'' της :evil::evil: αλλά ειδικά σήμερα δεν έπρεπε να το ζήσει αυτό. Τεσπά

Ηλιάνα εύχομαι να είσαι καλά και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερο μωράκι.

Συμπεθερούλα σουρτουκεύουμε βλέπω. Καλά κάνεις. Εγώ, αφού μου έβαλε και η Μαρίζα τις δουλειές σε μια σειρά, ξεκίνησα γενική :tongue::tongue:

Ρίτα για να σου απαντήσω για το σταθμό, το βρεφικό τμήμα είναι στον πάνω όροφο και μοιάζει με μικρογραφία σπιτιού, με τζάκι, μικρούς καναπέδες και πολυθρόνες, κουζίνα, μπάνιο, κρεβατοκάμαρα με μικρά κρεβατάκια, πολλά παιχνίδια κλπ. Το παιδικό, που από σήμερα είναι η ομάδα της Αλεξάνδρας, μοιάζει με νηπιαγωγείο, τάξεις κλπ.........χμμμ ωραίο είναι το βρεφικό.....κουκλίστικο.

Κα Φωτεινή θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σας και .......επειδή και εγώ πληγώθηκα αυτή την εβδομάδα, ας τα αφήσουμε όλα πίσω μας. Και όπως λέει και η Αλεξάνδρα μου ''παιγιά δεν είναι σωτά πράγματα ατά'' :-P:razz::-P:razz:

Μαράκι μου χιλιόχρονη, ευτυχισμένη και καλή εγκυμοσύνη να έχεις. Φιλάκια πολλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ηταν μια δυσκολη μερα.

ηταν μια κακη μερα και αλλαζουμε σελιδα.

το καλο ειναι οτι ειπαμε τα παραπονα μας και τα βγαλαμε απο μεσα μας.

εννοειτε πως δεν τρεχει τιποτα!

εννοειτε πως ειμαστε αγαπημενες!

ηλιανα πραγματικα σου ευχοαι οτι καλυτερο!δεν σε φοβαμαι εσενα..........

η παναγια μαζι σου με ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλιτσα σου!!!

αρμακι χρονια σου πολλα κι ευτυχισμενα.με το καλο να ερθει το δευτερο μωρακι στην οικογενεια σας!

πετρουλα κοριτσι μου καλη λευτερια σου ευχομαι.ολα θα πανε καλα!

οσο για την ευθυνη?την περνω εγω ολη....

με συγχωρειτε?:(

1654096yn4fep17z7.gif

Αυτή η ευθύνη έγινε πολλά κομμάτια και μοιράστηκε σε πολλές Λαζαρένια μου! Τουλάχιστον είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας όλες μας!

Καληνύχτα σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Να στείλω κι εγώ τις ευχές μου πριν πάω για ύπνο γιατί αύριο θα φύγουμε χαράματα...

Ηλιάνα μου, εύχομαι να έχεις μια εύκολη γέννα και με το καλό να αγκαλιάσεις το αγοράκι σου!!! Το δεύτερο θαύμα της ζωής σου!

Αρμα, χρόνια σου πολλά και καλά! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και το δεύτερο που έρχεται!!! (ναι! κόρη θα είναι!)

Πετρούλα, λες την Κυριακή το βράδυ που θα γυρίσω, να μάθω και τα δικά σου τα ευχάριστα? Αν το θέλεις, στο εύχομαι!!!

Μαελένη μου, να χαίρεσαι τους γονείς σου! Και να τους αξιώσει ο Θεός να χαρούν και τα δισέγγονά τους!

