Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε βγαινω φιλακι μου γιατι νομιζα οτι θα βρεξει πριν επειδη συννεφιασε εδω και ο μικρος αν εβγαινα θα ηθελε κουνιες.

Οποτε κατσαμε εδω και πριν λιγο ηρθε ο μπαμπας μας και πηγαν παρεα για μια εξωτερικη δουλιτσα.

Γιατι να σε βρισω καλε?χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια τι ειναι παλι αυτο;

αντε ας τα αφησουμε ολα κι ας παμε παρακατω με το να το συνεχιζουμε μονο παρεξηγησεις γινονται και τιποτε αλλο!

τα νεα της Ηλιανας σας τα ειπε η μαελενη μπηκε ηδη νοσοκομειο και στης 12 θα της βαλουν υποθετο και τεχνητους για να γεννησει ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα και να γεννησει γρηγορα κι ευκολα το αγορακι της ειναι πολυ αγχομενη ας της στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βρε κοριτσια τι ειναι παλι αυτο;

αντε ας τα αφησουμε ολα κι ας παμε παρακατω με το να το συνεχιζουμε μονο παρεξηγησεις γινονται και τιποτε αλλο!

τα νεα της Ηλιανας σας τα ειπε η μαελενη μπηκε ηδη νοσοκομειο και στης 12 θα της βαλουν υποθετο και τεχνητους για να γεννησει ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα και να γεννησει γρηγορα κι ευκολα το αγορακι της ειναι πολυ αγχομενη ας της στειλουμε ολη την θετικη μας ενεργεια!!!

vatraxaki να μας κρατας ενημερες.

Τελειωσε και σημερα η δουλεια.Παω σπιτακι μου να φαω πιτσα με τα αγορια μου. Πραγματικα δε φανταζεστε πως περιμενω τη στιγμη να μεγαλωσει και το κοριτσακι μας και να καθομαστε και οι τεσσερις στο τραπεζι και να τρωμε.

Φιλια και καλο βραδυ. Ζηταω συγνωμη για ολα οσα ειπα, ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου το κανω αυτο και το εχω ηδη μετανιωσει.

Ηλιανα με ενα πονο να δεχθεις το παιδακι σου!!!

Εχω φαει κόλλημα θελω να γραψω τον Παναγιωτη στο ωδειο αλλα δεν τον παίρνουν πουθενα!!!!!! Εκτος απο τον Νακα που δε θελω να παω γιατι θα εχει 10 παιδια και 10 γονεις πουθενα αλλου δεν παιρνουν τοσο μικρα.

Πικουλίνα, εγώ και πέρισυ και φέτος στον Νάκα την πάω. Πέρισυ ήμασταν 7 παιδάκια με γονείς και φέτος 8. Τι σε ενοχλεί? Σου φαίνονται πολλά?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Πικουλίνα, εγώ και πέρισυ και φέτος στον Νάκα την πάω. Πέρισυ ήμασταν 7 παιδάκια με γονείς και φέτος 8. Τι σε ενοχλεί? Σου φαίνονται πολλά?

Μου φαινονται πολλα άτομα. Ωραια ειναι;;

Ήθελα να σας προτείνω να μαζευτούμε κανένα Σάββατο ή Κυριακή και να πάμε στο Παιδικό Μουσείο, ή καμιά άλλη εκπαιδευτική εκδρομή, π.χ. στο Σύνταγμα στα περιστέρια (ana γκούχου γκούχου, χαχαχαχα!), ή στον Εθνικό Κήπο, που θα πιούμε και καφεδάκι και τα παιδάκια μας δίπλα θα γίνουν χάλια με ένα ρυάκι που έχει, χαχαχα!

Για τον καφέ στον Άγιο Αντώνιο είμαι βέβαια μέσα, λείπει ο Μάης από τη Σαρακοστή κι επίσης όπου γιορτή η Βασίλω πρώτη. Αν βέβαια θα είναι σπίτι ο άντρας μου, ο πολυάσχολος ποδοσφαιριστής μου για να κάτσει με τη Ναταλία. Αλλιώς, τις παίρνουμε μαζί πανμαρ κι Ο Θεός Βοηθός, λέμε τώρα.

