Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινα πόσο ειπες;;;;;;;;;;;;;;;; Παχυσαρκος ο Γιωργακης. Ξεκίνα διαίτα!!! Αχ ποσο σας ζηλευω!!!!!!!

Ψωμιά, ζυμαρικά, πατάτες όλα κομμένα! :D:D:D Εσύ θα ζηλεύεις του Γιώργου κι εγώ της Βαρβάρας σου! Η πλάκα είναι ότι με πήρε η κουνιαδίξ πριν και είχανε πάει κι εκείνοι τα παιδιά στη γιατρό τους και όλο χαρά της έλεγα ότι ο Γώγος έγινε 13 και κάτι και τι μου λέει? Η δικιά μου (είναι έξι μήνες μικρότερη) είναι 13.400 και μας είπε να μην την ταίζουμε τόσο! Με αποτελείωσε λέμε!:lol::lol::lol::lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψωμιά, ζυμαρικά, πατάτες όλα κομμένα! :D:D:D Εσύ θα ζηλεύεις του Γιώργου κι εγώ της Βαρβάρας σου! Η πλάκα είναι ότι με πήρε η κουνιαδίξ πριν και είχανε πάει κι εκείνοι τα παιδιά στη γιατρό τους και όλο χαρά της έλεγα ότι ο Γώγος έγινε 13 και κάτι και τι μου λέει? Η δικιά μου (είναι έξι μήνες μικρότερη) είναι 13.400 και μας είπε να μην την ταίζουμε τόσο! Με αποτελείωσε λέμε!:lol::lol::lol::lol:

Της ειπες για τον ομοιοπαθητικό;;;

ναι βρε Ριτα μου αλλα εσυ ήσουν που σχολιασες το 2χρονο που φοραγε πιπιλα. Δεν αισθανομαι καθολου μειονεκτικα για το παιδι μου. Απλα εχω αποφασισει να μη μπω στο τρυπακι του ποτε θα κοψει τη πιπιλα και την πανα. τελος παντων επειδη αισθανθηκα καπως με το σχολιασμο της πιπιλας και με το 4χρονο που φορουσε πανα γιαυτο το ειπα. Τελος το Θεμα εκει.

Οκ ναι εγω τα σχολιασα...

Αν σου δημιουργησα θεμα γιατι δε με ρωτησες επιτοπου γιατι το ειπα να σου εξηγησω?

Το 4χρονο με την πανα ναι το θεωρω λαθος.Σχολιασα τον εαυτο μου πρωτα απο ολους..για διαβασε καλυτερα.

Εσυ εχεις πει οτι το θεμα δε σε απασχολει και σου αρεσουν τα πωπουδακια με πανα αρα γιατι ενοχληθηκες?Εχεις τη γνωμη σου και εχω τη δικη μου ή μηπως ειναι 4χρονος ο Πανουλης?

Για την πιπιλα το ειπα ως εξης

Η μανα αυτη ειχε το διχρονο αγκαλια με την πιπιλα μεσα στον παιδοτοπο και δεν το αφηνε απο την αγκαλια να παει να παιξει ενω το παιδι ηθελε...και γκρινιαζε.Ηθελα να σας δειξω τον τυπο της μανας αυτης...οκ σορρυ κιολας...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Της είπα και χαμογελαστή μου απάντησε ότι εκείνη σαν γιατρός της κλασσικής ιατρικής δε μπορεί να μου συστήσει κάτι τέτοιο αφού κυρίως θα μου δώσει κάποιο σκεύασμα ο ομοιοπαθητικός για το οποίο κανείς δε θα μπορεί να μου επιβεβαιώσει τι ακριβώς έχει μέσα και αν κάνει όντως να το πάρει το παιδί. Πάντως δεν ήταν απόλυτη και εγώ τελικά σκέφτομαι να πάω κι αν μας δώσει κάτι μάλλον θα το πάρουμε, σίγουρα δεν θα ξέρω τι είναι αλλά μήπως ξέρω τι είναι τα φάρμακα και τα εμβόλια της κλασσικής ιατρικής?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ξέχασα εντομεταξύ να τη ρωτήσω από πότε κάνει το γιαούρτι! Μήπως θυμάσαι πότε σας ξεκίνησε εσάς? Εγώ λέω μάλλον πρόβειο με μια μπανάνα μέσα όπως έκανα και στο Γιώργο να ξεκινήσω σιγά-σιγά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καταρχας δεν το σχολιασα για να μου επιτεθεις και για να εκνευριστεις. Ηθελα απλα να σας πω οτι λεγονται διαφορα και ειναι λογικο καποιες στιγμες να ενοχληθουμε ολες απο κατι που θα ακουσουμε. Εννοειται οτι δε με απασχολει το θεμα πανα γιατι αν με απασχολουσε θα την ειχε κοψει απο το καλοκαιρι που το προσπαθησε απο μονος του.