κα Φωτεινή, "θερμόαιμες"!!! :-)

Πολλά φιλιά σε όλες και καληνύχτα

mrdIp3.png

και ότι κ στον μεγάλο φωραει πάνα την νύχτα

σοκ έπαθα 6 χρονών κ πάνα

Κορίτσια σας μιλάει το βαμπίρ, σχετικά με το νυχτερινό κατούρημα νομίζω ότι είναι πιο ιδιάζουσα περίπτση, σας το λέω γιατί κι εγώ φόραγα πάνα τη νύχτα μέχρι πολύ μεγάλη, σχολείο πήγαινα σίιιιιγουρα. Δεν είχα βέβαια θέμα τη μέρα, αλλά μόνο τη νύχτα, κι όσες φορές δε μου έβαζαν πάνα το μετάνιωναν γιατί μετά βγάζαμε το στρώμα στο μπαλκόνι... όσο περνούσε ο καιρός και μεγάλωνα να δείτε με τί ντροπή, μόλις συνειδητοποιούσα ότι κατουρήθηκα, πήγαινα στη μαμά μου να την ξυπνήσω..., άσε το άλλο, που μου έλεγε η φίλη μου στο σχολείο να πάω σπίτι της για ύπνο ή να έρθει αυτή κι εγώ ντρεπόμουν... Και τώρα που το σκέφτομαι είναι και κληρονομικό, ίσως το ξαναζήσω με την κόρη μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Θα το πω και αυτο...

Ηλιανα τωρα που λες για το θηλασμο.

Ο ανδρας μου ειχε ενα γειτονοπουλο συμμαθητη στο μερος που μεγαλωσε που στο δημοτικο θηλαζε ακομα..

Οταν λεει γυρνουσανε μαζι σπιτι τους τα μεσημερια περνουσαν πρωτα απο το δικο του σπιτι.

Εμπαινε μεσα ο μικρος ελεγε ''Μανα βυζι'' θηλαζε και μετα εβγαινε να παιξουν...

Αυτο τωρα πως σου ακουγεται?

Εγω το βρισκω τραβηγμενο...

Έτσι ακριβώς κι ο θείος μου, "Μαρίααααα βυζί", 5 χρονών, αν ζούσε η γιαγιά μου θα είχα μεγάλη υποστήριξη, ούτε 2,5 δεν είναι ακόμα η κόρη μου!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εγω ειχα θολωσει..

Καλα κοριτσια μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και την περιελαβα.

Την ξεχεσα...μα την Παναγια δεν εχω αγριεψει πιο πολυ στη ζωη μου.

...

Καλά, σοβαρολογείς;;;; Δηλ. αυτή η τρελή δεν κάνει τίποτα άλλο όλη μέρα παρά μόνο μαλώνει με τις μαμάδες των άλλων παιδιών που "ενοχλούν" το δικό της... το οποίο τί φταίει κι αυτό αλλά θα το έχει κάνει τόσο μαλθακό...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

