Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα επαιξε ο υπολογιστης στην δουλεια μου και απο τωρα και στο εξης χρησιμοποιω εναν νεο!!!ειναι ολοκληρος καινουργιος και η συναδελφος μου κοντευει να σκασει.

εχω ομως μισθοδοσια οποτε σας αφηνω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσομάνες, (γιατί με τα αγόρια δεν συγκρινόμαστε) νομίζω ότι έχω το πιο "τροφαντό" παιδί. 7,5 μηνών 8.500, στον χρόνο 10.500. Τώρα 13 κάτι... Για φωτομοντέλο, σίγουρα δεν πάει (εκτός κι αν το πάρει σε μπόι!!!)

Ρε Μαράκι απ' ότι βλέπω στις καμπύλες του βιβλιαρίου για ι 28 μηνών 12.800! Ελάχτιστα πάνω από το Μ.Ο. είναι το κοριτσάκι σου μια χαρά πάει για μοντέλο! Θα έρθεις να μου κάνεις τα μπάνια τώρα που σε ανέβασα?:tongue:

Ο Γιώργος στην ηλικία της μικρής ήταν 8.200 μετά το χρόνο κολλήσαμε! Πάντως τώρα 13.300 είναι ο Μ.Ο. αν δεν κάνω λάθος για 27 μηνών που είναι ο δικός μου.

Βρε μπας και οργανωθούμε οι Αθηναίες να πάμε Θεσσαλονίκη μιας και γιορτάζει και η πόλη τους? Μια μέρα άδεια και τσουπ φτιάξαμε τετραήμερο!

Μαελένη καταμπερδεύτηκα, με τι φόρτωσες χτες βράδυ?

Ντινάκι όντως μεγάλη κουταμάρα από τη μια να μην έχεις δασκάλες για τα παιδιά σου και από την άλλη να φτιάχνει παιδική χαρά. Έχεις πάρει κανένα τηλέφωνο στο δήμο να παραπονεθείς? Νομίζω όλοι οι γονείς πρέπει να οργανωθείτε και να ξεκινήσετε να παραπονιέστε, αλλιώς οι "μεγάλοι" δεν ξεκουνιούνται.

Μαρίααα εγώ δήλωσα ήδη συμμετοχή για καφεδάκι! Αχ αυτός ο ήχος από τα ξυπόλητα ποδαράκια είναι όντως μούρλια...στην 1η επανάληψη, στη 2η, από την τρίτη και μετά χμμμ!!!! Εγώ είχα κάνει τον 24ωρο έλεγχο στο Γιώργο γιατί δεν είχα ίχνη από λεύκωμα, αλλά είχα πρηστεί υπερβολικά σε χέρια πόδια! Τότε ήμουν 38 και κάτι εβδομάδων αλλά δε γινόταν να λείψω από τη δουλειά και ένα σου λέω, φαντάσου με στη δουλειά με το μπιτονάκι!!!:oops::oops::oops:

Σιδερένιος κι ο Χρηστάκης Ιωάννα μου!

Έπεται συνέχεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λαζαρένια μου μήπως βγάζει κανέναν τραπεζίτη και δεν ξέρει τι της φταίει? Εμάς μέχρι να σκάσουν όλοι εδώ και κανένα δίμηνο είχε τρελό ζόρι, επιτέλους ηρεμήσαμε!

Ρίτα διάβαζα αυτά που έγραφες για τα εμβόλια! Ευτυχώς που εμάς με μυξούλα μας κάνει γιατί διαφορετικά θα ήμαστε πολύυυυυ πίσω, αφού κάθε φορά που πηγαίναμε όλο και κάτι είχαμε τρομάρα μας! Καλέ εγώ για τη χύτρα άλλη απορία έχω, πώς ξέρεις κάθε φορά πόσο νερό να βάλεις για να μη βρεις φαί κάρβουνο? Παίζει να σε ρωτάω κάθε φορά??? (θέλω και μια συνταγή για ριζότο όχι με θαλασσινά όποτε μπορείς, τώρα που με έπιασε ο οίστρος σε πρήζω, γρήγορα θα μου φύγει οπότε θα ηρεμήσεις κι εσύ!)Ποιές μέρες ευκαιρείς να έρχομαι με την Ιωάννα για ιδιαίτερα?!

