Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρισαμε και εμεις...παρασκευη επιτελους σημερα..

Δυσκολη βδομαδα ειχα, ειπα να την κανω νωριτερα...χαχα

Λοιπον το παιδι μου σημερα μου λεει ''Μαμα ειναι φινοπωρο=φθινοπωρο τα δεντρακια εχουν κιτρινα φυλλα''

Ουαου!!!!εντυπωσιαστηκα!!!

Επισης μας εβαλαν χαρτι οτι στις 7/10 ο παππους Γιαννης του σχολειου θα ανεβει σε σκαλα θα κοψει τα σταφυλια απο την κληματαρια(ναι ,ναι εχει κληματαρια σε μια μερια!!!)και ολααα τα παιδακια μαζι στην αυλη θα κανουν πατητηρι και θα μιλησουν για το μουστο!!

Του το ειπα με δικα μου λογια και κοιταζε ενθουσιασμενος...

Τον δε κ.Γιαννη μου τον ανεφερε συχνα αλλα εγω νομιζα οτι ειναι της φαντασιας του.

ωσπου μια μερα που πηγα να τον παρω τον χαιρετησε ενας κυριουλης στο δρομο και ο γρηγορης μου ειπε οτι ειναι ο κ.Γιαννης!!

Εκ των υστερων εμαθα οτι ειναι οδηγος σχολικου και τον αγαπουν πολυ τα παιδια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααα και επισης μας ζητησαν ενα παλιο πουκαμισο για να αρχισουν λεει τις καλλιτεχνικες δημιουργιες τους...εγω παλιο δεν ειχα αλλα εδωσα ενα ολοκαινουργιο που δεν φορεσε καθολου γιατι δε μου αρεσε...σενιαρισμενος ο ζωγραφος μου!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι από εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται.......το λαμιώτικο.

Και φαίνεται τόσο ήρεμος που λες κι εσύ.

Ακόμα δεν βρεθήκαμε Ιωαννίτσα μου, σε καμιά ωρίτσα που σχολάω θα σου πω, αλλά να μου την πει γιατί βήχω!!!!! Μα τι να κάνω. Επίτηδες το κάνω? Είναι δυνατόν. Πολύ θύμωσα. Πιο πολύ μ' αυτό παρά που μου έριξε ευθύνες άδικα για θορύβους που άκουσε. Αμάν πια!

Παρεπιπτόντως μπήκα στο site με τις χύτρες και τις φοβήθηκα ακόμα πιο πολύ. Θα πρέπει να μας κάνει σεμινάρια η φίλη μας η Ρίτα :) Να τη δούμε σε επιτόπια χρήση να πάρουμε θάρρος!

Ααααα και κάπου διάβασα κάποια προσπαθεί να σας ξεσηκώσει να έρθετε Θεσ/νίκη. Αντε βρε κορίτσια και καλώς να σας δεχτούμε στην πόλη που πάντα και κάτι γιορτάζει :) :)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαελενη εγω ερχομαι ανετα!Αν ειναι για μια μερουλα το κανονιζω!Οτι πει η ομαδα!

Οσο για το συζυγο εχουν τα κυκλοθυμικα τους που και που μη δινεις σημασια.

Αντε να βγαλεις την πλακα να δεις τι γινεται αλλα μαλλον ηταν επιμονη η ιωση μωρε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη μου οντως ο καλός σου φαινεται πολυυυ ηρεμος ανθρωπος .

Μα και συ πάλι βρε παιδί μου τόλμησες να βήχεις ????

Περα από την πλάκα καλά αποτελέσματα στην ακτινογραφία!

Μαργαρίτα μου θα είνια πολύ όμορφα.Μπράβο τους που τους κανουν τετοια πραγματα στο σταθμό.

Α και οσο για τις εποχές η Ανδρεαννα εδώ και καιρό που της ειπα οτι τωρα ειναι φθινόπωρο και σε λίγο θα ερθει και ο χειμώνας μου λεει συνέχεια "που είναι το καοκαιρι μανούλα?"

Μαργαρίτα τι τα ταίζουν στο σταθμό?

