Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω φαει κόλλημα θελω να γραψω τον Παναγιωτη στο ωδειο αλλα δεν τον παίρνουν πουθενα!!!!!! Εκτος απο τον Νακα που δε θελω να παω γιατι θα εχει 10 παιδια και 10 γονεις πουθενα αλλου δεν παιρνουν τοσο μικρα.

Έλα ντε τι έγινε στο καφέ μας τελευταία? Μας γκαντέμιασαν, αίσθανομαι πραγματικά όμως ότι σήμερα εγώ είπα πραγματικά κακία από απερισκεψία και βλακεία, και δεν ξέρω αν θα μπορεσει να με συγχωρήσει η Ηλιάνα μας, θα έχει δίκιο και να μην το κάνει. Δεν μπορώ να δικαιολογηθώ, μόνο να πω ότι σκεφτόμουνα ότι στο σύγκεκριμένο γεγονός και εκείνη δεν έδρασε από κακία αλλά χωρίς να καταλάβει ότι αυτό παραβίαζε την προσωπική ζωή της Λαζαρένιας! Τέσπα, τα γραπτά μένουν και τώρα δε μπορώ να το πάρω πίσω, ωστόσο την σκέφτομαι συνέχεια και πραγματικά θέλω να της στείλω τις καλυτερες ευχές μου για εκείνη και το μωράκι της!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ειναι λογικο, οταν συζηταμε ''φλεγοντα'' θεματα να υπαρχουν εντασεις οπως παντου στη ζωη μας αλλωστε.Εγω για να ειμαι ειλικρινης το προτιμω απο το να λεγαμε σε ολα ''ναι'' και να συμφωνουσαμε ψευτικα ή να αδιαφορουσαμε για να μην κοντραριστουμε.Γενικα αυτο ειναι κατι που το απεχθανομαι...αν ενιωθα ή νιωσω οτι η κατασταση ειναι ''ψευτικη'' δε θα συμμετεχω.

Επισης Αρμακι μου, ολοι μας αν καποια στιγμη νιωθουμε οτι βγαινει ''κακία'' καλο θα ηταν να το λεμε επιτοπου.Καλυτερα δε θα ηταν?

Μιλωντας για τον εαυτο μου εχω να πω οτι ειναι και ο χαραχτηρας μου τετοιος, που δεν κρατιεμαι.Αυτο που εχω να πω, θα το πω γενικοτερα στη ζωη μου και μονο σε καλο μου εχει βγει.Οποιος θελει να ακουσει και μια αλλη γνωμη,θα ακουσει.

I love you all!

χαχα!πως το μιλαω!!!

Κορίτσια μου, είναι τόσο πολύ υγειές να διαφωνούμε! Αλλά και να στηρίζουμε τις απόψεις κι αυτό φυσικό είναι. Καλό είναι να ανεβαίνουν και λίγο οι τόνοι, με την καλή την έννοια πάντα μιλάω. Μια παρέα είμαστε, πιστεύω μια καλή παρέα που προέκυψε από το... πουθενά. Ε, καλά το είπε κάποια, στην παρέα σας είστε όλο αχ ναι κι αχ ναι, α, εμείς σκυλοβριζόμαστε από το πρωί ως το βράδυ και γελάμε για αυτό!!! Και κάτι ακόμα δεν τολμάει καμιά να λείψει από κάποια συνάντηση γιατί πλέον το ξέρουμε: όποια λείπει τη "θάβουν" οι υπόλοιπες, πολύ πλάκα. Μια χαρά τα πάμε για 2 χρόνων ζωής παρέα!

Καλό μας μήνα! Θα βγάλουμε τα χειμωνιάτικα, του Αγίου Δημητρίου θα στρώσουμε σιγά-σιγά και τα χαλιά να αλλάξει το σπίτι, θα κρεμάσουμε και τη σημαία στο μπαλκόνι για την 28η, θα πάμε να δούμε και παρέλαση. Αχ ωραία, καλά να είμαστε.

Ήθελα να σας προτείνω να μαζευτούμε κανένα Σάββατο ή Κυριακή και να πάμε στο Παιδικό Μουσείο, ή καμιά άλλη εκπαιδευτική εκδρομή, π.χ. στο Σύνταγμα στα περιστέρια (ana γκούχου γκούχου, χαχαχαχα!), ή στον Εθνικό Κήπο, που θα πιούμε και καφεδάκι και τα παιδάκια μας δίπλα θα γίνουν χάλια με ένα ρυάκι που έχει, χαχαχα!