Άρμα επανέρχομαι, αν είναι εφικτό να πλένεσαι θα το κάνεις, κατεύθείαν αν βρίσκεις το στόχο καλά είναι, αν όχι χρησιμοποίσε ουροσυλλέκτη!

Αχ παιδιά εγώ γιατί έχω χάσει τη μπάλα με αυτές τις "κακίες" και δε θυμάμαι καν σε τι αναφέρεστε! Πραγματικά πέραν του σκηνικού που λέει η Άρμα για τη Λαζαρένια που κι αυτό θα το χαρακτήριζα αδιακρισία ή χαζομάρα όχι κακία, δεν έχω εκλάβει καμιά κακία για την οποιαδήποτε, συμφωνώ με τη Ρίτα! ! Αλλού καλέ διαβάζω?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα πες ποια χυτρα εχεις και θα σου δωσω οδηγιες.

Πραγματικα θελω να τη χρησιμοποιειται ειναι τρελη ευκολια για αυτο επιμενω!χαχα

Τις καμπυλες βλεπω τις δουλευεις καλα...για πες μου 15,500 κιλα στα 2,5 ετη ειναι πολυ?

Υψος ξερω ειμαστε πανωωω απο τις καμπυλες παντα.

Για τα εμβολια το ξερω οτι με τους παιδικους ειναι ζορι η μυξα...και οι φιλες μου ολο πισω τα αφηνουν για αυτο το λογο..που να τα βρει καλα ιδιως περισυ που ηταν και μικροτερα?

Αλλος ενας λογος που ηθελα να παει φετος ηταν και αυτος..ηθελα να εχουμε ξεμπερδεψει απο εμβολια πρωτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πάω να δω τη χύτρα! Οι καμπύλες η ειδικότης μου τι στο καλό στατιστικολόγα είμαι? Είστε πάρα πολύ καλοί, ανάμεσα στο 75-90%! Σημασία έχει εξάλλου η καμπύλη ύψους να συμβαδίζει με του βάρους και να μην πέφτει το παιδί σε κατώτερη καμπύλη! Αλήθεια σε ύψος αφού είστε πάνω από ένα μέτρο είστε πάνω από το 97%, σχεδόν εκτός καμπυλών!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εκτος καμπυλων καλε ναι στο υψος... απο νεογεννητο η γραμμη ειναι πανω απο την καμπυλη παντα.Κανα δυο φορες μπηκε ελαχιστα πανω πανω στις τελιτσες και μετα ξαναβγηκε...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η χύτρα είναι tefal! Περιμένω οδηγίες κι εγώ θέλω να μάθω να τη χρησιμοποιώ μου φαίνεται μεγάλη ευκολία, αλλά είπαμε σκιάζομαι! Με τέτοιες δασκάλες όμως θα πάρω μπρος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα ποια απο τις 3?

http://www.tefal.gr/All+Products/Cookware/Pressure+cookers/%CE%A7%CF%8D%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%A4%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82.htm

Γενικα το ανοιξε κλεισε και τη βαλβιδα- ενδειξη λειτουργιας το ξερεις?Το θεμα σου ειναι μονο το νερο?

Μεσα η χυτρα εχει ενδειξη σταθμης στα τοιχωματα το εχεις δει?

Λοπον γενικα βαζουμε 1 ποτηρι νερο δλδ σε φασολακια,σε 1 κιλο κιμα,σε αρακα και αφηνουμε 15-20 λεπτα εγω αφηνω 20.

Εννοειται εχεις χαμηλωσει το ματι μολις βγουν οι ατμοι...

Σε κρεας 1 κιλο μοσχαρι ,χοιρινο,κατσικι εγω αφηνω 40 λεπτα με 1,5 ποτηρι νερο.

Αλλα εξαρταται και απο το αν εχω ριξει κρασι,λεμονι,ντοματα αλλα υγρα δλδ.