Εχω μια αγωνία γιατί η δικιά μου είναι πολύ μα πολύ περίεργη στο φαγητό της και περισσότερο αυτο σκεφτομαι (οτι δεν θα τρωει δλδ) παρα αν θα της αρεσει , αν θα κλαιει κτλ.

Λοιπον το παιδι μου σημερα μου λεει ''Μαμα ειναι φινοπωρο=φθινοπωρο τα δεντρακια εχουν κιτρινα φυλλα''

Ουαου!!!!εντυπωσιαστηκα!!!

χαχαχαχαχααχ τελειος ο γρηγορακης.......

θα γινει και ζωγραφος!!!αχ ανυπομονω να τα κανει αυτα και η δικια μου....

λοιπον θα πω κατι τελευταιο για να μην παρεξηγηθω για αυτα που προαναφερα.

εγω ειμαι και λιγο στοκος σε καποια θεματα.αν δεν αναφερθει καποιος στο ονομα μου δεν καταλαβαινω αν με ειρωνευετε ή οχι.

αρμα μου δεν θελω να με εχετε αδυναμια επειδη τραβαω εγω καποια ζορια εξαλλου ολες περνατε ισως και περισσοτερα.ισως εγω ειμαι και υπερευαισθητη και με περνει απο κατω.μαθαινω ομως......

απλα πισω απο αυτην την απροσωπη οθονη και μεσω του γραπτου λογου πρεπει να προσεχουμε τα λεγομενα μας γιατι δεν ξερεις πως μπορει να το παρει ο αλλος ή πως μπορει να νιωσει .

δεν ξερουμε αν ο αλλος εχει καποια προβληματα και με κατι που θα πουμε να του το μεγενθυνουμε.

τοσα ακουμε για το ιντερνετ γι αυτο και ειπα οτι πολλες φορες φοβαμαι που μιλαω ενω με διαβαζουν παγκοσμια.

εχουν γινει γνωριμιες εδω και πολλα ατομα εχουν βοηθηθει αλλα εχουν γινει και πολλα και δεν αναφερομαι στο καφε μας.

διαβαζω και σε αλλα καφε και μαμαδες να τσακωνονται για το τιποτα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια έτσι είπε και ο γιατρός, ότι μάλλον δεν είναι κάτι, αλλά για να είμαστε σίγουροι να βγάλω την ακτίνα.

Είδες βρε Σούλα μου! Δεν μπορείς ούτε να αρρωστήσεις πια!

Καλά εσύ σε ολόκληρη αγορά δε βρήκες τίποτα να αγοράσεις χτες :)

Πάντως πλάκα πλάκα αυτό που λέει και η Σούλα είναι. Πήγα μετά το γιατρό να δω παππούτσια. Από τη μια μεριά τα πεδιλάκια τα καλοκαιρινά και δίπλα οι μπότες με τα γουνικά! Ενδιάμεσο τίποτα. Για να μην πω στο super προχτές τα ράφια και τα ψυγεία όοοολα άδεια! Ωρέ πού πάμε?????? Πού θα πάει η κατάσταση?

Ριτάκι το δήλωσες! Σε περιμένουμε :) :)

Αντε ομάδα Αθηνών βάλτε μας στο πρόγραμμα!

Και συμπληρώνω. Τέλειο το πρόγραμμα του Γρηγοράκη. Μαθαίνει πολλά τελικά.

Αλήθεια μάθαμε τι είναι το οικοδομικό υλικό?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ξεχασα να ρωτησω τι ειναι το οικοδομικο υλικο...θα ρωτησω ομως γιατι το αναφερουν συχνα...

Δεν εχει και πολυ σημασια τι μαθαινουν φτανει που τον βλεπω καλα αλλα οσο να ειναι και τα κοντα 400 ευρω το μηνα καπως πρεπει να δικαιολογηθουν..οποτε οτι μαθει καλο ειναι.

Σουλιτσα η αληθεια ειναι οτι ο Γρηγορης περα απο το πρωινο που τα τρωει ολα(ή αυγο,ή κεικ,ή τοστ αυτα μαζι με φρουτα ή χυμο)με τα μεσημεριανα δεν τα παει καλα.