ξεκινάμε τραχανά και ζυμαρικά
Τώρα που είπες τραχανά, δεν έχει αβγό; Έχω μπερδευτεί λίγο, είχα βάλει 10άδες φορές στις σούπες της τραχανά πριν το χρόνο, δεν ειχα πάθει ποτε τίποτα. Περίεργα πράγματα. Ίσως αυτή η τροφική αλλεργία προέκυψε αργότερα το λέω γιατί στις 2ες αιματολογικές που είχε κάνει το Μάιο που έδειχνε το γάλα, έστω και λίγο. πεσμένο, το αβγό είχα ανέβει κι άλλο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ριτα εχεις απόλυτο δικιο να εχεις βγει απο τα ρουχα σου!!!Και εγω αναλογη αντιδραση θα ειχα αν εβλεπα τετοια συμπεριφορα απο τους γονεις..Κατανοω απόλυτα οτι ειναι παιδια και στα πλαισια του παιχνιδιου θα γινουν πολλά, αλλα όσο πιο αδιαφορη ειναι η αλλη τοσο πιο πολύ εκνευριζομαι..Εχω ζητησει κι εγω αρκετες φορες συγγνωμη απο γονεις και παιδακια και νοιωθω ανακουφιση οταν παιρνω μια απαντηση του τυπου "παιδια ειναι.." αλλα δεν μπορω να ανεχτω μια μανα που βλέπει το παιδι της να χτυπαει και να μη συγκινειται, εκει γινομαι κακια...
Ωχ εμένα περιγράφεις... δεν θέλω με τίποτα να ανακατεύομαι εκείνη τη στιγμή... και το συγγνώμη κορίτσια μου τί ακριβώς νόημα έχει... συγγνώμη που το παιδί μου έσπρωξε το δικό σου; Κάτι δε μου κολλάει. Προσπαθώ να επεμβαίνω όταν η κατάσταση παρεκτρέπεται κι ως εκείνη τη στιγμή παρακολουθώ διακριτικά, δεν ξέρω αν είμαι σωστή βέβαια, ακόμα το ψάχνω... Κάποτε μου είπαν ότι αν βλέπεις 2 παιδάκια να μαλώνουν δεν πρέπει να επέμβεις, παρά μόνο όταν δεις αίμα!!! Δυσαρεστούμαι πολύ όταν δω την κόρη να σπρώχνει ή να κάνει ντα ή να πηγαίνει να παίρνει ένα παιχνίδι χωρίς να ρωτάει και να το διεκδικεί κιόλας αλλά το ευχαριστιέμαι όταν βρίσκει το δάσκαλο της κι όλα τα παραπάνω τα παθαίνει αυτή, αχ, το ευχαριστιέμαι. Είμαι πολύ τούρκα μάνα; Εδώ και κάμποσες μέρες πάμε στις κούνιες με το αυτοκινητάκι μας, το καρότσι με τα μωρά της και την τσαντούλα της, μαθαίνει σιγά-σιγά να τα δίνει, σήμερα μου λέει ένα κοριτσάκι να πάρω λίγο το αυτοκινητάκι, λέω δεν ειναι δικό μου είναι της Ναταλίας, ρώτα την ίδια, Ναταλία να το πάρω λίγο;, ναι να το πάρεις απάντησε η Ναταλία, αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει πριν λίγες μέρες όταν πρωτοξεκινήσαμε να τα παίρνουμε μαζί, φώναζε όλη την ώρα είναι δικό μου κι είναι δικό μου, γκρρρρρρρρ, έχει βελτιωθεί νομίζω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Απο τοτε λοιπόν -και επειδη το ανεφερα και τοτε το λέω και τωρα οτι εγω εδω περναω καλά, ξελαμπικαρω, μου φευγει και η κουραση πολλές φορες, γενικα πίνω τον καφε μου και χαλαρωνω συζητωντας- ειπα πως σε θεματα που διαφωνω εντονα ή δεν εχω εκεινη την στιγμη την διαθεση ή το χρόνο να αναλύσω με επιχειρηματα και σκεψεις δεν θα ασχολουμαι για να μην παρεξηγουμαι.. Μπορω να θυμηθω 3 κιολας περιστατικα που δεν πήρα καθολου θεση και εκανα τον "κινεζο" :D
Ποιά; Ποιά;;;;;; (κουτσομπόλααααααααααα, βαμπίρ κουτσομπόλα)

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ποιά είναι ρε Πετρούλα τα τρία περιστατικά????Πες στην κουτσομπόλα! Πλάκα κάνω βέβαια!
Α φιλενάδα με πρόλαβες βλέπω! (σε παρακαλώ αν έμαθες κάτι ενημέρωσε με, χαχαχαχαχαχαχα)

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Deleni έζησα και εγώ το Καλοκαίρι ένα παρόμοιο περιστατικό με της Ρίτας και ένας μπαμπάς κόντεψε να με δείρει......για να φανεί στα μάτια του παιδιού του. Δεν σας το είχα γράψει τότε γιατί πραγματικά είχα συγχιστεί πολύ και δεν ήθελα να το συζητάω. Η κόρη του 4ων περίπου και σε μια καφετέρια έπαιζε με κάτι ζάχαρες, πάει η Αλεξάνδρα και της παίρνει κάποιες ζάχαρες και η άλλη βάζει τα κλάματα στο άσχετο. Σηκώνεται ο πατέρας και μου λέει να μαζέψω το παιδί μου και να ζητήσει συγγνώμη. Του λέω να τη μαζέψω από τι και να ζητήσει συγγνώμη από ποιον και γιατί......κορίτσια όταν το άκουσε σηκώθηκε πάνω και μόνο που δεν με έδειρε. Η Αλεξάνδρα έβαλε τα κλάματα, οι άλλοι θαμώνες πήγαν να τον μαζέψουν.....το θυμήθηκα και συγχίστηκα πάλι. :evil::evil::evil::evil::evil:
Μα θα πηδηχτώ από το παραθύρι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...