Γενικα προσεχεις να ειναι καλυμενο με υγρο το κρεας.

Σε οσπρια(εγω φακες δε βαζω γιατι μου ειχε βουλωσει μια φορα)γιγαντες,φασολια γεμιζω τα υγρα μεχρι τη σταθμη που δειχνει μεσα η χυτρα στα τοιχωματα.Δηλαδη,λαδι,πουμαρο κτλ συν νερο να ειναι ακριβως στη σταθμη και μετα οταν ανοιγω αφηνω και χυλωνει το φαγητο.

Αυτο το κανουμε ετσι και αλλιως ΣΕ ΟΛΑ.

το φαγητο αποκλειεται να σου κολλησει μεσα στη χυτρα ακομα και με ελαχιστο υγρο αν τη χρησιμοποιησεις σωστα και δε χανει νερα απο το λαστιχο στα πλαγια.Αν δεις οτι τρεχουν νερα τοτε ή δεν εχει κουμπωσει καλα ή εχει φθαρει το λαστιχο.

Η ειδικοτητα της χυτρας αυτη ειναι, να μη χανει το φαγητο καθολου υγρα.

Αρα βαζεις στο φαι νερο χωρις να προβληματιζεσαι και οχι παρα πολυ και με το που δεις οτι αρχιζει να βγαζει τους ατμους χαμηλωνεις το ματι κατα πολυ εγω το βαζω στο 3 απο το 9.Μαγειρευεις εκει μεχρι το τελος του χρονου.

Αφηνεις και κρυωνει και ανοιγεις ...θα δεις οτι το υγρο μεσα ειναι σχεδον αθικτο για αυτο δε βαζουμε πολυ.

Μετα μαγειρευεις για λιγο με ανοιχτη τη χυτρα για να δεσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εγω εχω την πρωτη...πολυ δυσκολη βρε παιδι μου...απαπαπα..

εγω σημειοτεον και τις 2 φορες που μαγειρεψαμε με χυτρα εφερε η μαμα μου την δικη της απο το πατρικο . η δικη μου ειναι απο τον γαμο με τα σακουλια και τις ταινιες...λετε να χαλασε απο την αχρηστια ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αυτό που λες πρέπει να κάνω, αλλά η παλιοτεμπέλα μέχρι στιγμής βαριόμονα απίστευτα τη διαδικασία, γιατί πια πρέπει να αντλήσω τουλάχιστον 2 φορές για να βγάλω γεύμα δηλαδή σε χρόνο κανένα 40' συνολικά, βάλε και τα πλυσίματα μπιμπερό και θήλαστρα την είχα βολέψει που την έπαιρνα αγκαλιά, σας διάβαζα και έτρωγε, αλλά έτσι δεν έχω καθόλου ελευθερία κινήσεων και σήμερα μου κακοφάνηκε που λέγαμε να λείψουμε για λίγο και δεν τα καταφέραμε! Τέσπα δε γίνεται να έχουμε και την πίττα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο οπότε έτσι θα κάνω μέχρι να ξανασυνηθίσει.

H άντληση είναι κουραστική όντως. Αλλά σε αυτή την ηλικία μπορείς να δίνεις κάποιο άλλο ελαφρύ γεύμα πχ στις 9μμ εκτός από γάλα. Τρώτε γιαουρτάκι;

ρίτα στα όσπρια δεν αλλάζεις το νερό; Επίσης, όταν κάνεις κρέας στη χύτρα το σωτάρεις πρώτα στο λαδάκι με κρεμμυδάκι ή το κάνεις σαν βραστό. Δηλαδή βάζεις το νερό ζεστό χωρίς να το σωτάρεις;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι και καλό μήνα σε όλες!

Μπήκα λίγο βιαστικά να σας διαβάσω γιατί έχω πολλέεεες δουλειές!

Μαρίνα, μου την χάλασες!!! Εγώ έγραψα με τόοοση κακία το βάρος του παιδιού μου για να σε κάνω να ζηλέψεις και να νοιώσεις άσχημα κι εσύ μου το γύρισες τούμπα... Τώρα δεν με παίρνει να κάνω κι αλλιώς... Από Δευτέρα, πες μου πια μέρα σε βολεύει να έρθω... Καθαριστικά έχεις ή να φέρω τα δικά μου? θα πρέπει, όμως, όση ώρα καθαρίζω, να αναλάβεις την Σοφία!!!