Για Μουσείο είμαι μέσα με τα χίλια!!! (σας έχω πει άλλωστε πως δουλεύει η αδερφή μου εκεί, οπότε η Σοφία πάει αρκετά συχνά). Για τα περιστέρια... να πάτε!!! Με την ευχή μου! Για τον κήπο, αν έχει καλό καιρό, και πάλι μέσα είμαι!

Για τον Αγ. Αντώνιο, εγώ αν δεν βρω να "παρκάρω" την μικρή, δεν έρχομαι... Θα μου το βγάλει ξινό και δεν θα καταφέρω να μιλήσω με καμμιά σας!!!

mrdIp3.png

Μου φαινονται πολλα άτομα. Ωραια ειναι;;

Κοίτα, το ωραία είναι σχετικό... Στην αρχή που πήγαμε μου φαινόταν πολύ βαρετό (γιατί το έβλεπα με τα μάτια ενός μεγάλου).

Η Σοφία, όμως, και πέρσι και φέτος τρελένεται!!!! Είναι η καλύτερή της!!!

mrdIp3.png

Κι επειδή απάντησα λίγο περίεργα, αν θες την γνώμη μου, ναι με τα χίλια!

Για τα παιδάκια, είναι πολύ ωραία! Και τους βάζουν σε μία πολύ ωραία λογική του να μάθουν τον ρυθμό και την έννοια μιας ορχήστρας, απλά όργανα που τους φαίνονται παιχνιδάκια... νομίζω ότι αξίζει...

mrdIp3.png

Αχ ρε κορίτσια μεταξύ μας θα τα βρούμε, εντάξει δεν έγινε τίποτα. Μόνο για την Ηλιάνα στενοχωριέμαι που σήμερα είναι τόσο σημαντική μέρα για εκείνη και πικράθηκε με αυτά που διάβασε. Γμτ τουλάχιστον να την είχα προλάβει εδώ και να της εξηγούσα. Για άλλη μία φορά να γεννήσει πανεύκολα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα ευτυχώς που έγραψες και εσύ σε είχα έγνοια, μπας και έκανες την έκπληξη και την πρόλαβες την άλλη εγκυουλά μας! Όσο για τις βόλτες με το καρότσι, αν θες στην αρχή για μεγάλες βόλτες στην αγορά να παίρνετε 2 καρότσια, έτσι κάναμε στην αρχή κι εμείς, αλλά γρήγορα ο Γιώργος δεν το ήθελε με τίποτα, οπότε όταν βλέπουμε τα δύσκολα και τα φτύνει ή τον παίρνει ο μπαμπάς του "στ' αυτιά" (το αγαπημένο του) ή αν είμαστε οι δυο μας το βάζω σε κάτι προεξοχές που έχει πίσω το καρότσι. Έχω ένα της perego και τώρα έμαθα ότι υπάρχει ακόμα πιο μεγάλη προεξοχή που τη βάζεις όταν θες και στέκεται άνετα το 2ο παιδάκι! Το έχει μια κοπέλα στην πολυκατοικία που είναι 3 χρονών η μεγάλη της και την έχει καταβολέψει μου είπε, μάλλον θα το πάρω κι εγώ!

Πικουλίνα καλά να περάσετε στις πανέμορφες αυτές οικογενειακές στιγμές κι εσείς Μαελένη μου, να τους χαίρεσαι τους γονείς σου!

Μόλις κοιμήθηκε η μικρή μου και ο Γιώργος κάνει μπανάκι με το μπαμπά του και μετά νάνι, αν και πολύ ντούρο τον ακούω! Μας έφερε ο φωτογράφος το άλμπου και τις φώτο από τη βάφτιση έγινε πάρα πολύ ωραίο γιατί η ανάλυση που είχαν αυτές που έστειλε ηλεκτρονικά ήταν πολύ χαμηλή και τώρα φαίνονται όλα πεντακάθαρα, οπότε απόψε θα την περάσουμε παρακολουθώντας το dvd με τη βουτιά της μικρής μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

ή τον παίρνει ο μπαμπάς του "στ' αυτιά" (το αγαπημένο του) !