Για τον καφέ στον Άγιο Αντώνιο είμαι βέβαια μέσα, λείπει ο Μάης από τη Σαρακοστή κι επίσης όπου γιορτή η Βασίλω πρώτη. Αν βέβαια θα είναι σπίτι ο άντρας μου, ο πολυάσχολος ποδοσφαιριστής μου για να κάτσει με τη Ναταλία. Αλλιώς, τις παίρνουμε μαζί πανμαρ κι Ο Θεός Βοηθός, λέμε τώρα.

Σας φιλώ.

Α, κι εμείς έχουμε πει για 4ήμερο στη Θεσσαλονίκη, αλλά πιο πολύ στα όνειρα μας το βλέπουμε γιατί είναι πολύ δύσκολο καθώς δεν υπάρχει ούτε σάλιο.

μαμαλευτερακι, πολύ σε σκέφτομαι κοπέλα μου. Η Παναγίτσα δίπλα σου όπως και σε κάθε ετοιμόγεννη.

Θέλω κι εγώ να ξαναγίνω μανούλα, το θέλω πολύ, μου έχει έρθει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πετρουλα δινε το παρον!

Παρουσααα!!!χαχα

Τώρα για τις βιταμίνες που χανονται κτλ ξερω και εγώ.Αν βραζεις κατι σε απλη κατσαρολα με τις ωρες παλι δεν χανονατι βιταμινες?

Και εγω δεν την αποχωριζομαι και απ'όσο ξερω οι βιταμινες με το μαγειρεμα με χυτρα μενουν μεσα στο νερό οπου και μαγειρευεται το υπόλοιπο φαγητό μετα το κρεας ενω με την κατσαρόλα ολες εξατμιζονται..

Αχ παιδιά εγώ γιατί έχω χάσει τη μπάλα με αυτές τις "κακίες" και δε θυμάμαι καν σε τι αναφέρεστε!

Κι εγω βρε Μαρινα, πάντως επειδη αναφερθηκε ξανα οτι βγηκε κακια στο προσωπο της Ρίτας να ξαναπώ οτι εγω δεν εβγαλα καμια κακία, παραπονο ναι..

Που βγηκε η κακια δλδ??

Λοιπόν ο μικρός ξεκίνησε προνήπια σε δημόσιο-δημοτικό σχολείο. Τα έχουν μαζί με τα νήπια, 25 παιδάκια μεγάλα-μικρά μια δασκάλα. Πρόγραμμα εκμάθησης δεν έχουν βγάλει ακόμα. Ολη μέρα λέει τα έχουν έξω στην αυλή. Τους ζήτησαν από 50ευρώ για να αγοράσουν υλικό που θα κρίνουν οι ίδιες και τους ενημέρωσαν ότι αργότερα, το χειμώνα, θα πρέπει να πληρώνουν και κάποιο ποσό για τη θέρμανση των αιθουσών, γιατί δεν επαρκεί το πετρέλαιο. Τόσα σχολεία άλλαξα βρε κορίτσια, πρώτη φορά ακούω να ζητάνε από τους γονείς να πληρώσουν για τη θέρμανση.

Ετσι γίνεται τώρα ή βρήκαν κάποιο τρόπο να αυξήσουν τα έσοδα τους οι υπεύθυνες? Και λέει η νύφη μου να δώσω χρήματα ναι, αλλά για να δημιουργηθεί κάτι για τα παιδιά πχ βιβλιοθήκη, αλλά να πληρώνουμε το πετρέλαιο???

Συμβαίνει κι αλλού αυτό άραγε και είμαι τόσο πίσω εγώ?

Ελένη τα νηπιαγωγεια και τα δημοτικα διοικουνται απο σχολικες επιτροπές οι οποίες ειναι υπευθυνες για τη διαχειριση των χρηματων που παιρνουν με τη μορφη επιδότησης απο τους δημους..Επειδη λοιπόν εχουν γινει περικοπες και στις επιχρηγησεις των σχολικων επιτροπων για τα λειτουργικα εξοδα (συντηρηση σχολικων κτιριων, θερμανση κλπ) μαλλον το μαλλι φετος θα το πληρωσουν οι γονεις, δλδ όλοι εμεις!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Που είναι η Πετρούλα σήμερα; Λέτε να γέννησε;

Πηγε σημερα μια ωραια βολτα με τον γιο και τον μπαμπα απο το πρωί και μολις μπηκαν σπίτι!!Πάλι πήρα πραγμαακια για τα παιδακια μου..Απο τις 12-3 ο Αναστασης κοιμόταν στο καροτσι (τα πόδια μονο που δεν σερνονταν κατω) και ευχαριστηθηκα βολτα στα μαγαζια και στις βιτρινες..Σκεφτομαι πως θα ειναι χωρις το καροτσι γμτ!!