Για τις χύτρες, που λέτε τώρα, μην ακούτε την Ρίτα! Δεν ξέρει! Εγώ θα σας πω! (που δεν έχω καν σαν συσκευή στο σπίτι μου!) Το μοσχαράκι, το ετοιμάζω από το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθώ και μόλις πάρει μια βράση, το χαμηλώνω στο ελάχιστο και το αφήνω όλο το βράδυ να σιγοβράζει... Το πρωί είναι έτοιμο και μούρλια!!! Τα ρεβύθια το ίδιο. Τα βάζω στην γάστρα, τα κλείνω με ζυμαράκι, τα αφήνω όλο το βράδυ στον φούρνο και το πρωί... έτοιμα!!!! Χα!Χα!Χα! Το άλλο άκρο ε??? Ευτυχώς στο σπίτι έχουμε νυχτερινό ρεύμα! Και η μαμά μου, να φανταστείτε, που έχει χύτρα, την χρησιμοποιεί απλά σαν μεγάλη κατσαρόλα! Το καπάκι ποτέ δεν το βιδώνει!!! Πολύ χρήσιμο ε?

Μαελένη μου, γιατί θύμωσες εχθές? Με ποιον τα πήρες? Τσακώθηκες τελικά?

Ηλιάνα μου, όλα καλά να πάνε και το Σάββατο να έχεις αγκαλιά ένα υπέροχο μωρό!!!

Για την συνάντηση που κανονίζετε, αν θέλετε, πείτε μου κι εμένα και αν τα καταφέρω ν'αφήσω την μικρή, θα έρθω.

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες!

mrdIp3.png

ρίτα στα όσπρια δεν αλλάζεις το νερό; Επίσης, όταν κάνεις κρέας στη χύτρα το σωτάρεις πρώτα στο λαδάκι με κρεμμυδάκι ή το κάνεις σαν βραστό. Δηλαδή βάζεις το νερό ζεστό χωρίς να το σωτάρεις;

Το κρεας παντα το σωταρω και μετα βαζω οτι αλλο θελω συν νερο.

Τα οσπρια εννοειται πως το πρωτο νερο το πεταω και τα ξαναβαζω μετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια μου γειά σας.

Επέστρεψα από το γιατρό ο οποίος μου σύστησε να βγάλω μια ακτινογραφία να τη δει και βλέπουμε για μετά.

Οσο για το χτεσινό μου φόρτωμα Μαρίνα μου γιατί μπερδεύτηκες. Δεν είχε να κάνει με κάτι από εδώ.

Απλά ο σύζυγος είχε ανησυχίες, ξύπνησε από κάτι μάλλον των γειτόνων και ήρθε με άγριες διαθέσεις να μου ζητήσει το λόγο που έκανα "φασαρία" (έπλενα τα πιάτα λέει, ενώ εγώ έγραφα εδώ) και που έβηχα και τον ενοχλούσε ο βήχας μου. Ε εκεί μου άναψαν κι εμένα τα λαμπάκια. Να σου ζητάνε το λόγο για κάτι που δεν έκανες και να σου τη λένε κι από πάνω γιατί βήχεις!!!!!!

ΤΕΣΠΑ ας μην επεκταθώ στο θέμα. Ας ψάξω να βρω το τηλ για την ακτινογραφία.......να δούμε τι στο καλό γίνεται και βήχω κι ενοχλώ τον κόσμο!!!!!!

Αχ τι καλά που επιτέλους είναι Παρασκευή σήμερα.

Τι να κάνουν τα ετοιμόγεννα κορίτσια μας σήμερα άραγε?

Λέτε αύριο να έχουμε ταυτόχρονα 2 νέα ευχετήεια τόπικ??????

Τα φιλιά μου σε όλες και να πω ότι κι εγώ τη φοβάμαι τη χύτρα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...