Ή που θα το φαει ολο αν ειναι κατι που του αρεσει ή που δε θα φαει καθολου και θα μεινει σε ψωμακι με τυρακι και ελιτσες...

Εγω βασικα εχω πει να μην τον πιεσουν γιατι ερχεται νωρις σπιτι και οι ιδιες εχουν πει οτι το Σεπτεμβριο που θεωρειται μηνας προσαρμογης δεν τα πιεζουν καθολου απο εκει και υστερα ασχολουνται πιο εντατικα με το φαγητο.Θα δειξει...

Σε γενικες γραμμες ο Γρηγορης πραγματικα δεν πρεπει να πειναει γιατι τρωνε νωρις ομως ειναι και παραξενος εξακριβωμενα...

Θα σου πω το μενου της αλλης βδομαδας ας πουμε που δε νομιζω να φαει και πολλα...

Κοτοσουπα αυγολεμονο(παει αυτη...)

Παστιτσιο με σαλατα(θα το φαει)

Φακες τυρι και ελιτσες(ισως λιγες)

Μπριαμ(αποκλειεται)

Ψαρι βραστο και σουπα χορταρικων...(αντε να φαει λιγο μονο το ψαρι)

Σε αυτο το στυλ ειναι πανω κατω ολες οι εβδομαδες.

Με χαλανε οι σουπες που εχουν 2 φορες τη βδομαδα...

Απλα το κρεας θα ειναι ή γιουβετσι ή σουπα ή λεμονατο.ή σουτζουκακια ή κεφτεδακια

Το κοτοπουλο θα ειναι ή λεμονατο,ή με χυλοπιτες ή γιουβετσι ή κοτομπουκιες

Το ψαρι ή βραστο ή ψαρομπουκιες

Οσπρια φασολαδα,φακες,ρεβυθια εχω δει..

Λαδερο ή σπανακορυζο ή μπριαμ ή φασολακια,ή γεμιστα

Ζυμαρικα εχει διαφορα και σουφλε και παστιτσιο καμακαροναδα με κιμα ή με τονο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παιδιά συζητούσα πριν με τη νύφη μου και άκουσα κάποια πράγματα που με παραξένεψαν πολύ. Πέιτε μου λίγο έτσι ισχύει ξέρει καμιά σας.

Λοιπόν ο μικρός ξεκίνησε προνήπια σε δημόσιο-δημοτικό σχολείο. Τα έχουν μαζί με τα νήπια, 25 παιδάκια μεγάλα-μικρά μια δασκάλα. Πρόγραμμα εκμάθησης δεν έχουν βγάλει ακόμα. Ολη μέρα λέει τα έχουν έξω στην αυλή. Τους ζήτησαν από 50ευρώ για να αγοράσουν υλικό που θα κρίνουν οι ίδιες και τους ενημέρωσαν ότι αργότερα, το χειμώνα, θα πρέπει να πληρώνουν και κάποιο ποσό για τη θέρμανση των αιθουσών, γιατί δεν επαρκεί το πετρέλαιο. Τόσα σχολεία άλλαξα βρε κορίτσια, πρώτη φορά ακούω να ζητάνε από τους γονείς να πληρώσουν για τη θέρμανση.

Ετσι γίνεται τώρα ή βρήκαν κάποιο τρόπο να αυξήσουν τα έσοδα τους οι υπεύθυνες? Και λέει η νύφη μου να δώσω χρήματα ναι, αλλά για να δημιουργηθεί κάτι για τα παιδιά πχ βιβλιοθήκη, αλλά να πληρώνουμε το πετρέλαιο???

Συμβαίνει κι αλλού αυτό άραγε και είμαι τόσο πίσω εγώ?

Σούλα καλό μεσημέρι.

Ολοι οι παιδικοι εχουν παρομοιο προγραμμα . οι παιδικοι ακολουθουν τις οδηγιες του υπουργειου και δεν μπορουν να παρεκλινουν ..δλδ 1 φορα απαραιτητως οσπρια , 1 φορα τουλαχιστον σουπα ..μου τα ειχε εξηγησει η δασκαλα καποια στιγμη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...