Ηλιανα μου δεν σε ξεχασα καλη μου!!!Σε ειχα στο μυαλο μου να σε ειδοποιησω αλλα ηθελα πρωτα να δω αν γεννησες μη σε ενοχλώ και σε αγχωνω χωρις λόγο...Το πρωί που πηρα τηλ την προϊσταμενη μου δυστυχως δεν την βρηκα και περιμενω τη Δευτερα απάντηση απο το ΙΚΑ..Εσυ τι εκανες ρωτησες καπου σχετικα με το θεμα???

Για ολα τα αλλα μη δινεις σημασία και κυρίως μη παίρνεις προσωπικα καθετι που λέγεται...Εξαλλου η Λαζαρενια σου ειχε πει τοτε πως αισθανθηκε, ήξερες τι ενοιωσε..Για πες μας τα νεα σου!!!

Πικουλίνααα άλλαξε το τικερακι σου γιατι σε λίγο η Βενια θα ειναι συνομιλικη με τον Πανουλη!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Δεν τα πιστευω αυτά που διαβάζω. Τι ήθελα και χρησιμοποίησα αυτή την κ*λο λέξη ΚΑΚΙΑ γμτ????

Πολύ έχω στενοχωρηθεί...Δεν μας μάτιασε κανείς, εγώ έκανα την μλκα και είπα αυτό που ορισμένες φορές ένιωσα(και πάλι ξαναλέω όχι προς το άτομο μου..). Απο εμένα ξεκίνησε η ιστορία. Σόρυ κορίτσια..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Δεν τα πιστευω αυτά που διαβάζω. Τι ήθελα και χρησιμοποίησα αυτή την κ*λο λέξη ΚΑΚΙΑ γμτ????

Πολύ έχω στενοχωρηθεί...Δεν μας μάτιασε κανείς, εγώ έκανα την μλκα και είπα αυτό που ορισμένες φορές ένιωσα(και πάλι ξαναλέω όχι προς το άτομο μου..). Απο εμένα ξεκίνησε η ιστορία. Σόρυ κορίτσια..

Θα φτασουμε στο αλλο ακρο τωρα. Θα θεωρησουμε η καθεμια τον εαυτό της υπευθυνο για ολα αυτα που συμβαινουν. Καλα εσενα δε πρεπει να σε στεναχωρουμε εισαι και εγκυουλα. Ασε θα αναλαβουμε οι υπολοιπες την ευθυνη.

Καλό μας μήνα! Θα βγάλουμε τα χειμωνιάτικα, του Αγίου Δημητρίου θα στρώσουμε σιγά-σιγά και τα χαλιά να αλλάξει το σπίτι, θα κρεμάσουμε και τη σημαία στο μπαλκόνι για την 28η, θα πάμε να δούμε και παρέλαση. Αχ ωραία, καλά να είμαστε.

Μου αρέσει που μας βάζεςι τις δουλειές σε σειρά :-P:razz::-P:razz::-P:razz:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Σωπα βρε αρμακι που καθεσαι και σκας...δε φταις εσυ..

Ας αναλαβω εγω πρωτη λοιπον την ευθυνη.

Εγω φταιω για ακομα μια φορα που καθομαι και χαλαω το χρονο μου να απανταω για πιπιλες,πανες,θηλασμους και δε ξερω εγω τι αλλο,εγω που καθε φορα απανταω σα βλακας οταν καποια κοπελα ρωταει κατι και νιωθω οτι μπορω να πω κατι απο τις εμπειριες μου .Εγω φταιω που αν μια φορα πω κατι ειδικο οπως το πως βλεπω ας πουμε ενα 4χρονο με πανα αμεσως δημιουργω αγχος σε μαναδες που δε θελουν να μπαινουν σε τρυπακια τα οποια φυσικα δημιουργω εγω που το παιδι μου δε φοραει πανα αλλα που εγω φορουσα εως τα 5....ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....

Αλλα φυσικα εχετε δικιο και τα υπολοιπα 5000 μυνηματα μου σε αυτο το φορουμ ειναι ολα για δειξω οτι κανω το σωστο.Μαζευω ποντους...ωραια.. ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ?!

Οκ λοιπον ναι ,θεωρω οτι κανω το σωστο.Αυτο πρεπει να θεωρουμε ολοι εξαλλου εφοσον δεν εχουμε ενδειξεις απο τα παιδια μας για το αντιθετο...

Καμια ''κακια'' λοιπον .Ολα καλα!Μην αγχωνεσαι εσυ αδικα.

Δεν θα επαναληφθει κατι αντιστοιχο κοριτσια ειλικρινα σας ζητω συγνωμη για το σημερινο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σωπα βρε αρμακι που καθεσαι και σκας...δε φταις εσυ..

Ας αναλαβω εγω πρωτη λοιπον την ευθυνη.