Ξέχασα εντομεταξύ να τη ρωτήσω από πότε κάνει το γιαούρτι! Μήπως θυμάσαι πότε σας ξεκίνησε εσάς? Εγώ λέω μάλλον πρόβειο με μια μπανάνα μέσα όπως έκανα και στο Γιώργο να ξεκινήσω σιγά-σιγά!

9 μηνων μας το εδωσε. Και εγω της ειχα πει για νωριτερα αλλα μου ειχε πει οχι.

Καταρχας δεν το σχολιασα για να μου επιτεθεις και για να εκνευριστεις. Ηθελα απλα να σας πω οτι λεγονται διαφορα και ειναι λογικο καποιες στιγμες να ενοχληθουμε ολες απο κατι που θα ακουσουμε. Εννοειται οτι δε με απασχολει το θεμα πανα γιατι αν με απασχολουσε θα την ειχε κοψει απο το καλοκαιρι που το προσπαθησε απο μονος του.

Ωραια μπραβο λοιπον.Το ιδιο λεμε.

Αν εγω θα σχολιασω ενα διχρονο με πιπιλα και ενα 4χρονο με πανα θα εχω τους λογους μου και να που στο εξηγω.Δε σημαινει οτι υποννοω κατι για τα υπολοιπα παιδακια της παρεας.Εσεις δλδ με τις φιλες σας δε συζητατε πραγματα που ειδατε ή ακουσατε?

Φυσικα και λεγονται διαφορα και για αυτο ειμαστε εδω.Ειναι φορουμ γονεων,ανταλλασουμε αποψεις και εμπειριες.Οποιος θελει διαβαζει,οποιος θελει συμμετεχει ,οποιος δεν θελει να μπαινει σε τρυπακια οπως λες(εγω δεν το πιστευω αυτο) δεν ασχολειται.Τοσο απλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και δε σου επιτιθεμαι Πικουλινα...

Ας ελεγες ξεκαθαρα τι σε ενοχλησε οπως το ειπες ενα μηνυμα πιο κατω και οχι

Απλα καλο θα ητανε να μη προσπαθουμε να θεωρουμε αυτο που κανουν τα παιδακια μας το σωστό. Και να σας πω και κατι αλλο;;; Εμενα ο Παναγιωτης που εκοψε τελευταιος τα αλεσμενα, που φοραει ακομα πιπίλα και πάνα τι πρεπει να κάνω;;;;;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Που είναι η Πετρούλα σήμερα; Λέτε να γέννησε;

Ρίτα σε όλους τους παιδικούς έχουν θέμα το φθινόπωρο αυτές τις μέρες. Και στην Αλεξάνδρα έμαθαν κάποιο τραγουδάκι και όλος ο χώρος είναι γεμάτος ζωγραφιές και χειροτεχνίες με κίτρινα φύλλα κλπ. Από σήμερα θεωρείται και η Αλεξάνδρα μεγάλο παιδί :tongue::tongue::tongue: και δεν είναι πια στο βρεφικό αλλά σε τάξη :P:p:p:p

Μαελένη να σου πω την αλήθεια να ζητάνε λεφτά για πετρέλαιο δεν έχω ακούσει. Όταν ήμουν εγώ στο σχολείο......αρχαία ιστορία βέβαια........:tongue::tongue::tongue: θυμάμαι ότι Χριστούγεννα και Πάσχα δίναμε λεφτά για την καθαρίστρια. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε πολλούς δημοτικούς παιδικούς σταθμούς δίνουν λίστα με πράγματα που πρέπει να αγοράσει ένα παιδί και πολλές φορές λέει και για παιχνίδια και παραμύθια. Δεν ζητάνε όμως λεφτά.

Άρμα σύντομα θα νιώθεις εντελώς καλά και θα χαρείς την εγκυμοσύνη σου.

Σούλα το σκηνικό με τις βιτρίνες είναι ίδιο και εδώ. Από τη μια τα Καλοκαιρινά από την άλλη κάτι λίγα χειμωνιάτικα. Πυτζάμες πήγα να πάρω χτες για την Αλεξάνδρα και δεν υπήρχαν. Καλά έκανες και δεν ψώνισες τίποτα μωρέ. Βολέψου τώρα και παίρνεις κάτι που θα σου αρέσει αργότερα.