Α να σου πω τι θυμηθηκα να γελασεις.

και του δικου μας ειναι το αγαπημενο του.Τις προαλλες λοιπον τον εχει ο ανδρας μου ετσι σε μια μεγαλη ανηφορα και επειδη ο μικρος εκανε σαν το κατσικι τον κρατουσε πολυ σφικτα απο τα γονατα.

Οποτε λεει ο Γρηγορης ''ασε με κατω μπαμπακα ποναει ποδαρακι μου''

''ευχαριτσω μπαμπακα,συμωμη μπαμπακα''...Νομιζε μας εκανε και χαρη που τον ειχε πανω στο κεφαλι του ο μπαμπας του και ειχε τυψεις που κατεβαινε...χαχα

Και ο ανδρας μου ανακουφισμενος ''σωπα βρε αγορι μου μην το συζητας...''

Συζητηση επιπεδου...:tongue:

Ηρθε ο αρραβωνιστικος της αδερφης μου στους γονεις μου και θα παμε ολοι εκει για σουβλακι.

Εγιαναν ολοι οι αρρωστοι!!!χαχα

Καληνυχτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλε κοριτσια καθομαι στην αγαπημενη μου πολυθρονα :D και ειπα να σας διαβασω μια και σημερα δεν πολυ ασχοληθηκα....εεεεε λοιπον τι να πω:confused::confused: ειμαι μηπως χαζη?:? δεν εχω καταλαβει τι εγινε, απο που ξεκινησε, πως ξεκινησε, γιατι ξεκινησε και απο ποια μας?(ειλικρινα δεν με ενδιαφερει)

αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ημαστε ενομενες και αγαπημενες...εγω αυτο θελω και αυτο απαιτω:)

με εχετε δεχτει στην παρεα σας εδω και 2 χρονια και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με κρατατε συντροφια...

ειστε hot blooded ( δεν μου εβγαινε στα ελληνικα:)) με αποψη, κριτιρια, εντονες και ενδιαφερον προσωπικοτητες, γιατι πρεπει ομως να ριχνετε αυτο το αψογο επιπεδο χαμηλα????οεο!!!!

ΤΕΡΜΑ!!!!αλλαζουμε σελιδα αυριο ειναι μια καινουργια μερα, και με την βοηθεια Του Θεου Και Της Παναγιας μας θα προστεθει και ενα ανθρωπακι, ενα θαυμα της ζωης....μακαρι μαζι με την Ηλιανα να γενησει και η Πετρουλα μας....λοιπον Τι λετε?? ξεχναμε και συνεχιζουμε???

αααα και κατι αλλο...και βεβαια θελω να διαβαζω απο ολες σας τις γνωμες για το μεγαλωμα των παιδιων μας...μπορει να ειμαι σχεδων 52:(:) ερημα μου νιατα που τσαλακωθηκατε:rolleyes: αλλα ακομα μαθαινω .....στην ορθογραφια ομως εεεεε??? ειμαι ΠΡΩΤΗ:D:D

πολλα ειπα αντε να δω την αγαπημενη μου σειρα στο ιντερνετ... αν και βαλαμε nova δεν εχει τιποτα γμτ ολο μκλ εχει:confused:

με το καλο Ηλιανα μου Η Παναγια μαζι σου

Σε πέντε λεπτάκια αλλάζει η μέρα και θα ήθελα να δώσω τις καλύτερες ευχές μου στην Μαρία μας, που έχει τα γενέθλια της.

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα καλό και γλυκό μου Armaki, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό να έρθει το νέο σας μέλος.

Κι επίσης να ευχηθώ να πάνε όοοοολα καλά με τη φίλη μας την Ηλιάνα κι αύριο με το καλό να αγκαλιάσει το νέο της αντράκι. Και να σας πω κι ένα ευχάριστο? Μπορεί και να μη χρειαστεί να μπει θερμοκοιτίδα ο μικρούλης μας.

Καληνύχτα σε όλες και κορίτσια αύριο είναι μια νέα μέρα, έτσι?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...