Εγω φταιω για ακομα μια φορα που καθομαι και χαλαω το χρονο μου να απανταω για πιπιλες,πανες,θηλασμους και δε ξερω εγω τι αλλο,εγω που καθε φορα απανταω σα βλακας οταν καποια κοπελα ρωταει κατι και νιωθω οτι μπορω να πω κατι απο τις εμπειριες μου .Εγω φταιω που αν μια φορα πω κατι ειδικο οπως το πως βλεπω ας πουμε ενα 4χρονο με πανα αμεσως δημιουργω αγχος σε μαναδες που δε θελουν να μπαινουν σε τρυπακια τα οποια φυσικα δημιουργω εγω που το παιδι μου δε φοραει πανα αλλα που εγω φορουσα εως τα 5....ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....

Αλλα φυσικα εχετε δικιο και τα υπολοιπα 5000 μυνηματα μου σε αυτο το φορουμ ειναι ολα για δειξω οτι κανω το σωστο.Μαζευω ποντους...ωραια.. ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ?!

Οκ λοιπον ναι ,θεωρω οτι κανω το σωστο.Αυτο πρεπει να θεωρουμε ολοι εξαλλου εφοσον δεν εχουμε ενδειξεις απο τα παιδια μας για το αντιθετο...

Καμια ''κακια'' λοιπον .Ολα καλα!Μην αγχωνεσαι εσυ αδικα.

Δεν θα επαναληφθει κατι αντιστοιχο κοριτσια ειλικρινα σας ζητω συγνωμη για το σημερινο.

Και επειδη εννοεις εμενα , να ξερεις οτι κανενα αγχος δε μου δημιουργησες. Να ξερεις οτι αυτο το παιχνιδακι που παιζεται δεν ειναι του χαρακτηρα μου και θα σε παρακαλουσα να το ληξουμε.

Φυσικα αναφερομαι σε σενα.Δεν τα εγραψα εγω αυτα τα παραπανω ουτε προσβαλα καμμια .

Και εγω σε παρακαλω να ληξει διοτι συνεχιζεις και με προσβαλεις λεγοντας οτι παιζω παιχνιδακια τη στιγμη που εχω ενοχληθει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα, να σε ρωτήσω κάτι; Mη με βρίσεις. Γιατί δε βγαίνεις παιδί μου; Έχει υπέροχη βραδιά. Εκτός κι αν βρέχει προς τα εκεί (ελπίζω αυτό με τη βροχή να το είπες σήμερα κι όχι το χτεσινό απόγευμα, βλέπεις διαβάζω 2 μέρες συγχρόνως). Εγώ τη βουτάω τώρα και βουρ για πλατεία και, βέβαια, σουβλάκι, χιχι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας.

Αχ γιατί μας μπήκε άσχημα αυτός ο ρημαδομήνας ε?????? Ποιός μας μάτιαξε έτσι? Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε παραπάνω, θεωρώ ότι είμαστε μια γενικά δεμένη παρέα και δεν θα ήθελα να το δω αυτό να χαλάει.

Ειρήνη ημίν κορίτσια. Μα τι μας έπιασε τέλος πάντων σήμερα, μπα σε καλό μας.

Σήμερα έχουν επέτειο γάμου οι γονείς μου που λέτε και στις 15/10 έχουμε εμείς.

Ετοιμαζόμαστε να πάμε από εκεί να το κάψουμε το πελεκούδι με πίτσα και μπύρα χαχαχα.

Οσο για το χτεσινό συμβάν ο σύζυγος μου ζήτησε συγνώμη, αλλά ήταν αγχωμένος λέει και ξέσπασε έτσι. Αντε εμείς φιλιώσαμε!!!!!!!!

Πετρούλα μου πάντως δεν έχω ξανακούσει να πληρώνουν οι γονείς για τη θέρμανση, αν και απ' ότι τους είπαν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο και το θεωρούν όλοι κάτι τόσο φυσικό!

Σάββατο αύριο λέω εγώ τώρα. Τι έκανες τελικά πήγες στο γιατρό για εξέταση ή μόνο βολτίτσα????

Και Giovanna κι εμείς μαζεύαμε στις γιορτές κάτι για την κυρία που καθάριζε και τον επιστάτη, αλλά μέχρι εκεί.

Ηλιάνα μου σου εύχομαι να γίνουν όλα τόσο εύκολα που να μην το πιστεύεις.

Και να σας πω ότι από τις 24:00 θα είναι μέσα για πρόκληση η φίλη μας, οπότε από τα ξημερώματα και μετά ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε το νέο νινί του καφέ μας ;)

Σας χαιρετώ, ο μικρός έχει πάει ήδη στους παππούδες και πρέπει να πάμε κι εμείς σιγά σιγά.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...