Κωνκών και η Παιδική Χαρά χρειάζεται και βολεύει και πολλούς η αλήθεια είναι. Νομίζω όμως ότι έχει να κάνει με το πώς βγαίνουν τα κονδύλια. Δηλαδή αν τα λεφτά είναι για παιδική χαρά δνε μπορούν να δικαιολογηθούν για την πληρωμή μισθών.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μπήκα να πάρω κουράγιο :(:(:(:(:(

έλαβα ομωσ τους Ωραίους χαρακτηρισμούς

που μου προσάψατε σήμερα

είρωνια-αδιακρισία–χαζομάρα -βλακεία κτλ

ευχαριστώ πολύ μου δώσατε πολύ κουράγιο

να σας ευχαριστώ

μαζί με της ψεύτικες ευχές ( με το καλό το μωρό..............!!!!?????)

στείλατε και τις αληθινές σας ευχές:(:(:(:(:(:(

ευχαριστώ πολύ................

:tongue::tongue:

Μπήκα να πάρω κουράγιο :(:(:(:(:(

έλαβα ομωσ τους Ωραίους χαρακτηρισμούς

που μου προσάψατε σήμερα

είρωνια-αδιακρισία–χαζομάρα -βλακεία κτλ

ευχαριστώ πολύ μου δώσατε πολύ κουράγιο

να σας ευχαριστώ

μαζί με της ψεύτικες ευχές ( με το καλό το μωρό..............!!!!?????)

στείλατε και τις αληθινές σας ευχές:(:(:(:(:(:(

ευχαριστώ πολύ................

Ηλιάνα μην χαλάς την ημέρα σου και πραγματικά εύχομαι σε λίγες ώρες να κρατήσεις αγκαλιά ένα γερό μωράκι. Φιλιά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ηλιάνα μου και φυσικά οι ευχές για ένα υγιέστατο μωράκι είναι πέρα για πέρα αληθινές, είναι δυνατόν? Το να θεωρούμε ένα γεγονός κουτό ή βλακεία δεν εχει καμία σχέση! Εγώ τουλάχιστον κάνω άπειρες κάθε μέρα, πολλές φορές το καταλαβαίνω και προσπαθώ να επανορθώσω, άλλες ούτε καν το πιάνω! Δεν πρέπει ωστόσο να σε απασχολούν αυτά τώρα, δεν έπρεπε να γίνει το σχόλιο ειδικά σήμερα, άλλη μια πολύ μεγάλη βλακεία από μέρους μου. Κοριτσάκι δεν έπρεπε να σε στενοχωρήσουμε μέρα που είναι, χίλια συγνώμη! Και πάλι μέσα από την καρδιά μου έναν εύκολο τοκετό και ένα υγιέστατο μπεμπέ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηλιανα με το καλο το μωρακι αυριο!

Και εσυ γερη και δυνατη!!!

Ολα να πανε κατ ευχην και το εννοω!

Και δε χρειαζεται να θυμωνεις εγω τουλαχιστον απο τοτε σου ειχα πει οτι τα λεγομενα σου ηταν λαθος.Δεν το θεωρησα λοιπον ''κακια'' το τονισα πολλες φορες σημερα, αλλα βλακεια σου που ανοιχτηκε ενα προσωπικο θεμα της Λαζαρενιας.

Γιοβαννα αληθεια? εχουν ολοι μαλλον οι παιδικοι το ιδιο θεμα χαχα!

Δε ξερω μαλλον δεν ειχα στο νου μου οτι θα κανουν τετοια...δε ξερω γιατι????

Και εντυπωσιαστηκα σημερα!!!

Μπραβο και για τον προβιβασμο σε παιδικο!!!

Ουσιαστικα τι διαφορα εχουν?

Μαρινα εννοειται οτι συμφωνω οτι η αρση του υποχρεωτικου των νηπιαγωγειων ειναι καθαρα θεμα ελλειψης προσωπικου ισως και κτιριων?Δε ξερω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε Ηλιανα πραγματικα μην ασχολησε με τετοια, η δευτερη ποιο ομορφη μερα της ζωης σου πλησιαζει. να ξερεις οτι ολες σου ευχηθηκαμε απο τα βαθη της καρδιας μας. Επισης να ξερεις οτι ολες αγωνιουσαμε καθε φορα που πηγαινες στο γιατρο αν θα γεννουσες τελικα. Πωπω βουντου μας εκαναν μου φαινεται!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...